Connect with us

ΑΣ

Καλαντάτζε: “Πάντα δίνουμε την ψυχή μας, τίποτα δεν τελείωσε”

Οι ατάκες της αθλήτριας του ΠΑΟΚ με φόντο το παιχνίδι στη Ρουμανία

PAOK24

Καλαντάτζε: “Πάντα δίνουμε την ψυχή μας, τίποτα δεν τελείωσε”

Ο ΠΑΟΚ ηττήθηκε από την Άλμπα Μπλαζ στο PAOK Sports Arena και πλέον, θα πάει να παίξει τα… ρέστα της στη Ρουμανία.

Η με την Άννα Καλαντάτζε έδωσε το σύνθημα με φόντο το δεύτερο παιχνίδι, αναφέροντας:

“Πάντα δίνουμε τη ψυχή μας. Ήταν ένα δυνατό παιχνίδι, ξέραμε με ποια ομάδα παίζουμε. Δίνουμε τον καλύτερο μας εαυτό και τίποτα δεν έχει τελειώσει ακόμα. Πάμε για το επόμενο παιχνίδι στη Ρουμανία.

Αθλήτριες είμαστε, όταν τελειώνει ένα παιχνίδι το ξεχνάμε και το αφήνουμε πίσω. Προσπαθούμε να δουλέψουμε τα λάθη μας και εκεί που υστερήσαμε”.

ΣΧΟΛΙΑ

ΑΣ

Πρώτο βήμα σε «θρίλερ» ο ΠΑΟΚ

Έκαμψε την αντίσταση της Πυλαίας και πήρε προβάδισμα πρόκρισης ο Δικέφαλος

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ ΑΡΘΡΟΥ

Η γυναικεία ομάδα χάντμπολ του ΠΑΟΚ επικράτησε στη Μίκρα με 28-27 του ΑΕΣΧ Πυλαίας στο πρώτο παιχνίδι για τα ημιτελικά των playoffs του πρωταθλήματος της Α1.

Η πρόκριση κρίνεται στις δύο νίκες με τις ομάδες να ανανεώνουν το ραντεβού τους και πάλι στο Σπίτι του Χάντμπολ στη Μίκρα την Κυριακή στις 14:00 με τον ΑΕΣΧ Πυλαίας να είναι γηπεδούχος.

Οι γηπεδούχες προηγήθηκαν με 12-14 στο πρώτο μέρος, με τον ΠΑΟΚ όμως να αντιδρά και να επέρχεται η ισορροπία 15-15.

Δυνατές μονομαχίες και στο δεύτερο ημίχρονο με τις φιλοξενούμενες να προηγούνται με 18-21. Ο ΠΑΟΚ μείωσε στο γκολ 20-21 και ισοφάρισε 22-22.

Στη συνέχεια οι «ασπρόμαυρες» πήραν κεφάλι με 25-23 και 27-25, όμως ήταν η σειρά της Πυλαίας να απαντήσει και να ισοφαρίσει 27-27.

Ένα γκολ της Χατζηπαρασίδου στο 58' αποδείχτηκε καθοριστικό με τον ΠΑΟΚ να παίρνει τη νίκη με 28-27.

 

 

 

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

ΑΣ

ΠΑΟΚ – ΑΕΣΧ Πυλαίας (Live Stream)

Δείτε ζωντανά τον πρώτο ημιτελικό των playoffs του πρωταθλήματος

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ ΑΡΘΡΟΥ

Πρεμιέρα στα playoffs της Α1 χάντμπολ γυναικών με τον ΠΑΟΚ να υποδέχεται σήμερα στις 19:00 τον ΑΕΣΧ Πυλαίας στο πρώτο παιχνίδι της ημιτελικής σειράς.

Η πρόκριση στους τελικούς θα κριθεί στις δύο νίκες με το επόμενο παιχνίδι να είναι προγραμματισμένο την Κυριακή στις 14:00.

Δείτε ζωντανά τον αγώνα

https://www.youtube.com/watch?v=1W7XUnXFU_E

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

ΑΣ

Λύτρωση στην παράταση και πανάξια πρόκριση ΠΑΟΚ!

Η Γιαννακά στο 116′ τιμώρησε τον Παναθηναϊκό που είχε… δεκανίκια στους Νέους Επιβάτες

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ ΑΡΘΡΟΥ

Με «χρυσό» γκολ της Γιαννακά στο 116' ο ΠΑΟΚ επικράτησε στην παράταση με 1-0 (κ.α 0-0) του Παναθηναϊκού στους Νέους Επιβάτες και πήρε την πρόκριση στα ημιτελικά του κυπέλλου Ελλάδας!

Εκεί ο Δικέφαλος θα αντιμετωπίσει εκτός έδρας σε νοκ άουτ ματς το νικητή του ζευγαριού Τρίκαλα - ΟΦΗ που αγωνίζονται την Πέμπτη στις 12:00.

Ο ΠΑΟΚ είχε το πάνω χέρι σε όλη τη διάρκεια του πρώτου μέρους απειλώντας την εστία του Παναθηναϊκού, χωρίς όμως να καταφέρνει να φτάνει στο γκολ.

Ο Δικέφαλος φωνάζει για τη φάση του 7' όταν μετά από εκτέλεση πλάγιο η μπάλα έφτασε στη Βαρδαλή που ανατράπηκε μέσα στην περιοχή, αλλά τον διαιτητή να μην καταλογίζει πέναλτι.

Στο 5ο λεπτό, η Βαρδαλή βρήκε την Χέλμβαλ μέσα στην περιοχή, με την Σουηδή επιθετικό να επιχειρεί μονοκόμματο σουτ και την μπάλα να σταματά στο οριζόντιο δοκάρι της αντίπαλης εστίας.

Η κυριαρχία του ΠΑΟΚ ήταν ασταμάτητη, χάνοντας νέα μεγάλη ευκαιρία λίγα λεπτά αργότερα. Η Βαρδαλή μπήκε στην περιοχή και βρέθηκε στο τετ-α-τετ, ωστόσο η λόμπα που επιχείρησε σταμάτησε επάνω στην αντίπαλη τερματοφύλακα.

Στο 20ο λεπτό, η Μήτκου με εκτέλεση πλάγιου φάουλ είδε την κίνηση της Γκούνη στο δεύτερο δοκάρι, με την αμυντικό του Δικεφάλου να παίρνει την κεφαλιά αλλά την μπάλα να καταλήγει ξυστά από το αριστερό κάθετο δοκάρι του Παναθηναϊκού.

Το πρώτο ημίχρονο συνεχίστηκε στο ίδιο τέμπο, με τον ΠΑΟΚ να έχει την κατοχή και την πρωτοβουλία των κινήσεων, προσπαθώντας να επιτεθεί τόσο από τα πλάγια, όσο και από τον άξονα, δοκιμάζοντας παράλληλα την τύχη του με μακρινά σουτ. Το 0-0 διατηρήθηκε στο πρώτο μέρος, με τον ΠΑΟΚ να μετρά τρεις κλασικές ευκαιρίες και ένα ξεκάθαρο πέναλτι το οποίο δεν καταλογίστηκε υπέρ του.

Παρόμοια ήταν η εικόνα του παιχνιδιού και στο δεύτερο ημίχρονο. Στο 49ο λεπτό, ο Δικέφαλος έχασε ακόμα μία μεγάλη ευκαιρία. Η Γιαννακά έκανε την κούρσα από τα πλάγια, πάτησε περιοχή και σέντραρε παράλληλα στην Χέλμβαλ, η οποία πήρε την κεφαλιά μέσα από την μικρή περιοχή, ωστόσο η μπάλα κατέληξε δίπλα από το κάθετο δοκάρι του Παναθηναϊκού.

Εννέα λεπτά αργότερα, οι «ασπρόμαυρες» έχασαν ακόμα μία σπουδαία ευκαιρία, με δράστρια και πάλι την Χέλμβαλ. Η Σουηδή με επέλαση από τα πλάγια, πάτησε περιοχή, βρέθηκε απέναντι στην τερματοφύλακα του Παναθηναϊκού, ωστόσο δεν κατάφερε να βρει δίχτυα.

Στο 70ο λεπτό, ο ΠΑΟΚ είχε μεγάλη ευκαιρία να προηγηθεί στο σκορ. Η Μήτκου έκανε την σέντρα από τα πλάγια, με την Παπαδοπούλου να είναι αμαρκάριστη στο δεύτερο δοκάρι, ωστόσο η κεφαλιά που επιχείρησε σταμάτησε επάνω στην αντίπαλη τερματοφύλακα.

Στο τελευταίο εικοσάλεπτο, οι «ασπρόμαυρες» έψαξαν το γκολ το οποίο θα τις δώσει την πρόκριση στην κανονική διάρκεια, ωστόσο κάτι τέτοιο δεν έγινε, με το τελικό 0-0 να οδηγεί την πρόκριση στην παράταση.

Νέες φωνές του ΠΑΟΚ στο 96' για πέναλτι, με παίκτρια του ΠΑΟΚ να «γκρεμίζει» την Στράντζαλη μέσα στην περιοχή μετά από σέντρα της Μήτκου, αλλά τον διαιτητή να μην καταλογίζει τίποτα!

Το πολυπόθητο γκολ για τον ΠΑΟΚ ήρθε στο 116'. Η Γιαννακά έκανε τρομερή ενέργεια μετά από εντυπωσιακή πάσα της Μήτκου. Η παίκτρια του Δικεφάλου έπιασε το σουτ, η μπάλα χτύπησε στο κεφάλι της Νεφρού, άλλαξε πορεία και κατέληξε στα δίχτυα για το 1-0!

Το άγχος πλέον μεταφέρθηκε εξ' ολοκλήρου στην πράσινη πλευρά με την κλεψύδρα να αδειάζει και το σκορ να μην αλλάζει ως το φινάλε.

Οι δύο ομάδες ανανεώνουν το ραντεβού τους το Σάββατο στις 13:45 στην Αθήνα για την 24η αγωνιστική της Α' Εθνικής, σε ένα παιχνίδι που ενδεχομένως ο ΠΑΟΚ να στεφθεί και μαθηματικά πρωταθλητής Ελλάδας.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ