Connect with us

ΑΣ

Διπλό τίτλου για ΠΑΟΚ!

Μεγάλη νίκη για τον ΠΑΟΚ

Ραφαήλ Γκαϊδατζής

Διπλό τίτλου για ΠΑΟΚ!

Σημαντικό βήμα για την κατάκτηση και του φετινού πρωταθλήματος έκανε η γυναικεία ομάδα ποδοσφαίρου του ΠΑΟΚ που επικράτησε στην Κρήτη του Εργοτέλη με 2-0 για τη δεύτερη αγωνιστική των πλέι οφ της Women’s Football League.

Το σύνολο του Κανάτα ανέβηκε στους 6 βαθμούς και είναι στην κορυφή του μίνι πρωτάθληματος.

Ο Δικέφαλος έλεγξε το τέμπο του παιχνιδιού από το πρώτο σφύριγμα. Η Ολίνα Μπαξεβάνου απείλησε για πρώτη φορά την αντίπαλη εστία στο 13′ με τεχνικό πλασέ. Στη συνέχεια, η Αναστασία Σιδηροπούλου πήρε σκυτάλη με δύο χαμένες ευκαιρίες στο 16ο και 18ο λεπτό με σουτ εκτός περιοχής και με κεφαλιά, αντίστοιχα.

Στο 19′ Η Μαρία Μπασούρη εκβίασε το λάθος της αντιπάλου τερματοφύλακα, κέρδισε τη μπάλα και άνοιξε το σκορ. Στο 27′ η Έσε Ακίντα σούταρε, εκτός περιοχής, με την μπάλα να τραντάζει το δοκάρι της εστίας του Εργοτέλη.

Στην επανάληψη, η Ηλιάνα Μπουζίνου πέρασε στη θέση της Μπαξεβάνου και δύο λεπτά αργότερα διπλασίασε τα τέρματα του Δικεφάλου μετά από βολέ της Κόρι Μπάτερφιλντ.

Στο 75′ η Σιδηροπούλου ξεκίνησε μία επέλαση στην αντίπαλη περιοχή και είδε το πλασε της να περνάει λίγο δίπλα από το δοκάρι.

Ο Δικέφαλος αντέδρασε σωστά όταν ο Εργοτέλης δοκίμασε να βρει μπροστά, κατάφερε να διαχειριστεί το ρυθμό του αγώνα και να κλειδώσει τη νίκη με 0-2.

Επόμενη αγωνιστική υποχρέωση για την ομάδα του Λευτέρη Κανάτα, την Κυριακή 22 Μαΐου και ώρα 17:00, απέναντι στις Άβαντες Χαλκίδας, εκτός έδρας.

ΠΑΟΚ Morris (Λευτέρης Κανάτας): Μπάτερφιλντ, Σμιλίκοβιτς, Δοϊρανλή, Γιαννακά, Μήτκου, Ακίντα, Γιοβάνη, Χαλατσογιάννη, Σιδηροπούλου, Μπασούρη (67′ Ζώτου), Μπαξεβάνου (55′ Μπουζίνου)

ΣΧΟΛΙΑ

ΑΣ

Έφτασε τις 250 συμμετοχές ο αρχηγός!

Συνεχίζει να γράφει το κοντέρ για το Νικολαΐδη

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ ΑΡΘΡΟΥ

Τις 250 συμμετοχές με την φανέλα του ΠΑΟΚ, έφτασε στο παιχνίδι κόντρα στον ΑΕΣΧ Πυλαίας, ο αρχηγός της ανδρικής ομάδας Χάντμπολ, Νίκος Νικολαΐδης.

Ο Νίκος Νικολαΐδης, σύμφωνα πάντα με την «Ασπρόμαυρη Βίβλο», συμπλήρωσε τις 250 συμμετοχές με τον Δικέφαλο στο στήθος, στο νικηφόρο αγώνα του ΠΑΟΚ κόντρα στον ΑΕΣΧ Πυλαίας με 28-20.

Έτσι. ο αρχηγός του ΠΑΟΚ βρίσκεται στην πρώτη τετράδα συμμετοχών στην ιστορία του τμήματος Χάντμπολ ανδρών.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

ΑΣ

Η ώρα της πρώτης μεγάλης μάχης του ΠΑΟΚ

Ομάδα και κόσμος δίνουν ραντεβού στη Μίκρα με στόχο την άνοδο στη μεγάλη κατηγορία

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ ΑΡΘΡΟΥ

Την Κυριακή 31 Μαρτίου και ώρα 13:30, στο Εθνικό Γυμναστήριο Μίκρας 3, θα διεξαχθεί ο πρώτος προημιτελικός της Futsal League B', ανάμεσα στον ΠΑΟΚ mαteco και τον Κένταυρο.

Ο... δρόμος για την άνοδο στην Super League, το τμήματος Ποδοσφαίρου Σάλας του ΠΑΟΚ mαteco, ξεκινάει από την Θεσσαλονίκη, εκεί όπου ο Δικέφαλος θέλει να κάνει το πρώτο μεγάλο βήμα πρόκρισης στο Final-4 του πρωταθλήματος.

Άπαντες στο τμήμα Ποδοσφαίρου Σάλας του Δικεφάλου, κάνουν ανοικτό κάλεσμα στον κόσμο του ΠΑΟΚ, να δώσει δυναμικό παρών στην Μίκρα, στηρίζοντας την προσπάθεια των «ασπρόμαυρων».

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

ΑΣ

Με ελεύθερη είσοδο το ΠΑΟΚ – ΑΕΛ

Την Κυριακή στο γήπεδο των Νέων Επιβατών

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ ΑΡΘΡΟΥ

Στο Δημοτικό Γήπεδο Νέων Επιβατών, θα διεξαχθεί την Κυριακή 31 Μαρτίου και ώρα 16:00, ο αγώνας μεταξύ του ΠΑΟΚ Morris και της ΑΕΛ, στο πλαίσιο της 21ης αγωνιστικής της Α' Εθνικής.

Η είσοδος θα είναι ΕΛΕΥΘΕΡΗ.

Οι παίκτριες του ΠΑΟΚ καλούν τον κόσμο της ομάδας στο πλευρό τους, ώστε να πανηγυρίσουν μαζί του ακόμα ένα τρίποντο, το οποίο θα τις φέρει πιο κοντά στην κατάκτηση του πρωταθλήματος

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ