Connect with us

ΑΣ

Επιστρέφει εκεί όπου ανήκει

Πρεμιέρα στη μεγάλη κατηγορία για τις γυναίκες του ΠΑΟΚ

Ραφαήλ Γκαϊδατζής

Επιστρέφει εκεί όπου ανήκει

Η στιγμή που περίμενε η γυναικεία ομάδα πόλο του ΠΑΟΚ έφτασε, καθώς τα κορίτσια της Χρύσας Χατζέλη θα δώσουν τον πρώτο τους αγώνα μετά την επιστροφή τους στη μεγάλη κατηγορία αντιμετωπίζοντας στο Ποσειδώνιο στις 16:30 τον Πανιώνιο.

Ο Δικέφαλος με ένα μείγμα έμπειρων και νεαρών αθλητριών θέλει να εδραιωθεί στην Α1 και να βάλει τις βάσεις για να φτιάξει μια ομάδα πρωταγωνίστρια σε ένα ακόμη τμήμα.

Για την αναμέτρηση κόντρα στον Πανιώνιο, η προπονήτρια του ΠΑΟΚ, Χρύσα Χατζέλη, δήλωσε στην επίσημη ιστοσελίδα του Συλλόγου, acpaok.gr:

«Είμαι πολύ χαρούμενη που ξεκινούν οι επίσημες υποχρεώσεις του ΠΑΟΚ στην Α1. Τα κορίτσια και εγώ περιμένουμε με ανυπομονησία τα παιχνίδια, για να δείξουμε ένα πρώτο δείγμα της δουλειάς που έχουμε κάνει στην προετοιμασία. Μπορεί να είμαστε μία νέα ομάδα, ωστόσο έχουμε παιδιά που έχουν ατομική ποιότητα, και θα παλέψουμε για τη νίκη στο πρώτο παιχνίδι κόντρα στον Πανιώνιο. Φυσικά, γνωρίζουμε ότι ο Πανιώνιος είναι μία ομάδα έμπειρη πλέον στην Α1, με καλό ρόστερ την φετινή χρονιά, αλλά ελπίζουμε να έχουμε απέναντι του ένα καλό αποτέλεσμα».

Διευκρινήσεις σχετικά με τα εισιτήρια…

Στην αναμέτρηση θα υπάρχει γενική είσοδος 5€. Φυσικά, για τους κατόχους διαρκείας, η είσοδος θα είναι ελεύθερη με την επίδειξη της κάρτας.

Βάσει της ισχύουσας νομοθεσίας KYA3117/16.07.2021, ο κάτοχος εισιτηρίου θα πρέπει απαραιτήτως να φέρει την αστυνομική ταυτότητα ή οποιοδήποτε αποδεικτικό έγγραφο ταυτοποίησης καθώς και το πιστοποιητικό εμβολιασμού ή νόσησης από κορωνοϊό Covid-19 (έντυπη ή ηλεκτρονική μορφή).

Οι ανήλικοι άνω των δώδεκα (12) και έως δεκαεπτά (17) ετών θα πρέπει να προσκομίσουν PCR Test εντός εβδομήντα δύο (72) ωρών ή Rapid Test εντός σαράντα οκτώ (48) ωρών προ της διεξαγωγής του αγώνα, ενώ οι ανήλικοι έως και δώδεκα (12) ετών θα πρέπει να προσκομίσουν αρνητικό Self Test που έχει διενεργηθεί την ημέρα του αγώνα.

ΣΧΟΛΙΑ

ΑΣ

Γεμάτη και πάλι η ασπρόμαυρη ατζέντα!

Όλα τα παιχνίδια του ΠΑΟΚ τις προσεχείς ημέρες

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ ΑΡΘΡΟΥ

Γεμίζουν ξανά ΠΑΟΚ τα σαββατοκύριακα μας, με τα τμήματα του Δικεφάλου να έχουν φουλ υποχρεώσεις εντός και εκτός Θεσσαλονίκης.

Σάββατο 23 Σεπτεμβρίου

12:ο0 - 5η αγωνιστική Super League Κ19

ΠΑΣ Γιάννινα - ΠΑΟΚ

14:00 - 1η αγωνιστική Α1 πόλο γυναικών

Ολυμπιακός - ΠΑΟΚ

15:30 - 1η αγωνιστική Α1 πόλο ανδρών

ΠΑΟΚ - Παλαιό Φάληρο

18:00 - 1η αγωνιστική Handball Premier

ΠΑΟΚ - Δούκας (AC PAOK TV YouTube)

18:30 - Τουρνουά «Μαυροσκούφεια» Μπάσκετ Ανδρών

ΠΑΟΚ - ΑΕΚ

20:30 - Φιλικό Τουρνουά Βόλεϊ Ανδρών

Βοϊβοντίνα - ΠΑΟΚ (Odbojkaški klub Vojvodina Volleyball club Vojvodina - YouTube)

Κυριακή 24 Σεπτεμβρίου

12:00 Φιλικό Τουρνουά Βόλεϊ Ανδρών

Σαλονίτ - ΠΑΟΚ (Odbojkaški klub Vojvodina Volleyball club Vojvodina - YouTube)

14:00 - 2η αγωνιστική Κ17 Super League

ΠΑΣ Γιάννινα - ΠΑΟΚ

17:00 - EHF European League Χάντμπολ Γυναικών, 2ος αγώνας

ΠΑΟΚ - Όλντενμπουργκ (AC PAOK TV YouTube)

17:30 - Τουρνουά «Μαυροσκούφεια» Μπάσκετ Ανδρών

ΠΑΟΚ - Προμηθέας Πατρών

20:30 - 5η αγωνιστική Stoiximan Super League

ΠΑΣ Γιάννινα - ΠΑΟΚ (Novasports Prime)

Δευτέρα 25 Σεπτεμβρίου

16:00 - 1η αγωνιστική Super League 2

ΠΑΟΚ Β' - Απόλλων Πόντου

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

ΑΣ

Το προφίλ του ΠΑΟΚ

Ο Δικέφαλος μπαίνει στη μάχη της νέας σεζόν – Η άποψη του coach Γούσιου

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ ΑΡΘΡΟΥ

Ξεκινάει επισήμως η νέα σεζόν για την ανδρική ομάδα χάντμπολ του ΠΑΟΚ που θα δώσει τις μάχες της και φέτος εντός και εκτός συνόρων.

Πρώτο ματς για τους «ασπρόμαυρους» το Σάββατο στις 18:00 κόντρα στον Δούκα, στο Σπίτι του Χάντμπολ στη Μίκρα.

Ο Δικέφαλος θέλει φέτος να κάνει ένα βήμα παραπάνω και να επιστρέψει στο δρόμο των επιτυχιών, με τον τελευταίο τίτλο να έρχεται το 2017 με την κατάκτηση του κυπέλλου Ελλάδας, ενώ το τελευταίο πρωτάθλημα κερδήθηκε το 2015.

Ο προπονητής του ΠΑΟΚ, Πάνος Γούσιος εμφανίζεται ιδιαίτερα αισιόδοξος για το φετινό ρόστερ:

«Κρατήσαμε τον κορμό της περσινής σεζόν, καλύψαμε κάποια κενά που δημιουργήθηκαν, Θεωρώ ότι η ομάδα είναι ένα επίπεδο καλύτερη.

Πρώτος στόχος είναι να μπούμε στα πλέι οφ και μετά να διεκδικήσουμε το πρωτάθλημα.

Περιμένω τον ανταγωνισμό στο ίδιο επίπεδο με πέρσι. Μπορεί να γίνει η έκπληξη σε οποιοδήποτε ματς.

Είναι δύσκολο ματς στη πρεμιέρα, ο Δούκας είναι καλή ομάδα, εμείς πρέπει να παρουσιαστούμε απόλυτα έτοιμοι και συγκεντρωμένοι».

Το ρόστερ του ΠΑΟΚ

Νο Ονοματεπώνυμο Θέση Ημερ. Γέννησης Ύψος
1. Victor Gigov (Βόρεια Μακεδονία) Τ/Φ 4/12/1978 1,91 μ.
7. Γιώργος Ελευθεριάδης Πλέι μέικερ 22/8/2001 1,89 μ.
8. Τάσος Τσαμουρίδης Πίβοτ 18/4/1995 1,90 μ.
9. Δημήτρης Παπαγεωργίου Δ. εξτρέμ 25/06/19981,82 μ.
10. Νικόλαος Νικολαΐδης Α. Εξτρέμ 13/02/92 1,84
11. Αθανάσιος Παπάζογλου Δ. ίντερ 28/1/2002 1.92 μ.
13. Κων/νος Κουκμίσης Α. εξτρέμ 17/09/2001 1,80 μ.
14. Νικόλας Χατζηλιάς Α.εξτρέμ 29/04/2004 1,75 μ.
16. Ελευθέριος Παπάζογλου Τ/Φ 3/7/1994 1,84 μ.
19. Χρύσανθος Τσαναξίδης Πίβοτ 6/11/1996 2,00 μ.
20. Νικόλας Μαρίνος Δ. εξτρέμ 29/7/2004 1,96 μ.
21. Νικόλας Κουκμίσης Πλέι μέικερ 21/06/19991,80 μ.
22. Γιάννης Μπάτζιος Πίβοτ 22/04/1999 1,95 μ.
24. Γιάννης Καλόμοιρος Α. ίντερ 23/05/1998 1,94 μ.
25. Κωνσταντίνος Χατζίδης Πίβοτ 1/1/2005 1,97 μ.
27. Ντανίλ Μποτσκάρεφ (Ρωσία) Πλέι μέικερ 11/2/1998 1,85 μ.
34. Γιώργος Δάιος Τ/Φ 29/3/2004 1,93 μ.
44. Μανώλης Λαδάκης Α. ίντερ 21/8/1996 1,97 μ.
55. Βασίλης Κυριακίδης Δ. εξτρέμ 26/8/2004 1,89 μ.
77. Νικόλαος Τζωρτζίνης Δ. εξτρέμ 25/02/02 1,94 μ.
80. Γιώργος Βελισσαρίου Τ/Φ 22/4/2003 1,81 μ.

Τα στελέχη

Α’ Προπονητής: Πάνος Γούσιος
Β’ Προπονητής: Δημήτρης Πελεκίδης
Β’ Προπονητής: Βασιλής Σκανδάλης
Διοικητικός Υπεύθυνος- Έφορος: Δημήτρης Χασεκίδης
Team Manager: Γιάννης Αμπατζίδης
Α’ Φυσιοθεραπευτής: Παναγιώτης Παπαδόπουλος
Β’ φυσιοθεραπευτής: Δημήτριος Γούλιος
Φροντιστής: Θόδωρος Μαυροσαββίδης
Υπεύθυνος Τύπου: Γιώργος Πίκουλας

Τίτλοι (6): 3 πρωταθλήματα (2009, 2010, 2015), 3 Κύπελλα (2012, 2015, 2017)

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

ΑΣ

Πελεκίδης: «Η ομάδα αυτή έχει να δώσει πολλά»

Ο προπονητής της γυναικείας ομάδας χάντμπολ του ΠΑΟΚ κρατάει τα θετικά από την πρώτη ευρωπαϊκή μάχη

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ ΑΡΘΡΟΥ

Η γυναικεία ομάδα χάντμπολ του ΠΑΟΚ υποτάχθηκε στην ανωτερότητα της Όλντενμπουργκ και γνώρισε την ήττα με 37-22 στο πρώτο παιχνίδι για το Round 2 του EHF European League.

Οι δύο ομάδες ανανεώνουν το ραντεβού τους για την Κυριακή στις 17:00 στο ΔΑΚ Λευκόβρυσης Κοζάνης, με το έργο των «ασπρόμαυρων» να είναι δύσκολο.

Ο Δ. Πελεκίδης, προπονητής του ΠΑΟΚ, σχολίασε:

«Ξέραμε εξ' αρχής τη δυναμική της αντιπάλου μας, από που προέρχεται. Είχαμε ένα δύσκολο έργο, και αυτό που συζητήσαμε όλο αυτό το διάστημα είναι ότι από αυτά τα παιχνίδια έχουμε μόνο να κερδίσουμε πράγματα. Προσπαθήσαμε να παραμείνουμε προσηλωμένοι στο πλάνο το οποίο είχαμε στήσει για το παιχνίδι, και στις δύο πλευρές του γηπέδου.

Η αλήθεια είναι ότι στα σημεία στα οποία είχαμε υπομονή, πήραμε πράγματα και από την άμυνα και από την επίθεση, ανεξαρτήτως του σκορ. Είχαμε κάποια διαστήματα στα οποία λειτουργήσαμε πολύ καλά. Είμαι ευχαριστημένος από την προσπάθεια των παικτριών. Είναι σημαντικό πως υπάρχει ένα ροτέισον στο οποίο αξιοποιούνται όλες οι παίκτριες.

Η ομάδα αυτή έχει να δώσει πολλά πράγματα, είμαστε ακόμα στην αρχή. Θεωρώ ότι είμαστε σε πολύ καλό δρόμο.

Θα πάμε με την ίδια λογική και στο παιχνίδι της Κυριακής, προσπαθώντας να πάμε ένα «κλικ» πιο κάτω το αποτέλεσμα, θέλοντας να κερδίσουμε ακόμα περισσότερα πράγματα. Συγχαρητήρια στην ομάδα, γιατί όλες έδωσαν τον καλύτερο τους εαυτό για 60 λεπτά».

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Trending