Connect with us

ΑΣ

Το πρώτο ταμείο σε μια χρονιά ορόσημο

Τι έχουν κάνει έως τώρα τα τμήματα του ΑΣ ΠΑΟΚ και οι προσδοκίες για τη νέα χρονιά

Ραφαήλ Γκαϊδατζής

Το πρώτο ταμείο σε μια χρονιά ορόσημο

Το 2021 ήταν μια χρονιά ορόσημο για τον ΑΣ ΠΑΟΚ που είδε όλα του τα ομαδικά αθλήματα σε άνδρες και γυναίκες να ξεκινούν τη σεζόν στη μεγάλη κατηγορία.

Τι έχουν κάνει έως τώρα τα «ασπρόμαυρα» τμήματα και τι προσδοκούν για το νέο έτος;

Βόλεϊ Ανδρών

Εντός όλων των στόχων το σύνολο του Γ. Καλμαζίδη. Σε απόσταση αναπνοής από την κορυφή του πρωταθλήματος, ένα βήμα πριν από την πρόκριση στους τελικούς του League Cup, συνεχίζει την ευρωπαϊκή του πορεία στους 16 του Challenge Cup. Πολλά καρπούζια στην ίδια μασχάλη, αλλά το ανδρικό βόλεϊ του ΠΑΟΚ δείχνει πιο έτοιμο από ποτέ να χαρίσει νέες συγκινήσεις στον κόσμο του συλλόγου το 2022.

Βόλεϊ Γυναικών

Νέα σελίδα για τη γυναικεία ομάδα βόλεϊ του ΠΑΟΚ που αφήνει πίσω της μια ιστορική χρονιά με την κατάκτηση του κυπέλλου Ελλάδας και την πρώτη ευρωπαϊκή συμμετοχή. Με τον Μάρκο Φενόλιο πλέον στον πάγκο της βρίσκεται στη 2η θέση του πρωταθλήματος, θέλει να υπερασπιστεί τον τίτλο της στο θεσμό του κυπέλλου και την επόμενη σεζόν να εμφανιστεί ακόμα πιο έτοιμη για την ευρωπαϊκή πρόκληση που φέτος σταμάτησε στους 16 του CEV Cup.

Χάντμπολ Ανδρών

Μεγάλη δίψα για το βήμα παραπάνω το 2022. Ο ΠΑΟΚ μπαίνει με φόρα στη δεύτερη φάση του πρωταθλήματος διεκδικώντας μια θέση στους φετινούς τελικούς. Θέλει να φτάσει και φέτος μέχρι τον τελικό κυπέλλου όπως έκανε και το 2021, αλλά μένοντας ως φιναλίστ. Ιδανική η επιστροφή στην Ευρώπη, με την πορεία να συνεχίζεται στους 16 του European EHF Cup.

Χάντμπολ Γυναικών

Με στόχο να σαρώσει τους εγχώριους τίτλους και το 2022 η γυναικεία ομάδα χάντμπολ του ΠΑΟΚ. Το ευρωπαϊκό ταξίδι έληξε πρόωρα τη φετινή σεζόν και πλέον οι «ασπρόμαυρες» στρέφονται στους στόχους εντός συνόρων. Το σοκ της ήττας μετά από ένα μεγάλο διάστημα αναμένεται να λειτουργήσει ως μάθημα ώστε ο Δικέφαλος με τη νέα χρονιά να δείξει και πάλι το καλό του πρόσωπο και να τον βρει το φινάλε της σεζόν και πάλι νταμπλούχο!

Πόλο Ανδρών

Μια χρονιά με τα πάνω της και τα κάτω της φτάνει στο τέλος. Η τύχη δεν ήταν με το μέρος του Δικεφάλου στο πρώτο μισό της νέας σεζόν με τους «ασπρόμαυρους» να χάνουν πολλά παιχνίδια στο γκολ με αποτέλεσμα να χαθεί από νωρίς το… τρένο της πρώτης τετράδας. Ένα τμήμα που όμως ξέρει καλά από μάχες και θα τις δώσει με μεγάλο πάθος το 2022.

Πόλο Γυναικών

Με γλυκόπικρη γεύση φεύγει το 2021 για τη γυναικεία ομάδα πόλο του ΠΑΟΚ. Ιστορική η επιστροφή του τμήματος στη μεγάλη κατηγορία, αλλά η παρουσία μέχρι στιγμής σε αυτήν δεν είναι και η καλύτερη δυνατή καθώς το νεανικό σύνολο του Δικεφάλου δεν έχει καταφέρει ακόμα να πάρει βαθμό. Η προσοχή όλων στα ματς «φωτιά» από τα οποία θα κριθεί η έκβαση της σεζόν.

Μπάσκετ Γυναικών

Ένα τμήμα που αποδεικνύει κάθε χρόνο την ανοδική του πορεία. Σταθερός τρίτος πόλος του πρωταθλήματος έχει τις δυνατότητες για να κάνει «ζημιές» και να παλέψει μέχρι τέλους για το καλύτερο δυνατό πλασάρισμα. Άδοξο φινάλε στο κύπελλο παρά την υπερπροσπάθεια απέναντι στον Ολυμπιακό. Ιστορική η πρώτη συμμετοχή στην Ευρώπη με τα παιχνίδια που έδωσε η ομάδα στα προκριματικά του Eurocup.

Ποδόσφαιρο Γυναικών

Τι να πει κανείς για το τμήμα… κόσμημα του ΑΣ ΠΑΟΚ. Μια ομάδα που συνεχίζει κάθε χρόνο να γράφει τη δική της ιστορία στο χώρο του ελληνικού γυναικείου ποδοσφαίρου και αθλητισμού. Μια ομάδα που δείχνει να μην έχει αντίπαλο ούτε το 2022 και να πηγαίνει με σπασμένα φρένα για να φέρει ακόμα ένα πρωτάθλημα στον Λευκό Πύργο και να μεγαλώσει την πλούσια συλλογή της. Μεγάλο απωθημένο το βήμα παραπάνω στην Ευρώπη.

*Φυσικά δεν πρέπει να ξεχνάμε τα βαρέα αθλήματα του ΠΑΟΚ οι αθλητές των οποίων φέρνουν πανελλήνιους τίτλους, κρατούν το όνομα του Δικεφάλου ψηλά, εντός και εκτός συνόρων, κάτι που αναμένεται να κάνουν και το 2022. Στίβος, ποδηλασία, τζούντο, σκάκι, sambo, τάεκβοντο, κολύμβηση κόντρα σε όλες τις δυσκολίες της τελευταίας διετίας με την πανδημία κάνουν τη δική τους προσπάθεια με τις επιτυχίες τους να μένουν πολλές φορές αδίκως στη σκιά των δημοφιλέστερων αθλημάτων. Και βεβαίως, οι «ασπρόμαυρες» ακαδημίες που στις τάξεις τους διαμορφώνονται όχι μόνο οι επόμενοι πρωταθλητές, αλλά και σωστοί χαρακτήρες για την κοινωνία.

ΣΧΟΛΙΑ

ΑΣ

«Όλοι μαζί για μία σπουδαία πρόκριση!»

Το ανοιχτό κάλεσμα του ΑΣ ΠΑΟΚ στον κόσμο του Δικεφάλου!

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ ΑΡΘΡΟΥ

Ανοιχτό κάλεσμα στον κόσμο του ΠΑΟΚ να βρεθεί μαζικά αύριο το βράδυ (20:30) στο Ποσειδώνιο, προκειμένου να στηρίξει την ανδρική ομάδα πόλο στον δεύτερο προημιτελικό κόντρα στον Απόλλωνα Σμύρνης, απεύθυνε ο ΑΣ ΠΑΟΚ.

"Το τμήμα Πόλο ανδρών του ΠΑΟΚ Domus Ergo, κάνει ανοιχτό κάλεσμα στον Κόσμο του Δικεφάλου, να στηρίξει την ομάδα, την Τετάρτη 24 Απριλίου και ώρα 20:30, στο Ποσειδώνιο Κολυμβητήριο, στον δεύτερο προημιτελικό κόντρα στον Απόλλωνα Σμύρνης.

Οι παίκτες του Δικεφάλου, μετά το «μπρέικ» στο πρώτο παιχνίδι, απέχουν μία νίκη μακριά από την πρόκριση στους ημιτελικούς της Α1 Πόλο ανδρών.

Όλοι μαζί για μία σπουδαία πρόκριση" έγραψε χαρακτηριστικά ο ΑΣ ΠΑΟΚ στην επίσημη ιστοσελίδα του!

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

ΑΣ

Μελετιάδης: «Ο ΠΑΟΚ είναι εδώ για να είναι πρώτος»

Ο προπονητής του Δικεφάλου μιλάει για τη μεγάλη επιτυχία των κορασίδων μπάσκετ

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ ΑΡΘΡΟΥ

Πρωταθλήτριες στην ΕΚΑΣΘ οι κορασίδες μπάσκετ του ΠΑΟΚ που έκαναν το 3 στα 3 στο Final-4.

Ο προπονητής του Δικεφάλου, Ευρυπίδης Μελετιάδης, στις δηλώσεις του ανέφερε:

«Ήταν μία πάρα πολύ δύσκολη χρονιά, διότι 10 από τα 14 κορίτσια είναι μικρότερες, έχουμε με διαφορά το νεανικότερο ρόστερ.

Ήθελε πάρα πολύ προσπάθεια, υπομονή και επιμονή, ώστε να μπουν στις αρχές του πρωταθλητισμού και του μπάσκετ που πρέπει να παίξουμε, αλλά τα καταφέραμε.

Όπως είπαμε, ο ΠΑΟΚ επέστρεψε, γιατί ο ΠΑΟΚ είναι εδώ για να είναι πρώτος, και όχι για να συμπληρώνει. Υπομονή, επιμονή, ταπεινότητα, κάτω το κεφάλι, και συνεχίζουμε. Ευχαριστώ τα κορίτσια μου!».

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

ΑΣ

ΑΣ: Σε ρυθμούς “τελικού” ο ΠΑΟΚ

Καλούν τον κόσμο να δώσει δυναμικό “παρών” τα κορίτσια του ΠΑΟΚ

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ ΑΡΘΡΟΥ

Ο ΠΑΟΚ Morris μετράει αντίστροφα για τον -σπουδαίο- νοκ άουτ προημιτελικό κόντρα στον Παναθηναϊκό, με φόντο την πρόκριση.

Τα "ασπρόμαυρα" κορίτσια κινούνται σε ρυθμούς ντέρμπι, συνεχίζοντας τη δουλειά για να πάρουν την πολυπόθητη πρόκριση.

Ο Θαλής Θεοδωρίδης και οι συνεργάτες του, δουλεύουν σε όλους τους τομείς, με την τακτική να είναι σε πρώτο πλάνο, ενώ όλοι περιμένουν και από τον κόσμο να δώσει δυναμικό "παρών" στους Νέους Επιβάτες, για να πανηγυρίσουν μαζί την πρόκριση στα ημιτελικά του Κυπέλλου.

Το μεγάλο παιχνίδι θα γίνει αύριο στο γήπεδο των Νέων Επιβατών και θα ξεκινήσει στις 16:00, με την είσοδο να είναι ελεύθερη.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ