Connect with us

ΑΣ

Ένα σερί έκρινε το παιχνίδι

Ήττα για ΠΑΟΚ στην Αθήνα

Ραφαήλ Γκαϊδατζής

Ένα σερί έκρινε το παιχνίδι

Την ήττα με 67-58 γνώρισε στην Αθήνα η γυναικεία ομάδα μπάσκετ του ΠΑΟΚ από τη Δάφνη Αγ. Δημητρίου στη σειρά των αγώνων για τις θέσεις 5-8.

Η Δάφνη προηγείται πλέον στις νίκες με 2-1 με τη σειρά να μεταφέρεται το Σάββατο στο Παλατάκι εκεί όπου ο Δικέφαλος θα επιδιώξει την ισοφάριση.

Ο ΑΣ ΠΑΟΚ αναφέρει για την εξέλιξη του αγώνα:

Σ’ ένα ισορροπημένο πρώτο δεκάλεπτο, οι δύο ομάδες είχαν από κάποια «ξεσπάσματα». Ο ΠΑΟΚ με την Κιλαζίδου να ηγείται στο σκοράρισμα, ήταν μπροστά στο σκορ στα πρώτα λεπτά, η Δάφνη ήταν εκείνη που απαντούσε και μείωσε, ωστόσο ο Δικέφαλος έβρισκε και πάλι τον τρόπο να ξεφύγει, με την διαφορά ωστόσο να μην ξεπερνάει τους τέσσερις πόντους, 8-12. Στο τελευταίο δίλεπτο οι γηπεδούχες αντέδρασαν, μείωσαν στο καλάθι, με το 12-13 να είναι και το τελικό σκορ.

Στο δεύτερο δεκάλεπτο, μπορεί η Δάφνη να ξεκίνησε με 6-0 σερί, 18-13, ωστόσο ο ΠΑΟΚ βρήκε τα πατήματα του και αντέδρασε με 0-9 σερί, με το τρίποντο της Καρλάφτη να κάνει το 18-22. Συνεχίζοντας σε υψηλό τέμπο, ο Δικέφαλος έβαλε την μπάλα μέσα, παίρνοντας πόντους από Μάντεν και Χόλιβεϊ, με το ημίχρονο να κλείνει στο 25-33.

Στην επανάληψη, οι «ασπρόμαυρες» φαίνεται να μένουν από δυνάμεις, με την έλλειψη ροτέισον λόγω των ατυχιών της σεζόν να παίζει τον ρόλο της. Οι γηπεδούχες εκμεταλλεύτηκαν αυτή την «κοιλιά» των παικτριών του Δικεφάλου, κυρίως μετά το έκτο λεπτό του δευτέρου ημιχρόνου, με το σκορ εκείνη την ώρα να είναι στο 30-38. Με μικρά «ξεσπάσματα» οι παίκτριες της Δάφνης «ψαλίδιζαν» την διαφορά, με το τρίτο δεκάλεπτο να τελειώνει στο 43-46.

Στο τέταρτο και τελευταία δεκάλεπτο, οι δύο ομάδες ήταν ισόπαλες μέχρι και το τελευταίο πεντάλεπτο, με την Μάντεν να κάνει μία τρομερή εμφάνιση, τόσο επιθετικά, όσο και αμυντικά, 50-50. Σ’ εκείνο το σημείο, οι γηπεδούχες έκαναν ένα σερί 7-0, το οποίο έδωσε σημαντικό και κομβικό προβάδισμα. Ο Δικέφαλος απάντησε με 0-4 από Κιλαζίδου και Μάντεν, 57-54, ωστόσο το τρίποντο της Πάτερσον επανάφερε την διαφορά στους έξι, 60-54. Οι «ασπρόμαυρες» προσπάθησαν να κάνουν την αντεπίθεση τους, ωστόσο μένοντας από δυνάμεις, δεν τα κατάφεραν, γνωρίζοντας την ήττα με 67-58.

Το Game 2 είναι προγραμματισμένο για το Σάββατο 16 Απριλίου και ώρα 20:30, στο PAOK Sports Arena.

Τα δεκάλεπτα: 12-13, 25-33, 43-46, 67-58

ΠΑΟΚ (Κεραμιδάς): Χόλιβεϊ 9, Μάντεν 20, Χαιριστανίδου 4, Μακιτάλο 6, Στεφανάκη Ε., Κατσαμούρη, Στεφανάκη Ι. 1, Καρλάφτη 3(1), Κιλαζίδου 15(1)

ΣΧΟΛΙΑ

ΑΣ

Έφτασε τις 250 συμμετοχές ο αρχηγός!

Συνεχίζει να γράφει το κοντέρ για το Νικολαΐδη

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ ΑΡΘΡΟΥ

Τις 250 συμμετοχές με την φανέλα του ΠΑΟΚ, έφτασε στο παιχνίδι κόντρα στον ΑΕΣΧ Πυλαίας, ο αρχηγός της ανδρικής ομάδας Χάντμπολ, Νίκος Νικολαΐδης.

Ο Νίκος Νικολαΐδης, σύμφωνα πάντα με την «Ασπρόμαυρη Βίβλο», συμπλήρωσε τις 250 συμμετοχές με τον Δικέφαλο στο στήθος, στο νικηφόρο αγώνα του ΠΑΟΚ κόντρα στον ΑΕΣΧ Πυλαίας με 28-20.

Έτσι. ο αρχηγός του ΠΑΟΚ βρίσκεται στην πρώτη τετράδα συμμετοχών στην ιστορία του τμήματος Χάντμπολ ανδρών.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

ΑΣ

Η ώρα της πρώτης μεγάλης μάχης του ΠΑΟΚ

Ομάδα και κόσμος δίνουν ραντεβού στη Μίκρα με στόχο την άνοδο στη μεγάλη κατηγορία

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ ΑΡΘΡΟΥ

Την Κυριακή 31 Μαρτίου και ώρα 13:30, στο Εθνικό Γυμναστήριο Μίκρας 3, θα διεξαχθεί ο πρώτος προημιτελικός της Futsal League B', ανάμεσα στον ΠΑΟΚ mαteco και τον Κένταυρο.

Ο... δρόμος για την άνοδο στην Super League, το τμήματος Ποδοσφαίρου Σάλας του ΠΑΟΚ mαteco, ξεκινάει από την Θεσσαλονίκη, εκεί όπου ο Δικέφαλος θέλει να κάνει το πρώτο μεγάλο βήμα πρόκρισης στο Final-4 του πρωταθλήματος.

Άπαντες στο τμήμα Ποδοσφαίρου Σάλας του Δικεφάλου, κάνουν ανοικτό κάλεσμα στον κόσμο του ΠΑΟΚ, να δώσει δυναμικό παρών στην Μίκρα, στηρίζοντας την προσπάθεια των «ασπρόμαυρων».

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

ΑΣ

Με ελεύθερη είσοδο το ΠΑΟΚ – ΑΕΛ

Την Κυριακή στο γήπεδο των Νέων Επιβατών

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ ΑΡΘΡΟΥ

Στο Δημοτικό Γήπεδο Νέων Επιβατών, θα διεξαχθεί την Κυριακή 31 Μαρτίου και ώρα 16:00, ο αγώνας μεταξύ του ΠΑΟΚ Morris και της ΑΕΛ, στο πλαίσιο της 21ης αγωνιστικής της Α' Εθνικής.

Η είσοδος θα είναι ΕΛΕΥΘΕΡΗ.

Οι παίκτριες του ΠΑΟΚ καλούν τον κόσμο της ομάδας στο πλευρό τους, ώστε να πανηγυρίσουν μαζί του ακόμα ένα τρίποντο, το οποίο θα τις φέρει πιο κοντά στην κατάκτηση του πρωταθλήματος

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ