Connect with us

ΑΣ

Ο στίβος του ΠΑΟΚ φωνάζει παρών!

«Ασπρόμαυρο» ρεκόρ 30ετίας με τον Δικέφαλο να κοιτάζει ακόμα ψηλότερα

Ραφαήλ Γκαϊδατζής

Ο στίβος του ΠΑΟΚ φωνάζει παρών!

Με σπουδαίες επιδόσεις συνοδεύτηκε η παρουσία των αθλητών και αθλητριών στίβου του ΠΑΟΚ στην 1η ημερίδα κλειστού στίβου που διεξήχθη στο Κλειστό προπονητήριο «Αναστασία Κελεσίδου» στους Αμπελοκήπους και αγωνίστηκαν αθλητές-αθλήτριες ηλικίας Κ16, Κ18, Κ20, Κ23 και Άντρες – Γυναίκες.

Παρά τις δυσκολίες της προετοιμασίας εξαιτίας της πανδημίας οι αθλητές του Δικεφάλου έδειξαν διψασμένοι για την επιστροφή στη δράση κάτι που αποτυπώθηκε και στην πράξη.

Στα 60μ. Ανδρών ξεχώρισε ο Θοδωρής Βροντινός με 6.91 και έδειξε ότι μπορεί να τρέξει πολύ καλύτερα στη συνέχεια. Στο ίδιο αγώνισμα ο Πανελληνιονίκης και νέο μεταγραφικό απόκτημα του ΠΑΟΚ Τσιαούσης Λαζαρος τερμάτισε σε 7.27, ο Γαϊτανίδης Λεωνίδας σε 7.29, ο Καραγιώργος Ευθύμιος σε 7.31, ο επίσης νέος αθλητής του τμήματος. Λαμνής Αριστείδης. σε 7.40, ο Σταματης Πούπαλος σε 7.45 , και ο πολύ μικρός της παρέας Γιάννης Μουρατιδης σε 7.75.

Στα 60μ.ΕΜΠ. Ανδρών ο Ευθύμης Καραγιώργος τερμάτισε σε 8.51 ενώ στο ίδιο αγώνισμα Κ16 ο Γιάννης Μακρίδης σε 9.64.

Στο μήκος ανδρών ο Γιάννης Μανταρτζίδης προσγειώθηκε στα 6.94 ενώ ο μικρός ηλικιακά Λαφαζανίδης Απόστολος, νέο απόκτημα του Συλλόγου και Πανελληνιονίκης, προσγειώθηκε στα 6.36.

Στο μήκος γυναικών ξεχώρισε με την παρουσία της η ασπρόμαυρη πρωταθλήτρια Βασιλική Χαϊτίδου με άλμα στα 6.05, δείχνοντας πλέον σταθερότητα στα άλματα πάνω από τα 6μ. αλλά και προσδοκίες για πολύ μεγαλύτερα άλματα ακόμα κ στον κλειστό στίβο. Πολύ καλή εμφάνιση και από τη Μίζιου Φωτεινή Χριστίνα που ακολούθησε με άλμα 5.85.

Στο άλμα εις ύψος ο παγκόσμιος πρωταθλητής που ανήκει στο τμήμα Στίβου του ΠΑΟΚ Αντώνης Μέρλος, συνέτριψε το προηγούμενο ατομικό του ρεκόρ στον κλειστό στίβο (2.14) και με τρομερό άλμα στα 2.21 έχει κάθε δικαίωμα να ονειρεύεται υψηλότερα άλματα.

Στη σφαιροβολία ανδρών ο σταθερός πλέον στα «ραντεβού» με τις καλές του επιδόσεις Λαμπίδης Χόχρεκ Ελευθέριος , σε έναν αγώνα προπονητικού για εκείνον χαρακτήρα , έστειλε τη σφαίρα στα 16.72 και έδειξε ότι μπορεί στους επόμενους αγώνες να ξεπεράσει τα 17μ. για τον κλειστό στίβο.

Στα 60μ. γυναικών η Γιλτίδου Δήμητρα τερμάτισε σε 8.07 ενώ στα 60μ.ΕΜΠ σε 9.32. Στα 60εμπ. αλλά των Κ18 συμμετείχε και η Βαρυτιμίδου Αθηναΐς (10.93) και στα Κ16 η Κρητικού Χριστίνα με 10.30.

Στο αγώνισμα των 60μ. συμμετείχαν επίσης οι Αναστασιάδου Ελισάβετ (8.39), Τσορμπατζίδου Αικατερίνη-Μικαέλα (8.62), Ίτσκου Μαρία (8.71), Χατζή Παναγιώτα (8.99), Βαρυτιμίδου Αθηναΐς (9.10), Βοσνακίδου Ελένη (9.45) και Πεχλιβανίδου Μαρία (9.54).

Το τμήμα στίβου του ΠΑΟΚ στις συνολικές αξιολογήσεις όλων των σωματείων της Ελλάδας για το 2021 για όλες τις ηλικιακές κατηγορίες, σκαρφάλωσε στην 18η θέση της Πανελλήνιας κατάταξης (2019 34η θέση).

Μεγάλη επιτυχία για το Σύλλογο σε ένα τόσο δύσκολο αγώνισμα όπως ο στίβος, εάν αναλογιστούμε ότι τέτοια θέση έχει το ασπρόμαυρο τμήμα να πάρει πάνω από 30 χρόνια περίπου. Με τις εμφανίσεις τους οι αθλητές και οι αθλήτριες από τον πρώτο κιόλας αγώνα της χρονιάς έδειξαν έτοιμοι για ακόμα καλύτερες επιδόσεις και διακρίσεις.

ΣΧΟΛΙΑ

ΑΣ

Έφτασε τις 250 συμμετοχές ο αρχηγός!

Συνεχίζει να γράφει το κοντέρ για το Νικολαΐδη

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ ΑΡΘΡΟΥ

Τις 250 συμμετοχές με την φανέλα του ΠΑΟΚ, έφτασε στο παιχνίδι κόντρα στον ΑΕΣΧ Πυλαίας, ο αρχηγός της ανδρικής ομάδας Χάντμπολ, Νίκος Νικολαΐδης.

Ο Νίκος Νικολαΐδης, σύμφωνα πάντα με την «Ασπρόμαυρη Βίβλο», συμπλήρωσε τις 250 συμμετοχές με τον Δικέφαλο στο στήθος, στο νικηφόρο αγώνα του ΠΑΟΚ κόντρα στον ΑΕΣΧ Πυλαίας με 28-20.

Έτσι. ο αρχηγός του ΠΑΟΚ βρίσκεται στην πρώτη τετράδα συμμετοχών στην ιστορία του τμήματος Χάντμπολ ανδρών.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

ΑΣ

Η ώρα της πρώτης μεγάλης μάχης του ΠΑΟΚ

Ομάδα και κόσμος δίνουν ραντεβού στη Μίκρα με στόχο την άνοδο στη μεγάλη κατηγορία

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ ΑΡΘΡΟΥ

Την Κυριακή 31 Μαρτίου και ώρα 13:30, στο Εθνικό Γυμναστήριο Μίκρας 3, θα διεξαχθεί ο πρώτος προημιτελικός της Futsal League B', ανάμεσα στον ΠΑΟΚ mαteco και τον Κένταυρο.

Ο... δρόμος για την άνοδο στην Super League, το τμήματος Ποδοσφαίρου Σάλας του ΠΑΟΚ mαteco, ξεκινάει από την Θεσσαλονίκη, εκεί όπου ο Δικέφαλος θέλει να κάνει το πρώτο μεγάλο βήμα πρόκρισης στο Final-4 του πρωταθλήματος.

Άπαντες στο τμήμα Ποδοσφαίρου Σάλας του Δικεφάλου, κάνουν ανοικτό κάλεσμα στον κόσμο του ΠΑΟΚ, να δώσει δυναμικό παρών στην Μίκρα, στηρίζοντας την προσπάθεια των «ασπρόμαυρων».

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

ΑΣ

Με ελεύθερη είσοδο το ΠΑΟΚ – ΑΕΛ

Την Κυριακή στο γήπεδο των Νέων Επιβατών

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ ΑΡΘΡΟΥ

Στο Δημοτικό Γήπεδο Νέων Επιβατών, θα διεξαχθεί την Κυριακή 31 Μαρτίου και ώρα 16:00, ο αγώνας μεταξύ του ΠΑΟΚ Morris και της ΑΕΛ, στο πλαίσιο της 21ης αγωνιστικής της Α' Εθνικής.

Η είσοδος θα είναι ΕΛΕΥΘΕΡΗ.

Οι παίκτριες του ΠΑΟΚ καλούν τον κόσμο της ομάδας στο πλευρό τους, ώστε να πανηγυρίσουν μαζί του ακόμα ένα τρίποντο, το οποίο θα τις φέρει πιο κοντά στην κατάκτηση του πρωταθλήματος

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ