Connect with us

ΑΣ

ΠΑΟΚ: Κληρώνει διαρκείας σε βόλεϊ ανδρών, γυναικών για ανέργους!

Αξιέπαινη κίνηση από τον Ερασιτέχνη και τον ΣΦ ΠΑΟΚ Στουτγκάρδης.

Ραφαήλ Γκαϊδατζής

ΠΑΟΚ: Κληρώνει διαρκείας σε βόλεϊ ανδρών, γυναικών για ανέργους!

Ο Α.Σ. ΠΑΟΚ και ο Σ.Φ. ΠΑΟΚ Στουτγκάρδης κληρώνουν 10 εισιτήρια διαρκείας βόλεϊ ανδρών και 10 εισιτήρια διαρκείας βόλεϊ γυναικών για την αγωνιστική περίοδο 2021/22 για ανέργους.

Ο Ερασιτέχνης αναφέρει στην επίσημη ενημέρωση του:

Μέρος στην κλήρωση μπορούν να λάβουν όλοι οι άνεργοι, με την αποστολή-επίδειξη της ενεργής κάρτας ανεργίας τους και το πιστοποιητικό εμβολιασμού.

Οι νικητές θα αναδειχθούν με χρονική σειρά αίτησης συμμετοχής στην κλήρωση.

Για όλους τους συμμετέχοντες, η κλήρωση ξεκινάει την Παρασκευή 20 Ιανουαρίου και ώρα 21:00 και θα ολοκληρωθεί την Κυριακή 22 Ιανουαρίου και ώρα 22:00.

Τα απαραίτητα δικαιολογητικά για συμμετοχή στην κλήρωση είναι:

Α. Ενεργή κάρτα ανεργίας
Β. Πιστοποιητικό εμβολιασμού

Τα δικαιολογητικά συμμετοχής, θα αποστέλλονται στο email marketing@acpaok.gr.

ΣΧΟΛΙΑ

ΑΣ

Σάρωσαν τα ΠΑΟΚτσάκια στα «Αλεξάνδρεια Junior»

Η ομάδα του Δικεφάλου πήρε την πρώτη θέση στην συγκομιδή των μεταλλίων

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ ΑΡΘΡΟΥ

Με μεγάλη επιτυχία ολοκληρώθηκαν τα πρώτα «Αλεξάνδρεια Junior», το κολυμβητικό event το οποίο διεξήχθη στο Ποσειδώνιο Κολυμβητήριο.

Στα «Αλεξάνδρεια Junior» Προ-αγωνιστικών κατηγοριών, τα οποία διοργάνωσε με πολύ μεγάλη επιτυχία ο Α.Σ. ΠΑΟΚ, το παρών έδωσαν 21 σωματεία και 550 αθλητές-αθλήτριες.

Η ομάδα του Δικεφάλου πήρε την πρώτη θέση στην συγκομιδή των μεταλλίων, κατακτώντας 57, εκ των οποίων 28 χρυσά, 13 αργυρά και 16 χάλκινα, επίδοση η οποία άφησε άκρως ικανοποιημένους τους ιθύνοντες και τους προπονητές του τμήματος.

Το τμήμα Κολύμβησης του ΠΑΟΚ ευχαριστεί την ΠΑΕ ΠΑΟΚ, και προσωπικά στον διευθυντή Μάρκετινγκ, κ. Λάζαρο Μπαξεβάνο, για την πολύτιμη συνεισφορά τους, τον Δήμο Θεσσαλονίκης, την Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας, καθώς και τις εταιρίες-μεγάλους χορηγούς, TYR Hellas και Σουρωτή.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

ΑΣ

Η σπουδαία Βαν ντε Βίρερ για τον ΠΑΟΚ!

Η 31χρονη διεθνής παίρνει τη… μπαγκέτα του Δικεφάλου

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ ΑΡΘΡΟΥ

Μετά τη συμφωνία με την 34χρονη Σέρβα διαγώνιο Μάρτα Ντρπα, η γυναικεία ομάδα βόλεϊ του ΠΑΟΚ πλησιάζει και σε μία ακόμη σπουδαία μεταγραφική κίνηση.

Αυτή, αφορά τη θέση της πασαδόρου με την Βελγίδα Ίλκα Βαν ντε Βίρερ να προορίζεται για να πάρει τη... μπαγκέτα του νέου Δικεφάλου.

Η 31χρονη διεθνής έχει μια σπουδαία καριέρα σε Αστερίξ, Κάννες, Φλωρεντία, Κάμνικ. Ράντεν. Ταγκοβίστε, Στουτγάρδη, Σιγκόρτα και φέτος στην Βολουντάρι.

Χαρακτηριστικό της ποιότητας που διαθέτει είναι ότι έχει αναδειχτεί καλύτερη πασαδόρος σε Βέλγιο και Γερμανία.

Έχει κατακτήσει τίτλους σε Γαλλία, Γερμανία, Σλοβενία, Ρουμανία.

https://www.youtube.com/watch?v=LoaYd8SkjBc

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

ΑΣ

Ομάδα και κόσμος μαζί στο μεγάλο ραντεβού!

Μπροστά στη μεγάλη πρόκληση το ποδόσφαιρο σάλας του ΠΑΟΚ

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ ΑΡΘΡΟΥ

Στο «σπίτι» του, στο κλειστό της Μίκρας, το ποδόσφαιρο σάλας του ΠΑΟΚ θα διεκδικήσει την άνοδο του στη μεγάλη κατηγορία.

Οι παίκτες του Λ. Παπαδόπουλου θέλουν με τη βοήθεια του κόσμου του Δικεφάλου να πετύχουν το μεγάλο στόχο που έθεσαν από τις πρώτες ημέρες δημιουργίας του τμήματος.

Το μεγάλο ραντεβού των «ασπρόμαυρων» είναι το Σάββατο στις 19:30 με τον ΠΑΟΚ να αντιμετωπίζει τους Θρακομακεδόνες.

Ο νικητής θα κερδίσει την άνοδο στη μεγάλη κατηγορία και παράλληλα μία θέση στο μεγάλο τελικό της Κυριακής με στόχο την κατάκτηση και του τίτλου του πρωταθλητή.

«Άπαντες στο τμήμα Ποδοσφαίρου Σάλας του ΠΑΟΚ mαteco, κάνουν ανοικτό κάλεσμα για δυναμικό παρών στο Γήπεδο Μίκρας, με στόχο την άνοδο στην κορυφαία κατηγορία» αναφέρει ο Ερασιτέχνης.

 

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ