Connect with us

ΑΣ

Με δύο σετ «πετάει» στους 32!

Σφραγίζει το εισιτήριο της πρόκρισης ο ΠΑΟΚ

Ραφαήλ Γκαϊδατζής

Με δύο σετ «πετάει» στους 32!

Με τη ψυχολογία στα ύψη μετά τις διαδοχικές νίκες επί του Ολυμπιακού για το League Cup, αλλά και έχοντας στις… αποσκευές του τη νίκη με 0-3 στη Δανία, ο ΠΑΟΚ υποδέχεται στις 18:00 την Μίντελφαρτ, στον αγώνα ρεβάνς με φόντο την πρόκριση στους 32 του Challenge Cup.

Η αναμέτρηση δεν έχει τηλεοπτική κάλυψη, με το PAOK24 να σας μεταφέρει ζωντανά την εξέλιξη του σκορ.

Ο Δικέφαλος θέλει νίκη με οποιοδήποτε σκορ, ακόμα και ήττα με 2-3 για να φτάσει στην πρόκριση. Από την άλλη πλευρά οι Δανοί αναζητούν νίκη με 0-3 ή 1-3 ώστε να στείλουν το παιχνίδι σε χρυσό σετ.

Ο Γ. Καλμαζίδης δήλωσε στην ιστοσελίδα του ΑΣ ΠΑΟΚ:

«Σίγουρα είναι ένα παιχνίδι το οποίο θέλουμε πολύ, καθώς θα φέρει και την πρόκριση. Ένας από τους βασικούς μας στόχους της χρονιάς είναι και η καλή πορεία στην Ευρώπη, και αυτό σημαίνει πως πρέπει να κερδίσουμε το αυριανό παιχνίδι, το οποίο είναι στις δυνατότητες μας. Ξέρουμε όλοι ότι για να πάρεις μία νίκη ή μία πρόκριση, πρέπει να αποδώσεις καλά και πρέπει το μυαλό μας να είναι στο παιχνίδι, και να μην πετάμε στα σύννεφα επειδή κερδίσαμε τον ΟΣΦΠ. Θέλουμε να προχωρήσουμε βήμα-βήμα, περνώντας όσο το δυνατόν πιο ανώδυνα το αυριανό παιχνίδι, έτσι ώστε να επικεντρωθούμε στο παιχνίδι του Σαββάτου κόντρα στον ΟΣΦΠ στον Πειραιά για το πρωτάθλημα. Έχουμε μεγάλο ρόστερ, 14 παικτών, το οποίο μπορεί να ανταποκριθεί, και αυτό μας βοηθάει για τα συνεχόμενα και απαιτητικά παιχνίδια».

Διευκρινήσεις σχετικά με τα εισιτήρια…

Οι τιμές των εισιτηρίων έχουν ως εξής:

Θύρες 3, 8, 13, 18: 5€

VIP: 10€

Σημεία Διάθεσης:

Τετάρτη 17 Νοεμβρίου

Εκδοτήρια PAOK Sports Arena: 15:30-18:00

Για τους κατόχους διαρκείας, η είσοδος θα είναι ελεύθερη με την επίδειξη της κάρτας.

Βάσει της ισχύουσας νομοθεσίας KYA3117/16.07.2021, ο κάτοχος εισιτηρίου θα πρέπει απαραιτήτως να φέρει την αστυνομική ταυτότητα ή οποιοδήποτε αποδεικτικό έγγραφο ταυτοποίησης καθώς και το πιστοποιητικό εμβολιασμού ή νόσησης από κορωνοϊό Covid-19 (έντυπη ή ηλεκτρονική μορφή).

Οι ανήλικοι άνω των δώδεκα (12) και έως δεκαεπτά (17) ετών θα πρέπει να προσκομίσουν PCR Test εντός εβδομήντα δύο (72) ωρών ή Rapid Test εντός σαράντα οκτώ (48) ωρών προ της διεξαγωγής του αγώνα, ενώ οι ανήλικοι έως και δώδεκα (12) ετών θα πρέπει να προσκομίσουν αρνητικό Self Test που έχει διενεργηθεί την ημέρα του αγώνα.

Διευκρινήσεις σχετικά με την είσοδο στο γήπεδο…

Πρόσβαση στο VIP Parking του PAOK Sports Arena θα έχουν οι κάτοχοι VIP εισιτηρίων διαρκείας, καθώς και οι κάτοχοι VIP εισιτηρίου του παιχνιδιού.

Η είσοδος για τους κατόχους VIP εισιτηρίου διαρκείας αλλά και VIP εισιτηρίου αγώνα, θα πραγματοποιηθεί από την κεντρική είσοδο του PAOK Sports Arena.

Οι φίλαθλοι με απλό εισιτήριο διαρκείας και απλό εισιτήριο αγώνα, θα εισέλθουν από τις θύρες 3, 8, 13, 18, του PAOK Sports Arena.

ΣΧΟΛΙΑ

ΑΣ

Παπαδόπουλος: «Ο ΠΑΟΚ το έχει στο DNA του να πρωταγωνιστεί»

Όσα είπε ο αρχιτέκτονας της μεγάλης επιτυχίας

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ ΑΡΘΡΟΥ

Οι πανηγυρισμοί δεν έχουν κοπάσει στις τάξεις του τμήματος ποδοσφαίρου σάλας του ΠΑΟΚ που στην παρθενική του χρονιά κατέκτησε την άνοδο στη μεγάλη κατηγορία, αλλά πανηγύρισε και το πρωτάθλημα στη Futsal League 2.

Ο προπονητής του Δικεφάλου, Λεωνίδας Παπαδόπουλος, σχολίασε:

«Μία πολύ δύσκολη χρονιά από την αρχή, έφτασε στο τέλος της με τον καλύτερο δυνατό τρόπο. Μεγαλύτερη χαρά νιώθω που αυτά τα παιδιά πήραν αυτό το πρωτάθλημα, τα οποία από το μηδέν ξεκίνησαν, παράτησαν τα πάντα, έδωσαν το 1000% από την ζωή τους, και τώρα βλέπω την χαρά στα πρόσωπα τους.

Όσο κλισέ και αν ακούγεται, ο ΠΑΟΚ δεν μπορεί να κάνει κάτι άλλο, από το να πρωταγωνιστεί όπου παίζει. Είναι το DNA αυτής της ομάδας, το μόνο που πρέπει να κάνει είναι να διεκδικεί, τα πάντα, σε οποιοδήποτε άθλημα το οποίο παίζει».

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

ΑΣ

Νικητής ο ΠΑΟΚ σε τουρνουά με ιδιαίτερη σημασία

Ηχηρό μήνυμα έστειλαν όλες οι παίκτριες

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ ΑΡΘΡΟΥ

Στο 2ο τουρνουά ποδοσφαίρου γυναικών κατά της βίας, συμμετείχε ο ΠΑΟΚ Β', φτάνοντας μάλιστα και στην κατάκτησή του.

Το τουρνουά διοργανώθηκε από τον ΠΑΣ Λαμίας, και μαζί με τον ΠΑΟΚ Β' και τους διοργανωτές συμμετείχαν και οι Πιερίδες Μούσες και ΓΠΟ Γιάννινα.

Ο Δικέφαλος πέτυχε τρεις νίκες σε ισάριθμα παιχνίδια, επικρατώντας του ΓΠΟ Γιάννινα με 2-0, των Μουσών με 2-0, και τον ΠΑΣ Λαμία με 4-0.

Καλύτερη παίκτρια του τουρνουά αναδείχθηκε η αθλήτρια του ΠΑΟΚ Β', Φωτεινή Μπουρονίκου.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

ΑΣ

Κυριάρχησαν τα «αετόπουλα»

Μεγάλη νίκη του ΠΑΟΚ με 12 γκολ του Σεμλίκου

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ ΑΡΘΡΟΥ

Σπουδαία νίκη πέτυχαν οι παίδες χάντμπολ του ΠΑΟΚ, επικρατώντας της ΧΑΝΘ με 17-30, στο πλαίσιο του πρωταθλήματος της ΕΣΧΘ.

Οι παίκτες του Δικεφάλου έδειξαν από νωρίς την αγωνιστική τους υπεροχή, παίρνοντας σημαντικό προβάδισμα, το οποίο στο τέλος του πρώτου ημιχρόνου έφτασε σε διψήφια επίπεδα, 4-14. Παρόμοια ήταν η εικόνα και του δευτέρου ημιχρόνου, με τους «ασπρόμαυρους» να ανεβάζουν ακόμα περισσότερο την διαφορά, φτάνοντας στη νίκη με 17-30.

Τα πεντάλεπτα: 1-3, 2-6, 2-8, 2-9, 4-11, 4-14 (ημχ.), 6-18, 10-22, 11-25, 13-25, 14-26, 17-30

ΠΑΟΚ (Παλάσκας): Κοβάνης 4, Παγιαννίδης 1, Παπαστεφάνου, Συμεωνίδης 2, Στανκίδης 6, Ήτζιος, Τουρλής 5, Σεμλίκος 12, Σαβουλίδης, Τσάμης, Βιλντίρης.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ