ΑΣ
Γυναικείο χάντμπολ: Όσα έγιναν στον τρίτο τελικό (vids)
Έτσι ήρθε ακόμα ένα τρόπαιο!

Το τέταρτο συνεχόμενο νταμπλ πανηγυρίζει εδώ και λίγη ώρα το γυναικείο χάντμπολ του ΠΑΟΚ.
Οι παίκτριες του Δικεφάλου νικώντας για τρίτη φορά τη Νέα Ιωνία κατάφεραν να πετύχουν ένα μοναδικό ρεκόρ για το σύλλογο. Η αναμέτρηση ήταν πολύ οριακή με τον τελικό να κρίνεται στο γκολ.
Δείτε τις καλύτερες στιγμές από τον ιστορικό όπως αποδείχθηκε τελικό για τον ΠΑΟΚ:
Και εδώ που η αρχηγός του Δικεφάλου σηκώνει ψηλά και την «κούπα» του πρωταθλήματος:
ΑΣ
Στην Εθνική Κορασίδων η Τόγια του ΠΑΟΚ
Η νεαρή παίκτρια ενισχύει την προσπάθεια της Ελλάδας σε διεθνές τουρνουά

Στην Ιταλία βρίσκεται η Εθνική Μπάσκετ Κορασίδων, προκειμένου να αγωνιστεί σε διεθνές τουρνουά στο πλαίσιο της προετοιμασίας της για το Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα U16 που θα φιλοξενηθεί στο Ματοσίνιος της Πορτογαλίας.
Στην 12άδα βρίσκεται η αθλήτρια του ΠΑΟΚ, Νικολίτσα Τόγια, η οποία ενισχύει την προσπάθεια του αντιπροσωπευτικού συγκροτήματος.
Η Ελλάδα γνώρισε την ήττα στην πρεμιέρα από την Ιταλία (55-47) με την Τόγια να αγωνίζεται 4 λεπτά.
Οι αγώνες που ακολουθούν:
12 Αυγούστου
18.30 Ελλάδα-Βέλγιο
13 Αυγούστου
18.30 Πολωνία-Ελλάδα
ΑΣ
Δύο του ΠΑΟΚ στο Βαλκανικό πρωτάθλημα
Παπαδόπουλου και Μεροδουλάκη με τη φανέλα της Εθνικής νεανίδων

Στην αποστολή της Εθνικής Νεανίδων για το Βαλκανικό Πρωτάθλημα, το οποίο διεξάγεται στην πόλη Μιοβένι της Ρουμανίας, βρίσκονται δύο αθλήτριες του ΠΑΟΚ.
Ο λόγος για τις Ελένη Παπαδόπουλου και Αλεξάνδρα Μεροδουλάκη, που ενισχύσουν την προσπάθεια του αντιπροσωπευτικού μας συγκροτήματος.
Η αυλαία άνοιξε την Τετάρτη με την Ελλάδα να παίρνει εύκολη με 3-0, με την Παπαδοπούλου να έχει 80% υπ.-47% άριστες.
Παρασκευή 12/8
20:00, Ελλάδα-Σερβία
Σάββατο 13/8
Αγώνες κατάταξης
15:00, 4ος Α' ομίλου-3ος Β' ομίλου
Ημιτελικά
17:30, 1ος Α' ομίλου-2ος Β' ομίλου
20:00, 1ος Β' ομίλου-2ος Α' ομίλου
Κυριακή 14/8
Αγώνας για τις θέσεις 5-6
10:00, Νικητής 4ος Α' ομίλου-3ος Β' ομίλου-3ος Α' ομίλου
12:30, Αγώνας για θέσεις 3-4
15:00, Τελικός

Στο 26ο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Στίβου θα συμμετάσχουν τρεις αθλητές του ΠΑΟΚ, εκπροσωπώντας την Ελλάδα.
Η Βασιλική Χαϊτίδου, ο Αντώνης Μέρλος και ο Θοδωρής Βροντινός, θα ταξιδέψουν μαζί με την υπόλοιπη αποστολή στο Μόναχο της Γερμανίας, καθώς εκεί θα διεξαχθεί το φετινό Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Στίβου μεταξύ 15 και 21 Αυγούστου.
Οι τρεις αθλητές του ΠΑΟΚ έχουν μια γεμάτη αγωνιστική χρονιά με πολύ καλές εμφανίσεις, κατακτώντας μάλιστα μετάλλια εντός και εκτός συνόρων.
Για ακόμη μια φορά είναι έτοιμοι να δώσουν τον καλύτερο τους εαυτό.
-
ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ14-04-2021, 12:38
Άφησε τον ΠΑΟΚ για τη Φέγενορντ
-
ΔΙΑΦΟΡΑ20-07-2021, 23:05
Τώρα ο Σαββίδης έγινε καλός…
-
ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ08-06-2021, 16:00
Η ανάρτηση του… σιωπηλού Γκαρσία (pic)
-
ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ23-03-2021, 16:08
Με την ουρά στα σκέλια η Μαρούπα
-
ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ02-09-2021, 14:42
«Μην κάνετε υποδείξεις τον Σαββίδη»
-
ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ13-10-2021, 11:09
Γίνεται “Σβαρόφσκι” πολλών καρατίων (vids)
-
ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ14-07-2021, 15:00
Οι απαντήσεις του Βιεϊρίνια για Ουάρντα, Γκαρσία!
-
ΜΕΤΑΓΡΑΦΕΣ25-07-2021, 01:07
Οι Άραβες αποχαιρετούν τον Τζιοβίνκο!