Connect with us

ΑΣ

Επίσημος Χορηγός του ΠΑΟΚ η εταιρεία DOMUS ERGO

Σημαντική συμφωνία για το τμήμα πόλο του ΠΑΟΚ

Θωμάς Παπάς

Επίσημος Χορηγός του ΠΑΟΚ η εταιρεία DOMUS ERGO

Ο ΠΑΟΚ και το τμήμα Υδατοσφαίρισης Ανδρών ανακοινώνουν την έναρξη της χορηγικής συνεργασίας με την κατασκευαστική εταιρεία «DOMUS ERGO», η οποία αναλαμβάνει και την ονοματοδοσία του τμήματος ως ΠΑΟΚ DOMUS ERGO.

Η κατασκευαστική  εταιρεία ‘’DOMUS ERGO’’, με αίσθημα ευθύνης, αναλαμβάνει την χορηγία του τμήματος Υδατοσφαίρισης του ΑΣ ΠΑΟΚ.

Μετά την μεγάλη και πολύχρονη ιστορία και εμπειρία στο χώρο της κατασκευής των πολυτελών διαμερισμάτων και κατοικιών, οι  ιδιοκτήτες της εταιρείας κκ. Γιώργος και Κοσμάς Νικολαΐδης ανταποδίδουν την εμπιστοσύνη αλλά και την εκτίμηση  πολλών πολιτών της πόλης μας της Θεσσαλονίκης και όχι μόνο, αλλά και την μεγάλη τους αγάπη για το άθλημα, προσφέροντας την στήριξη τους στο τμήμα Υδατοσφαίρισης του ΑΣ ΠΑΟΚ, τη στήριξη, που εδώ και τρία χρόνια παρέχουν απλόχερα είτε άμεσα είτε έμμεσα στο τμήμα του Συλλόγου μας.

Με τις ομάδες των ανδρών  και γυναικών στην Α1 κατηγορία, αλλά και το πλήθος των μεταλλίων στα πανελλήνια πρωταθλήματα των κατηγοριών σε αγόρια  και κορίτσια, οι χορηγοί της  ομάδας με την βοήθεια και αρωγή του ΑΣ ΠΑΟΚ και του Προέδρου κ. Αθανάσιου Κατσαρή, αισιοδοξούν και πιστεύουν να πάνε το τμήμα Υδατοσφαίρισης ακόμα πιο ψηλά και  να γράψουν  αι άλλες χρυσές σελίδες για το σωματείο μας  στον χώρο του ναυταθλητισμού.

ΣΧΟΛΙΑ

ΑΣ

Έφτασε τις 250 συμμετοχές ο αρχηγός!

Συνεχίζει να γράφει το κοντέρ για το Νικολαΐδη

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ ΑΡΘΡΟΥ

Τις 250 συμμετοχές με την φανέλα του ΠΑΟΚ, έφτασε στο παιχνίδι κόντρα στον ΑΕΣΧ Πυλαίας, ο αρχηγός της ανδρικής ομάδας Χάντμπολ, Νίκος Νικολαΐδης.

Ο Νίκος Νικολαΐδης, σύμφωνα πάντα με την «Ασπρόμαυρη Βίβλο», συμπλήρωσε τις 250 συμμετοχές με τον Δικέφαλο στο στήθος, στο νικηφόρο αγώνα του ΠΑΟΚ κόντρα στον ΑΕΣΧ Πυλαίας με 28-20.

Έτσι. ο αρχηγός του ΠΑΟΚ βρίσκεται στην πρώτη τετράδα συμμετοχών στην ιστορία του τμήματος Χάντμπολ ανδρών.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

ΑΣ

Η ώρα της πρώτης μεγάλης μάχης του ΠΑΟΚ

Ομάδα και κόσμος δίνουν ραντεβού στη Μίκρα με στόχο την άνοδο στη μεγάλη κατηγορία

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ ΑΡΘΡΟΥ

Την Κυριακή 31 Μαρτίου και ώρα 13:30, στο Εθνικό Γυμναστήριο Μίκρας 3, θα διεξαχθεί ο πρώτος προημιτελικός της Futsal League B', ανάμεσα στον ΠΑΟΚ mαteco και τον Κένταυρο.

Ο... δρόμος για την άνοδο στην Super League, το τμήματος Ποδοσφαίρου Σάλας του ΠΑΟΚ mαteco, ξεκινάει από την Θεσσαλονίκη, εκεί όπου ο Δικέφαλος θέλει να κάνει το πρώτο μεγάλο βήμα πρόκρισης στο Final-4 του πρωταθλήματος.

Άπαντες στο τμήμα Ποδοσφαίρου Σάλας του Δικεφάλου, κάνουν ανοικτό κάλεσμα στον κόσμο του ΠΑΟΚ, να δώσει δυναμικό παρών στην Μίκρα, στηρίζοντας την προσπάθεια των «ασπρόμαυρων».

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

ΑΣ

Με ελεύθερη είσοδο το ΠΑΟΚ – ΑΕΛ

Την Κυριακή στο γήπεδο των Νέων Επιβατών

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ ΑΡΘΡΟΥ

Στο Δημοτικό Γήπεδο Νέων Επιβατών, θα διεξαχθεί την Κυριακή 31 Μαρτίου και ώρα 16:00, ο αγώνας μεταξύ του ΠΑΟΚ Morris και της ΑΕΛ, στο πλαίσιο της 21ης αγωνιστικής της Α' Εθνικής.

Η είσοδος θα είναι ΕΛΕΥΘΕΡΗ.

Οι παίκτριες του ΠΑΟΚ καλούν τον κόσμο της ομάδας στο πλευρό τους, ώστε να πανηγυρίσουν μαζί του ακόμα ένα τρίποντο, το οποίο θα τις φέρει πιο κοντά στην κατάκτηση του πρωταθλήματος

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ