Connect with us

ΑΣ

Μαρία Νίκολιτς: «Να φέρουμε το κύπελλο στη Θεσσαλονίκη»

Έτοιμες για ένα ακόμα κύπελλο οι παίκτριες του ΠΑΟΚ mαteco!

PAOK24

Μαρία Νίκολιτς: «Να φέρουμε το κύπελλο στη Θεσσαλονίκη»

Την πρόκριση στον τελικό του F4 του κυπέλλου χάντμπολ γυναικών εξασφάλισε ο ΠΑΟΚ, με τις παίκτριες του Δικεφάλου να δηλώνουν αποφασισμένες για να φέρουν τον τίτλο στη Θεσσαλονίκη για ακόμα μία χρονιά.

Η Μαρία Νίκολιτς: δήλωσε: «Ήταν το πρώτο μας παιχνίδι για το 2022. Στην αρχή ξεκινήσαμε το παιχνίδι νευρικά, αυτό συνέβη επειδή έχουμε κάποιες καινούργιες παίκτριες, και αργήσαμε να πιάσουμε τον ρυθμό μας. Όταν επιβάλλαμε τον ρυθμό μας και αυξήσαμε τους χώρους, μεγαλώναμε την διαφορά όλο και περισσότερο. Προετοιμαζόμαστε τώρα για τον τελικό, ώστε να φέρουμε το κύπελλο στη Θεσσαλονίκη».

Από την πλευρά της η Άννα Βράνσιτς μίλησε για την εμπειρία του πρώτου παιχνιδιού της με τον ΠΑΟΚ, λέγοντας: «Είμαι ενθουσιασμένη που το πρώτο παιχνίδι μου με την φανέλα του ΠΑΟΚ συνδυάστηκε με νίκη. Η αλήθεια είναι ότι δεν ξεκινήσαμε καλά στο παιχνίδι, αλλά μόλις βρήκαμε τον ρυθμό μας, μεγαλώσαμε την διαφορά και φτάσαμε στη νίκη. Το μυαλό μας τώρα στον τελικό, στον οποίο θέλουμε τον τίτλο!».

Από την πλευρά του ο προπονητής της ομάδας Δημήτρης Πελεκίδης στάθηκε στην έλλειψη ρυθμού της ομάδας του: «H ομάδα δεν έχει παιχνίδια στα πόδια της και η αλήθεια είναι πως δεν έχουμε ακόμα βρει ρυθμό και αυτό φάνηκε γιατί στο β’ ημίχρονο που λειτούργησε η άμυνα βγάλαμε αιφνιδιασμούς και επικρατήσαμε όπως ήταν και το φυσιολογικό. Βέβαια αξίζουν πολλά μπράβο στο Καματερό γιατί απαρτίζεται από νεαρές αθλήτριες και έχει κάνει μεγάλη προσπάθεια φέτος».

Το PAOK24 είναι στη Χαλκίδα και θα σας μεταφέρει ότι συμβαίνει στο F4 και την προσπάθεια του ΠΑΟΚ για την κατάκτηση ενός ακόμα τίτλου.

ΣΧΟΛΙΑ

ΑΣ

Πανόραμα – ΠΑΟΚ (Live Stream)

Ζωντανά ο τελευταίος αγώνας της κανονικής διάρκειας

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ ΑΡΘΡΟΥ

18η και τελευταία αγωνιστική στην Α1 χάντμπολ γυναικών με τον ΠΑΟΚ να φιλοξενείται στο ΔΑΚ Πανοράματος από την τοπική ομάδα στις 16:00.

Οι υπερπρωταθλήτριες και κυπελλούχες Ελλάδας είναι σίγουρα στη 2η θέση της βαθμολογίας, ανεξαρτήτως με το τι θα συμβεί στο σημερινό παιχνίδι, κάτι που σημαίνει ότι θα μπουν με πλεονέκτημα έδρας στην ημιτελική φάση των playoffs.

Από την άλλη πλευρά το Πανόραμα μετά τη νίκη του με 30-26 στην έδρα του Μ. Αλέξανδρου Γιαννιτσών ανέβηκε στους 22 βαθμούς, είναι στην 5η θέση και διατηρεί μαθηματικές ελπίδες για την είσοδό της στην τετράδα.

Δείτε ζωντανά τον αγώνα

https://www.youtube.com/watch?v=5Tij_TNVjBw

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

ΑΣ

Οριστική αναβολή στο ΑΕΚ – ΠΑΟΚ

Μετά τα κρούσματα δηλητηρίασης στην αποστολή των «ασπρόμαυρων»

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ ΑΡΘΡΟΥ

Οριστική αναβολή στο πρώτο παιχνίδι των ημιτελικών των playoffs της Handball Premier μεταξύ ΑΕΚ και ΠΑΟΚ που ήταν προγραμματισμένο για σήμερα στις 16:00.

Με συμπτωματολογία τροφικής δηλητηρίασης διαγνώστηκαν τουλάχιστον 10 αθλητές, και μέλη του τεχνικού τιμ του τμήματος χάντμπολ ανδρών του Δικεφάλου του Βορρά και μεταφέρθηκαν μάλιστα στο νοσοκομείο.

Οι άνθρωποι του ΠΑΟΚ προσκόμισαν τα επίσημα έγγραφα στους ανθρώπους της Ομοσπονδίας και έτσι ο αγώνας αναβάλλεται.

Αναμένεται και επίσημη ενημέρωση από την ΟΧΕ.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

ΑΣ

Μεταφέρθηκαν στο νοσοκομείο μέλη της αποστολής του ΠΑΟΚ

Παίκτες και τεχνικό τιμ με συμπτώματα δηλητηρίασης

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ ΑΡΘΡΟΥ

Με συμπτωματολογία τροφικής δηλητηρίασης διαγνώστηκαν τουλάχιστον 10 αθλητές, και μέλη του τεχνικού τιμ του τμήματος χάντμπολ ανδρών του ΠΑΟΚ.

Οι αθλητές και οι προπονητές του Δικεφάλου μεταφέρθηκαν αμέσως στο εφημερεύον νοσοκομείο για παθολογικά θέματα «ΕΛΠΙΣ», προκειμένου να αξιολογήσουν την κατάσταση τους, ανήμερα και του πρώτου ημιτελικού της Handball Premier κόντρα στην ΑΕΚ, στην Αθήνα.

Βάση των συμπτωμάτων, και την σοβαρότητα της κατάστασης, ο ΠΑΟΚ σε συνεννόηση με τα αρμόδια όργανα αλλά και την αντίπαλη ομάδα, θα αιτηθεί την αναβολή του σημερινού παιχνιδιού.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ