Connect with us

ΑΣ

Όλα στον Πύργο τον Λευκό!

Πανάξιος νταμπλούχος ο ΠΑΟΚ για τέταρτη σερί χρονιά στο γυναικείο χάντμπολ

Ραφαήλ Γκαϊδατζής

Όλα στον Πύργο τον Λευκό!

Τη δική του ιστορία στο γυναικείο χάντμπολ συνεχίζει να γράφει ο ΠΑΟΚ που για πέμπτη φορά στην ιστορία του κατέκτησε το πρωτάθλημα Ελλάδας, πανηγυρίζοντας παράλληλα το τέταρτο συνεχόμενο νταμπλ!

Το ματς στη Μίκρα ήταν μια φιέστα τίτλου, καθώς ο Δικέφαλος προηγούνταν στη σειρά των τελικών με 2-0 και με την τρίτη του νίκη επί της Νέας Ιωνίας στέφθηκε και φέτος πανάξιος νταμπλούχος Ελλάδας!

Ο ΠΑΟΚ έμεινε για 8 λεπτά χωρίς γκολ στο ξεκίνημα κάτι όμως που δεν εκμεταλλεύτηκε η Νέα Ιωνία, αφού το προβάδισμα που πήρε ήταν ισχνό (0-2). Καραχαρίση, Χατζηπαρασίδου ηγούνταν επιθετικά για τον Δικέφαλο στη συνέχεια του ματς με τις δύο ομάδες να πηγαίνουν χέρι-χέρι (8-8 στο 20′). Με Σεβδίλη, Μπροκάρντο οι «ασπρόμαυρες» πήραν κεφάλι με 10-8 στο 23′. Με τις επεμβάσεις της η Κεπεσίδου κρατούσε την αθηναϊκή ομάδα στο παιχνίδι, αλλά οι παίκτριες του Πελεκίδη κατάφεραν με τις Βράνσιτς, Χατζηπαρασίδου να ανεβάσουν τη διαφορά και να πάνε μπροστά στα αποδυτήρια με 13-9.

Δεν εκμεταλλεύτηκε ο Δικέφαλος το καλό του ξεκίνημα στο δεύτερο ημίχρονο (17-12 στο 34′), με τη Νέα Ιωνία να αντιδρά και να μειώνει στο γκολ (18-17 στο 39′) αναγκάζοντας τον Πελεκίδη να καλέσει τάιμ άουτ, αλλά τις φιλοξενούμενες να ισοφαρίζουν λίγο αργότερα (19-19 στο 42′). Νευρική η συνέχεια με εκατέρωθεν λάθη και την αθηναϊκή ομάδα να περνάει μπροστά (20-21 στο 51′). Ο ΠΑΟΚ δεν πτοήθηκε και με δύο γρήγορα γκολ της Σεβδίλη πήρε ξανά προβάδισμα (25-23 στο 55′). Μια σπουδαία επέμβαση της Τσικνάκη και ένα κλέψιμο της Χατζηπαρασίδου έγειραν πλέον την πλάστιγγα υπέρ του ΠΑΟΚ με την τελευταία να κάνει με πέναλτι το 26-23 στο 58:30. Το τελικό 26-25 βρήκε τις «ασπρόμαυρες» ένα κουβάρι να πανηγυρίζουν την κατάκτηση του πρωταθλήματος!

Τα πεντάλεπτα: 0-1, 2-3, 5-4, 8-8, 10-8, 13-9 (ημχ.), 17-13, 18-17, 20-19, 20-20, 24-23, 26-25

ΠΑΟΚ (Πελεκίδης): Μπατζαρακούδη, Τσικνάκη, Χατζηπαρασίδου 7, Μεντεσίδου, Βράντσιτς 5, Χριστοφόρις, Καραχαρίση 3, Αμβροσιάδου, Τάκη, Σεβδίλη 4, Ζενέλη, Νίκολιτς 1, Μποριζόφσκα 2, Γκρμπάβτσεβιτς 2, Αργυροπούλου, Μπουράτο 2.

ΟΦΝΙ (Ζιβούλοβιτς): Μ. Κεπεσίδου 1, Μουρατίδου, Μανιά 4, Κοτρώτσιου, Ανδρίτσου 6, Κολλύρη, Καρέλα 5, Μακρή, Φράγκου, Ν. Κεπεσίδου 1, Κοντοστεργίου 2, Ντιμτσούδη, Νταβίντοβιτς 1, Σαραντάκου, Κωνσταντινίδου, Στουγιαννίδου 5

Παρατηρητές: Κατσίκης- Δελόγλου, Διαιτητές: Νάσκος- Χαρίτσος, Δίλεπτα: 4-4, Πέναλτι: 6/7-1/2

ΣΧΟΛΙΑ

ΑΣ

Οριστική αναβολή στο ΑΕΚ – ΠΑΟΚ

Μετά τα κρούσματα δηλητηρίασης στην αποστολή των «ασπρόμαυρων»

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ ΑΡΘΡΟΥ

Οριστική αναβολή στο πρώτο παιχνίδι των ημιτελικών των playoffs της Handball Premier μεταξύ ΑΕΚ και ΠΑΟΚ που ήταν προγραμματισμένο για σήμερα στις 16:00.

Με συμπτωματολογία τροφικής δηλητηρίασης διαγνώστηκαν τουλάχιστον 10 αθλητές, και μέλη του τεχνικού τιμ του τμήματος χάντμπολ ανδρών του Δικεφάλου του Βορρά και μεταφέρθηκαν μάλιστα στο νοσοκομείο.

Οι άνθρωποι του ΠΑΟΚ προσκόμισαν τα επίσημα έγγραφα στους ανθρώπους της Ομοσπονδίας και έτσι ο αγώνας αναβάλλεται.

Αναμένεται και επίσημη ενημέρωση από την ΟΧΕ.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

ΑΣ

Μεταφέρθηκαν στο νοσοκομείο μέλη της αποστολής του ΠΑΟΚ

Παίκτες και τεχνικό τιμ με συμπτώματα δηλητηρίασης

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ ΑΡΘΡΟΥ

Με συμπτωματολογία τροφικής δηλητηρίασης διαγνώστηκαν τουλάχιστον 10 αθλητές, και μέλη του τεχνικού τιμ του τμήματος χάντμπολ ανδρών του ΠΑΟΚ.

Οι αθλητές και οι προπονητές του Δικεφάλου μεταφέρθηκαν αμέσως στο εφημερεύον νοσοκομείο για παθολογικά θέματα «ΕΛΠΙΣ», προκειμένου να αξιολογήσουν την κατάσταση τους, ανήμερα και του πρώτου ημιτελικού της Handball Premier κόντρα στην ΑΕΚ, στην Αθήνα.

Βάση των συμπτωμάτων, και την σοβαρότητα της κατάστασης, ο ΠΑΟΚ σε συνεννόηση με τα αρμόδια όργανα αλλά και την αντίπαλη ομάδα, θα αιτηθεί την αναβολή του σημερινού παιχνιδιού.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

ΑΣ

Ομαδική δηλητηρίαση «χτύπησε» τον ΠΑΟΚ!

Προς αναβολή ο πρώτος ημιτελικός των playoffs

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ ΑΡΘΡΟΥ

Σε αναβολή φαίνεται να οδηγείται o πρώτος ημιτελικός του πρωταθλήματος ανάμεσα σε ΑΕΚ και ΠΑΟΚ, αφού την αποστολή των «ασπρόμαυρων» χτύπησε ομαδική δηλητηρίαση!

Πιο συγκεκριμένα, δέκα μέλη της αποστολής του ΠΑΟΚ εμφάνισαν συμπτώματα τροφικής δηλητηρίασης, από φαγητό που κατανάλωσαν την παραμονή της αναμέτρησης.

Εφόσον οι «ασπρόμαυροι» προσκομίσουν τα απαραίτητα χαρτιά από το νοσοκομείο, το παιχνίδι θα αναβληθεί, με την ΑΕΚ αλλά και την ομοσπονδία να συναινούν σε αυτή την εξέλιξη.

 

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ