Connect with us

ΑΣ

«Χρυσός» ο Ρωμανίδης του ΠΑΟΚ

«Ασπρόμαυρη» πρωτιά σε διεθνές τουρνουά

Ραφαήλ Γκαϊδατζής

«Χρυσός» ο Ρωμανίδης του ΠΑΟΚ

Με το χρυσό μετάλλιο στο στήθος επέστρεψε από τα Τρίκαλα ο παλαιστής του ΠΑΟΚ, Δημήτρης Ρωμανίδης.

Ο αθλητής του Δικεφάλου έλαβε μέρος στο διεθνές τουρνουά «Metheora Trikala» που φιλοξενήθηκε στην πόλη.

Με τις εμφανίσεις του κατάφερε να ξεχωρίσει στην κατηγορία των 71 κιλών και να ανέβει στο ψηλότερο σκαλί του βάθρου κατακτώντας την πρώτη θέση.

ΣΧΟΛΙΑ

ΑΣ

Λύτρωση στην παράταση και πανάξια πρόκριση ΠΑΟΚ!

Η Γιαννακά στο 116′ τιμώρησε τον Παναθηναϊκό που είχε… δεκανίκια στους Νέους Επιβάτες

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ ΑΡΘΡΟΥ

Με «χρυσό» γκολ της Γιαννακά στο 116' ο ΠΑΟΚ επικράτησε στην παράταση με 1-0 (κ.α 0-0) του Παναθηναϊκού στους Νέους Επιβάτες και πήρε την πρόκριση στα ημιτελικά του κυπέλλου Ελλάδας!

Εκεί ο Δικέφαλος θα αντιμετωπίσει εκτός έδρας σε νοκ άουτ ματς το νικητή του ζευγαριού Τρίκαλα - ΟΦΗ που αγωνίζονται την Πέμπτη στις 12:00.

Ο ΠΑΟΚ είχε το πάνω χέρι σε όλη τη διάρκεια του πρώτου μέρους απειλώντας την εστία του Παναθηναϊκού, χωρίς όμως να καταφέρνει να φτάνει στο γκολ.

Ο Δικέφαλος φωνάζει για τη φάση του 7' όταν μετά από εκτέλεση πλάγιο η μπάλα έφτασε στη Βαρδαλή που ανατράπηκε μέσα στην περιοχή, αλλά τον διαιτητή να μην καταλογίζει πέναλτι.

Χωρίς κάτι ιδιαίτερο στο δεύτερο μέρος, με τις δύο ομάδες να οδηγούνται στην παράταση καθώς το 0-0 ήταν το αποτέλεσμα της κανονικής διάρκειας.

Νέες φωνές του ΠΑΟΚ στο 96' για πέναλτι, με παίκτρια του ΠΑΟΚ να «γκρεμίζει» την Στράντζαλη μέσα στην περιοχή μετά από σέντρα της Μήτκου, αλλά τον διαιτητή να μην καταλογίζει τίποτα!

Φινάλε και στο πρώτο μέρος της παράτασης με το 0-0 να παραμένει.

Το πολυπόθητο γκολ για τον ΠΑΟΚ ήρθε στο 116'. Η Γιαννακά έκανε τρομερή ενέργεια μετά από εντυπωσιακή πάσα της Μήτκου. Η παίκτρια του Δικεφάλου έπιασε το σουτ, η μπάλα χτύπησε στο κεφάλι της Νεφρού, άλλαξε πορεία και κατέληξε στα δίχτυα για το 1-0!

Το άγχος πλέον μεταφέρθηκε εξ' ολοκλήρου στην πράσινη πλευρά με την κλεψύδρα να αδειάζει και το σκορ να μην αλλάζει ως το φινάλε.

Οι δύο ομάδες ανανεώνουν το ραντεβού τους το Σάββατο στις 13:45 στην Αθήνα για την 24η αγωνιστική της Α' Εθνικής, σε ένα παιχνίδι που ενδεχομένως ο ΠΑΟΚ να στεφθεί και μαθηματικά πρωταθλητής Ελλάδας.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

ΑΣ

ΠΑΟΚ – Παναθηναϊκός (Live Stream)

Δείτε ζωντανά το νοκ άουτ αγώνα κυπέλλου

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ ΑΡΘΡΟΥ

Νοκ άουτ παιχνίδι για την προημιτελική φάση του Κυπέλλου Ελλάδας ποδοσφαίρου γυναικών με τον ΠΑΟΚ να υποδέχεται σήμερα στις 16:00 τον Παναθηναϊκό.

Ο Δικέφαλος επιστρέφει στις υποχρεώσεις του Κυπέλλου, μετά την επέκταση του νικηφόρου σερί στο πρωτάθλημα με την επικράτηση 2-1 επί του Ατρομήτου. Οι «ασπρόμαυρες» αποκλείοντας την Δόξα Δράμας και τον Άρη, μπαίνουν στην μάχη του προημιτελικού, έχοντας ως στόχο την κατάκτηση του τροπαίου.

Απέναντί του, ο Παναθηναϊκός, ο οποίος στην αγωνιστική που πέρασε στο πρωτάθλημα, επικράτησε με 0-2 των Ελπίδων Καρδίτσας, παραμένοντας στην τρίτη θέση της βαθμολογίας. Ο Παναθηναϊκός βρέθηκε στον δρόμο του ΠΑΟΚ, αποκλείοντας τον Διαγόρα Ραχών και την Αγία Παρασκευή.

Δείτε ζωντανά τον αγώνα

0-0 κανονική διάρκεια

Παίζουμε την παράταση

1-0 με γκολ της Γιαννακά στο 116' προκρίνεται ο ΠΑΟΚ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

ΑΣ

Έδωσε τη μάχη του και ολοκλήρωσε τη σεζόν

Φινάλε στην έβδομη θέση για τον ΠΑΟΚ

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ ΑΡΘΡΟΥ

Ολοκληρώθηκε η σεζόν για τη γυναικεία ομάδα πόλο του ΠΑΟΚ που γνώρισε την ήττα στην Αθήνα με 9-8 από το Περιστέρι.

Ο Δικέφαλος δεν είχε βαθμολογικό ενδιαφέρον για το παιχνίδι μιας και είχε εξασφαλίσει τη θέση του στην οχτάδα, με τις «ασπρόμαυρες» όμως να δίνουν τη μάχη τους απέναντι σε μια ομάδα που ήθελε τη νίκη για να αποφύγει τα playouts.

Ο ΠΑΟΚ ρίχνει αυλαία στην 7η θέση με 22 βαθμούς, όσους έφτασε και το Περιστέρι, με το σύνολο της Χατζέλλη όμως να υπερτερεί στην ισοβαθμία λόγω της νίκης με 13-8 στον πρώτο γύρο.

Πρώτη σκόρερ για τον Δικέφαλο η Γιαπωνέζα, Ερούνα με 3 γκολ.

Τα οκτάλεπτα: 3-1, 3-3, 1-1, 2-3

ΓΣ ΠΕΡΙΣΤΕΡΙΟΥ (Θοδωρής Ανδρεάκος): Ζαφειράκη, Μάμογλου, Λαλούση, Γροζοπούλου 1, Αποστολίδου , Κόλλια, Πετάση, Μπερίκου, Πέττα 1, Λασκαρίδου 5, Κάσσαρη, Γκοτζιά 1, Μαρία Καραγιάννη, Λέβι 1.

ΠΑΟΚ (Χρύσα Χατζέλη ): Γκανγκλ, Μπίκου, Παρασκευοπούλου, Τζελέπη, Χριστοφορίδου, Ντάσιου 1, Γραικού , Γιαμπασάκου, Ερούνα 3, Ντόνα-Τσιάκα 1, Κοντονή 2 Νιαρχάκου 1, Λεριώτη, Κολτσίδα, Καλλία.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ