Connect with us

ΑΣ

Τσικνάκη στο PAOK24: ” Δούλεψα πολύ για να φτάσω εδώ” (vids)

Η MVP του τελικού αποκλειστικά στο PAOK24

Θωμάς Παπάς

Τσικνάκη στο PAOK24: ” Δούλεψα πολύ για να φτάσω εδώ” (vids)

Αποστολή PAOK24 στη Χαλκίδα

Ο ΠΑΟΚ επικράτησε με 21-20 της Νέας Ιωνίας στο μεγάλο τελικό του κυπέλλου Ελλάδος στη Χαλκίδα και κατέκτησε το τέταρτο διαδοχικό και συνολικά έκτο κύπελλο της ιστορίας του. Οι παίκτριες του ΠΑΟΚ πήραν τη νίκη σ’ ένα παιχνίδι θρίλερ, δείχνοντας ψυχραιμία στις κρίσιμες στιγμές. Η τερματοφύλακας του ΠΑΟΚ, Εμμανουέλα Τσικνάκη, ανακηρύχθηκε MVP του τελικού με το εντυπωσιακό 13/32 αποκρούσεις.

Η 21χρονη γκολκίπερ πραγματοποίησε καίριες επεμβάσεις, αποκρούοντας πέναλτι με το σκορ στο 18-18 και κράτησε όρθιο το Δικέφαλο. Η MVP του τελικού μίλησε στο PAOK24 για την κατάκτηση του τίτλου, την προσωπική της βελτίωση, καθώς και τους στόχους της ομάδας από εδώ και πέρα.

Αναλυτικά τα όσα είπε:

Για το τέταρτο συνεχόμενο κύπελλο της ομάδας:

“Είμαστε περισσότερο χαρούμενες από ποτέ. Δουλέψαμε πολύ σκληρά για να έρθει αυτός ο τίτλος. Βλέπουμε τους κόπους ν’ ανταμείβονται. Δουλέψαμε πολύ σκληρά για την κατάκτηση του τίτλου κι έτσι φτάσαμε σε αυτή τη μεγάλη νίκη”.

Σχετικά με την προσωπική της βελτίωση και καθιέρωση στην ομάδα:

” Είμαι πάρα πολύ χαρούμενη αλήθεια γι’ αυτή τη διάκριση. Βλέπω τη δουλειά μου μέσα στο γήπεδο να βγαίνει και πραγματικά χαίρομαι γιατί προσπαθώ πολύ. Ωστόσο θέλω να πω ένα πολύ μεγάλο μπράβο στις συμπαίκτριες μου, που με βοήθησαν με την απόδοσή τους. Κάναμε πολύ καλό παιχνίδι”.

Για την πίεση που έφερε ο ευρωπαϊκός αποκλεισμός:

” Είχε τις συνέπειες του γιατί είχαμε επενδύσει σε αυτό. Είχαμε δουλέψει σκληρά αλλά τα πράγματα δεν πήγανε καλά. Το συζητήσαμε μεταξύ μας, βρήκαμε τι φταίει κι αποφασίσαμε να το αφήσουμε πίσω διορθώνοντας τα λάθη μας. Συνεχίσαμε τη δουλειά μας γιατί ο εγχώριοι τίτλοι μας ενδιαφέρουν πολύ και τίποτα δεν είναι δεδομένο”.

Για τις μεταγραφικές κινήσεις της ομάδας:

” Έχουμε την τύχη να ενισχυθούμε με πέντε παίκτριες οι οποίες είναι πάρα πολύ καλές. Μας βοήθησαν πολύ παρά το γεγονός πως ήρθαν πρόσφατα. Εντάχθηκαν γρήγορα, μας ανέβασαν επίπεδο, άλλαξαν το ρυθμό της ομάδας. Θεωρώ πως όσο περνάει ο καιρός, θα βρουν τα πατήματά τους, ακόμη περισσότερο και θα φανεί αυτό και στο γήπεδο”.

Για το κλειδί στα Playoffs:

” Θεωρώ πως θα δούμε ένα πολύ ανταγωνιστικό σύνολο παιχνιδιών. Έχουμε πλέον εικόνα από όλες τις ομάδες και ξέρουμε που πρέπει να στοχεύσουμε. Θα πανηγυρίσουμε λίγο ακόμη το κύπελλο κι από αύριο θα ξεκινήσουμε την προετοιμασία μας για το τελικό στάδιο της χρονιάς”.

Δείτε τις δηλώσεις τις MVP:

ΣΧΟΛΙΑ

ΑΣ

«Όλοι μαζί για μία σπουδαία πρόκριση!»

Το ανοιχτό κάλεσμα του ΑΣ ΠΑΟΚ στον κόσμο του Δικεφάλου!

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ ΑΡΘΡΟΥ

Ανοιχτό κάλεσμα στον κόσμο του ΠΑΟΚ να βρεθεί μαζικά αύριο το βράδυ (20:30) στο Ποσειδώνιο, προκειμένου να στηρίξει την ανδρική ομάδα πόλο στον δεύτερο προημιτελικό κόντρα στον Απόλλωνα Σμύρνης, απεύθυνε ο ΑΣ ΠΑΟΚ.

"Το τμήμα Πόλο ανδρών του ΠΑΟΚ Domus Ergo, κάνει ανοιχτό κάλεσμα στον Κόσμο του Δικεφάλου, να στηρίξει την ομάδα, την Τετάρτη 24 Απριλίου και ώρα 20:30, στο Ποσειδώνιο Κολυμβητήριο, στον δεύτερο προημιτελικό κόντρα στον Απόλλωνα Σμύρνης.

Οι παίκτες του Δικεφάλου, μετά το «μπρέικ» στο πρώτο παιχνίδι, απέχουν μία νίκη μακριά από την πρόκριση στους ημιτελικούς της Α1 Πόλο ανδρών.

Όλοι μαζί για μία σπουδαία πρόκριση" έγραψε χαρακτηριστικά ο ΑΣ ΠΑΟΚ στην επίσημη ιστοσελίδα του!

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

ΑΣ

Μελετιάδης: «Ο ΠΑΟΚ είναι εδώ για να είναι πρώτος»

Ο προπονητής του Δικεφάλου μιλάει για τη μεγάλη επιτυχία των κορασίδων μπάσκετ

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ ΑΡΘΡΟΥ

Πρωταθλήτριες στην ΕΚΑΣΘ οι κορασίδες μπάσκετ του ΠΑΟΚ που έκαναν το 3 στα 3 στο Final-4.

Ο προπονητής του Δικεφάλου, Ευρυπίδης Μελετιάδης, στις δηλώσεις του ανέφερε:

«Ήταν μία πάρα πολύ δύσκολη χρονιά, διότι 10 από τα 14 κορίτσια είναι μικρότερες, έχουμε με διαφορά το νεανικότερο ρόστερ.

Ήθελε πάρα πολύ προσπάθεια, υπομονή και επιμονή, ώστε να μπουν στις αρχές του πρωταθλητισμού και του μπάσκετ που πρέπει να παίξουμε, αλλά τα καταφέραμε.

Όπως είπαμε, ο ΠΑΟΚ επέστρεψε, γιατί ο ΠΑΟΚ είναι εδώ για να είναι πρώτος, και όχι για να συμπληρώνει. Υπομονή, επιμονή, ταπεινότητα, κάτω το κεφάλι, και συνεχίζουμε. Ευχαριστώ τα κορίτσια μου!».

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

ΑΣ

ΑΣ: Σε ρυθμούς “τελικού” ο ΠΑΟΚ

Καλούν τον κόσμο να δώσει δυναμικό “παρών” τα κορίτσια του ΠΑΟΚ

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ ΑΡΘΡΟΥ

Ο ΠΑΟΚ Morris μετράει αντίστροφα για τον -σπουδαίο- νοκ άουτ προημιτελικό κόντρα στον Παναθηναϊκό, με φόντο την πρόκριση.

Τα "ασπρόμαυρα" κορίτσια κινούνται σε ρυθμούς ντέρμπι, συνεχίζοντας τη δουλειά για να πάρουν την πολυπόθητη πρόκριση.

Ο Θαλής Θεοδωρίδης και οι συνεργάτες του, δουλεύουν σε όλους τους τομείς, με την τακτική να είναι σε πρώτο πλάνο, ενώ όλοι περιμένουν και από τον κόσμο να δώσει δυναμικό "παρών" στους Νέους Επιβάτες, για να πανηγυρίσουν μαζί την πρόκριση στα ημιτελικά του Κυπέλλου.

Το μεγάλο παιχνίδι θα γίνει αύριο στο γήπεδο των Νέων Επιβατών και θα ξεκινήσει στις 16:00, με την είσοδο να είναι ελεύθερη.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ