Connect with us

ΑΣ

Επίσημο: Η Μποριζόφσκα στον ΠΑΟΚ

Η ανακοίνωση της συμφωνίας από τον Α.Σ.

PAOK24

Επίσημο: Η Μποριζόφσκα στον ΠΑΟΚ

Η Αλεξάντρα Μποριζόφσκα αποτελεί και επίσημα από σήμερα παίκτρια του ΠΑΟΚ, όπως είχατε διαβάσει μέσα από το PAOK24, με τον Α.Σ. να ανακοινώνει τη μεταγραφή του χάντμπολ Γυναικών, μέσω της ιστοσελίδας του.

H ανακοίνωση αναφέρει:

“Ο ΠΑΟΚ και το τμήμα Χάντμπολ γυναικών, ανακοινώνουν την έναρξη συνεργασίας με την αθλήτρια, Aleksandra Borizovska, για το υπόλοιπο της αγωνιστικής περιόδου 2021-2022.

Γεννημένη στις 23/03/1995 στο Κουμάνοβο, η Aleksandra Borizovska, αγωνίζεται τόσο στην περιφέρεια, όσο και ως αριστερό εξτρέμ, και έχει ύψος 170cm.

Ξεκίνησε την καριέρα της από την ομάδα της γενέτειρας πόλης της, το Κουμάνοβο, την αγωνιστική σεζόν 2012-2013, στην οποία έμεινε μέχρι τη σεζόν 2020-2021.

Με το Κουμάνοβο, η Aleksandra Borizovska κατέκτησε πρωταθλήματα και κύπελλα, ενώ κατέγραψε αρκετές συμμετοχές σε ευρωπαϊκές διοργανώσεις. Μάλιστα, στο «νταμπλ» της αγωνιστικής περιόδου 2020-2021, ήταν η αρχηγός, και εκείνη που συνέβαλλε τα μέγιστα ώστε να κατακτηθούν αμφότεροι, οι δύο τίτλοι.

Όσον αφορά τις ατομικές της διακρίσεις, έχει αναδειχθεί MVP του πρωταθλήματος των Σκοπίων, τις χρονιές 2016-2017, 2017-2018 και 2018-2019.

Το ξεκίνημα της αγωνιστικής περιόδου 2021-2022, την βρήκε για πρώτη φορά εκτός Σκοπίων, αγωνιζόμενη στην Κροατία, για λογαριασμό της Ούμαγκ, με την οποία πραγματοποίησε εξαιρετικές εμφανίσεις, ωστόσο η κατάσταση στην οποία βρέθηκε ο κροατικός σύλλογος, δεν μπορούσε να κρατήσει πολλές αθλήτριες του, με αποτέλεσμα εκείνες να ψάξουν για άλλους προορισμούς.

Είναι διεθνής με την Εθνική Ομάδα της χώρας της, με την οποία έχει αγωνιστεί σε προκριματικές φάσεις όλων των μεγάλων διοργανώσεων.

Για την έναρξη συνεργασίας της με τον ΠΑΟΚ mαteco, η Aleksandra Borizovska, δήλωσε στην επίσημη ιστοσελίδα του Συλλόγου, acpaok.gr:

«Η προοπτική του ΠΑΟΚ mαteco μου άρεσε πολύ, διότι είδα τον τρόπο με τον οποίο δουλεύει η ομάδα. Τόσο τα συστήματα παιχνιδιού, όσο και οι συμπαίκτριες μου, είναι υπέροχα. Ο ΠΑΟΚ mαteco είναι η πρώτη ομάδα στην Ελλάδα τα τελευταία χρόνια, και αυτό σημαίνει πως υπάρχει επαγγελματισμός σε όλα τα επίπεδα. Θέλω να ευχαριστήσω την Διοίκηση, τον έφορο, και τον προπονητή, για την εμπιστοσύνη τους στο πρόσωπο μου. Με την σειρά μου θέλω να συμβάλλω τα μέγιστα, ώστε η ομάδα να πετύχει για ακόμα μία σεζόν τους στόχους της». 

Welcome Aleksandra!”

ΣΧΟΛΙΑ

ΑΣ

«Όλοι μαζί για μία σπουδαία πρόκριση!»

Το ανοιχτό κάλεσμα του ΑΣ ΠΑΟΚ στον κόσμο του Δικεφάλου!

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ ΑΡΘΡΟΥ

Ανοιχτό κάλεσμα στον κόσμο του ΠΑΟΚ να βρεθεί μαζικά αύριο το βράδυ (20:30) στο Ποσειδώνιο, προκειμένου να στηρίξει την ανδρική ομάδα πόλο στον δεύτερο προημιτελικό κόντρα στον Απόλλωνα Σμύρνης, απεύθυνε ο ΑΣ ΠΑΟΚ.

"Το τμήμα Πόλο ανδρών του ΠΑΟΚ Domus Ergo, κάνει ανοιχτό κάλεσμα στον Κόσμο του Δικεφάλου, να στηρίξει την ομάδα, την Τετάρτη 24 Απριλίου και ώρα 20:30, στο Ποσειδώνιο Κολυμβητήριο, στον δεύτερο προημιτελικό κόντρα στον Απόλλωνα Σμύρνης.

Οι παίκτες του Δικεφάλου, μετά το «μπρέικ» στο πρώτο παιχνίδι, απέχουν μία νίκη μακριά από την πρόκριση στους ημιτελικούς της Α1 Πόλο ανδρών.

Όλοι μαζί για μία σπουδαία πρόκριση" έγραψε χαρακτηριστικά ο ΑΣ ΠΑΟΚ στην επίσημη ιστοσελίδα του!

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

ΑΣ

Μελετιάδης: «Ο ΠΑΟΚ είναι εδώ για να είναι πρώτος»

Ο προπονητής του Δικεφάλου μιλάει για τη μεγάλη επιτυχία των κορασίδων μπάσκετ

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ ΑΡΘΡΟΥ

Πρωταθλήτριες στην ΕΚΑΣΘ οι κορασίδες μπάσκετ του ΠΑΟΚ που έκαναν το 3 στα 3 στο Final-4.

Ο προπονητής του Δικεφάλου, Ευρυπίδης Μελετιάδης, στις δηλώσεις του ανέφερε:

«Ήταν μία πάρα πολύ δύσκολη χρονιά, διότι 10 από τα 14 κορίτσια είναι μικρότερες, έχουμε με διαφορά το νεανικότερο ρόστερ.

Ήθελε πάρα πολύ προσπάθεια, υπομονή και επιμονή, ώστε να μπουν στις αρχές του πρωταθλητισμού και του μπάσκετ που πρέπει να παίξουμε, αλλά τα καταφέραμε.

Όπως είπαμε, ο ΠΑΟΚ επέστρεψε, γιατί ο ΠΑΟΚ είναι εδώ για να είναι πρώτος, και όχι για να συμπληρώνει. Υπομονή, επιμονή, ταπεινότητα, κάτω το κεφάλι, και συνεχίζουμε. Ευχαριστώ τα κορίτσια μου!».

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

ΑΣ

ΑΣ: Σε ρυθμούς “τελικού” ο ΠΑΟΚ

Καλούν τον κόσμο να δώσει δυναμικό “παρών” τα κορίτσια του ΠΑΟΚ

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ ΑΡΘΡΟΥ

Ο ΠΑΟΚ Morris μετράει αντίστροφα για τον -σπουδαίο- νοκ άουτ προημιτελικό κόντρα στον Παναθηναϊκό, με φόντο την πρόκριση.

Τα "ασπρόμαυρα" κορίτσια κινούνται σε ρυθμούς ντέρμπι, συνεχίζοντας τη δουλειά για να πάρουν την πολυπόθητη πρόκριση.

Ο Θαλής Θεοδωρίδης και οι συνεργάτες του, δουλεύουν σε όλους τους τομείς, με την τακτική να είναι σε πρώτο πλάνο, ενώ όλοι περιμένουν και από τον κόσμο να δώσει δυναμικό "παρών" στους Νέους Επιβάτες, για να πανηγυρίσουν μαζί την πρόκριση στα ημιτελικά του Κυπέλλου.

Το μεγάλο παιχνίδι θα γίνει αύριο στο γήπεδο των Νέων Επιβατών και θα ξεκινήσει στις 16:00, με την είσοδο να είναι ελεύθερη.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ