ΑΣ
Διομήδης – ΠΑΟΚ: Αυτά γράφτηκαν στο φ.ά.
Επιλεκτική καταγραφή από τους διαιτητές

Ο ΠΑΟΚ ηττήθηκε στο Άργος από τον Διομήδη με 33-21 κι ουσιαστικά ψαλίδισε τις ελπίδες του για συμμετοχή στους φετινούς τελικούς του πρωταθλήματος. Ωστόσο το παιχνίδι σημαδεύτηκε από την ένταση, που προκλήθηκε λίγο πριν το τέλος, καθώς και τα διαιτητικά λάθη, που αυτή έφερε. Ο Γκίκοφ αποβλήθηκε από το παιχνίδι μετά από διάλογο που άνοιξε με τον Μάλλιο.
Ο εκνευρισμός συνεχίστηκε με τον έφορο του Δικεφάλου, Δ. Χασεκίδη να αποβάλλεται και αυτός μετά από διαμαρτυρίες για άσεμνη χειρονομία του Μάνθου από πλευράς Διομήδη που δεν τιμωρήθηκε από τους διαιτητές. Μετά το τέλος της αναμέτρησης έγιναν γνωστά τα όσα κατέγραψαν στο φύλλο αγώνος οι διαιτητές της συνάντησης. Σύμφωνα με αυτό:
“Στο 47:45 λεπτό του αγώνα, ο παίκτης της Β’ ομάδας… Gigov Victor, απεβλήθη με απευθείας κόκκινη και μπλε κάρτας, διότι ύψωσε το μεσαίο δάχτυλό του σε παίκτη της αντίπαλης ομάδας έπειτα από επίτευξη τέρματος εις βάρος του, διαπράττοντας προσβλητική συμπεριφορά σύμφωνα με το άρθρο 8:10α. Το δελτίο κρατήθηκε. Στο 51:14 λεπτό του αγώνα απεβλήθη μετά από προοδευτικότητα των ποινών με κόκκινη κάρτα ο συνοδός της Β’΄ομάδας, κος Χασεκίδης Δημήτριος. Στο ίδιο λεπτό του αγώνα είχαμε διακοπή ρεύματος και ο αγώνας συνεχίστηκε μέχρι το τέλος του, με χρονόμετρο χειρός”.
Οι διαιτητές δηλαδή, περιέγραψαν με κάθε λεπτομέρεια την αποβολή του κ. Χασεκίδη, ξεχνώντας λογικά ή μη έχοντας δει την χειρονομία του παίκτη του Διομήδη μετά από τέρμα, που σκόραρε, που ήταν κι ο λόγος των έξαλλων διαμαρτυριών του κ. Χασεκίδη, που τελικά αποβλήθηκε. Ακόμη ένα παιχνίδι στα Playoffs, όπου οι ασπρόμαυροι αντιμετωπίζονται με διαφορετικά κριτήρια από τους “άρχοντες του αγώνα”.

Πυρετώδεις είναι οι προετοιμασίες για την Γιορτή του Κολυμβητή, η οποία θα διεξαχθεί στο Ανοιχτό Κολυμβητήριο της Τούμπας, δίπλα στον Ιερό Ναό της Αγίας Βαρβάρας!
"Το Σάββατο 10 Ιουνίου και ώρα 18:00, ο ΠΑΟΚ, υπό την Αιγίδα του Δήμου Θεσσαλονίκης, διοργανώνει μία μοναδική εκδήλωση, στην οποία θα συμμετέχουν παιδιά 5-9 ετών από τα Κολυμβητήρια: Γηπέδου Τούμπας, Ποσειδώνιο, Εθνικό και Νεάπολης.
Θα υπάρξουν πολλές εκπλήξεις για τους μικρούς κολυμβητές και κολυμβήτριες μας. Σας περιμένουμε όλους!" ανέφερε σχετικά ο ΑΣ ΠΑΟΚ!

Δυναμικά συνεχίζει στο μεταγραφικό παζάρι η ανδρική ομάδα χάντμπολ του ΠΑΟΚ που έχει ήδη προχωρήσει στην απόκτηση των Μποτσκάριοφ, Παπάζογλου και Παπαγεωργίου.
Ο Δικέφαλος είναι κοντά και στην απόκτηση του 24χρονου πίβοτ Γιάννη Μπάτζιου ο οποίος αγωνιζόταν με τη φανέλα του ΑΕΣΧ Πυλαίας.
Ένας αθλητής που ξεκίνησε από τις ακαδημίες της ΧΑΝΘ και τα τελευταία χρόνια μεταπήδησε στην ομάδα της Πυλαίας.
Στο μεταξύ, όπως ενημερωθήκατε από το PAOK24, προχωρημένες είναι οι επαφές και με τον Γιάννη Καλόμοιρο για την επιστροφή του στον Δικέφαλο, με τις δύο πλευρές να έχουν συμφωνήσει και αναμένονται πλέον να «πέσουν» και οι υπογραφές.

Παρελθόν από την ανδρική ομάδα βόλεϊ του ΠΑΟΚ αποτελεί ο Θεοδόσης Ηλίας ο οποίος παραμένει στη Θεσσαλονίκη καθώς θα αγωνίζεται με τη φανέλα του Ηρακλή στην Pre League.
Ο Ηλίας ήρθε την περασμένη σεζόν στον Δικέφαλο από τον Φοίνικα Σύρου, με τον 28χρονο πασαδόρο να στέφεται κυπελλούχους Ελλάδας με τους «ασπρόμαυρους».
Έτσι, μένει να φανεί ποιο θα είναι το πρόσωπο που θα έρθει στη θέση του στο ρόστερ του ΠΑΟΚ και θα αποτελέσει το νούμερο 2 στη συγκεκριμένη θέση πίσω από τον Μπλάνκεναου.
-
ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ31-10-2022, 13:26
Να τον χαίρονται στο Κιλκίς (vid)
-
ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ26-05-2023, 11:53
Με Σεκού Ολίσε στην κορυφή (vid)
-
ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ21-05-2023, 09:05
«Πιθανός προορισμός του Ολιβάρες ο ΠΑΟΚ»
-
ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ21-05-2023, 09:29
«Χρυσή αλλαγή» ο Κούτσιας: Ισοφάρισε στο 89′ και ξέσπασε (vid)
-
ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ07-05-2023, 23:28
Το απόλυτο ποδοσφαιρικό χάος και ο Πέλκας
-
ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ14-04-2021, 12:38
Άφησε τον ΠΑΟΚ για τη Φέγενορντ
-
ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ26-05-2023, 18:01
«Έχει σφραγιστεί η μοίρα του Τσιγγάρα»
-
ΔΙΑΦΟΡΑ20-07-2021, 23:05
Τώρα ο Σαββίδης έγινε καλός…