Connect with us

ΑΣ

Κρίσιμο ματς με φόντο την τετράδα

Ο ΠΑΟΚ υποδέχεται σήμερα τις Εσπερίδες Καλλιθέας

Ραφαήλ Γκαϊδατζής

Κρίσιμο ματς με φόντο την τετράδα

Προσπαθώντας να βρει τις λύσεις σε αγωνιστικό επίπεδο εξαιτίας της έλλειψης γκαρντ, η γυναικεία ομάδα μπάσκετ του ΠΑΟΚ υποδέχεται τις Εσπερίδες Καλλιθέας (13:00 – AC PAOK TV YouTube) για την 14η αγωνιστική του πρωταθλήματος.

Μετά την εκτός έδρας ήττα από το Μοσχάτο, ο Δικέφαλος αναζητά μια νίκη που θα του δώσει βαθμολογική και ψυχολογική τόνωση.

Από την άλλη πλευρά, η ομάδα της Καλλιθέας διεκδικεί και εκείνη με αξιώσεις την είσοδο της στην τετράδα.

Για το παιχνίδι κόντρα στις Εσπερίδες Καλλιθέας, η Ρ. Χόλιβει, δήλωσε στην επίσημη ιστοσελίδα του ΑΣ ΠΑΟΚ:

«Αντιμετωπίζουμε τις Εσπερίδες Καλλιθέας, μία μαχητική και καλή ομάδα. Εμείς προετοιμαστήκαμε για το παιχνίδι, και θέλουμε να δώσουμε το 100% μας για τη νίκη. Αν κάνουμε αυτά που μας ζητήσει ο προπονητής, πιστεύω θα τα καταφέρουμε».

Διευκρινήσεις σχετικά με τα εισιτήρια…

ΓΕΝΙΚΗ ΕΙΣΟΔΟΣ: 5€

Για τους κατόχους διαρκείας, η είσοδος θα είναι ελεύθερη με την επίδειξη της κάρτας.

Βάσει των νέων μέτρων, σχετικά με την μέγιστη χωρητικότητα των γηπέδων (50%), θα εκδοθεί συγκεκριμένος αριθμός εισιτηρίων.

Βάσει της ισχύουσας νομοθεσίας KYA3117/16.07.2021, ο κάτοχος εισιτηρίου θα πρέπει απαραιτήτως να φέρει την αστυνομική ταυτότητα ή οποιοδήποτε αποδεικτικό έγγραφο ταυτοποίησης καθώς και το πιστοποιητικό εμβολιασμού ή νόσησης από κορωνοϊό Covid-19 (έντυπη ή ηλεκτρονική μορφή).

Οι ανήλικοι άνω των δώδεκα (12) και έως δεκαεπτά (17) ετών θα πρέπει να προσκομίσουν PCR Test εντός εβδομήντα δύο (72) ωρών ή Rapid Test εντός σαράντα οκτώ (48) ωρών προ της διεξαγωγής του αγώνα, ενώ οι ανήλικοι έως και δώδεκα (12) ετών θα πρέπει να προσκομίσουν αρνητικό Self Test που έχει διενεργηθεί την ημέρα του αγώνα.

ΣΧΟΛΙΑ

ΑΣ

Σεϊρεκίδης: «Θα δώσουμε τα πάντα για το κάτι παραπάνω»

Το μήνυμα του προπονητή του ΠΑΟΚ

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ ΑΡΘΡΟΥ

Στη μάχη των playoffs της Handball Premier μπαίνει ο ΠΑΟΚ που αντιμετωπίζει στα ημιτελικά με μειονέκτημα έδρας την ΑΕΚ.

Η πρόκριση κρίνεται στις δύο νίκες με τη σειρά να ξεκινάει το απόγευμα του Σαββάτου στις 16:00 από την Αθήνα.

Ο Στέλιος Σεϊρεκίδης τόνισε:

«Ξεκινούν τα playoffs, θεωρώ ότι έχουμε να αντιμετωπίσουμε μία πολύ δυνατή ομάδα. Σίγουρα και οι δύο θέλουμε το παιχνίδι πολύ. Εμείς θα κοιτάξουμε να κάνουμε το καλύτερο δυνατό, να είμαστε συγκεντρωμένοι στο παιχνίδι, να έχουμε πειθαρχία αγωνιστική, δίνοντας το καλύτερο που μπορούμε, προσπαθώντας να κάνουμε το κάτι παραπάνω.

Όταν κερδίζεις τον πρώτο στην βαθμολογία, σίγουρα αυτό δίνει μία επιπρόσθετη βαρύτητα, αλλά από κει και πέρα μας δίνει την δυνατότητα για το κάτι παραπάνω».

Ο παίκτης του ΠΑΟΚ, Θανάσης Παπάζογλου, σχολίασε:

«Θα είναι ένας δύσκολος αγώνας. Η ΑΕΚ είναι μία πολύ ποιοτική ομάδα, η οποία θα διεκδικήσει τη νίκη. Από την πλευρά μας, θα κάνουμε το καλύτερο δυνατό για να πάρουμε ένα θετικό αποτέλεσμα.

Η κατάκτηση του κυπέλλου και η νίκη στην τελευταία αγωνιστική κόντρα στον Ολυμπιακό, σίγουρα όλα αυτά βοηθούν στην άνοδο της ψυχολογίας μας. Τα έχουμε αφήσει πίσω και κοιτάμε μόνο το παιχνίδι του Σαββάτου».

 

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

ΑΣ

Μαυρίδης: «Δώστε μας φτερά στο ματς ζωής ή θανάτου» (vid)

Το ιδιαίτερο κάλεσμα του παίκτη του τμήματος futsal του ΠΑΟΚ προς τον «ασπρόμαυρο» λαό

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ ΑΡΘΡΟΥ

Η μεγάλη ώρα έφτασε για το ποδόσφαιρο σάλας του ΠΑΟΚ που το Σάββατο στις 19:30 αντιμετωπίζει τους Θρακομακεδόνες σε ένα ματς που ο νικητής παίρνει το εισιτήριο ανόδου στη μεγάλη κατηγορία.

Ο Γιώργος Μαυρίδης έστειλε το δικό του μήνυμα προς τον κόσμο του Δικεφάλου, λέγοντας:

«Το Σάββατο στις 19:30 στη Μίκρα, στο Σπίτι του Χάντμπολ, η ομάδα futsal του ΠΑΟΚ παίζει ένα πάρα πολύ σημαντικό αγώνα. Παίζει έναν ημιτελικό σε Final-4.

Σας χρειαζόμαστε δίπλα μας. Σας έχουμε ανάγκη να μας δώσετε φτερά σε ένα ματς ζωής ή θανάτου. Θέλουμε να έρθετε όλοι στο γήπεδο να μας υποστηρίξετε.

Εμείς έχουμε να κάνουμε μία δουλειά...»

[video width="288" height="640" mp4="https://www.paok24.com/wp-content/uploads/2024/04/439646822_7540252809328444_6157320408280244018_n.mp4"][/video]

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

ΑΣ

Σάρωσαν τα ΠΑΟΚτσάκια στα «Αλεξάνδρεια Junior»

Η ομάδα του Δικεφάλου πήρε την πρώτη θέση στην συγκομιδή των μεταλλίων

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ ΑΡΘΡΟΥ

Με μεγάλη επιτυχία ολοκληρώθηκαν τα πρώτα «Αλεξάνδρεια Junior», το κολυμβητικό event το οποίο διεξήχθη στο Ποσειδώνιο Κολυμβητήριο.

Στα «Αλεξάνδρεια Junior» Προ-αγωνιστικών κατηγοριών, τα οποία διοργάνωσε με πολύ μεγάλη επιτυχία ο Α.Σ. ΠΑΟΚ, το παρών έδωσαν 21 σωματεία και 550 αθλητές-αθλήτριες.

Η ομάδα του Δικεφάλου πήρε την πρώτη θέση στην συγκομιδή των μεταλλίων, κατακτώντας 57, εκ των οποίων 28 χρυσά, 13 αργυρά και 16 χάλκινα, επίδοση η οποία άφησε άκρως ικανοποιημένους τους ιθύνοντες και τους προπονητές του τμήματος.

Το τμήμα Κολύμβησης του ΠΑΟΚ ευχαριστεί την ΠΑΕ ΠΑΟΚ, και προσωπικά στον διευθυντή Μάρκετινγκ, κ. Λάζαρο Μπαξεβάνο, για την πολύτιμη συνεισφορά τους, τον Δήμο Θεσσαλονίκης, την Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας, καθώς και τις εταιρίες-μεγάλους χορηγούς, TYR Hellas και Σουρωτή.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ