Connect with us

ΑΣ

Θύρα 4 για ΑΣ, γήπεδο, επόμενη μέρα και νέα μέλη

Μηνύματα προς πάσα κατεύθυνση μετά τις εκλογές στον Ερασιτέχνη

PAOK24

Θύρα 4 για ΑΣ, γήπεδο, επόμενη μέρα και νέα μέλη

Θέση πήρε ο ΣΦ ΠΑΟΚ Θύρα 4 μετά τις πρόσφατες εξελίξεις στον «ασπρόμαυρο» Ερασιτέχνη και την επανεκλογή του Θ. Κατσαρή στον προεδρικό θώκο.

Οι οργανωμένοι οπαδοί του Δικεφάλου κάνουν εκ νέου κάλεσμα στους φίλους του συλλόγου να γίνουν εγγεγραμμένα μέλη στον ΑΣ, ενώ θέτουν και τους προβληματισμούς τους για τη μειωμένη συμμετοχή στις τελευταίες εκλογές, αλλά και για τις εξελίξεις γύρω από το νέο γήπεδο του συλλόγου.

Αναλυτικά:

ΠΕΡΙ ΕΚΛΟΓΩΝ ΑΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ

Περίπου δύο εβδομάδες πέρασαν από τις εκλογές του ΑΣ ΠΑΟΚ. Η ΘΥΡΑ 4 θέλει να ευχηθεί στη νεοεκλεγείσα διοίκηση του ερασιτέχνη καλή θητεία και καλή δύναμη ώστε να συνεχίσουν να στηρίζονται και να διοικούνται τα τμήματα μας με συνέπεια όπως γίνεται όλα αυτά τα χρόνια αλλά και να παρθούν στο κοντινό μέλλον οι αποφάσεις που πρέπει, με γνώμονα το συμφέρον του σύλλογου και μόνον αυτο.

Ο Θανάσης Κατσαρης εκλέχθηκε πρόεδρος του ΑΣ για πρώτη φορά το 1998. Εκτόξευσε τη δυναμική του ερασιτέχνη δημιουργώντας νέα τμήματα που φτάνουν πλέον τα 21 με τα περισσότερα από αυτά να κάνουν πρωταθλητισμό στις κατηγορίες που αγωνίζονται. Μόνο στα ομαδικά αθλήματα έχουν κατακτηθεί κατά τη θητεία του 27 πρωταθλήματα και 18 κύπελλα, τα οποία και έδωσαν μεγάλη χαρά στον κόσμο μας.

Έχοντας στο παρελθόν ως Σύνδεσμος καταφερθεί εναντίον του προέδρου του ΑΣ, οφείλουμε δημόσια να παραδεχτούμε οτι η παρουσία του στα κοινά του συλλόγου και στη θέση αυτή έχει απόλυτα θετικό πρόσημο, κάτι που οφείλει κάθε ΠΑΟΚτσής να του αναγνωρίσει. Προφανώς έχουν γίνει λάθη, κάνεις άλλωστε δεν ειναι αλάνθαστος όταν δούλευει και παίρνει κατά καιρούς δύσκολες αποφάσεις. Ο Κατσαρής, με τα θετικά του και τα αρνητικά του, ανήκει στην παλιά γενιά ΠΑΟΚτσήδων παραγόντων που ως κύριες αρετές διαθέτουν το μεράκι, την εργατικότητα και τη νοικοκυροσύνη. Αυτά αποδεικνύουνται εύκολα, απο το γεγονός ότι ο ΑΣ δεν χρωστάει, δεν είναι επαίτης, δεν έχει καταστρέψει κανένα του τμήμα και διαχειρίζεται με σύνεση τα περιορισμένα του έσοδα σε δύσκολους οικονομικά καιρούς.

Υπάρχουν όμως και ζητήματα τα οποία μας προβληματίζουν, και χρήζουν σίγουρα βελτίωσης. Στις τελευταίες εκλογές ψήφισαν 142 μέλη από τα μόλις 150 οικονομικά τακτοποιημένα. Αυτά τα νούμερα αποτελούν ντροπή για έναν τόσο πολυπληθή σύλλογο. Ευθύνες για το γεγονός αυτό έχει τόσο ο ΑΣ που δεν κάνει κάποια σοβαρή προσπάθεια για την αύξηση των μελών, κυρίως όμως οι ευθύνες βαραίνουν τον κόσμο που έχει απλά απαιτήσεις χωρίς να αναγνωρίζει και τις υποχρεώσεις / ευθύνες του έναντι στο σύλλογο. Είναι πιστεύουμε κοινώς αποδεκτό πως 36 ευρω το χρόνο είναι σχεδόν μηδαμινό ποσό για να συμμετέχει κάποιος στα κοινά του μεγαλύτερου συλλόγου του κόσμου.

Αναφορικά με το μέλλον του ΑΣ, πιστεύουμε ότι είναι απαραίτητη η άμεση συσπείρωση των οικονομικά επιφανών ΠΑΟΚτσήδων γύρω από τον ερασιτέχνη και τον πρόεδρο του, καθώς ο ίδιος οφείλει να προετοιμάσει και την επόμενη ημέρα. Έτσι και αλλιώς η προσφορά κάποιου δεν κρίνεται μόνο απο τα πεπραγμένα του, αλλά και από τη μέριμνά του για τη διάδοχη κατάσταση. Απαραίτητη όμως είναι η ενεργοποίηση του κόσμου του ΠΑΟΚ και η εγγραφή νέων μελών.

Η ενδεχόμενη απόφαση της παραχώρησης του γηπέδου σε επενδυτή για την κατασκευή της νέας Τούμπας είναι ιστορικης σημασίας, και προφανώς δε γίνεται να ληφθεί από το ΔΣ του ΑΣ, αλλά ουτε από Γενικη Συνέλευση αποτελούμενη από 150 ανθρώπους. Πρέπει να συμμετέχει όσο το δυνατόν μεγαλύτερο μέρος του κόσμου, ώστε ο ΛΑΟΣ του ΠΑΟΚ να αναλάβει τις ευθύνες που του αναλογούν.

Ο μεγαλομέτοχος της ΠΑΕ σε κατ’ ιδίαν συζήτηση με εκπροσώπους των συνδέσμων, είχε δεσμευτεί πέρυσι πως εκπρόσωποι της ΠΑΕ, του ΑΣ και του κόσμου του ΠΑΟΚ θα καθήσουν στο ιδιο τραπέζι προκειμένου να συζητηθεί το θεμα του γηπέδου εκτενώς και να χαραχθεί η στρατηγική που εκφράζει ολο το σύλλογο. Ενώ αυτό δεν έχει συμβεί ακομη, καθημερινά διαβάζουμε περί νεας Τούμπας, χωρίς ο άμεσα ενδιαφερόμενος (ο ΑΣ δηλαδή και τα μέλη του) να έχει την κατάλληλη πληροφόρηση. Το πώς θα κατασκευαστεί το γήπεδο, με τι πόρους, ποιό το χρονοδιάγραμμα, τι χώρους εξασφαλίζει ο ΑΣ και ποιο το καθεστώς ιδιοκτησίας είναι μόνο μερικά από τα ερωτήματα που χρήζουν άμεσης απάντησης. Είναι χρέος της διοίκησης του ερασιτέχνη να κινηθεί προς αυτήν την κατεύθυνση και με απόλυτη διαφάνεια προς το ΛΑΟ του ΠΑΟΚ.

Η ΘΥΡΑ 4 θα συνεχίσει τις εγγραφές νέων μελών στον ΑΣ, με μειωμένη ετήσια συνδρομή για τα οικονομικά τακτοποιημένα μέλη του συνδέσμου. Στόχος μας είναι αποκλειστικά ΚΑΙ ΜΟΝΟ η στήριξη του συλλόγου και των τμημάτων και η συμμετοχή σε αποφάσεις που λαμβάνονται από τη ΓΣ και σε καμία περίπτωση να διοικήσουμε.

Υπάρχουν παραδείγματα εμπλοκής οπαδών στο διοικητικό κομμάτι σε διάφορες ομάδες (γειτονικές και μη) με καταστροφικές για τους συλλόγους τους συνέπειες. Συλλόγους που μετατράπηκαν σε πλυντήρια, υποθηκεύοντας τα περιουσιακά τους στοιχεία και ρισκάροντας την ίδια τους την υπαρξη. Εάν τη σήμερον ημέρα ο ΑΣ ακόμη εκπέμπει υγεία, κατά πολύ όφειλεται στην μη εμπλοκή οπαδών στη διοίκηση. Αυτό πρέπει να αποτελέσει οδηγό για το μέλλον και από την πλευρά μας θα κανουμε ότι περνάει από το χέρι μας ώστε η πετυχημένη και απολύτως λογική αυτή πρακτική να συνεχιστεί και στο μέλλον.

ΟΙ ΟΠΑΔΟΙ ΣΤΙΣ ΚΕΡΚΙΔΕΣ, ΟΙ ΠΑΡΑΓΟΝΤΕΣ ΣΤΙΣ ΔΙΟΙΚΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΑΣ

Από τον ΠΑΟΚ στη Βόρεια Καρολίνα!

Κάτοικος Ηνωμένων Πολιτειών ο Ευάγγελος Δανιήλ!

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ ΑΡΘΡΟΥ

Κάτοικος Ηνωμένων Πολιτειών και φοιτητής του Πανεπιστημίου της Βόρειας Καρολίνας θα είναι τα επόμενα χρόνια ο Ευάγγελος Δανιήλ.

Μάλιστα, ο κολυμβητής του Δικεφάλου εξασφάλισε και υποτροφία, με τον ΑΣ να τονίζει στην επίσημη ιστοσελίδα του:

"Άπαντες στο τμήμα Κολύμβησης του ΠΑΟΚ εκφράζουν την περηφάνια τους για την πορεία του αθλητή τους, και του εύχονται καλή επιτυχία!".

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

ΑΣ

Με Μιλενκόσκι και του χρόνου!

Υπογράφει σήμερα ο Σκοπιανός προπονητής, τι μέτρησε για την παραμονή του στον Δικέφαλο!

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ ΑΡΘΡΟΥ

Με τον Γιόσκο Μιλενκόσκο στον πάγκο του θα πορευτεί και τη νέα σεζόν ο ΠΑΟΚ, όπως άλλωστε αναμενόταν!

Μάλιστα, ο Σκοπιανός προπονητής, που οδήγησε τον Δικέφαλο στην κατάκτηση του Κυπέλλου Ελλάδας και στους τελικούς του πρωταθλήματος, αναμένεται να υπογράψει ακόμα και σήμερα το νέο του συμβόλαιο με τους "ασπρόμαυρους" όπως σημειώνουν οι συμπατριώτες του, με τον ίδιο να τονίζει:

"Είχα αρκετές προσφορές, το σκέφτηκα και αποφάσισα να συνεχίσω με τον ΠΑΟΚ. Οι οπαδοί με έχουν αποδεχτεί πάρα πολύ καλά, έχω άψογη συνεργασία με όλους στον σύλλογο και είμαι κοντά στο σπίτι μου. Αυτοί οι παράγοντες ήταν αρκετοί για να συνεχίσω στην Ελλάδα"!

Σημειώνεται πως μία από τις ομάδες που έκαναν κρούση στον Μιλενκόσκι ήταν η βουλγαρική Χεμπάρ, πριν καταλήξει τελικά στην περίπτωση του μέχρι πρότινος προπονητή του Ολυμπιακού, Αλμπέρτο Τζουλιάνι, ενώ υπενθυμίζεται πως ο Σκοπιανός προπονητής, στα μέσα της σεζόν που ολοκληρώθηκε. είχε υποβάλει την παραίτηση του στους ανθρώπους του ΠΑΟΚ μετά τα διαδοχικά αρνητικά αποτελέσματα κόντρα στον Παναθηναϊκό, όμως η διοίκηση του Δικεφάλου τον στήριξε και δικαιώθηκε με την κατάκτηση του Κυπέλλου Ελλάδας αλλά και την εξαιρετική πορεία στο δεύτερο μισό της σεζόν, έως την παρουσία στους τελικούς του πρωταθλήματος

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

ΑΣ

Ουίλιαμς για ΠΑΟΚ

Η Αμερικανίδα ακραία για τον Δικέφαλο

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ ΑΡΘΡΟΥ

Κοντά στο να κλείσει το βασικό δίδυμο των ακραίων της για τη νέα σεζόν φαίνεται να βρίσκεται η γυναικεία ομάδα βόλεϊ του ΠΑΟΚ.

Μετά την 22χρονη Βουλγάρα διεθνή, Αλεξάντρα Μιλάνοβα, στο προσκήνιο για τον Δικέφαλο έρχεται και η Κασαουάνα Ουίλιαμς.

Πρόκειται για μία νεαρή αθλήτρια (ύψους 1,83μ.) με καταγωγή από την Αμερική, η οποία την περασμένη σεζόν αγωνίστηκε στο Πουέρτο Ρίκο με τη φανέλα της Criollas de Caguas, κάνοντας το επόμενο βήμα μετά την παρουσία της στο κολεγιακό πρωτάθλημα.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Trending