Connect with us

ΑΣ

«Γιατί κυνηγούν τον ΠΑΟΚ;»

Ο Χάρης Μάλλιος σε μια συνέντευξη – ποταμός στο PAOK24 μιλάει με ονοματεπώνυμα και γεγονότα

PAOK24

«Γιατί κυνηγούν τον ΠΑΟΚ;»

Συνέντευξη στους Θωμά Παπά, Ραφαήλ Γκαϊδατζή

Άλλη μια σεζόν βρήκε την πάλη του ΠΑΟΚ να πρωταγωνιστεί σε όλες τις ηλικιακές κατηγορίες με αποκορύφωμα φυσικά την διατήρηση των ηνίων στους άνδρες με την ασπρόμαυρη αυτοκρατορία να συνεχίζεται για πέμπτη συνεχόμενη χρονιά.

Ένα τμήμα που παλεύει απέναντι σε όλους και σε όλα και έχει καταφέρει τα τελευταία χρόνια να στηρίζεται στις δικές του δυνάμεις και στα δικά του παιδιά, να ξεπερνάει κάθε εμπόδιο που βρίσκεται στο δρόμο της, όπως η έλλειψη γυμναστηρίου, ή αυτά που κάποιοι προσπαθούν να βάλουν, όπως η πλήρης αδιαφορία απέναντι στους αθλητές του συλλόγου, παρά το γεγονός ότι πρόκειται και για παιδιά που εκπροσωπούν πανάξια τη χώρα μας σε διεθνείς διοργανώσεις, αλλά και οι συμπεριφορές που προκαλούν ερωτηματικά προς τους «ασπρόμαυρους» προπονητές.

Πιο ενωμένος από ποτέ και με μια «φουρνιά» σπουδαίων αθλητών να έρχεται τα επόμενα χρόνια, κάτι που αποδεικνύεται από τις σταθερές επιτυχίες σε παίδες και εφήβους, η πάλη του ΠΑΟΚ πορεύεται στην επόμενη ημέρα για να συνεχίζει να σαρώνει τους τίτλους.

Ο γενικός αρχηγός των βαρέων αθλημάτων του ΠΑΟΚ, κ. Χάρης Μάλλιος, δε μασάει τα λόγια του και για μια ακόμη φορά αναφέρεται σε πρόσωπα και καταστάσεις που ενοχλούνται από τις ασπρόμαυρες επιτυχίες, μιλώντας με ονοματεπώνυμα για όσους επιχειρούν χτυπήματα κάτω από τη μέση στον Δικέφαλο, στέλνοντας παράλληλα ξεκάθαρα μηνύματα μέσω του PAOK24 στους ανθρώπους της Ομοσπονδίας Πάλης.

Παράλληλα, αναφέρεται στην προσπάθεια που γίνεται μέσω των καρτών στήριξης για τα συγκεκριμένα τμήματα, με ειδικά σταντ να υπάρχουν μάλιστα έξω από την Τούμπα την Πέμπτη πριν από το ευρωπαϊκό παιχνίδι της ποδοσφαιρικής ομάδας με την Μποέμιαν και χαρακτηρίζει την κατάκτηση του πρωταθλήματος από την ανδρική ομάδα της πάλης, ως μια από τις πιο ιστορικές επιτυχίες του ΠΑΟΚ επί αθηναϊκού εδάφους.

«Σύλλογος της Αθήνας δούλευε με τα γυμναστήρια κλειστά»

«Ενδέκατος πανελλήνιος τίτλος από το 2016 και πέμπτος συνεχόμενος στους άνδρες. Μέσα στην πανδημία τρεις φορές πήγαμε στα σπίτια τους για να δούμε την ψυχολογική τους κατάσταση και να δώσουμε όλο το υλικοτεχνικό εξοπλισμό. Σύλλογος της Αθήνας δούλευε ενώ τα γυμναστήρια ήταν κλειστά.

Έθεσα τον προβληματισμό μου στον κ. Αμοιρίδη ο οποίος αρνήθηκε να κάνουμε παράνομες προπονήσεις. Με το έτσι θέλω ξεκινάνε οι προκρίσεις για τους παμπαίδες. Δεν στέλνουμε αθλητές. Το ίδιο έγινε με τους παίδες. Πώς θα στείλουμε τα παιδιά, απροετοίμαστα;

Έφυγαν οδικώς δύο αθλητές με το γονιό του ενός. Τραυματίζεται ο Βασιλειάδης επειδή τον έβαλαν να προπονηθεί με αθλητή μεγαλύτερων κιλών. Είμαστε οι μόνοι που φωνάζουμε, αλλά δεν θα κάνουμε τον Δον Κιχώτη.

Η Ομοσπονδία δεν πληρώνει τον Κουτέλη για να πάει στο πανευρωπαϊκό, ενώ δίνει λεφτά για άλλους πέντε αθλητές. Σκέφτηκαν πώς θα αισθανθεί ψυχολογικά; Ο σύλλογος κίνησε τις διαδικασίες να καλύψει τα έξοδα, τελικά τα πλήρωσε ο γονιός αφού μας ευχαρίστησε. Την καλύτερη θέση την έφερε ο Κούτελης στο πανευρωπαϊκό!».

«Προσπαθούν με τον τρόπο τους να διώξουν τον Αμοιρίδη»

«Έχω απαιτήσεις από τη διοίκηση Λεωνάκη. Μια διοίκηση από Βορειοελλαδίτες. Πρόεδρος ο Λεωνάκης από τις Σέρρες και μέλη οι Μπεαζίτης (Κιλκίς), Λιάκος (Θεσσαλονίκη), Μπατζακίδης (Ξάνθη), Μπάρμπας (Κομοτηνή), Φαλίας (Τρίκαλα), Νάτσιος (Λάρισα). Συμμετέχουν σε αποφάσεις εναντίον του ΠΑΟΚ. Αφήνουν εκτός αποσπάσεων τον προπονητή μας κ. Χεριστανίδη. Αν δεν είναι αυτό εκδικητικότητα, τι είναι; Και αυτοί που είναι δίπλα από την διοίκηση. Δεν αξίζει να αναφέρω ούτε το όνομα τους. Γιατί κυνηγούν τον ΠΑΟΚ; Παίξανε με τις φιλίες μας. Δεν το ανέχομαι. Είναι χτύπημα κάτω από τη ζώνη. Γιατί έγινε το πρωτάθλημα ανδρών τόσο γρήγορα; Αφού από του χρόνου θέλουν να γίνεται Οκτώβριο, Νοέμβριο. Ήθελαν να κλέψουν ένα πρωτάθλημα από τον ΠΑΟΚ; Ήταν μια από τις μεγαλύτερες νίκες στην ιστορία του ΠΑΟΚ στην Αθήνα. Καλώ τις ομοσπονδίες να έρθουν στη Β. Ελλάδα να συζητήσουμε. Δεν μας ενδιαφέρει καμία καρέκλα. Προσπαθούν με τον τρόπο τους να διώξουν τον Κ. Αμοιρίδη».

«Τα παιδιά αυτά δικαιούνται πολλά»

«Βγάζουμε για δεύτερη χρονιά τις κάρτες φίλων βαρέων αθλημάτων. Είναι μια πηγή εισόδων, ο κόσμος είναι δίπλα μας. Δεν περιμένουμε μόνο τον ΑΣ και τον κ. Αμοιρίδη. Να δημιουργηθεί το σπίτι των βαρέων αθλημάτων του ΠΑΟΚ. Κάνουμε κάλεσμα στον κόσμο να έρθει στον Ερασιτέχνη. Υπάρχει λειψανδρία παραγόντων να βγαίνουν μέσα από το σύλλογο. Να γίνουν εγγραφές στον ΑΣ ΠΑΟΚ. Παραγοντισμός με οπαδική διάθεση μόνο καλά αποτελέσματα φέρνει. Αλλά με διάθεση και γνώση ότι θα χάσεις χρόνο ελεύθερο, από την οικογένεια σου, αλλά και χρήμα. Μην φοβόμαστε να λέμε τη λέξη παραγοντισμός. Ο ποδοσφαιρικός ΠΑΟΚ από ερασιτέχνες παράγοντες ξεκίνησε. Στηρίξτε τον ΑΣ, στηρίξτε την προσπάθεια της ΚΑΕ ΠΑΟΚ. Καλώ τον Ερασιτέχνη, τον Ιβάν Σαββίδη και τον δήμαρχο Κ. Ζέρβα να είναι δίπλα στα βαρέα αθλήματα. Δικαιούμαστε να δούμε τον δήμαρχο μας. Φέρνουμε τίτλους στην πόλη. Τα παιδιά αυτά δικαιούνται πολλά».

ΣΧΟΛΙΑ

ΑΣ

Έτοιμη για δυνατές μάχες η πάλη του ΠΑΟΚ

Στα Τρίκαλα για το πανελλήνιο πρωτάθλημα η εφηβική ομάδα

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ ΑΡΘΡΟΥ

Για τα Τρίκαλα αναχωρούν οι Έφηβοι της Πάλης του ΠΑΟΚ, προκειμένου να συμμετάσχουν στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα,

Ο Δικέφαλος θα συμμετάσχει στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα, το οποίο θα διεξαχθεί στα Τρίκαλα στις 20 Απριλίου, με 11 αθλητές, οι οποίοι προετοιμάστηκαν σκληρά.

Αναλυτικά η αποστολή του ΠΑΟΚ:

Δαμιανός Χαραλαμπίδης

Σωτήρης Κουτέλης

Δημήτρης Ρωμανίδης

Γιώργος Χεριστανίδης

Σταύρος Τυριτίδης

Χαράλαμπος Πετρίδης

Βασίλειος Κώττης

Λεωνίδας Αθανασιάδης

Ελευθέριος Μποζίνης

Δημήτριος Μποζίνης

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

ΑΣ

Με εννιά αρσιβαρίστες στο πανελλήνιο πρωτάθλημα ο ΠΑΟΚ

Αναχώρησε για το Λουτράκι η εφηβική ομάδα

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ ΑΡΘΡΟΥ

Για το Λουτράκι αναχώρησε η ομάδα Εφήβων Άρσης Βαρών του ΠΑΟΚ, προκειμένου να συμμετάσχει στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα.

Ο Δικέφαλος θα συμμετάσχει με εννέα αθλητές, οι οποίοι θα δώσουν τον καλύτερο τους εαυτό, καθώς προετοιμάστηκαν πολύ σκληρά για τους αγώνες αυτούς.

Αναλυτικά η αποστολή του ΠΑΟΚ:

Ντόριν Ποπαράν

Βασίλης Λαμπριανίδης

Λάσα Τσετσκλάδζε

Δημοσθένης Γεραμπακάνης

Ιωάννης-Άγγελος Παντελιάς

Νικόλαος Τσακιρίδης

Κυριακός Ονουφριάδης

Ελευθέριος Τσάκωνας

Βασίλειος Ερμίδης

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

ΑΣ

Παπαδόπουλος: «Το futsal του ΠΑΟΚ πρέπει να είναι εκεί που του αξίζει!»

Ο προπονητής του Δικεφάλου για τον «τελικό» του Σαββάτου στη Μίκρα

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ ΑΡΘΡΟΥ

Το Σάββατο στις 19:30 στο Σπίτι του Χάντμπολ στη Μίκρα το ποδόσφαιρο σάλας του ΠΑΟΚ αντιμετωπίζει τους Θρακομακεδόνες στον δεύτερο ημιτελικό του Final-4 που θα κρίνει τις δύο θέσεις ανόδου στη μεγάλη κατηγορία.

Ο προπονητής του Δικεφάλου, Λεωνίδας Παπαδόπουλος, σχολίασε:

«Ήρθε η ώρα να τελειώσουμε αυτό το οποίο αρχίσαμε πριν από εννιά μήνες. Ένα μεγάλο μπράβο σε όλα τα παιδιά για την μέχρι τώρα πορεία τους.

Το μόνο που θέλουμε είναι να είναι κοντά μας και ο κόσμος, με στόχο να το πανηγυρίσουμε όλοι μαζί παρέα.

Η ομάδα Ποδοσφαίρου Σάλας του ΠΑΟΚ πρέπει να είναι εκεί που της αξίζει, στην Super League, και μόνο εκεί!».

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ