Connect with us

ΑΣ

Εκτός κλίματος…

Ανώμαλη προσγείωση για ΠΑΟΚ που έμεινε στο -7 από την κορυφή

Ραφαήλ Γκαϊδατζής

Εκτός κλίματος…

Κατώτερος των περιστάσεων ο ΠΑΟΚ γνώρισε την ήττα από τον Παναθηναϊκό με 3-0 σετ στο άδειο λόγω τιμωρίας κλειστό του Αγ. Θωμά και έμεινε στο -7 από την κορυφή, τρεις αγωνιστικές πριν από το φινάλε των πλέι-οφ.

Ο Δικέφαλος παρέμεινε στους 21 βαθμούς, ενώ οι «πράσινοι» ανέβηκαν στους 28 και συνεχίζουν στην πρώτη θέση.

Με Ουόλς, Μπράουν, Πετρέα, Κουμεντάκη, Μπαρνς, Ούντρις και λίμπερο Κοκκινάκη στο ξεκίνημα ο ΠΑΟΚ.

Από το 11-9 του πρώτου σετ ο Παναθηναϊκός είχε σταθερό προβάδισμα που κατάφερε να αυξήσει στη συνέχεια (16-13) αναγκάζοντας τον Καλμαζίδη να καλέσει τάιμ άουτ. Οι «ασπρόμαυροι» δεν έβρισκαν λύσεις από το μπλοκ και οι γηπεδούχοι με Ντεν Ντρις, Ανδρεόπουλο έκαναν το 19-14 με τον τεχνικό του ΠΑΟΚ να καλεί και δεύτερο τάιμ άουτ. Ο Δικέφαλος συνέχιζε να δέχεται πίεση και στην υποδοχή του, η εικόνα δεν άλλαξε και οι γηπεδούχοι με 25-18 έκαναν το 1-0.

Μία σου και μία μου το δεύτερο σετ, με τις δύο ομάδες να πηγαίνουν χέρι-χέρι στη μεγαλύτερη διάρκεια του. «Ασπρόμαυρες» διαμαρτυρίες για απόφαση των διαιτητών που δεν καταλόγισαν τέσσερις μπάλες στον Παναθηναϊκό και στη συνέχεια της φάσης οι «ασπρόμαυροι» αδράνησαν και έγινε το 20-19, με τον Μπάση με άσο να κάνει το 21-19, τον Ρανγκέλ το 22-19 και τον Καλμαζίδη να παίρνει άμεσα δύο τάιμ άουτ. Ο Δικέφαλος δεν μπόρεσε να αντιδράσει και με τον Ρανγκέλ οι «πράσινοι» έφτασαν στο 25-21 και έκαναν το 2-0.

Ο ΠΑΟΚ δεν είχε απαντήσεις στον Ντεν Ντρις και ο Παναθηναϊκός προηγήθηκε με 10-5 στο τρίτο σετ. Ο Κουμεντάκης έριξε τη διαφορά (11-9), αλλά προσωρινά καθώς Ανδρεόπουλους, Πρωτοψάλτης έκαναν το 13-9. Η διαφορά ανέβηκε και άλλο (16-11) με μπλοκ στον Μπαρνς. Στο 18-14 ο Καλμαζίδης πέρασε τον Σωτηρίου αντί του Μπαρνς, αλλά η ψαλίδα άνοιξε και άλλο (20-14) με μπλοκ στον Κουμεντάκη και άσο του Μπάση. Τίποτα δεν άλλαξε στην εικόνα του σετ με τον Παναθηναϊκό με 25-16 να φτάνει στη νίκη με 3-0.

Την Κυριακή ο ΠΑΟΚ για την 8η αγωνιστική των πλέι-οφ φιλοξενεί τον Ολυμπιακό στο PAOK Sports Arena στις 19:00.

Τα σετ: 25-18, 25-21, 25-16

*Οι πόντοι του Παναθηναϊκού προήλθαν από 5 άσσους, 43 επιθέσεις, 12 μπλοκ και 14 λάθη αντιπάλων και του ΠΑΟΚ προήλθαν από 3 άσσους, 35 επιθέσεις, 3 μπλοκ και 14 λάθη αντιπάλων.

ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ΑΟ (Δημήτρης Ανδρεόπουλος): Πρωτοψάλτης 8 (7/17 επ., 1 άσσος, 44% υπ. – 38% άριστες), Γιάκομπσεν 1 (1 μπλοκ), Ρανγκέλ 10 (6/7 επ., 4 μπλοκ), Ανδρεόπουλος 11 (9/12 επ., 2 μπλοκ, 44% υπ. – 19% άριστες), Βαν Ντε Ντρις 19 (17/26 επ., 2 άσσοι), Στάλεκαρ 10 (4/7 επ., 6 μπλοκ) / Γκαράς (λ, 46% υπ. – 23% άριστες), Μπάσης 2 (2 άσσοι).

ΠΑΟΚ (Γιάννης Καλμαζίδης): Μπράουν 9 (8/10 επ., 1 μπλοκ), Πετρέας 3 (3/6 επ.), Γουόλς, Κουμεντάκης 6 (4/12 επ., 1 άσσος, 1 μπλοκ, 54% υπ. – 31% άριστες), Μπαρνς 8 (8/19 επ., 32% υπ. – 16% άριστες), Ούντρις 15 (12/27 επ., 2 άσσοι, 1 μπλοκ) / Κοκκινάκης (λ, 69% υπ. – 54% άριστες), Σωτηρίου, Γάτσης.

ΣΧΟΛΙΑ

ΑΣ

«Όλοι μαζί για μία σπουδαία πρόκριση!»

Το ανοιχτό κάλεσμα του ΑΣ ΠΑΟΚ στον κόσμο του Δικεφάλου!

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ ΑΡΘΡΟΥ

Ανοιχτό κάλεσμα στον κόσμο του ΠΑΟΚ να βρεθεί μαζικά αύριο το βράδυ (20:30) στο Ποσειδώνιο, προκειμένου να στηρίξει την ανδρική ομάδα πόλο στον δεύτερο προημιτελικό κόντρα στον Απόλλωνα Σμύρνης, απεύθυνε ο ΑΣ ΠΑΟΚ.

"Το τμήμα Πόλο ανδρών του ΠΑΟΚ Domus Ergo, κάνει ανοιχτό κάλεσμα στον Κόσμο του Δικεφάλου, να στηρίξει την ομάδα, την Τετάρτη 24 Απριλίου και ώρα 20:30, στο Ποσειδώνιο Κολυμβητήριο, στον δεύτερο προημιτελικό κόντρα στον Απόλλωνα Σμύρνης.

Οι παίκτες του Δικεφάλου, μετά το «μπρέικ» στο πρώτο παιχνίδι, απέχουν μία νίκη μακριά από την πρόκριση στους ημιτελικούς της Α1 Πόλο ανδρών.

Όλοι μαζί για μία σπουδαία πρόκριση" έγραψε χαρακτηριστικά ο ΑΣ ΠΑΟΚ στην επίσημη ιστοσελίδα του!

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

ΑΣ

Μελετιάδης: «Ο ΠΑΟΚ είναι εδώ για να είναι πρώτος»

Ο προπονητής του Δικεφάλου μιλάει για τη μεγάλη επιτυχία των κορασίδων μπάσκετ

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ ΑΡΘΡΟΥ

Πρωταθλήτριες στην ΕΚΑΣΘ οι κορασίδες μπάσκετ του ΠΑΟΚ που έκαναν το 3 στα 3 στο Final-4.

Ο προπονητής του Δικεφάλου, Ευρυπίδης Μελετιάδης, στις δηλώσεις του ανέφερε:

«Ήταν μία πάρα πολύ δύσκολη χρονιά, διότι 10 από τα 14 κορίτσια είναι μικρότερες, έχουμε με διαφορά το νεανικότερο ρόστερ.

Ήθελε πάρα πολύ προσπάθεια, υπομονή και επιμονή, ώστε να μπουν στις αρχές του πρωταθλητισμού και του μπάσκετ που πρέπει να παίξουμε, αλλά τα καταφέραμε.

Όπως είπαμε, ο ΠΑΟΚ επέστρεψε, γιατί ο ΠΑΟΚ είναι εδώ για να είναι πρώτος, και όχι για να συμπληρώνει. Υπομονή, επιμονή, ταπεινότητα, κάτω το κεφάλι, και συνεχίζουμε. Ευχαριστώ τα κορίτσια μου!».

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

ΑΣ

ΑΣ: Σε ρυθμούς “τελικού” ο ΠΑΟΚ

Καλούν τον κόσμο να δώσει δυναμικό “παρών” τα κορίτσια του ΠΑΟΚ

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ ΑΡΘΡΟΥ

Ο ΠΑΟΚ Morris μετράει αντίστροφα για τον -σπουδαίο- νοκ άουτ προημιτελικό κόντρα στον Παναθηναϊκό, με φόντο την πρόκριση.

Τα "ασπρόμαυρα" κορίτσια κινούνται σε ρυθμούς ντέρμπι, συνεχίζοντας τη δουλειά για να πάρουν την πολυπόθητη πρόκριση.

Ο Θαλής Θεοδωρίδης και οι συνεργάτες του, δουλεύουν σε όλους τους τομείς, με την τακτική να είναι σε πρώτο πλάνο, ενώ όλοι περιμένουν και από τον κόσμο να δώσει δυναμικό "παρών" στους Νέους Επιβάτες, για να πανηγυρίσουν μαζί την πρόκριση στα ημιτελικά του Κυπέλλου.

Το μεγάλο παιχνίδι θα γίνει αύριο στο γήπεδο των Νέων Επιβατών και θα ξεκινήσει στις 16:00, με την είσοδο να είναι ελεύθερη.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ