Connect with us

ΑΣ

Δεν άντεξε στη «ζούγκλα» της Νίκαιας

Εκτός τελικών του πρωταθλήματος ο ΠΑΟΚ

PAOK24

Δεν άντεξε στη «ζούγκλα» της Νίκαιας

Εκτός τελικών του πρωταθλήματος της Handball Premier η ανδρική ομάδα χάντμπολ του ΠΑΟΚ, μετά την ήττα που γνώρισε από τον Ολυμπιακό με 30-25 στην τελευταία αγωνιστική της Β’ φάσης.

Ένα ματς με πολλά… παρατράγουδα, τόσο πριν, όσο και κατά τη διάρκεια του. Αρχικά, η απόφαση της ΕΡΤ να… εξαφανίσει την προβολή του παιχνιδιού επικαλούμενη πρόβλημα στον φωτισμό, προκάλεσε εκνευρισμό στους ανθρώπους του Δικεφάλου.

Εν συνεχεία, με τον ΠΑΟΚ να είναι μπροστά στο σκορ 13-17 η «ερυθρόλευκη» κερκίδα έστησε… σόου, την ώρα που το διαιτητικό δίδυμο λάμβανε εξοργιστικές αποφάσεις εις βάρος των «ασπρόμαυρων».

Το σύνολο του Π. Γούσιου δεν κατάφερε να πάρει την πρόκριση του στους τελικούς του πρωταθλήματος «πληρώνοντας» την ατυχία που χτύπησε το τμήμα τις τελευταίες εβδομάδες με τους σοβαρούς τραυματισμούς και τις απουσίες, ενώ στο μεγαλύτερο διάστημα της σεζόν η ομάδα δεν είχε αντιμετωπίσει κανένα τέτοιο πρόβλημα.

Χέρι-χέρι οι δύο ομάδες μέχρι το 20′. Εκεί ο ΠΑΟΚ εκμεταλλεύτηκε το μομέντουμ του και με Μέντουριτς, Καβουσανάκη, Μισαηλίδη πήρε προβάδισμα με 9-12. Οι «ερυθρόλευκοι» πλησίασαν, όμως ο Δικέφαλος με Τζωρτζίνη, Μέντουριτς, Τριανταφυλλίδη πήγαν στα αποδυτήρια με +3 (13-16).

Με τον Μισαηλίδη οι «ασπρόμαυροι» στο ξεκίνημα του δευτέρου μέρους έκαναν το 13-17, όμως η συνέχεια δεν ήταν ανάλογη. Ο ΠΑΟΚ έχασε τον ρυθμό του από την ένταση που υπήρχε εντός και εκτός αγωνιστικού χώρου με το κλίμα στις εξέδρες να είναι τεταμένο.

Δεν υπάρχει διαθέσιμη περιγραφή.

Οι παίκτες του Ολυμπιακού ήταν πιο αποτελεσματικοί και ανέτρεψαν την κατάσταση για το 23-20 στο 45′, ενώ στο διάστημα αυτό αποβλήθηκαν από το παιχνίδι με κόκκινη οι Χασεκίδης και Σκανδάλης από τον πάγκο του Δικεφάλου. Η διαφορά ανέβηκε και άλλο, ο ΠΑΟΚ δεν μπόρεσε να αντιδράσει και οι «ερυθρόλευκοι» με τη νίκη τους με 30-25 πήραν την πρόκριση για τους τελικούς εκεί όπου θα αντιμετωπίσουν την ΑΕΚ για τον τίτλο του φετινού πρωταθλητή.

Από την πλευρά του ο ΠΑΟΚ στρέφει την προσοχή του στο Final-4 του κυπέλλου Ελλάδας, που δεν αποκλείεται να γίνει το διήμερο 30/4 – 1/5 στην Κοζάνη.

Τα πεντάλεπτα: 2-3, 5-5, 7-7, 9-10, 11-13, 13-16 (ημχ), 16-18, 19-20, 22-20, 24-21, 28-24, 30-25

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ (Καρασαββίδης): Κοτανίδης, Κουκουλάς, Κρητικός, Καραμπουρνιώτης 4, Παπαβασίλης 2, Μπούντιτς 4, Κανδύλας, Παπαδόπουλος 5, Δομπρής 5, Αραπακόπουλος 1, Πασσιάς 2, Μοντόρο 3, Σαβούλιτσα 1, Μιχαηλίδης, Οστρούσκο 3, Μπάουερ.

ΠΑΟΚ (Γούσιος): Γκίγκοφ, Δεληζάνος, Βελισσαρίου, Τσαμουρίδης, Νικολαϊδης 4, Μέντουριτς 3, Τσαρδάκης, Μπάρμπας, Βαφείδης, Μανωλούδης, Καβουσανάκης 3, Τριανταφυλλίδης 5, Γιορανίδης, Τζωρτζίνης 3, Μισαηλίδης 7, Μαρίνος.

Διαιτητές: Φωτακίδης- Κινατζίδης, Κόκκινες: 38:59 Σκανδάλης, 42:21 Χασεκίδης, Δίλεπτα: 6-3

Πέναλτι: 2/2-2/3

Οι διαιτητές έγραψαν στο φύλλο αγώνα:

«Στο 38:59 αποβλήθηκε με απευθείας κόκκινη κάρτα (μετά από προοδευτικότητα των ποινών) ο Βασίλης Σκανδάλης (Β’ προπονητής ΠΑΟΚ), διότι ήρθε σε αντιπαράθεση με τον συνοδό της Α’ ομάδας

Στο 49:21 αποβλήθηκε με απευθείας κόκκινη κάρτα (μετά από προοδευτικότητα των ποινών) ο Δημήτρης Χασεκίδης (συνοδός ΠΑΟΚ) διότι εισήλθε στον αγωνιστικό χώρο.

Στο 35:14 έγινε διακοπή του αγώνα και προφορική σύσταση στην Α’ ομάδα διότι σε ένα σημείο του γηπέδου δεν υπάρχει κιγκλίδωμα και είχαν πάει σε αυτό το σημείο φίλαθλοι της Α’ ομάδας και παρενοχλούσαν τους διαιτητές.

Στο 40:47 έγινε διακοπή του αγώνα διότι είχαν μαζευτεί φίλαθλοι του Ολυμπιακού και παρενοχλούσαν τους δύο συνοδούς της Β’ ομάδας που βρισκόντουσαν στην κερκίδα. Ταυτόχρονα έγινε είσοδος των φιλάθλων του Ολυμπιακού στον αγωνιστικό χώρο και διαμαρτυρήθηκαν στους παρατηρητές.

Ακολουθεί έκθεση».

ΣΧΟΛΙΑ

ΑΣ

Παπαδόπουλος: «Ο ΠΑΟΚ το έχει στο DNA του να πρωταγωνιστεί»

Όσα είπε ο αρχιτέκτονας της μεγάλης επιτυχίας

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ ΑΡΘΡΟΥ

Οι πανηγυρισμοί δεν έχουν κοπάσει στις τάξεις του τμήματος ποδοσφαίρου σάλας του ΠΑΟΚ που στην παρθενική του χρονιά κατέκτησε την άνοδο στη μεγάλη κατηγορία, αλλά πανηγύρισε και το πρωτάθλημα στη Futsal League 2.

Ο προπονητής του Δικεφάλου, Λεωνίδας Παπαδόπουλος, σχολίασε:

«Μία πολύ δύσκολη χρονιά από την αρχή, έφτασε στο τέλος της με τον καλύτερο δυνατό τρόπο. Μεγαλύτερη χαρά νιώθω που αυτά τα παιδιά πήραν αυτό το πρωτάθλημα, τα οποία από το μηδέν ξεκίνησαν, παράτησαν τα πάντα, έδωσαν το 1000% από την ζωή τους, και τώρα βλέπω την χαρά στα πρόσωπα τους.

Όσο κλισέ και αν ακούγεται, ο ΠΑΟΚ δεν μπορεί να κάνει κάτι άλλο, από το να πρωταγωνιστεί όπου παίζει. Είναι το DNA αυτής της ομάδας, το μόνο που πρέπει να κάνει είναι να διεκδικεί, τα πάντα, σε οποιοδήποτε άθλημα το οποίο παίζει».

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

ΑΣ

Νικητής ο ΠΑΟΚ σε τουρνουά με ιδιαίτερη σημασία

Ηχηρό μήνυμα έστειλαν όλες οι παίκτριες

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ ΑΡΘΡΟΥ

Στο 2ο τουρνουά ποδοσφαίρου γυναικών κατά της βίας, συμμετείχε ο ΠΑΟΚ Β', φτάνοντας μάλιστα και στην κατάκτησή του.

Το τουρνουά διοργανώθηκε από τον ΠΑΣ Λαμίας, και μαζί με τον ΠΑΟΚ Β' και τους διοργανωτές συμμετείχαν και οι Πιερίδες Μούσες και ΓΠΟ Γιάννινα.

Ο Δικέφαλος πέτυχε τρεις νίκες σε ισάριθμα παιχνίδια, επικρατώντας του ΓΠΟ Γιάννινα με 2-0, των Μουσών με 2-0, και τον ΠΑΣ Λαμία με 4-0.

Καλύτερη παίκτρια του τουρνουά αναδείχθηκε η αθλήτρια του ΠΑΟΚ Β', Φωτεινή Μπουρονίκου.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

ΑΣ

Κυριάρχησαν τα «αετόπουλα»

Μεγάλη νίκη του ΠΑΟΚ με 12 γκολ του Σεμλίκου

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ ΑΡΘΡΟΥ

Σπουδαία νίκη πέτυχαν οι παίδες χάντμπολ του ΠΑΟΚ, επικρατώντας της ΧΑΝΘ με 17-30, στο πλαίσιο του πρωταθλήματος της ΕΣΧΘ.

Οι παίκτες του Δικεφάλου έδειξαν από νωρίς την αγωνιστική τους υπεροχή, παίρνοντας σημαντικό προβάδισμα, το οποίο στο τέλος του πρώτου ημιχρόνου έφτασε σε διψήφια επίπεδα, 4-14. Παρόμοια ήταν η εικόνα και του δευτέρου ημιχρόνου, με τους «ασπρόμαυρους» να ανεβάζουν ακόμα περισσότερο την διαφορά, φτάνοντας στη νίκη με 17-30.

Τα πεντάλεπτα: 1-3, 2-6, 2-8, 2-9, 4-11, 4-14 (ημχ.), 6-18, 10-22, 11-25, 13-25, 14-26, 17-30

ΠΑΟΚ (Παλάσκας): Κοβάνης 4, Παγιαννίδης 1, Παπαστεφάνου, Συμεωνίδης 2, Στανκίδης 6, Ήτζιος, Τουρλής 5, Σεμλίκος 12, Σαβουλίδης, Τσάμης, Βιλντίρης.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ