Connect with us

ΑΣ

Παίκτρια του ΠΑΟΚ η Ζαρόσκλινσκα-Κρολ

Ανακοινώθηκε η Πολωνή διαγώνια

Ραφαήλ Γκαϊδατζής

Παίκτρια του ΠΑΟΚ η Ζαρόσκλινσκα-Κρολ

Παίκτρια του ΠΑΟΚ με κάθε επισημότητα είναι η Πολωνή, Καταρζίνα Ζαρόσκλινσκα-Κρολ, όπως ανακοινώθηκε από τον Δικέφαλο.

Οι «ασπρόμαυρες» προσθέτουν στο δυναμικό τους μια ιδιαίτερα έμπειρη παίκτρια με παραστάσεις από τα μεγάλα πρωταθλήματα της Ευρώπης και τις διεθνείς διοργανώσεις.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

Ο ΠΑΟΚ, και το τμήμα Βόλεϊ γυναικών, ανακοινώνουν την έναρξη συνεργασίας με την αθλήτρια, Katarzyna Zaroślińska-Król, για την αγωνιστική περίοδο 2022-2023.

Γεννημένη στις 03/02/1987 στην Πολωνία, η Katarzyna Zaroślińska-Król αγωνίζεται ως διαγώνιος και έχει ύψος 187cm.

Ξεκίνησε την καριέρα της την σεζόν 2006-2007 στην πολωνική, LTS Legionovia Legionowo, συνεχίζοντας την επόμενη σεζόν στην Skra Bełchatów.

Η αγωνιστική σεζόν 2008-2009 την βρήκε στην KPSK Stal Mielec, στην οποία ξεχώρισε με τις εμφανίσεις της, αρχίζοντας να βρίσκεται στα «ραντάρ» των κορυφαίων ομάδων του πολωνικού πρωταθλήματος.

Έτσι, την χρονιά 2009-2010 αγωνίστηκε για λογαριασμό της Grot Budowlani Łódź, κατακτώντας τον πρώτο συλλογικό τίτλο της καριέρα της, αυτόν του Κυπέλλου Πολωνίας.

Στην Grot Budowlani Łódź έμεινε και την περίοδο 2010-2011, παίρνοντας τις πρώτες της παραστάσεις στην κορυφαία διασυλλογική διοργάνωση του CEV Champions League.

Τα επόμενα τρία χρόνια την βρήκαν με την φανέλα της Tauron MKS Dąbrowa Górnicza, με την οποία κατέκτησε δύο κύπελλα Πολωνίας και δύο Σούπερ Καπ Πολωνίας, ενώ αγωνίστηκε τόσο στο CEV Champions League, όσο και στο CEV Women’s Cup.

Την χρονιά 2015-2016 αγωνίστηκε για λογαριασμό της PGE ATOM Trefl Sopot, φτάνοντας μέχρι τα προημιτελικά του CEV Champions League, ενώ η επόμενη ήταν η σεζόν-ορόσημο για την ίδια.

Τη σεζόν 2016-2017 αγωνίστηκε στην Chemik Police, με την οποία κατέκτησε το «νταμπλ». Στην ίδια ομάδα συνέχισε και τη σεζόν 2017-2018, φτάνοντας μέχρι την κατάκτηση του πρωταθλήματος, αλλά και στα προημιτελικά του CEV Champions League.

Στις επόμενες τέσσερις σεζόν παρέμεινε στο πολωνικό πρωτάθλημα, αγωνιζόμενη για τις KS DevelopRes SkyRes Rzeszów, ŁKS Commercecon Łódź και E.Leclerc Moya Radomka Radom.

Όσον αφορά τις ατομικές διακρίσεις, έχει αναδειχθεί κορυφαία διαγώνιος του πολωνικού πρωταθλήματος πέντε φορές, κορυφαία σκόρερ αλλά και κορυφαία spiker δύο φορές, και καλύτερη σέρβερ μία φορά.

Διεθνής με όλες τις ηλικιακές κατηγορίες της Εθνικής Πολωνίας, καταγράφοντας πολλές συμμετοχές και στην Εθνική Γυναικών.

Η μεταγραφή της στον ΠΑΟΚ σηματοδοτεί και την πρώτη «έξοδο» της από το πολωνικό πρωτάθλημα, καθώς στο παρελθόν δεν έχει αγωνιστεί σε άλλη ευρωπαϊκή ομάδα.

Για την έναρξη συνεργασίας της με τον ΠΑΟΚ, η Katarzyna Zaroślińska-Król, δήλωσε στην επίσημη ιστοσελίδα του Συλλόγου, acpaok.gr:

«Είμαι ενθουσιασμένη που θα αγωνιστώ σ’ έναν Σύλλογο όπως είναι ο ΠΑΟΚ. Είναι τιμή μου να είμαι μέλος αυτής της μεγάλης ομάδας. Έρχομαι στον ΠΑΟΚ για να πετύχουμε τους υψηλότερους στόχους μας. Θέλω να ευχαριστήσω τον κ. Αμοιρίδη, και τον προπονητή, για την εμπιστοσύνη στο πρόσωπο μου. Πιστεύω ότι στο τέλος της χρονιάς θα πετύχουμε τους στόχους που έχουμε θέσει. Ανυπομονώ να έρθω στην Ελλάδα και να ξεκινήσει για εμένα μία νέα περιπέτεια μαζί με όλους εσάς!».

Welcome Katarzyna!

ΣΧΟΛΙΑ

ΑΣ

Με απόλυτη επιτυχία το 2ο Street Handball του ΠΑΟΚ

Όμορφες στιγμές για τους μικρούς αθλητές

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ ΑΡΘΡΟΥ

Με απόλυτη επιτυχία ολοκληρώθηκε το 2ο Street Handball, στο σχολικό γυμναστήριο της Παπάφη, από την Ακαδημία Χάντμπολ του ΠΑΟΚ.

Με φιλοξενούμενη την ομάδα από τη Λάρισα, μικροί μαθητές και μαθήτριες, αγωνίστηκαν και απόλαυσαν το παιχνίδι, παρουσία αθλητών της αντρικής ομάδας.

Οι νεαροί αθλητές και οι νεαρές αθλήτριες, είχαν την ευκαιρία να φωτογραφηθούν με το κύπελλο το οποίο κατέκτησε η αντρική ομάδα στην Χαλκίδα.

Η Ακαδημία Χάντμπολ του ΠΑΟΚ, ευχαριστεί όλους τους γονείς για τη συνεχή εμψύχωση των μικρών αθλητών, και ιδιαιτέρως την αποστολή από τη Λάρισα, με τον προπονητή, Βασίλη Γκουράβα και τους συνεργάτες του. Τέλος, τον καθηγητή Φυσικής Αγωγής, Γιάννη Μπαχά, και τον μαθητή του και απόφοιτο την πρόσφατης Σχολής Διαιτητων, Γρηγόρη Σαλτσίδη, για την άψογη διαιτησία των αγώνων.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

ΑΣ

Σολοποτιάς: «Δύναμη, πάθος, αυτοθυσία»

Αποθέωσε τις παίκτριες του ο προπονητής του ΠΑΟΚ Β

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ ΑΡΘΡΟΥ

Ο Μανώλης Σολοποτιάς, προπονητής της δεύτερης ομάδας γυναικείου ποδοσφαίρου του ΠΑΟΚ, μίλησε για τη σπουδαία νίκη με 1-0 επί της ΑΕΛ Β στο πλαίσιο της προημιτελικής φάσης του πρωταθλήματος Β' ομάδα ποδοσφαίρου γυναικών.

Συγκεκριμένα, είπε:

«Κερδίσαμε ένα πάρα πολύ δύσκολο παιχνίδι, απέναντι σε μεγαλύτερες ηλικιακά και πιο έμπειρες παίκτριες, οι περισσότερες από τις οποίες αγωνίζονται στην Α' Εθνική.

Τα κορίτσια μας επέδειξαν δύναμη, πάθος, αυτοθυσία, και αδιάκοπη προσπάθεια, όπως ακριβώς αρμόζει σε αυτό το σύνολο αλλά και στον μεγάλο Σύλλογο που ανήκουμε.

Συγχαρητήρια σε όλες, όπως επίσης και στην πρώτη ομάδα για την πρόκριση της επί του Παναθηναϊκού. Ευχόμαστε μετά το πρωτάθλημα να κατακτήσει και το κύπελλο Ελλάδος».

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

ΑΣ

Λιώνης: «Όταν είσαι ΠΑΟΚ τίποτα δεν κερδίζεται εύκολα»

Μέσα από μια κατάθεση ψυχής κάνει το «ταμείο» της σεζόν

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ ΑΡΘΡΟΥ

Ολοκληρώνοντας μια ονειρική πρώτη χρονιά ζωής, το τμήμα ποδοσφαίρου σάλας του ΠΑΟΚ κατέκτησε την άνοδο και το πρωτάθλημα και από την επόμενη σεζόν θα αγωνίζεται στα μεγάλα σαλόνια.

Ο Ανέστης Λιώνης μέσα από μια ανάρτηση - κατάθεση ψυχής κάνει το «ταμείο» των όσων έζησαν οι πρωταγωνιστές της επιτυχίας αυτής.

Αναλυτικά όσα αναφέρει:

«Πέρασαν 5 μέρες για να βρω τα λόγια για την ομορφότερη σεζόν της ζωής μου.

Κάποιοι τρελοί μαζευτήκαμε σιγά σιγά από το καλοκαίρι, αφήνοντας σε δεύτερη μοίρα τις ζωές μας, με μοναδικό στόχο το να πετύχουμε κάτι σπουδαίο με τη φανέλα της ομάδας που αγαπάμε από μικρά παιδιά. Και τα καταφέραμε.

Ατελείωτα χιλιόμετρα, δύσκολοι τραυματισμοί, ήττες και ισοπαλίες στο τέλος λόγω απειρίας ενώ είμασταν καλύτεροι, στενοχώριες.. Μέσα από αυτά όλοι βγήκαμε πιο δυνατοί και φτάσαμε στο πιο ευτυχισμένο τέλος. Και στην τελική όταν είσαι ΠΑΟΚ τίποτα δεν κερδίζεται εύκολα.

Θέλω να ευχαριστήσω όσους συνέβαλλαν σε αυτό το ασπρόμαυρο ταξίδι. Τον Απόστολο Καΐση, αυτόν τον άρρωστο οπαδο του ΠΑΟΚ που του ήταν ο ιδρυτής αυτου του τμήματος, τον Κωνσταντίνο Φωτιάδη που βοήθησε τα μέγιστα στην υλοποίηση του, τον Πέτρο Βασιλακίδη που ανέλαβε στη συνέχεια την ηγεσία του τμήματος και έτρεχε μέρα νύχτα για να το κρατήσει όρθιο, τον προπονητή μας, τον Λεωνίδα Παπαδόπουλο που ξόδεψε ατέλειωτες ώρες προπόνησης και υπομονής για να μας μάθει το ποδοσφαιρο Σάλας και να μας οδηγήσει στην κατάκτηση του πρωταθλήματος και φυσικά όλους μου τους συμπαίκτες που έβαλαν κάτω τον εγωισμό τους και παραμειναμε ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ και στα εύκολα αλλά και στα δύσκολα.

Το πρωτάθλημα είναι αφιερωμένο σε ολους εμάς που θυσιάσαμε τα πάντα για να φτάσουμε ως εδώ, στους ΠΑΟΚτσηδες όλου του κόσμου που αγαπάνε αγνά την ομάδα μας, σε όσους έφυγαν από τη ζωή για τα 4 αυτά γραμματα, στον Γιαννάκη, στον Μιχάλη και σε όλους μας τους χορηγούς που στήριξαν το εγχείρημα αυτό.

Φυσικά στον αδερφό μου Αλέξανδρο Βασάρα που τραυματίστηκε σοβαρά στα μέσα της χρονιάς και του είχα ταξει αυτό το πρωτάθλημα παρά την τέραστια για εμάς απουσία του και στον μάγο από τις φαβέλες της Βραζιλίας Στέλιο Χαρπίδη που τραυματίστηκε στον ημιτελικό και μας έδωσε άλλο ένα κίνητρο να τα δώσουμε όλα για την κατάκτηση του πρωταθλήματος.

Τώρα αρχίζει το καλό!
SATALANA

Υ.Γ. ΤΙ ΕΙΣΑΙ ΓΙΑ ΜΕΝΑ, ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΞΕΡΕΙ».

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ