Connect with us

ΑΣ

Αστεία ανακοίνωση Περιστερίου για τα έκτροπα με ΠΑΟΚ

Δίνει συγχωροχάρτι στους χούλιγκαν οπαδούς και αναφέρεται μόνο σε ότι τον συμφέρει, ο αθηναϊκός σύλλογος

PAOK24

Αστεία ανακοίνωση Περιστερίου για τα έκτροπα με ΠΑΟΚ

Γέλιο και μόνο προκαλεί η ανακοίνωση του ΓΣ Περιστερίου για τα έκτροπα που συνέβησαν στο παιχνίδι της Α1 πόλο των ανδρών με τον ΠΑΟΚ.

Η αθηναϊκή ομάδα θέλει να παρουσιάσει τα αίσχη των οπαδών της ως «μεμονωμένα περιστατικά» και αντί να παραδεχτεί ότι μόνο φυσιολογικό δεν είναι να… κόβουν βόλτες χούλιγκαν με κοντάρια και ομπρέλες γύρω από την πισίνα, ζητάει δικαίωση από την αθλητική δικαιοσύνη και ρίχνει το φταίξιμο της διακοπής στον ΠΑΟΚ!

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Επί σχεδόν τέσσερα εικοσιτετράωρα παρακολουθούμε μια συντονισμένη προσπάθεια δημιουργίας κλίματος που θυμίζει ανταπόκριση από πολεμικό μέτωπο σχετικά με τα γεγονότα του διακοπέντος αγώνα Πόλο Α1 μεταξύ της ομάδας μας και του ΠΑΟΚ. Ακούμε για λοστούς, κοντάρια, ομπρέλες, επιθέσεις, φυσική βία, ψυχολογική βία κλπ.

Αισθανόμαστε πως ουδείς ενδιαφέρεται για την ουσία του θέματος που είναι:

1. Γιατί διακόπηκε ο αγώνας;

2. Με τίνος ευθύνη;

3. Η τελική απόφαση των διαιτητών για διακοπή του αγώνα σε βάρος του ΓΣ Περιστερίου ήταν ορθή ή όχι;

Ο αγώνας ΔΕΝ διακόπηκε λόγω επεισοδίων. Μεμονωμένο επεισόδιο, δυστυχώς έγινε, με ευθύνη και των δύο ομάδων: 3-4 νεαρών «οπαδών» του ΓΣ Περιστερίου που εισέβαλαν στο κατάστρωμα της πισίνας, αλλά και αθλητή του ΠΑΟΚ, που ενώ θα έπρεπε βάσει κανονισμών να βρίσκεται εκτός καταστρώματος πισίνας, βρισκόταν εκεί και προκαλούσε τους συγκεκριμένους νεαρούς. Το συμβάν αυτό οδήγησε σε ΠΡΟΣΩΡΙΝΗ διακοπή από τους διαιτητές. Όλα τα παραπάνω περιγράφονται επακριβώς στο Φύλλο Αγώνα.

Παρότι εκκενώθηκε άμεσα η κερκίδα, παρότι δόθηκε πράσινο φως για την επανέναρξή του αγώνα, τόσο από τους διαιτητές, όσο και από τον υπεύθυνο της αστυνομικής δύναμης, ο αγώνας διακόπηκε ΟΡΙΣΤΙΚΑ επειδή η ΟΜΑΔΑ ΤΟΥ ΠΑΟΚ ΑΡΝΗΘΗΚΕ ΝΑ ΣΥΝΕΧΙΣΕΙ και ΑΠΟΧΩΡΗΣΕ, ύστερα από συνεννόηση με τον Πρόεδρο του ΠΑΟΚ, όπως καταγράφεται στο Φύλλο Αγώνα.

Προκαλεί απορία γιατί η έμπειρη ομάδα διαιτητών-παρατηρητή διαιτησίας αποφάσισε τη διακοπή του αγώνα σε βάρος της ομάδας μας, παρότι ενήργησε για την άμεση λήξη του επεισοδίου και την άμεση εκκένωση της κερκίδας και παρέμενε εντός της πισίνας για τη συνέχιση του αγώνα, αφού αστυνομία και διαιτητές δήλωναν πως οι συνθήκες για τη συνέχιση και την ολοκλήρωσή του ήταν απολύτως κατάλληλες και όχι σε βάρος του ΠΑΟΚ που ΑΠΟΧΩΡΗΣΕ από τον αγώνα όταν κλήθηκε από τους διαιτητές να πέσει στην πισίνα, αρνούμενη να αγωνιστεί.

Αν ο ΠΑΟΚ είχε δεχτεί να αγωνιστεί τα τελευταία 78”, θα συνεχιζόταν ο αγώνας ή όχι; Θα είχε διακοπεί για μεμονωμένο επεισόδιο που έγινε και έληξε; Προφανώς όχι!

Άρα ο αγώνας διακόπηκε οριστικά μετά την άρνηση του ΠΑΟΚ να αγωνιστεί και την αποχώρησή του από τον αγώνα.

Η αιτίαση «αποχωρούμε λόγω ψυχολογικής βίας που μας ασκείται» που επικαλούνται κάποιοι, προκαλεί θυμηδία σε όποιον έχει περάσει από το Ποσειδώνιο. Είναι εμφανής η προσπάθεια του ΠΑΟΚ να κερδίσει τον αγώνα στα χαρτιά.

Η λογική που τελικά επικράτησε ξεπερνά κάθε λογικό άνθρωπο:

Διαιτητές: «Οι συνθήκες για συνέχιση του αγώνα είναι απολύτως κατάλληλες. Αποφασίσαμε πως ο αγώνας θα συνεχιστεί, γιατί δεν συντρέχουν λόγοι διακοπής του. Θα αγωνιστείτε;».
ΠΑΟΚ δια του αρχηγού του: «Όχι, αποχωρούμε!».
Διαιτητές: «Συγχαρητήρια, μόλις κερδίσατε 5-0».

Έχασε η λογική, η Κολυμβητική Ομοσπονδία Ελλάδος και το ελληνικό Πόλο.

Ας ευχηθούμε, η αθλητική δικαιοσύνη να αποκαταστήσει τη λογική και το δίκαιο.»

ΣΧΟΛΙΑ

ΑΣ

Δυναμικό ξεκίνημα του ΠΑΟΚ στο Final-4

Επιβλητική νίκη των κορασίδων του Δικεφάλου

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ ΑΡΘΡΟΥ

Με το... δεξί ξεκίνησαν τις υποχρεώσεις τους στο Final-4 της ΕΚΑΣΘ οι κορασίδες μπάσκετ του ΠΑΟΚ, επικρατώντας με 95-12 της Αναγέννησης Νέου Ρυσίου.

Οι παίκτριες του Δικεφάλου έκαναν το πρώτο βήμα προς τον τίτλο, σ' ένα παιχνίδι στο οποίο ήταν ανώτερες αγωνιστικά από τα πρώτα λεπτά της αναμέτρησης.

Τα κορίτσια του ΠΑΟΚ πήραν σημαντικό προβάδισμα από το ημίχρονο, 63-12, για να οδηγηθούν στην άνετη επικράτηση με 95-12.

Το Σάββατο 20 Απριλίου και ώρα 18:30 στο Μίκρας 1, οι «ασπρόμαυρες» θα αντιμετωπίσουν τον ηττημένο από τον αγώνα Παναθλητικός Συκεών-Άρης.

Δεκάλεπτα: 24-9, 63-12, 83-12, 95-12

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

ΑΣ

Χατζέλλη: «Ήταν μια νίκη χαρακτήρα»

Η προπονήτρια του ΠΑΟΚ για τη σπουδαία νίκη επί της ΑΕΚ

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ ΑΡΘΡΟΥ

Το πλέον αποφασιστικό βήμα για την παραμονή της στην πρώτη οχτάδα της βαθμολογίας έκανε η γυναικεία ομάδα πόλο του ΠΑΟΚ μετά τη νίκη επί της ΑΕΚ την Τετάρτη στο Ποσειδώνιο.

Η προπονήτρια του ΠΑΟΚ, Χρύσα Χατζέλλη, σχολίασε:

«Ήμασταν έτοιμες γι' αυτό το παιχνίδι εδώ και καιρό. Ξέραμε ότι αυτό το παιχνίδι θα μας κρατήσει μέσα στην πρώτη οκτάδα, οπότε ήμασταν συγκεντρωμένες 100%. Ξεκινήσαμε μπροστά από την αρχή, μας ισοφάρισαν σε κάποιο σημείο, αλλά σε όλο το υπόλοιπο παιχνίδι είχαμε το προβάδισμα. Κρατάω τους τρεις βαθμούς που μας βάζουν στην πρώτη οκτάδα, έχοντας ακόμα δύο παιχνίδια. Θα πάμε για το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα και θέση. Ήταν μία νίκη-χαρακτήρα. Ο ΠΑΟΚ θα πρέπει πάντα να είναι εκεί που είναι, ούτε θέλω να σκεφτώ ότι θα βρισκόμασταν κάπου αλλού, οπότε σίγουρα δείξαμε χαρακτήρα».

Η παίκτρια του ΠΑΟΚ, Μαρία Ντάσιου, είπε:

«Ήταν ένα πολύ δυνατό παιχνίδι, κόντρα σ' έναν αντίπαλο ο οποίος ήταν δυνατός και ανταγωνιστικός, και συγχαρητήρια γι' αυτό. Καταφέραμε να πετύχουμε τον στόχο μας, υπάρχουν ακόμα δύο παιχνίδια για το τέλος της κανονικής διάρκειας, ένα εκ των οποίων είναι πολύ σημαντικό, αυτό κόντρα στο Περιστέρι, θέλοντας να κλείσουμε με τη καλύτερη δυνατή πορεία. Ξέρουμε ότι όταν έχουμε παιχνίδι μέσα στο σπίτι μας θέλουμε να δίνουμε το καλύτερο δυνατό πρόσωπο».

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

ΑΣ

Οι ημερομηνίες για τον τίτλο

Πότε θα γίνουν ημιτελικοί και τελικοί στην Α1 χάντμπολ γυναικών

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ ΑΡΘΡΟΥ

Το σαββατοκύριακο ολοκληρώνεται η κανονική διάρκεια στην Α1 χάντμπολ γυναικών με τον ΠΑΟΚ να είναι σίγουρα στη 2η θέση της βαθμολογίας.

Αυτό σημαίνει ότι ο Δικέφαλος θα αντιμετωπίσει στα ημιτελικά των playoffs με πλεονέκτημα έδρας την ομάδα που θα τερματίσει στην 3η θέση (κατά πάσα πιθανότητα τον ΑΕΣΧ Πυλαίας) σε μια σειρά η πρόκριση θα κριθεί στις δύο νίκες.

Γνωστές έγιναν οι ημερομηνίες που θα διεξαχθούν οι ημιτελικοί και οι τελικοί των playoffs του φετινού πρωταθλήματος.

Β’ Φάση (Ημιτελικά)

1η αγωνιστική: Τετάρτη 24/4
2η αγωνιστική: ΣΚ 27-28/4
3η αγωνιστική: Τετάρτη 8/5 (εάν χρειαστεί)

Γ’ Φάση (Τελικοί)

1η αγωνιστική: ΣΚ 11-12/5
2η αγωνιστική: Τετάρτη 15/5
3η αγωνιστική: ΣΚ 18-19/5
4η αγωνιστική: Τετάρτη 22/5 (εάν χρειαστεί)
5η αγωνιστική: ΣΚ 25-26/5 (εάν χρειαστεί)

Σε περίπτωση που στη Β’ Φάση και στα 2 ζευγάρια η σειρά ολοκληρωθεί 2-0, το πρόγραμμα των τελικών θα διαμορφωθεί ως ακολούθως:

Γ’ Φάση (Τελικοί)

1η αγωνιστική: Τετάρτη 8/5
2η αγωνιστική: ΣΚ 11-12/5
3η αγωνιστική: ΣΚ 18-19/5
4η αγωνιστική: Τετάρτη 22/5 (εάν χρειαστεί)
5η αγωνιστική: ΣΚ 25-26/5 (εάν χρειαστεί)

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ