Connect with us

ΑΣ

Υπάρχει και αυτός ο ΠΑΟΚ και αξίζει περισσότερα

Ο «ασπρόμαυρος» στίβος που λάμπει, αλλά χρειάζεται στήριξη για να «πετάξει» ακόμα ψηλότερα

Ραφαήλ Γκαϊδατζής

Υπάρχει και αυτός ο ΠΑΟΚ και αξίζει περισσότερα

Το πανελλήνιο πρωτάθλημα στίβου επέστρεψε στη Θεσσαλονίκη και οι αθλητές και αθλήτριες του ΠΑΟΚ έφεραν σπουδαίες επιτυχίες στο σύλλογο πιστοποιώντας την ανοδική πορεία του τμήματος.

Μετάλλια, αξιόλογες ατομικές επιδόσεις, μεγάλη αισιοδοξία, αλλά και ταυτόχρονα έντονος προβληματισμός, είναι το «ασπρόμαυρο» ταμείο της παρουσίας του Δικεφάλου στο πανελλήνιο πρωτάθλημα στίβου που φιλοξενήθηκε την περασμένη εβδομάδα στο Καυτανζόγλειο.

Εντυπωσιακή η Χαϊτίδου με τις δύο πρωτιές σε μήκος Κ23 και γυναίκες. «Χρυσός» ο Αντώνης Μέρλος στο ύψος των ανδρών. Στο ψηλότερο σκαλί του βάθρου ο Βροντινός στα 100 μ. Κ23, αγγίζοντας το μετάλλιο στα 100μ στους άνδρες (τέταρτη θέση) και στη σκυταλοδρομία 4Χ100 Κ23 εκεί όπου συμμετείχε με τους Τσιαούση, Πούπαλο, Μαβιλίδη. Αργυρό μετάλλιο για την Κοτσαχείλη στο επί κοντώ Κ23 και τέταρτη θέση στις γυναίκες. «Χάλκινος» ο Καραγιώργος στα 110μ εμπόδια και όγδοη θέση στα 400μ εμπόδια.

Κοντά σε μια θέση στο βάθρο και ο Μανταρτζίδης που κατετάγη τέταρτος στο τριπλού ανδρών. Στην οχτάδα η Μίζιου στο μήκος και ο Λαμπίδης στη σφαίρα. Στην όγδοη θέση η σκυταλοδρομία 4Χ100 στους άνδρες (Γαϊτανίδης, Μαβιλίδης, Καραγιώργος, Βροντινός).

Το να μπει κάποιος στην οχτάδα ενός πανελληνίου πρωταθλήματος είναι κάτι ιδιαίτερα δύσκολο. Το τμήμα και οι αθλητές φέρνουν τόσες επιτυχίες, αλλά η στήριξη είναι αναγκαία. Παιδιά που εκπροσωπούν τον ΠΑΟΚ και την Ελλάδα σε διεθνείς διοργανώσεις, αλλά θέλουν μια χείρα βοηθείας για να ανέβουν ακόμα ψηλότερα.

Δεν μπορούμε να σκεφτόμαστε αυτά τα παιδιά μόνο στις επιτυχίες και όταν σβήνουν τα φώτα να μην είμαστε εκεί δίπλα τους έμπρακτα.

Καλώς ή κακώς, ΠΑΟΚ δεν είναι μόνο τα ομαδικά αθλήματα. Είναι όλος ο σύλλογος, ο κάθε αθλητής και αθλήτρια που ιδρώνει για τον Δικέφαλο για να τον ανεβάσει στην κορυφή.

Με αφορμή την ολοκλήρωση του πανελληνίου πρωταθλήματος και της παρουσίας του «ασπρόμαυρου» στίβου, η έφορος του τμήματος Τάνια Κεραμιδά, μίλησε στο PAOK24:

«Ήτανε μια δύσκολη χρονιά για εμάς. Είμαι σε γενικές γραμμές ευχαριστημένη από την εικόνα. Προσπαθούμε σκληρά μαζί με τους τεχνικούς μου να πάμε βήμα βήμα το τμήμα στίβου εκεί που του αξίζει. Είμαι τυχερή που έχω κοντά μου πανάξιους προπονητές .

Το τμήμα τα τελευταία χρόνια έχει ανεβεί αρκετά στην πανελλήνια κατάταξη, έχει πρωταθλητές που ανήκουν στην Εθνική Ομάδα , κάθε χρόνο φέρνουν μετάλλια σε Βαλκανικούς , συμμετοχές σε Πανευρωπαϊκά, φέτος στους Μεσογειακούς , αρκετές διακρίσεις.

Είναι όμως κάτι παραπάνω από αναγκαία η στήριξη του κόσμου στο ασπρόμαυρο τμήμα μας».

ΣΧΟΛΙΑ

ΑΣ

Mε ΟΦΗ στα ημιτελικά οι Πρωταθλήτριες!

Ό δρόμος του ΠΑΟΚ για την κατάκτηση του Νταμπλ!

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ ΑΡΘΡΟΥ

Με γκολ της Μουστάκ στο 17΄ και της Ζέρβας στο 23΄, η γυναικεία ομάδα του ΟΦΗ επικράτησε στα Τρίκαλα της τοπικής ομάδας με 2-0 και προκρίθηκε στα ημιτελικά του Κυπέλλου Ελλάδας!

Έτσι, η ομάδα της Κρήτης θα τεθεί απέναντι στον ΠΑΟΚ  στην ημιτελική φάση του θεσμού, σε νοκ άουτ αναμέτρηση που θα διεξαχθεί στο ΒΑΚ του Ηρακλείου.

Σε ότι αφορά τον άλλο ημιτελικό, η Ολυμπιάδα Υμηττού θα υποδεχθεί την ΑΕΚ.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

ΑΣ

ΑΕΚ – ΠΑΟΚ… ξανά

Η πρώτη μάχη μετά το απρόοπτο και οι ημερομηνίες της σειράς

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ ΑΡΘΡΟΥ

Το Σάββατο 27/4 θα ξεκινήσει η ημιτελική σειρά των playoffs της Handball Premier μεταξύ ΠΑΟΚ και ΑΕΚ, με τους «ασπρόμαυρους» να έχουν μειονέκτημα έδρας.

Το πρώτο παιχνίδι θα γίνει στην έδρα της Ένωσης στις 18:00 στο κλειστό του Καματερού.

Υπενθυμίζεται ότι η σειρά ήταν να ξεκινήσει το προηγούμενο Σάββατο, όμως η ομαδική τροφική δηλητηρίαση που «χτύπησε» την αποστολή του ΠΑΟΚ, άλλαξε τα δεδομένα.

Οι ημερομηνίες:

1η αγωνιστική Σάββατο 27/4 (ΚΓ Καματερού 18:00) ΑΕΚ- ΠΑΟΚ

Αν προκριθεί ο Ολυμπιακός στον τελικό του European Cup

2η αγωνιστική ΣΚ 18-19/5 ΠΑΟΚ-ΑΕΚ
3η αγωνιστική ΣΚ 25-26/5 ΑΕΚ- ΠΑΟΚ (εάν χρειαστεί)

Αν αποκλειστεί ο Ολυμπιακός στον ημιτελικό του European Cup

2η αγωνιστική ΤΕΤ 15/5 ΠΑΟΚ- ΑΕΚ
3η αγωνιστική ΣΚ 18-19/5 ΑΕΚ- ΠΑΟΚ (εάν χρειαστεί)

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

ΑΣ

Χατζηθεοδώρου: «Γιατί όχι και στο Τσάμπιονς Λιγκ!»

Συνεχάρη τους παίκτες και ευχαρίστησε τον κόσμο ο προπονητής του ΠΑΟΚ

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ ΑΡΘΡΟΥ

Με νέα επική εμφάνιση η ανδρική ομάδα πόλο του ΠΑΟΚ υπέταξε στα πέναλτι τον Απόλλωνα Σμύρνης και με 2-0 νίκες στη σειρά πήρε την πρόκριση στα ημιτελικά των playoffs του πρωταθλήματος.

Ο Δικέφαλος εξασφάλισε ήδη ευρωπαϊκό εισιτήριο και πλέον θα παίξει με τη Βουλιαγμένη έχοντας μειονέκτημα έδρας.

Ο προπονητής του ΠΑΟΚ, Θοδωρής Χατζηθεοδώρου, δήλωσε:

«Πραγματικά είναι κάτι το ιδιαίτερο αυτό που έγινε σήμερα. Πάρα πάρα πάρα πολλά συγχαρητήρια σε αυτά τα 15 παλικάρια. Μπορεί να ακούγεται ρομαντικό αλλά είναι με όλη την σημασία της λέξης. Θεωρώ για τον κόσμο ο οποίος ασχολείται με το πόλο πρέπει να κάναμε την έκπληξη της 20ετίας, αν λάβει κανείς υπόψη το πόσο μεγάλο μέγεθος είναι ο Απόλλων, με εξαιρετικούς παίκτες και πολύ καλό προπονητή, και με τριπλάσιο μπάτζετ από εμάς.

Κάναμε δύο παιχνίδι αονειρεμένα. Προς Θεού δεν είμαστε καλύτερη ομάδα από τον Απόλλωνα, θεωρώ πως σε αυτό το τριήμερο παίξαμε καλύτερα και το θέλαμε πιο πολύ. Είναι στιγμές γιορτής, χαράς, αξίζουν πολλά συγχαρητήρια στα παιδιά. Ένα τεράστιο ευχαριστώ στον κόσμο ο οποίος γέμισε το Ποσειδώνιο και νομίζω ότι τους ανταμείψαμε με μοναδικές στιγμές. Καλή συνέχεια στον Απόλλωνα στο υπόλοιπο του πρωταθλήματος.

Αυτή τη στιγμή ο στόχος εκπληρώθηκε, πήραμε το ευρωπαϊκό εισιτήριο, αλλά δεν έχουμε τίποτα να χάσουμε. Θα κοιτάξουμε τα παιχνίδια με την Βουλιαγμένη, χωρίς φόβο, με το ίδιο πάθος, και όπου βγει. Πλέον στο σημείο που είμαστε θα κυνηγήσουμε, γιατί όχι, την έξοδο μας στο Τσάμπιονς Λιγκ».

Από την πλευρά του ο γκολκίπερ του ΠΑΟΚ, Νάκος Σιορδίλης, είπε:

«Είμαστε σίγουρα πάρα πολύ χαρούμενοι, ευχαριστημένοι και ευτυχισμένοι. Ο στόχος ο οποίος ήταν η Ευρώπη, επετεύχθη, πολύ πιο εύκολα και πολύ πιο νωρίς απ' ότι περιμέναμε. Ένα πράγμα θέλω να πω, ο Απόλλων μας κέρδισε δύο φορές στην κανονική περίοδο με μεγάλα σκορ, αλλά στα πλέι-οφ παίζει ρόλο η καρδιά και το πόσο θέλεις το παιχνίδι, τίποτα άλλο. Θα πάμε τώρα στους ημιτελικούς κόντρα σε μία τεράστια ομάδα στο πόλο, όπως είναι η Βουλιαγμένη. Ό,τι κερδίσουμε είναι προς όφελος μας, χωρίς άγχος, τα αποτελέσματα θα δείξουν. Βεβαίως πως υπάρχει στο μυαλό μας και η έξοδος στο Τσάμπιονς Λιγκ».
, είπε:

 

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ