Connect with us

ΑΣ

Η θέση του ΠΑΟΚ για τα γεγονότα στο Περιστέρι

Οριστική διακοπή στον αγώνα…

PAOK24

Η θέση του ΠΑΟΚ για τα γεγονότα στο Περιστέρι

Νωρίτερα διαβάσατε μέσα από το PAOK24 για τα όσα θλιβερά συνέβησαν στο Περιστέρι κατά τη διάρκεια του αγώνα πόλο της ομώνυμης ομάδας με τον ΠΑΟΚ.

Η αναμέτρηση διεκόπη έπειτα από εισβολή οπαδών των γηπεδούχων 1:18 πριν τη λήξη του. Η τύχη του παιχνιδιού θα κριθεί εκτός πισίνας, με τον ΑΣ ΠΑΟΚ να αναφέρει ότι περιμένει το φύλλο αγώνα, αλλά και την έκθεση της αστυνομίας.

Αναλυτικά τα όσα υποστηρίζει ο ΑΣ ΠΑΟΚ:

«Οριστική διακοπή υπήρξε στο Game 3 της Γ’ Φάσης της Α1 Υδατοσφαίρισης ανδρών, μεταξύ του ΓΣ Περιστερίου και του ΠΑΟΚ Domus Ergo, στην Αθήνα, λόγω εισβολής οπαδών της γηπεδούχου ομάδας στον αγωνιστικό χώρο. πέριξ της πισίνας.

1:18 πριν από την λήξη του παιχνιδιού, και με το σκορ στο 8-8, οπαδοί της γηπεδούχου ομάδος εισέβαλλαν στον αγωνιστικό χώρο κρατώντας σιδερένιους λοστούς, έχοντας ως στόχο να φτάσουν στους παίκτες του ΠΑΟΚ.

Αυτό έφερε την οριστική διακοπή του παιχνιδιού, και η τύχη του θα κριθεί εκτός νερού.

Για την ιστορία, το πρώτο ημίχρονο τελείωσε στο 5-5, ενώ στο δεύτερο ημίχρονο, οι παίκτες του ΠΑΟΚ Domus Ergo έδειξαν χαρακτήρα, φέρνοντας το παιχνίδι στα ίσια από το 8-6, με τους Μιλάρντοβιτς και Τόττη να ισοφαρίζουν σε 8-8. Στην συνέχεια με το μομέντουμ και την ψυχολογία να δείχνει ΠΑΟΚ, οι οπαδοί της γηπεδούχου ομάδας επέλεξαν να «τελειώσουν» το παιχνίδι οριστικά.

Αναμένεται το επίσημο φύλλο αγώνα καθώς και η έκθεση της Αστυνομίας. »

ΣΧΟΛΙΑ

ΑΣ

Ομάδα και κόσμος μαζί στο μεγάλο ραντεβού!

Μπροστά στη μεγάλη πρόκληση το ποδόσφαιρο σάλας του ΠΑΟΚ

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ ΑΡΘΡΟΥ

Στο «σπίτι» του, στο κλειστό της Μίκρας, το ποδόσφαιρο σάλας του ΠΑΟΚ θα διεκδικήσει την άνοδο του στη μεγάλη κατηγορία.

Οι παίκτες του Λ. Παπαδόπουλου θέλουν με τη βοήθεια του κόσμου του Δικεφάλου να πετύχουν το μεγάλο στόχο που έθεσαν από τις πρώτες ημέρες δημιουργίας του τμήματος.

Το μεγάλο ραντεβού των «ασπρόμαυρων» είναι το Σάββατο στις 19:30 με τον ΠΑΟΚ να αντιμετωπίζει τους Θρακομακεδόνες.

Ο νικητής θα κερδίσει την άνοδο στη μεγάλη κατηγορία και παράλληλα μία θέση στο μεγάλο τελικό της Κυριακής με στόχο την κατάκτηση και του τίτλου του πρωταθλητή.

«Άπαντες στο τμήμα Ποδοσφαίρου Σάλας του ΠΑΟΚ mαteco, κάνουν ανοικτό κάλεσμα για δυναμικό παρών στο Γήπεδο Μίκρας, με στόχο την άνοδο στην κορυφαία κατηγορία» αναφέρει ο Ερασιτέχνης.

 

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

ΑΣ

Δυναμικό ξεκίνημα του Νανιτζανιάν στο ευρωπαϊκό

Πέταξε εκτός τον Γεωργιανό αντίπαλό του με εξαιρετική εμφάνιση

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ ΑΡΘΡΟΥ

Την πρώτη του νίκη στο πανευρωπαϊκό πρωτάθλημα πυγμαχίας που διεξάγεται στο Βελιγράδι πήρε ο Έλληνας πρωταθλητής του ΠΑΟΚ, Βαγγέλης Νανιτζανιάν.

Ο αθλητής του Δικεφάλου, που αγωνίζεται στη Σερβία με τα ελληνικά χρώματα, πέταξε εκτός συνέχειας τον Γεωργιανό πρωταθλητή GIorgi Tchigladze.

Έτσι, ο Νανιτζανιάν συνεχίζει την πορεία του στην κατηγορία των 92 κιλών.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

ΑΣ

Δυναμικό ξεκίνημα του ΠΑΟΚ στο Final-4

Επιβλητική νίκη των κορασίδων του Δικεφάλου

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ ΑΡΘΡΟΥ

Με το... δεξί ξεκίνησαν τις υποχρεώσεις τους στο Final-4 της ΕΚΑΣΘ οι κορασίδες μπάσκετ του ΠΑΟΚ, επικρατώντας με 95-12 της Αναγέννησης Νέου Ρυσίου.

Οι παίκτριες του Δικεφάλου έκαναν το πρώτο βήμα προς τον τίτλο, σ' ένα παιχνίδι στο οποίο ήταν ανώτερες αγωνιστικά από τα πρώτα λεπτά της αναμέτρησης.

Τα κορίτσια του ΠΑΟΚ πήραν σημαντικό προβάδισμα από το ημίχρονο, 63-12, για να οδηγηθούν στην άνετη επικράτηση με 95-12.

Το Σάββατο 20 Απριλίου και ώρα 18:30 στο Μίκρας 1, οι «ασπρόμαυρες» θα αντιμετωπίσουν τον ηττημένο από τον αγώνα Παναθλητικός Συκεών-Άρης.

Δεκάλεπτα: 24-9, 63-12, 83-12, 95-12

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ