Connect with us

ΑΣ

Καλμαζίδης: Ο «πονοκέφαλος» και η… ένεση

Τι είπε ο προπονητής του ΠΑΟΚ για το ματς με τον Παναθηναϊκό

Ραφαήλ Γκαϊδατζής

Καλμαζίδης: Ο «πονοκέφαλος» και η… ένεση

Νέο ντέρμπι για τον βολεϊκό ΠΑΟΚ το βράδυ της Παρασκευής στις 19:15 κόντρα στον Παναθηναϊκό για το πρωτάθλημα με τον Γ. Καλμαζίδη να αναφέρει:

«Είναι ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι. Ο Παναθηναϊκός είναι πρώτος και έχει κάνει μια πάρα πολύ καλή πορεία μέχρι τώρα. Κέρδισε και μέσα στο γήπεδο του στο τελευταίο παιχνίδι. Θα είναι ένα πολύ δυνατό παιχνίδι, ελπίζω να είμαστε καλά κα να μπορέσουμε να ανταποκριθούμε στις συνθήκες του παιχνιδιού.

Πρόγραμμα βουνό είχαμε όλη την προηγούμενη περίοδο. Είμαστε συνηθισμένοι πλέον σε αυτά. Αυτό που θέλω εγώ είναι να είμαστε υγιείς και να παρατάξουμε την ομάδα όπως θέλουμε μέσα στο γήπεδο. Αυτός είναι ο δικός μου… πονοκέφαλος.

Πλεονέκτημα δεν ξέρω αν έχουμε αλλά σίγουρα ο κόσμος πάντα μας βοηθάει και είναι στο πλευρό μας. Δίνει μια “ένεση” ώστε να βγάλουμε τον καλύτερο μας εαυτό».

ΣΧΟΛΙΑ

ΑΣ

ΠΑΟΚ – Θρακομακεδόνες (Live Stream)

Ζωντανά ο αγώνας που κρίνει την άνοδο

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ ΑΡΘΡΟΥ

Η ομάδα futsal του ΠΑΟΚ αντιμετωπίζει τους Θρακομακεδόνες στο δεύτερο ημιτελικό του Final-4 της Futsal League 2.

Ο νικητής του ζευγαριού παίρνει το εισιτήριο ανόδου για τη μεγάλη κατηγορία.

Αύριο Κυριακή θα διεξαχθεί και ο τελικός για την ανάδειξη του πρωταθλητή με τον Κορυδαλλό να έχει προκριθεί εκεί μετά τη νίκη με 8-2 επί του Μινώταυρου.

Δείτε ζωντανά τον αγώνα.

https://www.youtube.com/watch?v=9sHf-Iw3Pm8

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

ΑΣ

ΑΕΚ – ΠΑΟΚ: Η ενημέρωση της ΟΧΕ και το «ευχαριστώ» των «ασπρόμαυρων»

8 αθλητές και 2 μέλη του τεχνικού τιμ του ΠΑΟΚ με τροφική δηλητηρίαση

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ ΑΡΘΡΟΥ

Η τροφική δηλητηρίαση που «χτύπησε» παίκτες και μέλη του τεχνικού τιμ της ομάδας χάντμπολ του ΠΑΟΚ οδήγησε στην αναβολή του σημερινού αγώνα με την ΑΕΚ στην Αθήνα για τα ημιτελικά των playoffs της Handball Premier.

Η ΟΧΕ στην ενημέρωσή της αναφέρει:

Με απόφαση της ΔΕΠ/ΟΧΕ αναβάλλεται ο προγραμματισμένος για σήμερα (ΚΓ Καματερού, 16:00) αγώνας των πλέι οφ της Handball Premier ανάμεσα στις ομάδες ΑΕΚ και ΠΑΟΚ.

Ο ΠΑΟΚ ενημέρωσε τη ΔΕΠ/ΟΧΕ σήμερα το πρωί ότι αθλητές και μέλη του τεχνικού επιτελείου παρουσίασαν συμπτώματα δηλητηρίασης από φαγητό που κατανάλωσαν χθες βράδυ στο ξενοδοχείο που κατέλυσε η αποστολή της ομάδας στην Αθήνα.

Η ΔΕΠ/ΟΧΕ ενημέρωσε το σωματείο ότι πρέπει να προσκομιστεί επίσημη διάγνωση από Δημόσιο Νοσοκομείο για να προχωρήσει στην αναβολή του αγώνα.

Το έγγραφο από πλευράς του Γενικού Νοσοκομείου Αθηνών «Η Ελπίς» επιβεβαίωσε ότι 8 αθλητές και 2 μέλη του τεχνικού επιτελείου εξετάστηκαν με συμπτώματα οξείας γαστρεντερίτιδας, τους χορηγήθηκε φαρμακευτική αγωγή και δεν δύναται να λάβουν μέρος στο παιχνίδι.

Ως εκ τούτου η ΔΕΠ ανέβαλε τον αγώνα, σύμφωνα με το άρθρο 29 παράγραφος 7 του κανονισμού αγώνων της ΟΧΕ και θα οριστεί σε νέα ημερομηνία

Το «ευχαριστώ» του ΠΑΟΚ

Το τμήμα Χάντμπολ ανδρών του ΠΑΟΚ, ευχαριστεί το Γενικό Νοσοκομείο Αθηνών «Η Ελπίς», για την άψογη εξυπηρέτηση.

Πιο συγκεκριμένα, το τμήμα Χάντμπολ ανδρών του Δικεφάλου ευχαριστεί τον διευθυντή της παθολογικής κλινικής, κ. Σπύρο Σαββάνη, την υποδιευθύντρια, κ. Ζαχαριάδου, καθώς και το ιατρικό και νοσηλευτικό προσωπικό του νοσοκομείου για την άψογη εξυπηρέτηση.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

ΑΣ

ΠΑΟΚ – Άρης (Live Stream)

Ζωντανά ο δεύτερος αγώνας της τελικής φάσης στις κορασίδες

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ ΑΡΘΡΟΥ

Δεύτερη αγωνιστική στην τελική φάση του πρωταθλήματος Κορασίδων της ΕΚΑΣΘ, με τον ΠΑΟΚ να αντιμετωπίζει τον Άρη.

Στην πρεμιέρα ο Δικέφαλος επικράτησε με το εμφατικό 95-12 της Αναγέννησης Νέου Ρυσίου.

Δείτε ζωντανά τον αγώνα...

https://www.youtube.com/watch?v=Y3jnyasYDDY

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ