Connect with us

ΑΣ

Θύρα 4 για ΑΣ, γήπεδο, επόμενη μέρα και νέα μέλη

Μηνύματα προς πάσα κατεύθυνση μετά τις εκλογές στον Ερασιτέχνη

PAOK24

Θύρα 4 για ΑΣ, γήπεδο, επόμενη μέρα και νέα μέλη

Θέση πήρε ο ΣΦ ΠΑΟΚ Θύρα 4 μετά τις πρόσφατες εξελίξεις στον «ασπρόμαυρο» Ερασιτέχνη και την επανεκλογή του Θ. Κατσαρή στον προεδρικό θώκο.

Οι οργανωμένοι οπαδοί του Δικεφάλου κάνουν εκ νέου κάλεσμα στους φίλους του συλλόγου να γίνουν εγγεγραμμένα μέλη στον ΑΣ, ενώ θέτουν και τους προβληματισμούς τους για τη μειωμένη συμμετοχή στις τελευταίες εκλογές, αλλά και για τις εξελίξεις γύρω από το νέο γήπεδο του συλλόγου.

Αναλυτικά:

ΠΕΡΙ ΕΚΛΟΓΩΝ ΑΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ

Περίπου δύο εβδομάδες πέρασαν από τις εκλογές του ΑΣ ΠΑΟΚ. Η ΘΥΡΑ 4 θέλει να ευχηθεί στη νεοεκλεγείσα διοίκηση του ερασιτέχνη καλή θητεία και καλή δύναμη ώστε να συνεχίσουν να στηρίζονται και να διοικούνται τα τμήματα μας με συνέπεια όπως γίνεται όλα αυτά τα χρόνια αλλά και να παρθούν στο κοντινό μέλλον οι αποφάσεις που πρέπει, με γνώμονα το συμφέρον του σύλλογου και μόνον αυτο.

Ο Θανάσης Κατσαρης εκλέχθηκε πρόεδρος του ΑΣ για πρώτη φορά το 1998. Εκτόξευσε τη δυναμική του ερασιτέχνη δημιουργώντας νέα τμήματα που φτάνουν πλέον τα 21 με τα περισσότερα από αυτά να κάνουν πρωταθλητισμό στις κατηγορίες που αγωνίζονται. Μόνο στα ομαδικά αθλήματα έχουν κατακτηθεί κατά τη θητεία του 27 πρωταθλήματα και 18 κύπελλα, τα οποία και έδωσαν μεγάλη χαρά στον κόσμο μας.

Έχοντας στο παρελθόν ως Σύνδεσμος καταφερθεί εναντίον του προέδρου του ΑΣ, οφείλουμε δημόσια να παραδεχτούμε οτι η παρουσία του στα κοινά του συλλόγου και στη θέση αυτή έχει απόλυτα θετικό πρόσημο, κάτι που οφείλει κάθε ΠΑΟΚτσής να του αναγνωρίσει. Προφανώς έχουν γίνει λάθη, κάνεις άλλωστε δεν ειναι αλάνθαστος όταν δούλευει και παίρνει κατά καιρούς δύσκολες αποφάσεις. Ο Κατσαρής, με τα θετικά του και τα αρνητικά του, ανήκει στην παλιά γενιά ΠΑΟΚτσήδων παραγόντων που ως κύριες αρετές διαθέτουν το μεράκι, την εργατικότητα και τη νοικοκυροσύνη. Αυτά αποδεικνύουνται εύκολα, απο το γεγονός ότι ο ΑΣ δεν χρωστάει, δεν είναι επαίτης, δεν έχει καταστρέψει κανένα του τμήμα και διαχειρίζεται με σύνεση τα περιορισμένα του έσοδα σε δύσκολους οικονομικά καιρούς.

Υπάρχουν όμως και ζητήματα τα οποία μας προβληματίζουν, και χρήζουν σίγουρα βελτίωσης. Στις τελευταίες εκλογές ψήφισαν 142 μέλη από τα μόλις 150 οικονομικά τακτοποιημένα. Αυτά τα νούμερα αποτελούν ντροπή για έναν τόσο πολυπληθή σύλλογο. Ευθύνες για το γεγονός αυτό έχει τόσο ο ΑΣ που δεν κάνει κάποια σοβαρή προσπάθεια για την αύξηση των μελών, κυρίως όμως οι ευθύνες βαραίνουν τον κόσμο που έχει απλά απαιτήσεις χωρίς να αναγνωρίζει και τις υποχρεώσεις / ευθύνες του έναντι στο σύλλογο. Είναι πιστεύουμε κοινώς αποδεκτό πως 36 ευρω το χρόνο είναι σχεδόν μηδαμινό ποσό για να συμμετέχει κάποιος στα κοινά του μεγαλύτερου συλλόγου του κόσμου.

Αναφορικά με το μέλλον του ΑΣ, πιστεύουμε ότι είναι απαραίτητη η άμεση συσπείρωση των οικονομικά επιφανών ΠΑΟΚτσήδων γύρω από τον ερασιτέχνη και τον πρόεδρο του, καθώς ο ίδιος οφείλει να προετοιμάσει και την επόμενη ημέρα. Έτσι και αλλιώς η προσφορά κάποιου δεν κρίνεται μόνο απο τα πεπραγμένα του, αλλά και από τη μέριμνά του για τη διάδοχη κατάσταση. Απαραίτητη όμως είναι η ενεργοποίηση του κόσμου του ΠΑΟΚ και η εγγραφή νέων μελών.

Η ενδεχόμενη απόφαση της παραχώρησης του γηπέδου σε επενδυτή για την κατασκευή της νέας Τούμπας είναι ιστορικης σημασίας, και προφανώς δε γίνεται να ληφθεί από το ΔΣ του ΑΣ, αλλά ουτε από Γενικη Συνέλευση αποτελούμενη από 150 ανθρώπους. Πρέπει να συμμετέχει όσο το δυνατόν μεγαλύτερο μέρος του κόσμου, ώστε ο ΛΑΟΣ του ΠΑΟΚ να αναλάβει τις ευθύνες που του αναλογούν.

Ο μεγαλομέτοχος της ΠΑΕ σε κατ’ ιδίαν συζήτηση με εκπροσώπους των συνδέσμων, είχε δεσμευτεί πέρυσι πως εκπρόσωποι της ΠΑΕ, του ΑΣ και του κόσμου του ΠΑΟΚ θα καθήσουν στο ιδιο τραπέζι προκειμένου να συζητηθεί το θεμα του γηπέδου εκτενώς και να χαραχθεί η στρατηγική που εκφράζει ολο το σύλλογο. Ενώ αυτό δεν έχει συμβεί ακομη, καθημερινά διαβάζουμε περί νεας Τούμπας, χωρίς ο άμεσα ενδιαφερόμενος (ο ΑΣ δηλαδή και τα μέλη του) να έχει την κατάλληλη πληροφόρηση. Το πώς θα κατασκευαστεί το γήπεδο, με τι πόρους, ποιό το χρονοδιάγραμμα, τι χώρους εξασφαλίζει ο ΑΣ και ποιο το καθεστώς ιδιοκτησίας είναι μόνο μερικά από τα ερωτήματα που χρήζουν άμεσης απάντησης. Είναι χρέος της διοίκησης του ερασιτέχνη να κινηθεί προς αυτήν την κατεύθυνση και με απόλυτη διαφάνεια προς το ΛΑΟ του ΠΑΟΚ.

Η ΘΥΡΑ 4 θα συνεχίσει τις εγγραφές νέων μελών στον ΑΣ, με μειωμένη ετήσια συνδρομή για τα οικονομικά τακτοποιημένα μέλη του συνδέσμου. Στόχος μας είναι αποκλειστικά ΚΑΙ ΜΟΝΟ η στήριξη του συλλόγου και των τμημάτων και η συμμετοχή σε αποφάσεις που λαμβάνονται από τη ΓΣ και σε καμία περίπτωση να διοικήσουμε.

Υπάρχουν παραδείγματα εμπλοκής οπαδών στο διοικητικό κομμάτι σε διάφορες ομάδες (γειτονικές και μη) με καταστροφικές για τους συλλόγους τους συνέπειες. Συλλόγους που μετατράπηκαν σε πλυντήρια, υποθηκεύοντας τα περιουσιακά τους στοιχεία και ρισκάροντας την ίδια τους την υπαρξη. Εάν τη σήμερον ημέρα ο ΑΣ ακόμη εκπέμπει υγεία, κατά πολύ όφειλεται στην μη εμπλοκή οπαδών στη διοίκηση. Αυτό πρέπει να αποτελέσει οδηγό για το μέλλον και από την πλευρά μας θα κανουμε ότι περνάει από το χέρι μας ώστε η πετυχημένη και απολύτως λογική αυτή πρακτική να συνεχιστεί και στο μέλλον.

ΟΙ ΟΠΑΔΟΙ ΣΤΙΣ ΚΕΡΚΙΔΕΣ, ΟΙ ΠΑΡΑΓΟΝΤΕΣ ΣΤΙΣ ΔΙΟΙΚΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΑΣ

«Κεραυνοί» και ξεκάθαρα μηνύματα προς πάσα κατεύθυνση από Χασεκίδη!

Δεν αφήνει τίποτα να πέσει κάτω ο ΠΑΟΚ

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ ΑΡΘΡΟΥ

Σοβαρά παράπονα από τη διαιτησία της νοκ άουτ αναμέτρησης κυπέλλου που διεξήχθη στη Μίκρα κόντρα στον Δούκα, έχει η ανδρική ομάδα χάντμπολ του ΠΑΟΚ.

Ο Δικέφαλος δεν κατάφερε να πάρει το εισιτήριο για το Final-4 καθώς πέρα από την αθηναϊκή ομάδα είχε να αντιμετωπίσει και τα... φαλτσοσφυρίγματα του διαιτητικού διδύμου.

Όλα αυτά ανάγκασαν τον έφορο του τμήματος κ. Δημήτρη Χασεκίδη να προβεί σε προσωπική δήλωση στην οποία στέλνει ξεκάθαρα μηνύματα!

Αναλυτικά:

«Όπως είναι γνωστό Πανελλαδικά, το χάντμπολ του ΠΑΟΚ δεν κάνει ποτέ δηλώσεις κατά της διαιτησίας, όσο κακή και αν είναι αυτή απέναντι του. Εχθές όμως, σ' ένα τόσο καθοριστικό παιχνίδι για τον θεσμό του Κυπέλλου, ενός εκ των δύο στόχων της ομάδας μας, είδαμε μία πολύ κακή διαιτησία σε κρίσιμα σημεία, εις βάρος της ομάδας μας. Η δυσφορία μας είναι μεγάλη, ο αγώνας αυτός ωστόσο τελείωσε και προκρίθηκε ο Δούκας.

Από κει και πέρα όμως, οι συγκεκριμένοι διαιτητές της αναμέτρησης, αλλά και όλοι οι διαιτητές και οι παρατηρητές, οφείλουν να σέβονται τον ΠΑΟΚ, ως τον μεγαλύτερο αρωγό του χάντμπολ στην Ελλάδα, επί σειρά πολλών ετών. Ειδικά με την ύπαρξη πλέον του VAR σε όλα τα παιχνίδια, για το οποίο ο ΠΑΟΚ πρωτοστάτησε στον ελληνικό αθλητισμό, δεν δικαιολογούνται εξόφθαλμα διαιτητικά λάθη. Γιατί κύριοι σε καθοριστικές φάσεις δεν χρησιμοποιήσατε την συνδρομή του VAR ως οφείλατε;. Θέλουμε να πιστεύουμε στους επόμενους κρίσιμους αγώνες του Συλλόγου μας, οι διαιτησίες να είναι πολύ καλύτερες. Πρώτα απ' όλα για το άθλημα.

Υ.Γ. Μήνυμα προς συγκεκριμένους αποδέκτες: η Διοίκηση του ΠΑΟΚ και όλος ο Οργανισμός δεν θα επιτρέψει από σήμερα και πέρα σε εξωαγωνιστικούς παράγοντες να στερήσουν στην ομάδα μας ό,τι δικαιούται στο γήπεδο».

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

ΑΣ

Μπασούρη: «Τον καλύτερο μας εαυτό σε κάθε αγώνα» (vid)

Τι ανέφερε η παίκτρια του ΠΑΟΚ ενόψει Καστοριάς

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ ΑΡΘΡΟΥ

Μετά τη σπουδαία νίκη επί της ΑΕΛ, που ήρθε στο τέλος του αγώνα, η ομάδα ποδοσφαίρου Γυναικών του ΠΑΟΚ, αντιμετωπίζει την Καστοριά, με τη Μαρία Μπασούρη να δίνει το στίγμα της, ενόψει αυτής της αναμέτρησης, μιλώντας στην κάμερα του AC PAOK TV.

Δείτε παρακάτω το σχετικό βίντεο:

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

ΑΣ

Αναβολή για γυναίκες, το Σάββατο οι άνδρες του ΠΑΟΚ

Η ενημέρωση από την ΚΟΕ για τα τμήματα πόλο του Δικεφάλου

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ ΑΡΘΡΟΥ

Με τα παιχνίδια της 2ης αγωνιστικής συνεχίζεται, το Σάββατο (28/1), η Β’ Φάση του πρωταθλήματος υδατοσφαίρισης Α1 Εθνικής Κατηγορίας Ανδρών.

Ο ΠΑΟΚ φιλοξενεί το Σάββατο στις 15:00 στο Ποσειδώνιο τον Εθνικό Πειραιώς με στόχο το πρώτο του τρίποντο, μετά την ήττα από τον Ολυμπιακό στην πρεμιέρα.

Στο μεταξύ η γυναικεία ομάδα πόλο του ΠΑΟΚ δεν θα παίξει το Σάββατο όπως ήταν αρχικά προγραμματισμένο.

Το ματς με τη Βουλιαγμένη στην Αθήνα μετατέθηκε για την 1η Φεβρουαρίου στις 14:30, καθώς οι γηπεδούχες αγωνίζονται στην Ευρώπη.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Trending