Connect with us

ΑΣ

Επίσημο: Στον ΠΑΟΚ η Λι Ντα

Στα “ασπρόμαυρα” κι επίσημα!

PAOK24

Επίσημο: Στον ΠΑΟΚ η Λι Ντα

Και με τη… βούλα στα “ασπρόμαυρα” η Λι Ντα!

Ο ΑΣ ΠΑΟΚ ανακοίνωσε τη συμφωνία με την Λι Ντα, που σηκώνει… αμέσως μανίκια.

Αναλυτικά:

Ο ΠΑΟΚ και το τμήμα βόλεϊ γυναικών, ανακοινώνουν την έναρξη της συνεργασίας τους με την αθλήτρια, Da- Yeong Lee, για την αγωνιστική περίοδο 2021-2022.

Γεννημένη στη Νότιο Κορέα στις 15/10/1994, η Da-Yeong Lee αγωνίζεται ως πασαδόρος και έχει ύψος 179cm.

Ξεκίνησε την καριέρα της το 2012-2013 από το Sunmyung Girls’ High School, στο οποίο παρέμεινε μέχρι και την αγωνιστική σεζόν 2013-2014.

Τα πρώτα της βήματα ως επαγγελματίας τα έκανε με την φανέλα της κορεάτικης, Suwon Hyundai E&C Hillstate, ξεκινώντας την αγωνιστική χρονιά 2014-2015. Στην πρώτη της χρονιά στο κορεάτικο πρωτάθλημα κατάφερε να στεφθεί ως κυπελλούχος.

Παραμένοντας στην Suwon Hyundai E&C Hillstate έως τη σεζόν 2019-2020, η Da-Yeong Lee κατέκτησε ακόμα ένα κύπελλο (2019-20) και ένα πρωτάθλημα (2015-16).

Η προηγούμενη σεζόν την βρήκε και πάλι στη Νότιο Κορέα για λογαριασμό της Incheon Heungkuk Life Pink Spiders.

Σε ατομικό επίπεδο, η Da-Yeong Lee έχει αναδειχθεί τρεις φορές κορυφαία πασαδόρος του κορεάτικου πρωταθλήματος, το οποίο είναι ένα από τα κορυφαία πρωταθλήματα στον κόσμο.

Η μετακίνηση στον ΠΑΟΚ σημάνει και την πρώτη πρόκληση της καριέρας της εκτός Ασίας, με την Da-Yeong Lee να επισκέπτεται την Ευρώπη για πρώτη φορά.

Η Νοτιοκορεάτισσα πασαδόρος είναι διεθνής με την χώρα της, κατέχοντας μάλιστα και ένα χρυσό μετάλλιο το 2014 στην διοργάνωση Asian Games. Θεωρείται ένα από τα μεγαλύτερα ταλέντα του ασιατικού βόλεϊ, έχοντας δείξει τις πλούσιες ικανότητες της από πολύ μικρή ηλικία.

Welcome Da-Yeong!

ΣΧΟΛΙΑ

ΑΣ

Παπαδόπουλος: «Ο ΠΑΟΚ το έχει στο DNA του να πρωταγωνιστεί»

Όσα είπε ο αρχιτέκτονας της μεγάλης επιτυχίας

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ ΑΡΘΡΟΥ

Οι πανηγυρισμοί δεν έχουν κοπάσει στις τάξεις του τμήματος ποδοσφαίρου σάλας του ΠΑΟΚ που στην παρθενική του χρονιά κατέκτησε την άνοδο στη μεγάλη κατηγορία, αλλά πανηγύρισε και το πρωτάθλημα στη Futsal League 2.

Ο προπονητής του Δικεφάλου, Λεωνίδας Παπαδόπουλος, σχολίασε:

«Μία πολύ δύσκολη χρονιά από την αρχή, έφτασε στο τέλος της με τον καλύτερο δυνατό τρόπο. Μεγαλύτερη χαρά νιώθω που αυτά τα παιδιά πήραν αυτό το πρωτάθλημα, τα οποία από το μηδέν ξεκίνησαν, παράτησαν τα πάντα, έδωσαν το 1000% από την ζωή τους, και τώρα βλέπω την χαρά στα πρόσωπα τους.

Όσο κλισέ και αν ακούγεται, ο ΠΑΟΚ δεν μπορεί να κάνει κάτι άλλο, από το να πρωταγωνιστεί όπου παίζει. Είναι το DNA αυτής της ομάδας, το μόνο που πρέπει να κάνει είναι να διεκδικεί, τα πάντα, σε οποιοδήποτε άθλημα το οποίο παίζει».

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

ΑΣ

Νικητής ο ΠΑΟΚ σε τουρνουά με ιδιαίτερη σημασία

Ηχηρό μήνυμα έστειλαν όλες οι παίκτριες

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ ΑΡΘΡΟΥ

Στο 2ο τουρνουά ποδοσφαίρου γυναικών κατά της βίας, συμμετείχε ο ΠΑΟΚ Β', φτάνοντας μάλιστα και στην κατάκτησή του.

Το τουρνουά διοργανώθηκε από τον ΠΑΣ Λαμίας, και μαζί με τον ΠΑΟΚ Β' και τους διοργανωτές συμμετείχαν και οι Πιερίδες Μούσες και ΓΠΟ Γιάννινα.

Ο Δικέφαλος πέτυχε τρεις νίκες σε ισάριθμα παιχνίδια, επικρατώντας του ΓΠΟ Γιάννινα με 2-0, των Μουσών με 2-0, και τον ΠΑΣ Λαμία με 4-0.

Καλύτερη παίκτρια του τουρνουά αναδείχθηκε η αθλήτρια του ΠΑΟΚ Β', Φωτεινή Μπουρονίκου.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

ΑΣ

Κυριάρχησαν τα «αετόπουλα»

Μεγάλη νίκη του ΠΑΟΚ με 12 γκολ του Σεμλίκου

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ ΑΡΘΡΟΥ

Σπουδαία νίκη πέτυχαν οι παίδες χάντμπολ του ΠΑΟΚ, επικρατώντας της ΧΑΝΘ με 17-30, στο πλαίσιο του πρωταθλήματος της ΕΣΧΘ.

Οι παίκτες του Δικεφάλου έδειξαν από νωρίς την αγωνιστική τους υπεροχή, παίρνοντας σημαντικό προβάδισμα, το οποίο στο τέλος του πρώτου ημιχρόνου έφτασε σε διψήφια επίπεδα, 4-14. Παρόμοια ήταν η εικόνα και του δευτέρου ημιχρόνου, με τους «ασπρόμαυρους» να ανεβάζουν ακόμα περισσότερο την διαφορά, φτάνοντας στη νίκη με 17-30.

Τα πεντάλεπτα: 1-3, 2-6, 2-8, 2-9, 4-11, 4-14 (ημχ.), 6-18, 10-22, 11-25, 13-25, 14-26, 17-30

ΠΑΟΚ (Παλάσκας): Κοβάνης 4, Παγιαννίδης 1, Παπαστεφάνου, Συμεωνίδης 2, Στανκίδης 6, Ήτζιος, Τουρλής 5, Σεμλίκος 12, Σαβουλίδης, Τσάμης, Βιλντίρης.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ