Connect with us

ΑΣ

“Είμαστε έτοιμοι για το 4ο συνεχόμενο νταμπλ”

Οι δηλώσεις του προπονητή της ομάδας Δημήτρη Πελεκίδη

Ηλίας Καπράλος

“Είμαστε έτοιμοι για το 4ο συνεχόμενο νταμπλ”

Ο ΠΑΟΚ Mateco πήρε την πρώτη νίκη στη σειρά τελικών με τη Νέα Ιωνία και τα κορίτσια του Δημήτρη Πελεκίδη είναι έτοιμα για ακόμα ένα πρωτάθλημα και το 4ο συνεχόμενο νταμπλ.

Από την μεριά του ο προπονητής των κυπελλούχων Ελλάδας τόνισε ότι παρά της πίεσης των πρώτων αγώνων σε σειρά τελικών, οι παίκτριες του έδειξαν χαρακτήρα και πήραν την εύκολη νίκη. Τέλος έδωσε τις ευχές στον Ιβάν Σαββίδη για τα σημερινά του γενέθλια.

Αναλυτικά οι δηλώσεις στην επίσημη ιστοσελίδα του ΑΣ ΠΑΟΚ:

Κατ’ αρχάς να πω ένα μεγάλο μπράβο στα κορίτσια για την προσπάθεια την οποία καταβάλανε σε όλη τη διάρκεια του αγώνα. Η ομάδα προετοιμάστηκε με τον καλύτερο δυνατό τρόπο για να ανταπεξέλθει στις συνθήκες του πρώτου τελικού. Πάντοτε το πρώτο ματς σε μία σειρά τελικών είναι νευρικό. Υπάρχει πίεση και άγχος. Παρόλα αυτά η ομάδας μας το διαχειρίστηκε τέλεια, κάτι που φάνηκε από το πρώτο ημίχρονο, όταν και η άμυνά μας λειτούργησε πάρα πολύ καλά. Χαρακτηριστικό δεν είναι μόνο τα τέσσερα γκολ παθητικό αλλά και τα μόλις έξι σουτ που δεχθήκαμε στην εστία μας. Γεγονός που αποδεικνύει την προσήλωση, την επιθετικότητα και τις μάχες και τα φάουλ που δώσαμε σ’ αυτό το κομμάτι, που ήταν και το κλειδί που μας έδωσε την δυνατότητα να τρέξουμε και να βρούμε γκολ στο τρανζίσιον.

Πιστεύω πως είμαστε δίκαια οι νικητές το αποδείξαμε αυτό και στα 60 λεπτά του αγώνα. Ακόμα και στο δεύτερο ημίχρονο η διαφορά έφτασε και τα δέκα γκολ. Η Νέα Ιωνία προσπάθησε να αντιδράσει αλλά διαχειριστήκαμε το παιχνίδι με τον καλύτερο δυνατό τρόπο και πήραμε μία δίκαιη νίκη.

Αυτό το παιχνίδι ήταν το πρώτο βήμα όσον αφορά την κατάκτηση του νταμπλ. Από αύριο ξεκινάμε την προετοιμασία μας για τον επόμενο τελικό, όπου θέλουμε να πάρουμε και εκεί την νίκη για να έρθουμε πιο κοντά στην κατάκτηση του τέταρτου συνεχόμενου νταμπλ.

Τέλος, θέλω να ευχηθώ χρόνια πολλά στο κ. Ιβάν Σαββίδη και να του αφιερώσω τη σημερινή νίκη και να καταφέρουμε να του αφιερώσουμε και το τέταρτο νταμπλ σε λίγες μέρες

ΣΧΟΛΙΑ

ΑΣ

Πανηγύρισαν τη νίκη οι νέοι του ΠΑΟΚ

Επικράτησαν του Αλέξανδρου Αξιούπολης

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ ΑΡΘΡΟΥ

Με νίκη συνέχισαν τις υποχρεώσεις τους στο πρωτάθλημα της ΕΣΧΘ οι Νέοι Χάντμπολ του ΠΑΟΚ, επικρατώντας του Αλέξανδρου Αξιούπολης με 24-20.

Σ' ένα κλειστό παιχνίδι στο οποίο οι δύο ομάδες ήταν κοντά στην μεγαλύτερη διάρκεια του, οι παίκτες του Δικεφάλου ανέβασαν την απόδοσή τους, παίρνοντας σε κομβικό σημείο προβάδισμα τριών τερμάτων, 19-16.

Κάνοντας πολύ καλή διαχείριση στο τελευταίο δεκάλεπτο του αγώνα, οι Νέοι του ΠΑΟΚ διατήρησαν το προβάδισμα τους, κατακτώντας τη νίκη με 24-20.

Τα πεντάλεπτα: 3-1, 3-2, 4-5, 5-7, 8-8, 9-8 (ημχ.), 10-11, 14-14, 16-15, 19-16, 21-18, 24-20

ΠΑΟΚ: Κοβάνης, Παπαγιαννίδης, Σεμλίκος Κ. 1, Τουρλής 2, Ήτζιος, Στανκίδης, Συμεωνίδης, Πανταζής, Πακτίτης, Κοντούλης 2, Δοντάς 1, Πατσές, Χατζηλίας 3, Χατζίδης 6, Δάιος, Μαρίνος 9.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

ΑΣ

Νανιτζανιάν: «Στόχος μου το επόμενο προολυμπιακό τουρνουά!»

Θέλει μια θέση στο Παρίσι ο πυγμάχος του ΠΑΟΚ

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ ΑΡΘΡΟΥ

Για την συμμετοχή του στο δεύτερο προολυμπιακό τουρνουά, αλλά και τον επόμενο μεγάλο στόχο του, μίλησε στο acpaok.gr, ο Έλληνας Πρωταθλητής Πυγμαχίας, Βαγγέλης Νανιτζανιάν.

«Αυτό ήταν το δεύτερο προολυμπιακό τουρνουά. Το πρώτο έγινε το 2023 στην Πολωνία ήταν Πανευρωπαϊκό. Το δεύτερο ήταν Παγκόσμιο, με πολύ δυνατούς αθλητές από κάθε χώρα απ' όλο τον κόσμο, στο οποίο την πρόκριση θα έπαιρναν μόλις οι τέσσερεις. Έκανα δύο καλές και δυνατές νίκες, ωστόσο στον τρίτο μου αγώνα αντιμετώπισε τον Γεωργιανό Πρωταθλητή, ο οποίος έχει πολύ μεγάλη εμπειρία.

Είχα από τις πιο δύσκολες κληρώσεις στο τουρνουά αυτό, αλλά δεν σημαίνει ότι θα το παρατήσω. Με πεισμώνει ακόμα παραπάνω αυτό. Το τουρνουά ήταν καλά οργανωμένο και μας παρείχαν όλες τις ανέσεις.

Στόχος είναι το επόμενο προολυμπιακό τουρνουά, το οποίο γίνεται τον Μάιο στην Ταϊλάνδη. Πριν από αυτό, είναι το Πανευρωπαϊκό Πρωτάθλημα, το οποίο θα γίνει στην Σερβία, και είναι ένας μικρός στόχος και προετοιμασία για την πρόκριση του προολυμπιακού τουρνουά».

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

ΑΣ

Σεϊρεκίδης: «Δεν υπάρχει εύκολο παιχνίδι για εμάς»

Οι σκέψεις του τεχνικού του ΠΑΟΚ μετά τη νίκη επί του ΑΕΣΧ Πυλαίας

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ ΑΡΘΡΟΥ

Πάρα πολύ κοντά στη συμμετοχή του στα playoffs βρίσκεται ο ΠΑΟΚ μετά και τη νίκη που πέτυχε επί του ΑΕΣΧ Πυλαίας στη Μίκρα.

Ο προπονητής του Δικεφάλου, Στέλιος Σεϊρεκίδης, δήλωσε:

«Για εμάς δεν υπάρχει εύκολο παιχνίδι, ξέρουμε ότι πρέπει να δουλέψουμε σκληρά μέσα στο γήπεδο για να πάρουμε τις νίκες που χρειαζόμαστε.

Η Πυλαία ήταν εξαιρετική, ειδικά στο πρώτο ημίχρονο. Εμείς βρήκαμε τον ρυθμό μας, βρήκαμε τις άμυνες και τις επαφές. Πήγαμε καλά στο τρανζίσιον και την επίθεση, και ήμασταν περισσότερο αποτελεσματικοί απ' ότι στο πρώτο ημίχρονο.

Από εδώ και πέρα συνεχίζουμε, έχουμε τρία δύσκολα παιχνίδια, ενώ έρχεται και το Final-4 του Κυπέλλου».

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ