Connect with us

ΑΣ

Το ασπρόμαυρο Final-4 στη Χαλκίδα από το PAOK24 (vids)

Το PAOK24 ήταν παρών στην κατάκτηση ενός ακόμη τίτλου

Θωμάς Παπάς

Το ασπρόμαυρο Final-4 στη Χαλκίδα από το PAOK24 (vids)

H γυναικεία ομάδα χάντμπολ του ΠΑΟΚ κατέκτησε έναν ακόμη τίτλο. Οι ασπρόμαυρες επιβλήθηκαν με 21-20 της Νέας Ιωνίας στον τελικό του Final-4, που διεξήχθη στη Χαλκίδα. Με αυτόν τον τρόπο πανηγύρισαν το τέταρτο συνεχόμενο κύπελλο Ελλάδος κι έκτο συνολικά στα μόλις 14 χρόνια ιστορίας του τμήματος. Το PAOK24 βρέθηκε το διήμερο (05-06/02) στο πλευρό των κοριτσιών του Δημήτρη Πελεκίδη και κάλυψε από κοντά τα όσα έγιναν.

Το “ασπρόμαυρο πάρτι” ξεκίνησε το Σάββατο. Στον πρώτο ημιτελικό ο ΠΑΟΚ επικράτησε με 30-14 του ΓΑΣ Καματερού και προκρίθηκε στον τελικό της Κυριακής. Με την εξτρέμ Βράντσιτς να σημειώνει 7 τέρματα και την Μποριζόφσκα 6, ο Δικέφαλος έκανε το καθήκον του, έλεγξε το παιχνίδι κι έδωσε ραντεβού με την ιστορία. Δίπλα στην ομάδα βρέθηκε ο Σ.Φ. ΠΑΟΚ Χαλκίδας, που αποθέωσε τις παίκτριες και ζήτησε να φέρουν το κύπελλο στη Θεσσαλονίκη.

Στον άλλο ημιτελικό η Νέα Ιωνία ξεπέρασε εύκολα το εμπόδιο του Αθηναϊκού κι έτσι οι δύο ομάδες θα βρίσκονταν αντιμέτωπες για πέμπτη φορά σε τελικό κυπέλλου Ελλάδος με τις κατακτήσεις να ήταν μοιρασμένες μέχρι τότε. Στον τελικό τα πράγματα μόνο εύκολα δεν ήταν για τις ασπρόμαυρες με τη Νέα Ιωνία να βάζει δύσκολα. Το τελικό 21-20 αποδεικνύει το γεγονός αυτό, σ’ έναν τελικό, που άφησε υποσχέσεις ενόψει των αντίστοιχων στα Playoffs, που έρχονται. Παίκτες κλειδιά ήταν δύο Ελληνίδες από πλευράς ΠΑΟΚ.

Τρομερή εμφάνιση από την γκολκίπερ, Τσικνάκη, που κατέβασε ρολά όχι μόνο στα κρίσιμα σημεία, αλλά σε όλη τη διάρκεια του αγώνα κι αναδείχθηκε και MVP του τελικού. Πρώτο βιολί η Χατζηπαρασίδου για μια ακόμα φορά στην επίθεση, που σκόραρε επτά τέρματα από τα συνολικά 21 της ομάδας.

Το σφύριγμα της λήξης βρήκε τις νταμπλούχες Ελλάδος να πανηγυρίζουν έξαλλα με τον κόσμο της ομάδας, που βρέθηκε στο κλειστό, “Τάσος Καμπούρης”.

Η απονομή του τροπαίου, απογείωσε τους πανηγυρισμούς σε μία διαδικασία, που οι “ασπρόμαυρες βασίλισσες” έχουν λίγο πολύ συνηθίσει, σαρώνοντας τους τίτλους τα τελευταία χρόνια. Το κύπελλο πήρε στα χέρια της, η αρχηγός, Μαρία Νίκολιτς και σηκώνοντας το, υπέγραψε με τον πλέον πειστικό τρόπο την κατάκτηση του 10ου συνολικά εγχώριου τίτλου για το τμήμα.

Από τις νικήτριες δεν θα μπορούσε να μην ξεχωρίσει η Εμμανουέλα Τσικνάκη. Η 21χρονη τερματοφύλακας κατάφερε να καθιερωθεί στον ΠΑΟΚ, να πάρει την ευκαιρία ως πρώτη τερματοφύλακας και να την αξιοποιήσει με τον καλύτερο τρόπο. Η εμφάνιση της στον τελικό ήταν η απόδειξη της σκληρής δουλειάς και της μεγάλης ατομικής βελτίωσής της κι όπως είπε στο PAOK24, αυτή ήταν μόνο η αρχή.

Το PAOK24 ήταν δίπλα στην ομάδα κι ανανεώνει το ραντεβού του και για τις υπόλοιπες μεγάλες στιγμές του συλλόγου σε όλα τα τμήματά του μέχρι το τέλος της σεζόν.

ΣΧΟΛΙΑ

ΑΣ

«Όλοι μαζί για μία σπουδαία πρόκριση!»

Το ανοιχτό κάλεσμα του ΑΣ ΠΑΟΚ στον κόσμο του Δικεφάλου!

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ ΑΡΘΡΟΥ

Ανοιχτό κάλεσμα στον κόσμο του ΠΑΟΚ να βρεθεί μαζικά αύριο το βράδυ (20:30) στο Ποσειδώνιο, προκειμένου να στηρίξει την ανδρική ομάδα πόλο στον δεύτερο προημιτελικό κόντρα στον Απόλλωνα Σμύρνης, απεύθυνε ο ΑΣ ΠΑΟΚ.

"Το τμήμα Πόλο ανδρών του ΠΑΟΚ Domus Ergo, κάνει ανοιχτό κάλεσμα στον Κόσμο του Δικεφάλου, να στηρίξει την ομάδα, την Τετάρτη 24 Απριλίου και ώρα 20:30, στο Ποσειδώνιο Κολυμβητήριο, στον δεύτερο προημιτελικό κόντρα στον Απόλλωνα Σμύρνης.

Οι παίκτες του Δικεφάλου, μετά το «μπρέικ» στο πρώτο παιχνίδι, απέχουν μία νίκη μακριά από την πρόκριση στους ημιτελικούς της Α1 Πόλο ανδρών.

Όλοι μαζί για μία σπουδαία πρόκριση" έγραψε χαρακτηριστικά ο ΑΣ ΠΑΟΚ στην επίσημη ιστοσελίδα του!

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

ΑΣ

Μελετιάδης: «Ο ΠΑΟΚ είναι εδώ για να είναι πρώτος»

Ο προπονητής του Δικεφάλου μιλάει για τη μεγάλη επιτυχία των κορασίδων μπάσκετ

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ ΑΡΘΡΟΥ

Πρωταθλήτριες στην ΕΚΑΣΘ οι κορασίδες μπάσκετ του ΠΑΟΚ που έκαναν το 3 στα 3 στο Final-4.

Ο προπονητής του Δικεφάλου, Ευρυπίδης Μελετιάδης, στις δηλώσεις του ανέφερε:

«Ήταν μία πάρα πολύ δύσκολη χρονιά, διότι 10 από τα 14 κορίτσια είναι μικρότερες, έχουμε με διαφορά το νεανικότερο ρόστερ.

Ήθελε πάρα πολύ προσπάθεια, υπομονή και επιμονή, ώστε να μπουν στις αρχές του πρωταθλητισμού και του μπάσκετ που πρέπει να παίξουμε, αλλά τα καταφέραμε.

Όπως είπαμε, ο ΠΑΟΚ επέστρεψε, γιατί ο ΠΑΟΚ είναι εδώ για να είναι πρώτος, και όχι για να συμπληρώνει. Υπομονή, επιμονή, ταπεινότητα, κάτω το κεφάλι, και συνεχίζουμε. Ευχαριστώ τα κορίτσια μου!».

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

ΑΣ

ΑΣ: Σε ρυθμούς “τελικού” ο ΠΑΟΚ

Καλούν τον κόσμο να δώσει δυναμικό “παρών” τα κορίτσια του ΠΑΟΚ

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ ΑΡΘΡΟΥ

Ο ΠΑΟΚ Morris μετράει αντίστροφα για τον -σπουδαίο- νοκ άουτ προημιτελικό κόντρα στον Παναθηναϊκό, με φόντο την πρόκριση.

Τα "ασπρόμαυρα" κορίτσια κινούνται σε ρυθμούς ντέρμπι, συνεχίζοντας τη δουλειά για να πάρουν την πολυπόθητη πρόκριση.

Ο Θαλής Θεοδωρίδης και οι συνεργάτες του, δουλεύουν σε όλους τους τομείς, με την τακτική να είναι σε πρώτο πλάνο, ενώ όλοι περιμένουν και από τον κόσμο να δώσει δυναμικό "παρών" στους Νέους Επιβάτες, για να πανηγυρίσουν μαζί την πρόκριση στα ημιτελικά του Κυπέλλου.

Το μεγάλο παιχνίδι θα γίνει αύριο στο γήπεδο των Νέων Επιβατών και θα ξεκινήσει στις 16:00, με την είσοδο να είναι ελεύθερη.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ