Connect with us

ΑΣ

Volleyleague γυναικών: Ντεμπούτο της Μεροδουλάκη με ΠΑΟΚ

Για πρώτη φορά σε επίσημο αγώνα η 16χρονη

Ραφαήλ Γκαϊδατζής

Volleyleague γυναικών: Ντεμπούτο της Μεροδουλάκη με ΠΑΟΚ

Ξεχωριστή σημασία απέκτησε η εκτός έδρας νίκη της γυναικείας ομάδας βόλεϊ του ΠΑΟΚ επί του Ηλυσιακού με 3-0 για την 19η αγωνιστική της Volleyleague.

Ο Δικέφαλος απέδειξε την ανωτερότητα του έναντι του αθηναϊκού συλλόγου και αυτό έδωσε τη δυνατότητα στον Φενόλιο να μοιράσει τον χρόνο συμμετοχής.

Μια από τις αθλήτριες που αγωνίστηκε ήταν και η 16χρονη πασαδόρος του ΠΑΟΚ, Αλεξάνδρα Μεροδουλάκη, που έκανε το ντεμπούτο της στη μεγάλη κατηγορία καθώς μέχρι στιγμής είχε αγωνιστεί μόνο σε φιλικά αφήνοντας άκρως θετικές εντυπώσεις.

Η νεαρή παίκτρια πήρε το… βάφτισμα του πυρός, με τον Δικέφαλο να αγωνίζεται στην αναμέτρηση με ελληνικό «δίδυμο» στην πάσα, καθώς η Λι Ντα Γιονγκ έμεινε στη Θεσσαλονίκη.

ΣΧΟΛΙΑ

ΑΣ

Μελετιάδης: «Ο ΠΑΟΚ είναι εδώ για να είναι πρώτος»

Ο προπονητής του Δικεφάλου μιλάει για τη μεγάλη επιτυχία των κορασίδων μπάσκετ

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ ΑΡΘΡΟΥ

Πρωταθλήτριες στην ΕΚΑΣΘ οι κορασίδες μπάσκετ του ΠΑΟΚ που έκαναν το 3 στα 3 στο Final-4.

Ο προπονητής του Δικεφάλου, Ευρυπίδης Μελετιάδης, στις δηλώσεις του ανέφερε:

«Ήταν μία πάρα πολύ δύσκολη χρονιά, διότι 10 από τα 14 κορίτσια είναι μικρότερες, έχουμε με διαφορά το νεανικότερο ρόστερ.

Ήθελε πάρα πολύ προσπάθεια, υπομονή και επιμονή, ώστε να μπουν στις αρχές του πρωταθλητισμού και του μπάσκετ που πρέπει να παίξουμε, αλλά τα καταφέραμε.

Όπως είπαμε, ο ΠΑΟΚ επέστρεψε, γιατί ο ΠΑΟΚ είναι εδώ για να είναι πρώτος, και όχι για να συμπληρώνει. Υπομονή, επιμονή, ταπεινότητα, κάτω το κεφάλι, και συνεχίζουμε. Ευχαριστώ τα κορίτσια μου!».

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

ΑΣ

ΑΣ: Σε ρυθμούς “τελικού” ο ΠΑΟΚ

Καλούν τον κόσμο να δώσει δυναμικό “παρών” τα κορίτσια του ΠΑΟΚ

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ ΑΡΘΡΟΥ

Ο ΠΑΟΚ Morris μετράει αντίστροφα για τον -σπουδαίο- νοκ άουτ προημιτελικό κόντρα στον Παναθηναϊκό, με φόντο την πρόκριση.

Τα "ασπρόμαυρα" κορίτσια κινούνται σε ρυθμούς ντέρμπι, συνεχίζοντας τη δουλειά για να πάρουν την πολυπόθητη πρόκριση.

Ο Θαλής Θεοδωρίδης και οι συνεργάτες του, δουλεύουν σε όλους τους τομείς, με την τακτική να είναι σε πρώτο πλάνο, ενώ όλοι περιμένουν και από τον κόσμο να δώσει δυναμικό "παρών" στους Νέους Επιβάτες, για να πανηγυρίσουν μαζί την πρόκριση στα ημιτελικά του Κυπέλλου.

Το μεγάλο παιχνίδι θα γίνει αύριο στο γήπεδο των Νέων Επιβατών και θα ξεκινήσει στις 16:00, με την είσοδο να είναι ελεύθερη.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

ΑΣ

Πρωταθλήτριες οι κορασίδες του ΠΑΟΚ!

Μεγάλη επιτυχία για τα κορίτσια του Δικεφάλου

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ ΑΡΘΡΟΥ

Μεγάλη επιτυχία για την ομάδα μπάσκετ κορασίδων του ΠΑΟΚ που κατέκτησε το πρωτάθλημα της ΕΚΑΣΘ για τη φετινή σεζόν.

Ο Δικέφαλος έκανε το 3 στα 3 στο Final-4 και πήρε πανάξια την πρώτη θέση.

Μετά τις επιβλητικές νίκες κόντρα σε Αναγέννηση Νέου Ρυσίου και Άρη το... κερασάκι στην τούρτα ήρθε το βράδυ της Δευτέρας.

Το σύνολο των Μελετιάδη και Καμπίτση επικράτησαν με 79-51 του Παναθλητικού Συκεών και αναδείχτηκαν πρωταθλήτριες Θεσσαλονίκης!

Δεκάλεπτα: 24-14, 43-24, 63-38, 79-51

Διαιτητές: Σαρακενίδης-Κλεπουσνιώτου-Μιχέλη Ε.

ΠΑΟΚ(Μελετιάδης-Καμπίτση): Τακίδου, Γκαϊτατζή, Μπεκίρη 8, Ζορμπαλά 24(1), Σταμπουλίδου 12, Μπαξεβάνη, Χαϊτόγλου Β. 2, Κουκουναρίδου 7, Χαϊτόγλου Α. 9, Ιτόγια 15, Μποροδήμου 2, Κανλή.

Παναθλητικός (Παπαδόπουλος-Δαμιανού): Ντολοπούλου 5(1), Κισόγλου 2, Κυναμέα 4, Ντοπ Καϊρε 17, Τοπάλογλου, Γερακάρη 4, Ντοκμετζή 3, Ζαχαρία 2, Καπετανικόλα, Καβελίδη 14.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ