Connect with us

ΑΣ

Δυνατή μάχη με άρωμα πλέι-οφ για ΠΑΟΚ!

Μετράει τις δυνάμεις του ο Δικέφαλος στο φινάλε της κανονικής περιόδου

Ραφαήλ Γκαϊδατζής

Δυνατή μάχη με άρωμα πλέι-οφ για ΠΑΟΚ!

Με μια δυνατή μονομαχία μεταξύ ΠΑΟΚ και Παναθηναϊκού στις 19:00 στη Μίκρα πέφτει η αυλαία της κανονικής διάρκειας της Volleyleague γυναικών.

Ο Δικέφαλος μπορεί να έχει εξασφαλίσει ήδη την 3η θέση, όμως θέλει κόντρα στις «πράσινες» να μετρήσει τις δυνάμεις του ενόψει των πλέι-οφ και να πάρει ένα θετικό αποτέλεσμα που θα τον οδηγήσει στη διαδικασία που θα κρίνει το πρωτάθλημα, με την καλύτερη δυνατή ψυχολογία.

Από την άλλη πλευρά ο Παναθηναϊκός θέλει να φύγει νικητής ή έστω με έναν βαθμό από τη Θεσσαλονίκη ώστε να πάρει την πρώτη θέση στην κανονική διάρκεια, μιας και έχει 69 βαθμούς, ενώ ο δεύτερος Ολυμπιακός έχει 66, με τις «ερυθρόλευκες» όμως να έχουν τα πάνω χέρι σε περίπτωση ισοβαθμίας.

Για την αναμέτρηση κόντρα στον Παναθηναϊκό, ο προπονητής της ομάδας, Μάρκο Φενόλιο, δήλωσε στην επίσημη ιστοσελίδα του ΑΣ ΠΑΟΚ:

«Θα είναι ένα δυνατό ματς απέναντι στον Παναθηναϊκό. Πρόκειται για μία ομάδα η οποία είναι δυνατή, βρίσκεται στην πρώτη θέση της βαθμολογίας και προέρχεται από την κατάκτηση του κυπέλλου. Εμείς είμαστε έτοιμοι για αυτό το παιχνίδι, παίζουμε στην έδρα μας, και θα προσπαθήσουμε να βάλουμε τα δυνατά μας για να δημιουργήσουμε πίεση στον Παναθηναϊκό. Για εμάς είναι ένα σημαντικό τεστ, διότι θέλουμε να δείξουμε ποιο είναι το επίπεδο μας. Θα βγάλουμε χρήσιμα συμπεράσματα για το αν είμαστε έτοιμοι να παλέψουμε για το πρωτάθλημα, ή θα χρειαστεί να βελτιώσουμε ακόμα περισσότερα πράγματα. Είμαι αισιόδοξος, διότι τις τελευταίες μέρες δουλεύουμε πολύ σκληρά. Είμαι χαρούμενος που βρισκόμαστε σε καλή αγωνιστική φόρμα και ανυπομονώ για το παιχνίδι αύριο».

* Ο αγώνας θα μεταδοθεί μέσω του AC PAOK TV (4,99 ευρώ μηνιαία συνδρομή) ενώ ζωντανή ενημέρωση θα υπάρχει και μέσω του PAOK24.

Διευκρινήσεις για τα εισιτήρια:

Η διάθεση των εισιτηρίων του αγώνα ΠΑΟΚ-Παναθηναϊκός, ο οποίος θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 26 Μαρτίου 2022 και ώρα 19:00 στο Ε.Γ. Μίκρας έχει ως εξής:

Σάββατο 26 Μαρτίου 2022

Από τις 17:30, οι φίλαθλοι θα μπορούν να προμηθεύονται τα εισιτήρια του αγώνα από την κεντρική είσοδο του γηπέδου διεξαγωγής του αγώνα.

Οι τιμές των εισιτηρίων έχουν ως εξής:

ΓΕΝΙΚΗ ΕΙΣΟΔΟΣ: 5€

VIP: 10€

Διευκρινήσεις σχετικά με τα εισιτήρια…

Για τους κατόχους διαρκείας, η είσοδος θα είναι ελεύθερη με την επίδειξη της κάρτας. Βάσει των νέων μέτρων, σχετικά με την μέγιστη χωρητικότητα των γηπέδων (75%), θα εκδοθεί συγκεκριμένος αριθμός εισιτηρίων.

Βάσει της ισχύουσας νομοθεσίας KYA3117/16.07.2021, ο κάτοχος εισιτηρίου θα πρέπει απαραιτήτως να φέρει την αστυνομική ταυτότητα ή οποιοδήποτε αποδεικτικό έγγραφο ταυτοποίησης καθώς και το πιστοποιητικό εμβολιασμού ή νόσησης από κορωνοϊό Covid-19 (έντυπη ή ηλεκτρονική μορφή).

Οι ανήλικοι άνω των δώδεκα (12) και έως δεκαεπτά (17) ετών θα πρέπει να προσκομίσουν PCR Test εντός εβδομήντα δύο (72) ωρών ή Rapid Test εντός σαράντα οκτώ (48) ωρών προ της διεξαγωγής του αγώνα, ενώ οι ανήλικοι έως και δώδεκα (12) ετών θα πρέπει να προσκομίσουν αρνητικό Self Test που έχει διενεργηθεί την ημέρα του αγώνα.

ΣΧΟΛΙΑ

ΑΣ

Παπαδόπουλος: «Ο ΠΑΟΚ το έχει στο DNA του να πρωταγωνιστεί»

Όσα είπε ο αρχιτέκτονας της μεγάλης επιτυχίας

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ ΑΡΘΡΟΥ

Οι πανηγυρισμοί δεν έχουν κοπάσει στις τάξεις του τμήματος ποδοσφαίρου σάλας του ΠΑΟΚ που στην παρθενική του χρονιά κατέκτησε την άνοδο στη μεγάλη κατηγορία, αλλά πανηγύρισε και το πρωτάθλημα στη Futsal League 2.

Ο προπονητής του Δικεφάλου, Λεωνίδας Παπαδόπουλος, σχολίασε:

«Μία πολύ δύσκολη χρονιά από την αρχή, έφτασε στο τέλος της με τον καλύτερο δυνατό τρόπο. Μεγαλύτερη χαρά νιώθω που αυτά τα παιδιά πήραν αυτό το πρωτάθλημα, τα οποία από το μηδέν ξεκίνησαν, παράτησαν τα πάντα, έδωσαν το 1000% από την ζωή τους, και τώρα βλέπω την χαρά στα πρόσωπα τους.

Όσο κλισέ και αν ακούγεται, ο ΠΑΟΚ δεν μπορεί να κάνει κάτι άλλο, από το να πρωταγωνιστεί όπου παίζει. Είναι το DNA αυτής της ομάδας, το μόνο που πρέπει να κάνει είναι να διεκδικεί, τα πάντα, σε οποιοδήποτε άθλημα το οποίο παίζει».

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

ΑΣ

Νικητής ο ΠΑΟΚ σε τουρνουά με ιδιαίτερη σημασία

Ηχηρό μήνυμα έστειλαν όλες οι παίκτριες

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ ΑΡΘΡΟΥ

Στο 2ο τουρνουά ποδοσφαίρου γυναικών κατά της βίας, συμμετείχε ο ΠΑΟΚ Β', φτάνοντας μάλιστα και στην κατάκτησή του.

Το τουρνουά διοργανώθηκε από τον ΠΑΣ Λαμίας, και μαζί με τον ΠΑΟΚ Β' και τους διοργανωτές συμμετείχαν και οι Πιερίδες Μούσες και ΓΠΟ Γιάννινα.

Ο Δικέφαλος πέτυχε τρεις νίκες σε ισάριθμα παιχνίδια, επικρατώντας του ΓΠΟ Γιάννινα με 2-0, των Μουσών με 2-0, και τον ΠΑΣ Λαμία με 4-0.

Καλύτερη παίκτρια του τουρνουά αναδείχθηκε η αθλήτρια του ΠΑΟΚ Β', Φωτεινή Μπουρονίκου.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

ΑΣ

Κυριάρχησαν τα «αετόπουλα»

Μεγάλη νίκη του ΠΑΟΚ με 12 γκολ του Σεμλίκου

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ ΑΡΘΡΟΥ

Σπουδαία νίκη πέτυχαν οι παίδες χάντμπολ του ΠΑΟΚ, επικρατώντας της ΧΑΝΘ με 17-30, στο πλαίσιο του πρωταθλήματος της ΕΣΧΘ.

Οι παίκτες του Δικεφάλου έδειξαν από νωρίς την αγωνιστική τους υπεροχή, παίρνοντας σημαντικό προβάδισμα, το οποίο στο τέλος του πρώτου ημιχρόνου έφτασε σε διψήφια επίπεδα, 4-14. Παρόμοια ήταν η εικόνα και του δευτέρου ημιχρόνου, με τους «ασπρόμαυρους» να ανεβάζουν ακόμα περισσότερο την διαφορά, φτάνοντας στη νίκη με 17-30.

Τα πεντάλεπτα: 1-3, 2-6, 2-8, 2-9, 4-11, 4-14 (ημχ.), 6-18, 10-22, 11-25, 13-25, 14-26, 17-30

ΠΑΟΚ (Παλάσκας): Κοβάνης 4, Παγιαννίδης 1, Παπαστεφάνου, Συμεωνίδης 2, Στανκίδης 6, Ήτζιος, Τουρλής 5, Σεμλίκος 12, Σαβουλίδης, Τσάμης, Βιλντίρης.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ