Connect with us

ΑΣ

Χαίρε κόμπλεξ αμέτρητο!

Ακόμα δεν έχουν συνηθίσει στη Νέα Ιωνία την κυριαρχία του ΠΑΟΚ

Ραφαήλ Γκαϊδατζής

Χαίρε κόμπλεξ αμέτρητο!

Βαριά πέφτει στη Νέα Ιωνία η απόλυτη κυριαρχία του ΠΑΟΚ τα τελευταία χρόνια στο χώρο του ελληνικού γυναικείου χάντμπολ.

Η εποχή που η αθηναϊκή ομάδα μεσουρανούσε στο άθλημα έχει περάσει, αλλά φαίνεται ότι οι άνθρωποι της και οι παίκτριες της δεν μπορούν να βλέπουν την… πλάτη του Δικεφάλου.

Ποιος ξεχνάει άλλωστε τα όσα συνέβησαν στον τελικό κυπέλλου της Χαλκίδας, εκεί όπου ο Δημήτρης Χασεκίδης δέχτηκε επίθεση με εκφράσεις πεζοδρομίου από τους ανθρώπους της Νέας Ιωνίας, οι οποίοι σε έξαλλη κατάσταση τα είχαν βάλει και με την γραμματεία, αλλά και με τον προπονητή της ανδρικής ομάδας χάντμπολ του ΠΑΟΚ, Π. Γούσιο!

Παίρνοντας… γραμμή λοιπόν από τους ιθύνοντες της ομάδας της, η τερματοφύλακας της Νέας Ιωνίας, Μάγδα Κεπεσίδου, αντί να συγχαρεί τον ΠΑΟΚ για την πανάξια κατάκτηση και του φετινού νταμπλ, απέφυγε να πάρει θέση για το αν ήταν δίκαιη η κατάκτηση του πρωταθλήματος από τον Δικέφαλο, ενώ προσπάθησε με τις δηλώσεις της να δημιουργήσει εντυπώσεις, αφήνοντας υπόνοιες για διαιτητική εύνοια των «ασπρόμαυρων» στον τρίτο τελικό.

Συγκεκριμένα, δήλωσε:

«Έχω την εντύπωση ότι δεν θα φεύγαμε, αν δεν χάναμε. Δεν θα κρίνω αν ο ΠΑΟΚ πήρε δίκαια το Πρωτάθλημα, απλώς θα πω ότι παλέψαμε και στους τρεις τελικούς και ότι σήμερα έπρεπε να κερδίσουμε. Οι αποκρούσεις μου με χαροποιούν, αλλά, δυστυχώς, δεν επικρατήσαμε».

Στη συνέχεια ακολούθησε και ανακοίνωση του συλλόγου της Νέας Ιωνίας:

Η ομάδα μας δίνει πάντα το παρόν σε όλους τους ελληνικούς τελικούς ,με ισχυρή φιλοσοφία ,με αξίες και με πραγματική αγάπη για το άθλημα στηρίζοντας πάντα την Ελληνίδα αθλήτρια επενδύοντας σ´αυτές και στηρίζοντας την Εθνική ομάδα μας

Είμαστε περήφανοι για τις αθλήτριες μας και τους προπονητές μας ,για την αγωνιστικότητα τους ,για την αθλητική τους ποιότητα και για το σθένος τους να κοιτάζουν στα μάτια μέσα σε έναν ελληνικό τελικό μια ομάδα που απαρτίζεται απο ξένες αθλήτριες ,με σίγουρες εφεδρείες τους άρχοντες της αναμέτρησης

Για μας δεν μετράνε ούτε οι τίτλοι στα χαρτιά ,ούτε τα σενάρια ασθενειών, ούτε οι συγκαλύψεις

Για μας μετράει ο υγιής αθλητισμός ,οι αξιοπρεπείς νίκες αλλά και οι αξιοπρεπείς ήττες

Σας ανήκει όλο το μέλλον Όταν θα χορεύουν κάποιοι το συρτάκι μαζί σας ,να το θυμούνται καλά

Συγχαρητήρια τιμήσατε άξια την φανέλα σας και υποστηρίξατε την πραγματική σας αξία Αυτοί που ξεκινώντας το πρωτάθλημα είχαν ξεχάσει ότι υπάρχετε αναγκάστηκαν να κάνουν πολλά φανερά και μη, για να σας κερδίσουν με όποιο μέσο υπάρχει έξω από κάθε αθλητική δεοντολογία

ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΜΕ!!!

ΣΧΟΛΙΑ

ΑΣ

Ομάδα και κόσμος μαζί στο μεγάλο ραντεβού!

Μπροστά στη μεγάλη πρόκληση το ποδόσφαιρο σάλας του ΠΑΟΚ

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ ΑΡΘΡΟΥ

Στο «σπίτι» του, στο κλειστό της Μίκρας, το ποδόσφαιρο σάλας του ΠΑΟΚ θα διεκδικήσει την άνοδο του στη μεγάλη κατηγορία.

Οι παίκτες του Λ. Παπαδόπουλου θέλουν με τη βοήθεια του κόσμου του Δικεφάλου να πετύχουν το μεγάλο στόχο που έθεσαν από τις πρώτες ημέρες δημιουργίας του τμήματος.

Το μεγάλο ραντεβού των «ασπρόμαυρων» είναι το Σάββατο στις 19:30 με τον ΠΑΟΚ να αντιμετωπίζει τους Θρακομακεδόνες.

Ο νικητής θα κερδίσει την άνοδο στη μεγάλη κατηγορία και παράλληλα μία θέση στο μεγάλο τελικό της Κυριακής με στόχο την κατάκτηση και του τίτλου του πρωταθλητή.

«Άπαντες στο τμήμα Ποδοσφαίρου Σάλας του ΠΑΟΚ mαteco, κάνουν ανοικτό κάλεσμα για δυναμικό παρών στο Γήπεδο Μίκρας, με στόχο την άνοδο στην κορυφαία κατηγορία» αναφέρει ο Ερασιτέχνης.

 

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

ΑΣ

Δυναμικό ξεκίνημα του Νανιτζανιάν στο ευρωπαϊκό

Πέταξε εκτός τον Γεωργιανό αντίπαλό του με εξαιρετική εμφάνιση

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ ΑΡΘΡΟΥ

Την πρώτη του νίκη στο πανευρωπαϊκό πρωτάθλημα πυγμαχίας που διεξάγεται στο Βελιγράδι πήρε ο Έλληνας πρωταθλητής του ΠΑΟΚ, Βαγγέλης Νανιτζανιάν.

Ο αθλητής του Δικεφάλου, που αγωνίζεται στη Σερβία με τα ελληνικά χρώματα, πέταξε εκτός συνέχειας τον Γεωργιανό πρωταθλητή GIorgi Tchigladze.

Έτσι, ο Νανιτζανιάν συνεχίζει την πορεία του στην κατηγορία των 92 κιλών.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

ΑΣ

Δυναμικό ξεκίνημα του ΠΑΟΚ στο Final-4

Επιβλητική νίκη των κορασίδων του Δικεφάλου

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ ΑΡΘΡΟΥ

Με το... δεξί ξεκίνησαν τις υποχρεώσεις τους στο Final-4 της ΕΚΑΣΘ οι κορασίδες μπάσκετ του ΠΑΟΚ, επικρατώντας με 95-12 της Αναγέννησης Νέου Ρυσίου.

Οι παίκτριες του Δικεφάλου έκαναν το πρώτο βήμα προς τον τίτλο, σ' ένα παιχνίδι στο οποίο ήταν ανώτερες αγωνιστικά από τα πρώτα λεπτά της αναμέτρησης.

Τα κορίτσια του ΠΑΟΚ πήραν σημαντικό προβάδισμα από το ημίχρονο, 63-12, για να οδηγηθούν στην άνετη επικράτηση με 95-12.

Το Σάββατο 20 Απριλίου και ώρα 18:30 στο Μίκρας 1, οι «ασπρόμαυρες» θα αντιμετωπίσουν τον ηττημένο από τον αγώνα Παναθλητικός Συκεών-Άρης.

Δεκάλεπτα: 24-9, 63-12, 83-12, 95-12

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ