Connect with us

ΑΣ

Δημήτρης Πελεκίδης: «Ανυπομονησία για ένα ιστορικό επίτευγμα»

Με φόντο την ιστορία ο Δικέφαλος

PAOK24

Δημήτρης Πελεκίδης: «Ανυπομονησία για ένα ιστορικό επίτευγμα»

Ο ΠΑΟΚ mαteco υποδέχεται το Σάββατο 9 Απριλίου και ώρα 12:00, στο «Σπίτι του Χάντμπολ», τον ΟΦΝΙ, για τον τρίτο τελικό της Α1 Χάντμπολ Γυναικών.

Οι «ασπρόμαυρες» προηγούνται με 2-0 στην σειρά των αγώνων και σε περίπτωση νέας επικράτησης το Σάββατο, θα σφραγίζουν τον τίτλο του πρωταθλητή και παράλληλα το 4ο συνεχόμενο νταμπλ. Κάτι που θα γράψει ιστορία για τμήμα του ΠΑΟΚ, μιας και δεν έχει ξανά συμβεί. 

Για το Game 3 κόντρα στον ΟΦΝΙ, ο προπονητής της ομάδας, Δημήτρης Πελεκίδης, δήλωσε στην επίσημη ιστοσελίδα του Συλλόγου, acpaok.gr:

«Υπάρχει μεγάλη ανυπομονησία από την ομάδα για το παιχνίδι, έχουμε κάνει τα δύο από τα τρία βήματα για το πρωτάθλημα, οπότε πρόκειται για έναν μεγάλο τελικό που θα μας δώσει την ευκαιρία αν τον κατακτήσουμε να γράψουμε το 4ο συνεχόμενο νταμπλ, κάτι που θα γίνει πρώτη φορά στον σύλλογο, δεν έχουμε αγωνιστικά προβλήματα, κάναμε μία πολύ καλή προετοιμασία κάτι που μας δίνει τη δυνατότητα να πανηγυρίσουμε το πρωτάθλημα μπροστά στον κόσμο μας μετά τη σεζόν 2018-2019, μιας και μετά αντιμετωπίζουμε την πανδημία, οπότε αύριο είναι μία σπουδαία μέρα».

Παράλληλα, οι παίκτριες του Δικεφάλου προχώρησαν σε κάλεσμα του κόσμου, ώστε να δώσει το παρόν του, στην προσπάθεια τους:
«Φίλε του ΠΑΟΚ, αύριο (09/04), στο «Σπίτι του Χάντμπολ» στη Μίκρα, η ομάδα χάντμπολ γυναικών του Δικεφάλου δίνει τον τρίτο και κρίσιμο τελικό για την κατάκτηση ακόμη ενός πρωταθλήματος. Σ’ αυτή τους την προσπάθεια τα κορίτσια σε χρειάζονται δίπλα τους για να πανηγυρίσουμε όλοι μαζί ακόμη ένα νταμπλ, αποδεικνύοντας την κυριαρχία του ΠΑΟΚ στο χάντμπολ γυναικών
ΣΧΟΛΙΑ

ΑΣ

Έφτασε τις 250 συμμετοχές ο αρχηγός!

Συνεχίζει να γράφει το κοντέρ για το Νικολαΐδη

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ ΑΡΘΡΟΥ

Τις 250 συμμετοχές με την φανέλα του ΠΑΟΚ, έφτασε στο παιχνίδι κόντρα στον ΑΕΣΧ Πυλαίας, ο αρχηγός της ανδρικής ομάδας Χάντμπολ, Νίκος Νικολαΐδης.

Ο Νίκος Νικολαΐδης, σύμφωνα πάντα με την «Ασπρόμαυρη Βίβλο», συμπλήρωσε τις 250 συμμετοχές με τον Δικέφαλο στο στήθος, στο νικηφόρο αγώνα του ΠΑΟΚ κόντρα στον ΑΕΣΧ Πυλαίας με 28-20.

Έτσι. ο αρχηγός του ΠΑΟΚ βρίσκεται στην πρώτη τετράδα συμμετοχών στην ιστορία του τμήματος Χάντμπολ ανδρών.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

ΑΣ

Η ώρα της πρώτης μεγάλης μάχης του ΠΑΟΚ

Ομάδα και κόσμος δίνουν ραντεβού στη Μίκρα με στόχο την άνοδο στη μεγάλη κατηγορία

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ ΑΡΘΡΟΥ

Την Κυριακή 31 Μαρτίου και ώρα 13:30, στο Εθνικό Γυμναστήριο Μίκρας 3, θα διεξαχθεί ο πρώτος προημιτελικός της Futsal League B', ανάμεσα στον ΠΑΟΚ mαteco και τον Κένταυρο.

Ο... δρόμος για την άνοδο στην Super League, το τμήματος Ποδοσφαίρου Σάλας του ΠΑΟΚ mαteco, ξεκινάει από την Θεσσαλονίκη, εκεί όπου ο Δικέφαλος θέλει να κάνει το πρώτο μεγάλο βήμα πρόκρισης στο Final-4 του πρωταθλήματος.

Άπαντες στο τμήμα Ποδοσφαίρου Σάλας του Δικεφάλου, κάνουν ανοικτό κάλεσμα στον κόσμο του ΠΑΟΚ, να δώσει δυναμικό παρών στην Μίκρα, στηρίζοντας την προσπάθεια των «ασπρόμαυρων».

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

ΑΣ

Με ελεύθερη είσοδο το ΠΑΟΚ – ΑΕΛ

Την Κυριακή στο γήπεδο των Νέων Επιβατών

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ ΑΡΘΡΟΥ

Στο Δημοτικό Γήπεδο Νέων Επιβατών, θα διεξαχθεί την Κυριακή 31 Μαρτίου και ώρα 16:00, ο αγώνας μεταξύ του ΠΑΟΚ Morris και της ΑΕΛ, στο πλαίσιο της 21ης αγωνιστικής της Α' Εθνικής.

Η είσοδος θα είναι ΕΛΕΥΘΕΡΗ.

Οι παίκτριες του ΠΑΟΚ καλούν τον κόσμο της ομάδας στο πλευρό τους, ώστε να πανηγυρίσουν μαζί του ακόμα ένα τρίποντο, το οποίο θα τις φέρει πιο κοντά στην κατάκτηση του πρωταθλήματος

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ