Connect with us

ΑΣ

Κάν’ το όπως στο κύπελλο

Ο ΠΑΟΚ κόντρα στον Διομήδη Άργους αυτή τη φορά για το πρωτάθλημα

Ραφαήλ Γκαϊδατζής

Κάν’ το όπως στο κύπελλο

Δύο εβδομάδες μετά την πρόκριση του ΠΑΟΚ επί του Διομήδη Άργους για το κύπελλο, οι δύο ομάδες συναντιούνται ξανά αυτή τη φορά για τη δεύτερη φάση του πρωταθλήματος σε εξ’ αναβολής αναμέτρηση για την 2η αγωνιστική.

Ο αγώνας θα ξεκινήσει στις 15:00 στο Σπίτι του Χάντμπολ στη Μίκρα και θα καλυφθεί διαδικτυακά από το AC PAOK TV στο YouTube.

Ο ΠΑΟΚ προέρχεται από την αγχωτική, αλλά σημαντική νίκη επί του Ιωνικού Ν.Φ και θέλει να πάρει ένα ακόμα δίποντο στη μάχη για είσοδο στους φετινούς τελικούς.

Από την άλλη πλευρά η ομάδα του Άργους μετά τον αποκλεισμό στο κύπελλο από τον Δικέφαλο επέστρεψε στις νίκες επικρατώντας του Αερωπού Έδεσσας με 37-30.

Για το παιχνίδι κόντρα στον Διομήδη Άργους, ο Βίκτορ Γκίκοφ, δήλωσε στην επίσημη ιστοσελίδα του Συλλόγου, acpaok.gr:

«Έχουμε να αντιμετωπίσουμε ένα δύσκολο και απαιτητικό πρόγραμμα, με αγώνες τόσο στις εγχώριες διοργανώσεις, όσο και στην Ευρώπη. Επιτέλους, μετά από πολλές αναμετρήσεις επιστρέφουμε στο σπίτι μας για να δώσουμε αγώνα. Ο Διομήδης είναι μία καλή ομάδα. Πιστεύω με σωστή συμπεριφορά και ακολουθώντας τις οδηγίες του προπονητή μας, θα πάρουμε το αποτέλεσμα το οποίο θέλουμε».

Διευκρινήσεις σχετικά με τα εισιτήρια…

Στην αναμέτρηση θα υπάρχει γενική είσοδος 5€. Φυσικά, για τους κατόχους διαρκείας, η είσοδος θα είναι ελεύθερη με την επίδειξη της κάρτας. Βάσει των νέων μέτρων, σχετικά με την μέγιστη χωρητικότητα των γηπέδων (10%), θα εκδοθεί συγκεκριμένος αριθμός εισιτηρίων.

Βάσει της ισχύουσας νομοθεσίας KYA3117/16.07.2021, ο κάτοχος εισιτηρίου θα πρέπει απαραιτήτως να φέρει την αστυνομική ταυτότητα ή οποιοδήποτε αποδεικτικό έγγραφο ταυτοποίησης καθώς και το πιστοποιητικό εμβολιασμού ή νόσησης από κορωνοϊό Covid-19 (έντυπη ή ηλεκτρονική μορφή).

Οι ανήλικοι άνω των δώδεκα (12) και έως δεκαεπτά (17) ετών θα πρέπει να προσκομίσουν PCR Test εντός εβδομήντα δύο (72) ωρών ή Rapid Test εντός σαράντα οκτώ (48) ωρών προ της διεξαγωγής του αγώνα, ενώ οι ανήλικοι έως και δώδεκα (12) ετών θα πρέπει να προσκομίσουν αρνητικό Self Test που έχει διενεργηθεί την ημέρα του αγώνα.

ΣΧΟΛΙΑ

ΑΣ

Δύσκολη μάχη μετά τις δύο σπουδαίες νίκες

Ο ΠΑΟΚ υποδέχεται τη Βουλιαγμένη σήμερα στο Ποσειδώνιο

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ ΑΡΘΡΟΥ

Για την 21η αγωνιστική της Α1 πόλο γυναικών, ο ΠΑΟΚ υποδέχεται το Σάββατο 19 Απριλίου και ώρα 15:00, στο Ποσειδώνιο Κολυμβητήριο, το ΝΟ Βουλιαγμένης.

Ο Δικέφαλος μετά την σπουδαία εμφάνιση και νίκη επί της ΑΕΚ με 14-11, εδραιώθηκε στην πρώτη οκτάδα του βαθμολογικού πίνακα, καθώς βρίσκεται στην έβδομη θέση με 22 βαθμούς σε 20 αγώνες.

Απέναντί του, ο ΝΟ Βουλιαγμένης, ο οποίος την προηγούμενη αγωνιστική επικράτησε με 13-6 του ΑΝΟΓ, και παρέμεινε στην δεύτερη θέση με 52 βαθμούς σε 20 αγώνες.

Το εισιτήριο του αγώνα κοστίζει 5€, με τα εισιτήρια διαρκείας να ισχύουν κανονικά.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

ΑΣ

Έτοιμη για δυνατές μάχες η πάλη του ΠΑΟΚ

Στα Τρίκαλα για το πανελλήνιο πρωτάθλημα η εφηβική ομάδα

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ ΑΡΘΡΟΥ

Για τα Τρίκαλα αναχωρούν οι Έφηβοι της Πάλης του ΠΑΟΚ, προκειμένου να συμμετάσχουν στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα,

Ο Δικέφαλος θα συμμετάσχει στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα, το οποίο θα διεξαχθεί στα Τρίκαλα στις 20 Απριλίου, με 11 αθλητές, οι οποίοι προετοιμάστηκαν σκληρά.

Αναλυτικά η αποστολή του ΠΑΟΚ:

Δαμιανός Χαραλαμπίδης

Σωτήρης Κουτέλης

Δημήτρης Ρωμανίδης

Γιώργος Χεριστανίδης

Σταύρος Τυριτίδης

Χαράλαμπος Πετρίδης

Βασίλειος Κώττης

Λεωνίδας Αθανασιάδης

Ελευθέριος Μποζίνης

Δημήτριος Μποζίνης

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

ΑΣ

Με εννιά αρσιβαρίστες στο πανελλήνιο πρωτάθλημα ο ΠΑΟΚ

Αναχώρησε για το Λουτράκι η εφηβική ομάδα

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ ΑΡΘΡΟΥ

Για το Λουτράκι αναχώρησε η ομάδα Εφήβων Άρσης Βαρών του ΠΑΟΚ, προκειμένου να συμμετάσχει στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα.

Ο Δικέφαλος θα συμμετάσχει με εννέα αθλητές, οι οποίοι θα δώσουν τον καλύτερο τους εαυτό, καθώς προετοιμάστηκαν πολύ σκληρά για τους αγώνες αυτούς.

Αναλυτικά η αποστολή του ΠΑΟΚ:

Ντόριν Ποπαράν

Βασίλης Λαμπριανίδης

Λάσα Τσετσκλάδζε

Δημοσθένης Γεραμπακάνης

Ιωάννης-Άγγελος Παντελιάς

Νικόλαος Τσακιρίδης

Κυριακός Ονουφριάδης

Ελευθέριος Τσάκωνας

Βασίλειος Ερμίδης

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ