Connect with us

ΑΣ

«Να είστε περισσότερο προσεκτικός κ. Σιμόπουλε»

Για επιλεκτική ευαισθησία κάνει λόγο ο Ερασιτέχνης ΠΑΟΚ

PAOK24

«Να είστε περισσότερο προσεκτικός κ. Σιμόπουλε»

Μετά την ΠΑΕ ΠΑΟΚ, ανακοίνωση – απάντηση στον βουλευτή κ. Σιμόπουλο εξέδωσε ο ΑΣ ΠΑΟΚ, στην οποία και αναφέρει:

«Με έκπληξη αλλά και δυσφορία, λάβαμε γνώση σήμερα της τοποθέτησης του βουλευτή, κ. Σιμόπουλου, ο οποίος επιδεικνύοντας «περισσή» ευαισθησία προσπάθησε να γίνει βασιλικότερος του βασιλέως, προσπαθώντας να πάρει τα εύσημα από συγκεκριμένους ανθρώπους του κόμματος το οποίο εκπροσωπεί.

Τις απαντήσεις στα ερωτήματα που έθεσε, μπορεί να τις πάρει περπατώντας στους δρόμους της Θεσσαλονίκης συχνωτιζόμενος με τον λαό της πόλης, ο οποίος τον εξέλεξε στην θέση την οποία βρίσκεται.

Εμείς το μόνο που θα κάνουμε είναι να «φρεσκάρουμε» την μνήμη του κυβερνητικού βουλευτή, υπενθυμίζοντας του ότι η ανακοίνωση απόκτησης του Πόρτο Καρράς και της επένδυσης σε αυτό έγινε εν μέσω του πρώτου κύματος πανδημίας και συγκεκριμένα στις 15/04/2020.

Κλείνοντας, θα θέλαμε να του υπενθυμίσουμε επίσης ότι την ίδια ευαισθησία δεν επέδειξε ενάμιση σχεδόν χρόνο πριν, όταν απαξίωσε την πρόσκληση του Α.Σ. ΠΑΟΚ προς τους τοπικούς βουλευτές, προκειμένου να τους κάνει γνωστή τη θέση του για το σκάνδαλο της τιμωρίας του ποδοσφαιρικού τμήματος, το οποίο τελικά βρήκε την δικαίωση του από ευρωπαϊκό δικαστήριο.

Την επόμενη φορά καλούμε τον κύριο βουλευτή να είναι περισσότερο προσεχτικός όταν αναφέρεται στον ΠΑΟΚ, στον Ιβάν Σαββίδη και γενικά σε άτομα της μεγάλης ασπρόμαυρης Οικογένειας».

ΣΧΟΛΙΑ

ΑΣ

Παπαδόπουλος: «Ο ΠΑΟΚ το έχει στο DNA του να πρωταγωνιστεί»

Όσα είπε ο αρχιτέκτονας της μεγάλης επιτυχίας

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ ΑΡΘΡΟΥ

Οι πανηγυρισμοί δεν έχουν κοπάσει στις τάξεις του τμήματος ποδοσφαίρου σάλας του ΠΑΟΚ που στην παρθενική του χρονιά κατέκτησε την άνοδο στη μεγάλη κατηγορία, αλλά πανηγύρισε και το πρωτάθλημα στη Futsal League 2.

Ο προπονητής του Δικεφάλου, Λεωνίδας Παπαδόπουλος, σχολίασε:

«Μία πολύ δύσκολη χρονιά από την αρχή, έφτασε στο τέλος της με τον καλύτερο δυνατό τρόπο. Μεγαλύτερη χαρά νιώθω που αυτά τα παιδιά πήραν αυτό το πρωτάθλημα, τα οποία από το μηδέν ξεκίνησαν, παράτησαν τα πάντα, έδωσαν το 1000% από την ζωή τους, και τώρα βλέπω την χαρά στα πρόσωπα τους.

Όσο κλισέ και αν ακούγεται, ο ΠΑΟΚ δεν μπορεί να κάνει κάτι άλλο, από το να πρωταγωνιστεί όπου παίζει. Είναι το DNA αυτής της ομάδας, το μόνο που πρέπει να κάνει είναι να διεκδικεί, τα πάντα, σε οποιοδήποτε άθλημα το οποίο παίζει».

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

ΑΣ

Νικητής ο ΠΑΟΚ σε τουρνουά με ιδιαίτερη σημασία

Ηχηρό μήνυμα έστειλαν όλες οι παίκτριες

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ ΑΡΘΡΟΥ

Στο 2ο τουρνουά ποδοσφαίρου γυναικών κατά της βίας, συμμετείχε ο ΠΑΟΚ Β', φτάνοντας μάλιστα και στην κατάκτησή του.

Το τουρνουά διοργανώθηκε από τον ΠΑΣ Λαμίας, και μαζί με τον ΠΑΟΚ Β' και τους διοργανωτές συμμετείχαν και οι Πιερίδες Μούσες και ΓΠΟ Γιάννινα.

Ο Δικέφαλος πέτυχε τρεις νίκες σε ισάριθμα παιχνίδια, επικρατώντας του ΓΠΟ Γιάννινα με 2-0, των Μουσών με 2-0, και τον ΠΑΣ Λαμία με 4-0.

Καλύτερη παίκτρια του τουρνουά αναδείχθηκε η αθλήτρια του ΠΑΟΚ Β', Φωτεινή Μπουρονίκου.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

ΑΣ

Κυριάρχησαν τα «αετόπουλα»

Μεγάλη νίκη του ΠΑΟΚ με 12 γκολ του Σεμλίκου

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ ΑΡΘΡΟΥ

Σπουδαία νίκη πέτυχαν οι παίδες χάντμπολ του ΠΑΟΚ, επικρατώντας της ΧΑΝΘ με 17-30, στο πλαίσιο του πρωταθλήματος της ΕΣΧΘ.

Οι παίκτες του Δικεφάλου έδειξαν από νωρίς την αγωνιστική τους υπεροχή, παίρνοντας σημαντικό προβάδισμα, το οποίο στο τέλος του πρώτου ημιχρόνου έφτασε σε διψήφια επίπεδα, 4-14. Παρόμοια ήταν η εικόνα και του δευτέρου ημιχρόνου, με τους «ασπρόμαυρους» να ανεβάζουν ακόμα περισσότερο την διαφορά, φτάνοντας στη νίκη με 17-30.

Τα πεντάλεπτα: 1-3, 2-6, 2-8, 2-9, 4-11, 4-14 (ημχ.), 6-18, 10-22, 11-25, 13-25, 14-26, 17-30

ΠΑΟΚ (Παλάσκας): Κοβάνης 4, Παγιαννίδης 1, Παπαστεφάνου, Συμεωνίδης 2, Στανκίδης 6, Ήτζιος, Τουρλής 5, Σεμλίκος 12, Σαβουλίδης, Τσάμης, Βιλντίρης.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ