Connect with us

ΑΣ

Με το μαχαίρι στα δόντια!

Ο ΠΑΟΚ αναζητά μια ιστορική ανατροπή στο «κλουβί» της Μπαστάρδο

Ραφαήλ Γκαϊδατζής

Με το μαχαίρι στα δόντια!

Στις 23:30 το βράδυ, μια ώρα ασυνήθιστη για τα ελληνικά δεδομένα, αλλά όχι για τις Αζόρες εκεί όπου το ρολόι θα δείχνει 20:3ο, η ανδρική ομάδα βόλεϊ του ΠΑΟΚ διεκδικεί την ανατροπή που θα της δώσει το εισιτήριο για την πρόκριση στην οχτάδα του Challenge Cup έναντι της Μπαστάρδο.

Ο Δικέφαλος μετά την ήττα με 1-3 στη Θεσσαλονίκη σε ένα ματς που όλα τα σετ του κρίθηκαν στις λεπτομέρειες καλείται να επικρατήσει της πορτογαλικής ομάδας με 0-3 ή 1-3 ώστε να στείλει την ρεβάνς σε χρυσό σετ των 15 πόντων που επίσης πρέπει να κατακτήσει εάν θέλει να κάνει ένα ιστορικό ευρωπαϊκό βήμα.

Οι «ασπρόμαυροι» το βράδυ της Τρίτης πραγματοποίησαν προπόνηση στο γήπεδο που θα φιλοξενήσει τη σημερινή αναμέτρηση, ενώ θα ακολουθήσει και πρωινό «ξεμούδιασμα» σήμερα.

ΣΧΟΛΙΑ

ΑΣ

Χάλκινο μετάλλιο για την Κ18 του ΠΑΟΚ

Έπεσε η αυλαία του Final-4

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ ΑΡΘΡΟΥ

Το χάλκινο μετάλλιο κατέκτησε η Κ18 βόλεϊ κοριτσιών του ΠΑΟΚ, στο Final-4 της ΕΠΕΣΘ, το οποίο διεξήχθη στο Ε.Γ. Μίκρας.

Τα κορίτσια του Δικεφάλου συνέλλεξαν πολύτιμες εμπειρίες από αυτές τις τρεις αγωνιστικές, οι οποίες θα τις φανούν απολύτως χρήσιμες στο άμεσο μέλλον.

Ύστερα και από το παιχνίδι της τρίτης αγωνιστικής κόντρα στον Άρη, και την ήττα με 3-0 σετ, τα κορίτσια του Δικεφάλου κατέλαβαν την τρίτη θέση και το χάλκινο μετάλλιο

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

ΑΣ

Στοίχησε το τελευταίο οκτάλεπτο

Ήττα και 6η θέση στη 2η φάση για τον ΠΑΟΚ

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ ΑΡΘΡΟΥ

Την ήττα με 10-8 από τον Παναθηναϊκό στο Γουδή γνώρισε η ανδρική ομάδα πόλο του ΠΑΟΚ για την τελευταία αγωνιστική της Β' φάσης του G1 στην Α1.

Ο Δικέφαλος μένει στην 6η θέση με 34 βαθμούς, ενώ οι πράσινοι είναι στην 5η με 39.

Δυναμικά ξεκίνησε στο παιχνίδι ο Δικέφαλος, ελέγχοντας πλήρως την αναμέτρηση και στα δύο μέρη του γηπέδου. Οι «ασπρόμαυροι» πήραν το προβάδισμα, 0-1, οι γηπεδούχοι ισοφάρισαν, ωστόσο με δύο τέρματα οι παίκτες του ΠΑΟΚ Domus Ergo διαμόρφωσαν το τελικό για το πρώτο οκτάλεπτο, 1-3. Στο δεύτερο οκτάλεπτο, οι γηπεδούχοι μείωσαν, 2-3, ωστόσο ο ΠΑΟΚ Domus Ergo απάντησε άμεσα, 2-4. Στη συνέχεια του οκταλέπτου, οι δύο ομάδες πέτυχαν από ένα τέρμα, με το πρώτο ημίχρονο να ολοκληρώνεται στο 3-5.

Στην επανάληψη, ο ΠΑΟΚ Domus Ergo πέτυχε πρώτος γκολ, 3-6, με τους γηπεδούχους να απαντούν με 2-0 σερί, 5-6. Οι παίκτες του Δικεφάλου αύξησαν το προβάδισμα τους, γράφοντας το τελικό για το τρίτο οκτάλεπτο, 5-7. Στο τέταρτο οκτάλεπτο, οι «ασπρόμαυροι» έχασαν την συγκέντρωση τους, επιτρέποντας στους γηπεδούχους να κάνουν την ανατροπή. Μην εμφανίζοντας το καλό τους πρόσωπο και στα δύο μέρη του γηπέδου, οι παίκτες του Δικεφάλου επέτρεψαν στους αντιπάλους τους να κάνουν την ανατροπή, γνωρίζοντας την ήττα με 10-8.

Τα οκτάλεπτα: 1-3, 2-2, 2-2, 5-1

ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ (Δημήτρης Μάζης): Ριστίσεβιτς, Δευτεραίος, Κανδανολέων, Παπανικολάου Ν. 2, Νικολαΐδης Γ. 1, Στίβενσον 3, Μπραΐμης 2, Σγουρίδης, Χατζηγούλας, Δερμιτζάκης Δ. 1, Αγκόρτσας, Αλβέρτης 1, Κρατημένος, Χωματάς, Ζερβουδάκης.

ΠΑΟΚ Domus Ergo (Θοδωρής Χατζηθεοδώρου): Αϊβαλιώτης, Νταλάπας 2, Λασκαρίδης, Προσινικλής Ν., Καπράγκος, Κεχαλάρης Ι. 1, Τσολακούδης, Ξυλάς 1, Ντέλιτς 4, Προσινικλής Π., Κούπμαν, Κουγιούνης, Σιορδίλης, Σάλεχ, Καρατζάς.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

ΑΣ

Άρης – ΠΑΟΚ (Live Stream)

Για την τελευταία αγωνιστική του Final-4 του πρωταθλήματος Κ18 της ΕΠΕΣΘ

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ ΑΡΘΡΟΥ

Τρίτη και τελευταία αγωνιστική στο Final-4 του πρωταθλήματος Κ18 της ΕΠΕΣΘ με τον ΠΑΟΚ να αντιμετωπίζει τον Άρη.

Ο Δικέφαλος έχει 4 βαθμούς, μετά από δύο αγώνες, ενώ η ΔΕΚΑ έχει 5 βαθμούς.

Έτσι, οι «ασπρόμαυρες» αναζητούν μια «καθαρή» νίκη και παράλληλα απώλεια της ΔΕΚΑ στο ματς που θα γίνει αργότερα κόντρα στην Ελπίδα Αμπελοκήπων.

Δείτε ζωντανά τον αγώνα

https://www.youtube.com/watch?v=ekVaYB-VGz8

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ