ΑΣ
Καλμαζίδης: «Σα να είναι το τελευταίο ματς»
Οι ατάκες του Έλληνα τεχνικού για την σημαντική αναμέτρηση στο Ρέντη

Πρεμιέρα στον ΠΑΟΚ για το φετινό League Cup με τον Δικέφαλο να αντιμετωπίζει σε διπλούς αγώνες τον Ολυμπιακό αρχής γενομένης από το απόγευμα της Κυριακής στις 16:00 στο Ρέντη.
«Κάθε παιχνίδι το αντιμετωπίζουμε σοβαρά και προσπαθούμε για το καλύτερο, ιδιαίτερα σε αυτά τα δυνατά παιχνίδια, όπως κόντρα στον Ολυμπιακό, στη διοργάνωση αυτή που είναι νοκ άουτ, παίζουμε έξω -μέσα και όποιος προχωρήσει από αυτά τα δύο παιχνίδια, συνεχίζει στη διοργάνωση. Για μας είναι πολύ σημαντικό, είναι ένας από τους στόχους της χρονιάς και πρέπει οπωσδήποτε να κάνουμε μια καλή αρχή» ανέφερε ο Γ. Καλμαζίδης.
Για το ότι το δεύτερο παιχνίδι θα είναι στην έδρα του ΠΑΟΚ και αν θα είναι πλεονέκτημα:
«Μπορεί ναι, μπορεί και όχι, μόνο το αποτέλεσμα θα δείξει αν είναι έτσι, εμείς θα παίξουμε σαν να είναι το παιχνίδι το τελευταίο μας, πάντα έτσι παρουσιαζόμαστε στο γήπεδο, αυτό προσπαθούμε. Το κάθε παιχνίδι θα είναι ξεχωριστό».
Όσον αφορά τα ευρωπαϊκά παιχνίδια που ακολουθούν:
«Ξέρουμε και είμαστε συνηθισμένοι σε αυξημένες υποχρεώσεις, με Ευρώπη, πρωτάθλημα και Λιγκ Καπ, αυτή είναι η δουλειά μας. Υπάρχει και η δυσκολία με τα ταξίδια, θα υπάρχει η πίεση αλλά είμαστε έτοιμοι και θα το αντέξουμε κι αυτό».

Κόντρα στην Ρέιντζερς από την Σκωτία η γυναικεία ομάδα ποδοσφαίρου του ΠΑΟΚ θα διεκδικήσει την πρόκριση της στον 2ο προκριματικό γύρο του UEFA Women's Champions League.
Ο τελικός του προκριματικού ομίλου θα διεξαχθεί την Κυριακή στις 16:30 στο γήπεδο του Πιερικού στην Κατερίνη.
Το απόγευμα της Πέμπτης ο Δικέφαλος επικράτησε με 2-0 της Σουόνσι και τσέκαρε το εισιτήριο.
Το βράδυ της ίδιας ημέρας, η Ρέιντζερς επικράτησε με 3-1 της Φερεντσβάρος και θα βρεθεί στο δρόμο των πρωταθλητριών Ελλάδας.
Οι Σκωτσέζες άνοιξαν το σκορ με πέναλτι της Ντάνιελσον στο 14', με την ίδια παίκτρια στο 48' να κάνει το 0-2.
Η Φερεντσβάρος μείωσε με την Φίσλει στο 69', όμως η Ρέιντζερς λίγο πριν το φινάλε «χτύπησε» ξανά με την Χέι να διαμορφώνει το τελικό 1-3.

Η γυναικεία ομάδα ποδοσφαίρου του ΠΑΟΚ πήρε μία σπουδαία νίκη κόντρα στη Σουόνσι για τον πρώτο γύρο του UWCL.
Από την αναμέτρηση ανάμεσα στη Ferencváros και τη Rangers θα προκύψει ο επόμενος αντίπαλο της.
Δείτε ζωντανά την αναμέτρηση
ΑΣ
Κανάτας: «Τα κορίτσια ακολούθησαν πιστά το πλάνο»
Το σχόλιο του τεχνικού του ΠΑΟΚ για την πρόκριση στον τελικό της Κυριακής

Η γυναικεία ομάδα ποδοσφαίρου του ΠΑΟΚ απέκλεισε τη Σουόνσι επικρατώντας με 2-0 στην Κατερίνη, με τον Δικέφαλο να παίρνει το εισιτήριο για τον τελικό του προκριματικού ομίλου της πρώτης φάσης του UEFA Women's Champions League.
Ο τεχνικός των πρωταθλητριών Ελλάδας, Λευτέρης Κανάτας, σχολίασε μετά τη λήξη του αγώνα:
«Τα κορίτσια ανταπεξήλθαν στις συνθήκες του αγώνα. Ήταν νωρίς, υπήρχε και η ζέστη. Ωστόσο, ήταν πειθαρχημένες και ακολούθησαν πιστά το πλάνο.
Σήμερα χαιρόμαστε, αλλά από αύριο ξεκινάμε δουλειά για το ματς της Κυριακής.
Είχαμε ξεκαθαρίσει από την αρχή ότι πρώτος μας στόχος ήταν το ματς με τη Σουόνσι, επομένως πλέον περιμένουμε τον αντίπαλο μας το βράδυ για να αρχίσουμε την ανάλυσή του».
-
ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ14-04-2021, 12:38
Άφησε τον ΠΑΟΚ για τη Φέγενορντ
-
ΔΙΑΦΟΡΑ20-07-2021, 23:05
Τώρα ο Σαββίδης έγινε καλός…
-
ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ08-06-2021, 16:00
Η ανάρτηση του… σιωπηλού Γκαρσία (pic)
-
ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ23-03-2021, 16:08
Με την ουρά στα σκέλια η Μαρούπα
-
ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ13-10-2021, 11:09
Γίνεται “Σβαρόφσκι” πολλών καρατίων (vids)
-
ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ02-09-2021, 14:42
«Μην κάνετε υποδείξεις τον Σαββίδη»
-
ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ14-07-2021, 15:00
Οι απαντήσεις του Βιεϊρίνια για Ουάρντα, Γκαρσία!
-
ΜΕΤΑΓΡΑΦΕΣ25-07-2021, 01:07
Οι Άραβες αποχαιρετούν τον Τζιοβίνκο!