Connect with us

ΑΣ

Καλμαζίδης: «Νίκη ψυχολογίας ενόψει της Πέμπτης»

Οι δηλώσεις του τεχνικού του ΠΑΟΚ μετά την νίκη επί του Μίλωνα

PAOK24

Καλμαζίδης: «Νίκη ψυχολογίας ενόψει της Πέμπτης»

Ο ΠΑΟΚ επικράτησε με 3-1 σετ επί του Μίλωνα στην Νέα Σμύρνη, για την 5η αγωνιστική των Play-Off, μένοντας ζωντανός στο κυνήγι του τίτλου του πρωταθλητή. Έδωσε παράλληλα τέλος σε ένα σερί τριών αγώνων, όπου ο Δικέφαλος έμεινε μακριά από την νίκη. Ο προπονητής της ομάδας, Γιάννης Καλμαζίδης, προέβη σε δηλώσεις μετά το ματς, αναφέροντας χαρακτηριστικά:

«Πήραμε τους τρεις βαθμούς, οι οποίοι ήταν το ζητούμενο. Η απόδοση μας δεν θα έλεγα ότι θα ήταν η καλύτερη δυνατή, είχαμε ανάγκη να ανέβει η ψυχολογία μας ενόψει του Κυπέλλου. Ας ελπίσουμε ότι θα είμαστε καλύτεροι την Πέμπτη.

Έχουμε δύο μέρες να ξεκουραστούμε και να είμαστε παράλληλα σε μία αγωνιστική δράση. Τα προηγούμενα παιχνίδια μας στοίχισαν βαθμολογικά και στην αυτοπεποίθηση. Αυτή ήταν η ανησυχία μου, γιατί την αυτοπεποίθηση την χτίζεις λίγο λίγο και δύσκολα, και χάνεται εύκολα. Ελπίζω να την ξαναβρούμε και να αποδώσουμε όπως ήμασταν πριν τους τραυματισμούς και τα κρούσματα κόβιντ».

ΣΧΟΛΙΑ

ΑΣ

ΠΑΟΚ – Παναθηναϊκός (Live Stream)

Δείτε ζωντανά το νοκ άουτ αγώνα κυπέλλου

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ ΑΡΘΡΟΥ

Νοκ άουτ παιχνίδι για την προημιτελική φάση του Κυπέλλου Ελλάδας ποδοσφαίρου γυναικών με τον ΠΑΟΚ να υποδέχεται σήμερα στις 16:00 τον Παναθηναϊκό.

Ο Δικέφαλος επιστρέφει στις υποχρεώσεις του Κυπέλλου, μετά την επέκταση του νικηφόρου σερί στο πρωτάθλημα με την επικράτηση 2-1 επί του Ατρομήτου. Οι «ασπρόμαυρες» αποκλείοντας την Δόξα Δράμας και τον Άρη, μπαίνουν στην μάχη του προημιτελικού, έχοντας ως στόχο την κατάκτηση του τροπαίου.

Απέναντί του, ο Παναθηναϊκός, ο οποίος στην αγωνιστική που πέρασε στο πρωτάθλημα, επικράτησε με 0-2 των Ελπίδων Καρδίτσας, παραμένοντας στην τρίτη θέση της βαθμολογίας. Ο Παναθηναϊκός βρέθηκε στον δρόμο του ΠΑΟΚ, αποκλείοντας τον Διαγόρα Ραχών και την Αγία Παρασκευή.

Δείτε ζωντανά τον αγώνα

0-0 κανονική διάρκεια

Παίζουμε την παράταση

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

ΑΣ

Έδωσε τη μάχη του και ολοκλήρωσε τη σεζόν

Φινάλε στην έβδομη θέση για τον ΠΑΟΚ

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ ΑΡΘΡΟΥ

Ολοκληρώθηκε η σεζόν για τη γυναικεία ομάδα πόλο του ΠΑΟΚ που γνώρισε την ήττα στην Αθήνα με 9-8 από το Περιστέρι.

Ο Δικέφαλος δεν είχε βαθμολογικό ενδιαφέρον για το παιχνίδι μιας και είχε εξασφαλίσει τη θέση του στην οχτάδα, με τις «ασπρόμαυρες» όμως να δίνουν τη μάχη τους απέναντι σε μια ομάδα που ήθελε τη νίκη για να αποφύγει τα playouts.

Ο ΠΑΟΚ ρίχνει αυλαία στην 7η θέση με 22 βαθμούς, όσους έφτασε και το Περιστέρι, με το σύνολο της Χατζέλλη όμως να υπερτερεί στην ισοβαθμία λόγω της νίκης με 13-8 στον πρώτο γύρο.

Πρώτη σκόρερ για τον Δικέφαλο η Γιαπωνέζα, Ερούνα με 3 γκολ.

Τα οκτάλεπτα: 3-1, 3-3, 1-1, 2-3

ΓΣ ΠΕΡΙΣΤΕΡΙΟΥ (Θοδωρής Ανδρεάκος): Ζαφειράκη, Μάμογλου, Λαλούση, Γροζοπούλου 1, Αποστολίδου , Κόλλια, Πετάση, Μπερίκου, Πέττα 1, Λασκαρίδου 5, Κάσσαρη, Γκοτζιά 1, Μαρία Καραγιάννη, Λέβι 1.

ΠΑΟΚ (Χρύσα Χατζέλη ): Γκανγκλ, Μπίκου, Παρασκευοπούλου, Τζελέπη, Χριστοφορίδου, Ντάσιου 1, Γραικού , Γιαμπασάκου, Ερούνα 3, Ντόνα-Τσιάκα 1, Κοντονή 2 Νιαρχάκου 1, Λεριώτη, Κολτσίδα, Καλλία.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

ΑΣ

ΠΑΟΚ – Ολυμπιακός στο Final-8 του κυπέλλου

Η φετινή διοργάνωση θα διεξαχθεί το τριήμερο 9-11 Μαΐου στο Κολυμβητήριο Βουλιαγμένης

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ ΑΡΘΡΟΥ

Πραγματοποιήθηκε στα γραφεία της ΚΟΕ, το μεσημέρι της Τετάρτης 24 Απριλίου, η κλήρωση για το Final-8 του Κυπέλλου Ελλάδος Πόλο ανδρών.

Το Final-8 του Κυπέλλου Ελλάδος θα διεξαχθεί το τριήμερο 9-11 Μαΐου στο Κολυμβητήριο Βουλιαγμένης.

Ο ΠΑΟΚ θα αντιμετωπίσει τον ΟΣΦΠ στο νοκ-άουτ προημιτελικό, ενώ σε περίπτωση πρόκρισης θα αντιμετωπίσει στον ημιτελικό το νικητή του ζευγαριού Πανιώνιος-Παναθηναϊκός.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ