ΑΣ
Χατζηπαρασίδου: «Δεν ξεχνάμε το μέταλλο που έχει χτίσει η ομάδα»
Η πλέι μέικερ του ΠΑΟΚ για τη νέα μεγάλη επιτυχία του τμήματος

Το έκτο της συνολικά κύπελλο Ελλάδας και τέταρτο σερί κατέκτησε στη Χαλκίδα η γυναικεία ομάδα χάντμπολ του ΠΑΟΚ επικρατώντας με 21-20 της Νέας Ιωνίας.
Η Μαρία Χατζηπαρασίδου αναφέρθηκε στο μέταλλο που έχει χτίσει ο Δικέφαλος, αλλά και στην ποιότητα των «ασπρόμαυρων».
«Ένας τελικός κρίνεται στο ποιος το θέλει περισσότερο και φυσικά μέτρησε και η ποιότητα της ομάδας μου. Είμαι πολύ χαρούμενη για αυτό το Κύπελλο που είναι το 4ο συνεχόμενο μας. Περιμέναμε την αντίσταση της Νέας Ιωνίας, όλες τις ομάδες τις υπολογίζουμε και τις σεβόμαστε, αλλά δεν ξεχνάμε το μέταλλο που έχει χτίσει η ομάδα μας όλα αυτά τα χρόνια».

Για τη Σερβία αναχώρησε το τμήμα Βόλεϊ ανδρών του ΠΑΟΚ, προκειμένου να συμμετάσχει το τριήμερο 22-24 Σεπτεμβρίου, στο διεθνές τουρνουά «Memorial Velikana».
Ο περσινός κάτοχος του τουρνουά, ΠΑΟΚ, αποδέχτηκε και την φετινή σεζόν την πρόκληση της Βοϊβοντίνα, και θα δώσει κανονικά το παρών στο διεθνές τουρνουά.
Οι τέσσερις ομάδες που θα συμμετάσχουν στο φετινό τουρνουά είναι οι: ΠΑΟΚ, Βοϊβοντίνα, Σαλονίτ (Σλοβενία) και Λέφσκι Σόφιας.
Αναλυτικά το πρόγραμμα του ΠΑΟΚ:
Παρασκευή 22 Σεπτεμβρίου 2023
18:00, Λέφσκι Σόφιας-ΠΑΟΚ
Σάββατο 23 Σεπτεμβρίου 2023
20:30, Βοϊβοντίνα-ΠΑΟΚ
Κυριακή 24 Σεπτεμβρίου 2023
12:00, Σαλονίτ-ΠΑΟΚ

Ρυθμούς ανεβάζει το τμήμα Χάντμπολ ανδρών του ΠΑΟΚ, το οποίο προετοιμάζεται για την, εντός έδρας, «πρεμιέρα» του πρωταθλήματος απέναντι στον ΑΣΕ Δούκα (23/09, 18:00).
Μία νέα σεζόν ξεκινάει, με το ανανεωμένο σύνολο του Παναγιώτη Γούσιο να θέλει να φτάσει όσο το δυνατόν ψηλότερα, έχοντας ως σύμμαχο το πάθος αλλά και την ποιότητα του.
Ο Έλληνας τεχνικός επιμένει στο τακτικό κομμάτι, το οποίο είναι κυρίαρχο στο πρόγραμμα προπόνησης όλης αυτής της εβδομάδας.
Οι παίκτες του Δικεφάλου θέλουν να ξεκινήσουν με το... δεξί τη νέα σεζόν, ενώ παράλληλα περιμένουν τον Κόσμο του ΠΑΟΚ να δώσει δυναμικό παρών στη Μίκρα.

Στην τελική ευθεία της προετοιμασίας του για τα ευρωπαϊκά παιχνίδια, στη Κοζάνη, κόντρα στην Vlf Oldenburg, βρίσκεται ο ΠΑΟΚ mαteco.
Αρχής γενομένης από το παιχνίδι της Παρασκευής (22/09, 19:00), το σύνολο του Δημήτρη Πελεκίδη θέλει να τα δώσει όλα στον αγωνιστικό χώρο, προκειμένου να πάρει ένα σκορ πρόκρισης ενόψει του επαναληπτικού της Κυριακής (24/09, 17:00).
Ο Πρωταθλητής Ελλάδος θα αναχωρήσει την Πέμπτη (21/09) για την Κοζάνη, προκειμένου να προπονηθεί στο ΔΑΚ Λευκόβρυσης Κοζάνης, παίρνοντας μία πρώτη... γεύση από το γήπεδο στο οποίο θα διεξαχθούν οι δύο ευρωπαϊκοί αγώνες.
-
ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ30-06-2023, 09:05
Εχθές τον «ήθελε» ο ΠΑΟΚ, σήμερα ανανεώνει με την ομάδα του
-
ΜΕΤΑΓΡΑΦΕΣ21-07-2023, 21:29
Μεγάλη πρόταση ΠΑΟΚ για Μαξίμοβιτς
-
ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ10-06-2023, 17:24
Βλέπει ΠΑΟΚ Β ο Χρήστος Τζόλης! (pic)
-
ΑΣ31-05-2023, 17:32
Νέα «βόμβα»: Στον ΠΑΟΚ ο Μπλάνκεναου
-
ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ24-07-2023, 17:50
Πρόστιμο… μαμούθ στον Βαγγέλη Μαρινάκη!
-
ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ17-06-2023, 12:50
Δυνατά για Μισιτζάν ο ΠΑΟΚ! (vids)
-
ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ16-06-2023, 14:16
Παραμένει Θεσσαλονίκη ο Ελ Καντουρί! (pic)
-
ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ21-05-2023, 09:05
«Πιθανός προορισμός του Ολιβάρες ο ΠΑΟΚ»