Connect with us

ΑΣ

Καλμαζίδης: «Μπορούμε να κερδίσουμε όλα τα παιχνίδια!»

Ο τεχνικός του ΠΑΟΚ για το τρίποντο επί της Κηφισιάς και την συνέχεια

Ραφαήλ Γκαϊδατζής

Καλμαζίδης: «Μπορούμε να κερδίσουμε όλα τα παιχνίδια!»

Ο ΠΑΟΚ πέρασε άνετα από την έδρα της Κηφισιάς επικρατώντας με 3-0 σετ και μένοντας στο κόλπο της διεκδίκησης του φετινού πρωταθλήματος.

Ο Γιάννης Καλμαζίδης σχολίασε για την αναμέτρηση κόντρα στην αθηναϊκή ομάδα:

«Υπάρχει διαφορά στην ποιότητα των ομάδων, αυτό φάνηκε και στο σκορ του αγώνα. Ήμασταν πολύ σοβαροί, θέλαμε τους 3 βαθμούς και να αποδώσουμε καλά.

Σίγουρα η Κηφισιά δεν είναι μία ομάδα με τις δικές μας δυνατότητες, αλλά επειδή σε αυτό το γήπεδο έχουμε ζήσει πολύ δύσκολες βραδιές, θέλαμε να αποφύγουμε τις… περιπέτειες, κάτι που καταφέραμε».

Για τα ντέρμπι που ακολουθούν:

«Όλα τα παιχνίδια που απομένουν για το πρωτάθλημα είναι δύσκολα, παίζουμε με Παναθηναϊκό, Ολυμπιακό, Φοίνικα Σύρου και Μίλωνα.

Πρέπει να τα κερδίσουμε, πιστεύω ότι μπορούμε, το σημαντικό όμως είναι να είμαστε υγιείς ως το τέλος».

ΣΧΟΛΙΑ

ΑΣ

Νικητής ο ΠΑΟΚ σε τουρνουά με ιδιαίτερη σημασία

Ηχηρό μήνυμα έστειλαν όλες οι παίκτριες

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ ΑΡΘΡΟΥ

Στο 2ο τουρνουά ποδοσφαίρου γυναικών κατά της βίας, συμμετείχε ο ΠΑΟΚ Β', φτάνοντας μάλιστα και στην κατάκτησή του.

Το τουρνουά διοργανώθηκε από τον ΠΑΣ Λαμίας, και μαζί με τον ΠΑΟΚ Β' και τους διοργανωτές συμμετείχαν και οι Πιερίδες Μούσες και ΓΠΟ Γιάννινα.

Ο Δικέφαλος πέτυχε τρεις νίκες σε ισάριθμα παιχνίδια, επικρατώντας του ΓΠΟ Γιάννινα με 2-0, των Μουσών με 2-0, και τον ΠΑΣ Λαμία με 4-0.

Καλύτερη παίκτρια του τουρνουά αναδείχθηκε η αθλήτρια του ΠΑΟΚ Β', Φωτεινή Μπουρονίκου.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

ΑΣ

Κυριάρχησαν τα «αετόπουλα»

Μεγάλη νίκη του ΠΑΟΚ με 12 γκολ του Σεμλίκου

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ ΑΡΘΡΟΥ

Σπουδαία νίκη πέτυχαν οι παίδες χάντμπολ του ΠΑΟΚ, επικρατώντας της ΧΑΝΘ με 17-30, στο πλαίσιο του πρωταθλήματος της ΕΣΧΘ.

Οι παίκτες του Δικεφάλου έδειξαν από νωρίς την αγωνιστική τους υπεροχή, παίρνοντας σημαντικό προβάδισμα, το οποίο στο τέλος του πρώτου ημιχρόνου έφτασε σε διψήφια επίπεδα, 4-14. Παρόμοια ήταν η εικόνα και του δευτέρου ημιχρόνου, με τους «ασπρόμαυρους» να ανεβάζουν ακόμα περισσότερο την διαφορά, φτάνοντας στη νίκη με 17-30.

Τα πεντάλεπτα: 1-3, 2-6, 2-8, 2-9, 4-11, 4-14 (ημχ.), 6-18, 10-22, 11-25, 13-25, 14-26, 17-30

ΠΑΟΚ (Παλάσκας): Κοβάνης 4, Παγιαννίδης 1, Παπαστεφάνου, Συμεωνίδης 2, Στανκίδης 6, Ήτζιος, Τουρλής 5, Σεμλίκος 12, Σαβουλίδης, Τσάμης, Βιλντίρης.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

ΑΣ

Η επιστροφή και το μήνυμα του Μασλαρινού

Τι δήλωσε ο τεχνικός σύμβουλος των ακαδημιών του ΠΑΟΚ μετά την επιτυχία των κορασίδων

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ ΑΡΘΡΟΥ

Με επιβλητικές νίκες απέναντι στους αντιπάλους τους οι κορασίδες μπάσκετ του ΠΑΟΚ κατέκτησαν πριν λίγες ημέρες το πρωτάθλημα της ΕΚΑΣΘ, αποδεικνύοντας έμπρακτα την εξαιρετική δουλειά που γίνεται στα «ασπρόμαυρα» τμήματα υποδομής.

Ο Βασίλης Μασλαρινός, που εδώ και 1,5 μήνα έχει αναλάβει χρέη τεχνικού συμβούλου, αναφέρθηκε στην επιτυχία αυτή, λέγοντας:

«Είμαι εδώ μόλις 1,5 μήνα, δεν θα μπορούσα να πω όχι στην πρόταση που μου έκαναν ο Νίκος Παπαδόπουλος, ο Κοσμάς Δάγκουλας και γενικότερα ο Α.Σ. ΠΑΟΚ. Είμαι εδώ για να βοηθήσω, με όποιον τρόπο μπορώ, μετά από τόσα χρόνια στην ομάδα.

Τα παιδιά όσο τα ζω, ξέρω ότι κάνουν τρομερή δουλειά με τον προπονητή, Ευριπίδη Μελετιάδη, και την βοηθό, Σοφία Καμπίτση. Είμαστε χαρούμενοι που επιστρέψαμε σε αυτό το οποίο είμαστε συνηθισμένοι να κάνουμε.

Πολλά χρόνια τα τμήματα υποδομής φέρνουν πρωταθλήματα. Το πιο σημαντικό για εμάς είναι να δούμε αυτά τα παιδιά και στην πρώτη ομάδα.

Υγεία να έχουμε, κάναμε σήμερα ένα βήμα, έχουμε μπροστά μας το Πανελλήνιο, όπου τα παιδιά και οι προπονητές θα ξεκινήσουν την προετοιμασία τους».

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ