Connect with us

ΑΣ

Πρόσκληση ΑΣ ΠΑΟΚ σε Γενική Συνέλευση

Η ανακοίνωση του Ερασιτέχνη

Ραφαήλ Γκαϊδατζής

Πρόσκληση ΑΣ ΠΑΟΚ σε Γενική Συνέλευση
Πρόσκληση προς τα μέλη του κάνει το ΔΣ του ΑΣ ΠΑΟΚ για τη διεξαγωγή Τακτικής Γενικής Συνέλευσης μέσω διαδικτύου, στις 10 Φεβρουαρίου.

Η ανακοίνωση του Ερασιτέχνη αναφέρει:

Το  Διοικητικό Συμβούλιο του αθλητικού σωματείου ΠΑΟΚ – σύμφωνα με τις διατάξεις του εγκεκριμένου και νομίμως δημοσιευμένου Καταστατικού – καλεί τα μέλη του Ομίλου σε Τακτική   Γενική Συνέλευση, την 10η Φεβρουαρίου 2022, ημέρα Πέμπτη και ώρα 15:00, που θα διεξαχθεί, από απόσταση σε πραγματικό χρόνο χωρίς την φυσική παρουσία των μελών, μέσω των σύγχρονων μέσων Τεχνολογίας Πληροφορίας και Επικοινωνίας (Τ.Π.Ε.), με τα παρακάτω  ημερήσιας διάταξης:

  1. Έγκριση Ισολογισμού και Οικονομικού απολογισμού έτους 2021 (01.01.2021 – 31.12.2021)
  2. Έγκριση Ειδικού Απολογισμού διοργάνωσης  Champions League γυναικείου ποδοσφαίρου 2021
  3. Έγκριση εκθέσεως Εξελεγκτικής Επιτροπής και απαλλαγή Διοικητικού Συμβουλίου
  4. Επικαιροποίηση της απόφασης για  έγκριση προϋπολογισμού  έτους 2022
Η Γ.Σ. βρίσκεται σε απαρτία και συνεδριάζει έγκυρα επί των θεμάτων της ημερησίας διάταξης, όταν παρίσταται το ήμισυ των ταμειακώς τακτοποιημένων  μελών (½).

Αν δεν  επιτευχθεί  απαρτία, η  ΓΣ θα πραγματοποιηθεί την  17η  Φεβρουαρίου  2022,  ημέρα Πέμπτη και ώρα 15:00, με τον ίδιο τρόπο και με τ ίδια θέματα ημερησίας διάταξης,  οπότε  βρίσκεται σε απαρτία και συνεδριάζει έγκυρα ανεξαρτήτως του αριθμού των παρισταμένων  μελών. Τα μέλη του σωματείου μπορούν  να τακτοποιηθούν  οικονομικά καταβάλλοντας την/τις  συνδρομή/ες τους στον υπ΄ αριθμ. ΙΒΑΝ:GR 7501717160006716113080644 λογαριασμό που διατηρεί το σωματείο στη τράπεζα ΠΕΙΡΑΙΩΣ έως την παραμονή  της ΓΣ  (για να αποκτήσουν το δικαίωμα συμμετοχής και ψήφου στη ΓΣ)  και  εντός της  ίδιας προθεσμίας να   γνωστοποιήσουν στην ηλεκτρονική  διεύθυνση του σωματείου (email): members@acpaok.gr  τα στοιχεία τους να τους αποσταλεί το link  για την  συμμετοχή  τους στη ΓΣ , καθώς και τα  link για την ηλεκτρονική ψηφοφορία  των θεμάτων ημερησίας διάταξης

ΣΧΟΛΙΑ

ΑΣ

Τρεις παλαιστές του ΠΑΟΚ στους Βαλκανικούς αγώνες!

Ποιοι “ασπρόμαυροι” θα δώσουν το “παρών” στο Βουκουρέστι!

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ ΑΡΘΡΟΥ

Την πρόκριση τους στους Βαλκανικούς αγώνες του Βουκουρεστίου, εξασφάλισαν τρεις παλαιστές του ΠΑΟΚ.

Ο λόγος για τους Σεραφείμ Ξούρα, Άγγελο Ξούρα και Δημήτρης Ρωμανίδη, οι οποίοι κέρδισαν το δικαίωμα να ετοιμάσουν... βαλίτσες για την πρωτεύουσα της Ρουμανίας, με τους Βαλκανικούς αγώνες να ξεκινούν στις 27 Οκτωβρίου και να ολοκληρώνονται στις 30 του ίδιου μήνα!

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

ΑΣ

Εμφατική νίκη στην πρεμιέρα για ΠΑΟΚ

Θετικό ξεκίνημα για τα κορίτσια του Δικεφάλου

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ ΑΡΘΡΟΥ

Με νίκη ξεκίνησαν τις υποχρεώσεις τους στο Πρωτάθλημα Νεάνιδων τα κορίτσια του ΠΑΟΚ, επικρατώντας της Νεάπολης με 68-45.

Παρουσιάζοντας πολύ καλή εικόνα, κυρίως στο τέταρτο και πιο καθοριστικό δεκάλεπτο, τα κορίτσια των Γκογκάκη και Βασιλειάδη πήραν τη νίκη με μία διαφορά, η οποία θα δώσει ψυχολογία ενόψει των επόμενων αγώνων.

Δεκάλεπτα: 14-15, 31-25, 47-38, 68-45

ΠΑΟΚ (Γκογκάκης-Βασιλειάδης): Πουρπουτίδου 8(2), Γιαννακάκη 14, Στεφανάκη Ι. 14(1), Πολυμέρου 2, Μηνοβγίδου 11(1), Γρηγορίου 4, Τόλη Ι. 11(3), Ζουμπούλη, Λεπίδου, Τυμπανίδου, Κεσίδου 2, Κουκουναρίδου 2.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

ΑΣ

Στη Σερβία για φιλικά ο ΠΑΟΚ

Θα δώσει το «παρών» στο διεθνές τουρνουά «Memorial Velikana»

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ ΑΡΘΡΟΥ

Όπως αναφέρει σχετικά ο Α.Σ. στην ιστοσελίδα του... «Στην Σερβία για το Διεθνές τουρνουά «Memorial Velikana» θα μεταβεί το Βόλεϊ ανδρών του ΠΑΟΚ.

Ο Δικέφαλος, ο οποίος συνεχίζει την προετοιμασία του σε υψηλούς ρυθμούς έχοντας δώσει τα πρώτα του φιλικά, θα «τεστάρει» περισσότερο τις δυνάμεις του σ' ένα τουρνουά στο οποίο συμμετέχουν κορυφαίες ομάδες.

Ο Yoshko Milenkoski, ο οποίος πλέον δουλεύει με όλους τους παίκτες του ρόστερ για μεγάλο χρονικό διάστημα, είναι έτοιμος να βγάλει ακόμα περισσότερα πειστικά συμπεράσματα, ενόψει των επίσημων αγωνιστικών υποχρεώσεων.

Στο Διεθνές τουρνουά «Memorial Velikana», ο ΠΑΟΚ θα τεθεί αντιμέτωπος με τις: OK Vojvodina, Levski Sofia και ACH Volley Ljubjana.

Αναλυτικά το πλήρες πρόγραμμα του τουρνουά:

Παρασκευή 30 Σεπτεμβρίου 2022

17:30, ΠΑΟΚ-ACH Volley Ljubjana

Σάββατο 1 Οκτωβρίου 2022

17:30, ΠΑΟΚ-Levski Sofia

Κυριακή 2 Οκτωβρίου 2022

14:30, OK Vojvodina-ΠΑΟΚ»

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Trending