Connect with us

ΑΣ

Ξεκινάει η ευρωπαϊκή πρόκληση!

Το πρώτο βήμα πρόκρισης ψάχνει στη Μίκρα ο ΠΑΟΚ

Ραφαήλ Γκαϊδατζής

Ξεκινάει η ευρωπαϊκή πρόκληση!

Το… ευρωπαϊκό της φόρεμα βάζει η γυναικεία ομάδα χάντμπολ του ΠΑΟΚ που στις 16:00 (AC PAOK TV – YouTube) υποδέχεται στη Μίκρα την ισλανδική IBV στην πρώτη εκ των δύο αναμετρήσεων στο πλαίσιο του 2nd Round του EHF European Womens Cup. Η ρεβάνς είναι προγραμματισμένη για την Κυριακή, την ίδια ώρα, στο ίδιο γήπεδο.

Ο Δικέφαλος θέλει και τη φετινή σεζόν να δείξει ένα καλό πρόσωπο εκτός των συνόρων και γιατί όχι να κάνει ένα βήμα παραπάνω από την παρουσία του στα προημιτελικά την περασμένη αγωνιστική χρονιά.

Απέναντι του, η IBV Vestmannaeyjar, μία παραδοσιακή δύναμη του ισλανδικού χάντμπολ, η οποία επιστρέφει στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις ύστερα από πέντε χρόνια, θέλοντας με την σειρά της να φτάσει όσο ψηλότερα μπορεί.

Για το Game 1, η Μαρία Χατζηπαρασίδου, δήλωσε στην επίσημη ιστοσελίδα του Συλλόγου, acpaok.gr:

«Καταρχάς είμαι πολύ ενθουσιασμένη και ανυπόμονη για να ξεκινήσουμε και φέτος μία σειρά ευρωπαϊκών παιχνιδιών, η οποία δίνει στην ομάδα και στην κάθε αθλήτρια να αλλάζει επίπεδο και να αντιμετωπίζει διάφορες σχολές χάντμπολ. Η ομάδα όλο αυτό το διάστημα προετοιμάζεται για τέτοιου είδους παιχνίδι, και είμαστε έτοιμοι να βγάλουμε μέσα στο γήπεδο ό,τι δουλεύουμε καθημερινά».

Διευκρινήσεις σχετικά με τα εισιτήρια…

Στην αναμέτρηση θα υπάρχει γενική είσοδος 5€. Φυσικά, για τους κατόχους διαρκείας, η είσοδος θα είναι ελεύθερη με την επίδειξη της κάρτας.

Βάσει της ισχύουσας νομοθεσίας KYA3117/16.07.2021, ο κάτοχος εισιτηρίου θα πρέπει απαραιτήτως να φέρει την αστυνομική ταυτότητα ή οποιοδήποτε αποδεικτικό έγγραφο ταυτοποίησης καθώς και το πιστοποιητικό εμβολιασμού ή νόσησης από κορωνοϊό Covid-19 (έντυπη ή ηλεκτρονική μορφή).

Οι ανήλικοι άνω των δώδεκα (12) και έως δεκαεπτά (17) ετών θα πρέπει να προσκομίσουν PCR Test εντός εβδομήντα δύο (72) ωρών ή Rapid Test εντός σαράντα οκτώ (48) ωρών προ της διεξαγωγής του αγώνα, ενώ οι ανήλικοι έως και δώδεκα (12) ετών θα πρέπει να προσκομίσουν αρνητικό Self Test που έχει διενεργηθεί την ημέρα του αγώνα.

ΣΧΟΛΙΑ

ΑΣ

Θέλει να ολοκληρώσει το «μπαμ»!

Ο ΠΑΟΚ μπροστά σε μια μεγάλη πρόκριση

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ ΑΡΘΡΟΥ

Δεύτερος αγώνας για την προημιτελική φάση των playoffs της Α1 πόλο των ανδρών με τον ΠΑΟΚ να υποδέχεται σήμερα στις 20:30 τον Απόλλωνα Σμύρνης στο Ποσειδώνιο Κολυμβητήριο.

Ο Δικέφαλος πέτυχε σπουδαία νίκη στην Αθήνα «σπάζοντας» την έδρα του Απόλλωνα και πλέον απέχει μία νίκη μακριά από την πρόκριση στην τετράδα.

Από την άλλη πλευρά ο Απόλλων θέλει να «απαντήσει» και να πάει ξανά τη σειρά στην έδρα του.

Το εισιτήριο του αγώνα κοστίζει 5€, με τα εισιτήρια διαρκείας να ισχύουν κανονικά, με τους ανθρώπους του τμήματος να κάνουν κάλεσμα στον κόσμο του ΠΑΟΚ να στηρίξει την ομάδα στην προσπάθεια πρόκρισης στα ημιτελικά.

Ο πολίστας του ΠΑΟΚ, Τζέσε Κούπμαν, δήλωσε:

«Το παιχνίδι εναντίον του Απόλλωνα θα είναι πολύ δύσκολο. Μετά το «μπρέικ» στην Αθήνα το περασμένο Σάββατο, όπου κερδίσαμε το πρώτο παιχνίδι της σειράς, κάτι που κανείς δεν περίμενε, το παιχνίδι τώρα στη Θεσσαλονίκη δεν θα είναι διαφορετικό από οποιοδήποτε άλλο ματς εναντίον του Απόλλωνα. Ο Απόλλων παραμένει το φαβορί για την σειρά αυτή. Βεβαίως, θα παλέψουμε μέχρι το τελευταίο δευτερόλεπτο και θα δώσουμε το 100% μας για να προσπαθήσουμε να νικήσουμε και να περάσουμε στα ημιτελικά. Και πιστεύουμε ότι μπορούμε. Θέλουμε την υποστήριξη από τους οπαδούς μας για να γίνουμε ακόμη πιο δυνατοί και να κάνουμε την έδρα μας ακόμη πιο δύσκολη για τον αντίπαλο. Ανυπομονούμε γι' αυτό και είμαστε έτοιμοι!».

 

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

ΑΣ

Κάνει το πρώτο βήμα για τους τελικούς

Ο ΠΑΟΚ υποδέχεται σήμερα τον ΑΕΣΧ Πυλαίας

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ ΑΡΘΡΟΥ

Πρεμιέρα στα playoffs της Α1 χάντμπολ γυναικών με τον ΠΑΟΚ να υποδέχεται σήμερα στις 19:00 τον ΑΕΣΧ Πυλαίας στο πρώτο παιχνίδι της ημιτελικής σειράς.

Η πρόκριση στους τελικούς θα κριθεί στις δύο νίκες με τον Δικέφαλο να θέλει να επιβεβαιώσει τον τίτλο του φαβορί ώστε να πάρει το εισιτήριο και να υπερασπιστεί τον τίτλο του.

Το εισιτήριο του αγώνα κοστίζει 5€, με τα εισιτήρια διαρκείας να ισχύουν κανονικά, με τις παίκτριες, τα μέλη του τεχνικού τιμ και τους ανθρώπους του τμήματος να κάνουν κάλεσμα στον κόσμο να βρεθεί στο Σπίτι του Χάντμπολ στη Μίκρα.

Ο αγώνας θα μεταδοθεί μέσω του AC PAOK TV στο YouTube.

Ο προπονητής του ΠΑΟΚ, Δημήτρης Πελεκίδης, δήλωσε:

«Για εμάς έχει φτάσει η πιο σημαντική περίοδος της χρονιάς, είναι η περίοδος των πλέι-οφ. Μοναδικός στόχος φυσικά είναι η πρόκριση μας στους τελικούς. Έχουμε να αντιμετωπίσουμε μία πάρα πολύ αξιόλογη ομάδα. Το παιχνίδι χρειάζεται μεγάλη προσοχή, συγκέντρωση και κυρίως προσήλωση στο αμυντικό μας πλάνο. Η ομάδα είναι προετοιμασμένη με τον καλύτερο τρόπο. Σίγουρα θα δώσουμε τον καλύτερο μας εαυτό με μοναδικό στόχο την πρόκριση στους τελικούς».

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

ΑΣ

Μια γροθιά για την πρόκριση!

Ο ΠΑΟΚ υποδέχεται σήμερα τον Παναθηναϊκό σε νοκ άουτ ματς για το κύπελλο

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ ΑΡΘΡΟΥ

Νοκ άουτ παιχνίδι για την προημιτελική φάση του Κυπέλλου Ελλάδας ποδοσφαίρου γυναικών με τον ΠΑΟΚ να υποδέχεται σήμερα στις 16:00 τον Παναθηναϊκό.

Το παιχνίδι θα γίνει στο γήπεδο των Νέων Επιβατών με την είσοδο να είναι ελεύθερη για το κοινό, ενώ δεν θα υπάρχει διαδικτυακή ή τηλεοπτική κάλυψη.

Ο Δικέφαλος επιστρέφει στις υποχρεώσεις του Κυπέλλου, μετά την επέκταση του νικηφόρου σερί στο πρωτάθλημα με την επικράτηση 2-1 επί του Ατρομήτου. Οι «ασπρόμαυρες» αποκλείοντας την Δόξα Δράμας και τον Άρη, μπαίνουν στην μάχη του προημιτελικού, έχοντας ως στόχο την κατάκτηση του τροπαίου.

Απέναντί του, ο Παναθηναϊκός, ο οποίος στην αγωνιστική που πέρασε στο πρωτάθλημα, επικράτησε με 0-2 των Ελπίδων Καρδίτσας, παραμένοντας στην τρίτη θέση της βαθμολογίας. Ο Παναθηναϊκός βρέθηκε στον δρόμο του ΠΑΟΚ, αποκλείοντας τον Διαγόρα Ραχών και την Αγία Παρασκευή.

Ο προπονητής του ΠΑΟΚ, Θαλής Θεοδωρίδης, δήλωσε:

«Ένα παιχνίδι κυπέλλου κόντρα σε μία ομάδα η οποία ήταν και είναι ανταγωνίστρια μας στο πρωτάθλημα. Εμείς έχουμε ως στόχο και το κύπελλο. Θέλουμε να κάνουμε μία εμφάνιση αντάξια των εμφανίσεων του πρωταθλήματος, ώστε να πάρουμε τη νίκη και την πρόκριση στην επόμενη φάση. Συνήθως οι αγώνες κυπέλλου έχουν διαφορά σε σχέση με αυτούς του πρωταθλήματος. Σίγουρα υπάρχει διαφορά στο γεγονός πως στο κύπελλο μπορούμε να χρησιμοποιήσουμε δύο ξένες παίκτριες στην ενδεκάδα, κάτι το οποίο ισχύει φυσικά και για τον αντίπαλο μας. Εμείς έχουμε το υλικό το οποίο μπορεί να ανταποκριθεί, να αναπληρώσει τις παίκτριες οι οποίες λείπουν. Είμαστε σε πολύ καλή κατάσταση, τόσο στο φυσικό κομμάτι, όσο και στο ψυχολογικό. Θα είναι ένα καλό παιχνίδι, και θα περάσουμε στην επόμενη φάση».

Η παίκτρια του ΠΑΟΚ, Μαρία Μήτκου, τόνισε:

«Ανυπομονούμε να γίνει αυτό το παιχνίδι. Σίγουρα θα είναι δύσκολο, καθώς τα παιχνίδια κυπέλλου δεν είναι ίδια με αυτά του πρωταθλήματος. Αυτό ισχύει διότι στο κύπελλο παίζεις ένα παιχνίδι, 90 λεπτών, συν την παράταση, αν υπάρξει. Έχουμε προετοιμαστεί κατάλληλα, περιμένοντας την αυριανή ημέρα. Διψάμε για περισσότερους τίτλους, σίγουρα ένας στόχος είναι και το κύπελλο, οπότε θέλουμε αύριο να προκριθούμε στην επόμενη φάση.

Πιστεύω το αυριανό παιχνίδι, πέρα από το τακτικό κομμάτι, το οποίο αφορά τους προπονητές, θα κριθεί στην δίψα, στην διάθεση και στο πάθος που θα δείξει κάθε ομάδα. Θεωρώ ότι είναι ένα πλεονέκτημα για εμάς το ότι παίζουμε στην έδρα μας».

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ