Connect with us

ΑΣ

Ανακοίνωσε Θεοδόση Ηλία ο ΠΑΟΚ

Στα ασπρόμαυρα ο Έλληνας πασαδόρος

PAOK24

Ανακοίνωσε Θεοδόση Ηλία ο ΠΑΟΚ

Την απόκτηση του Θεοδόση Ηλία ανακοίνωσε το τμήμα βόλεϊ ανδρών του ΠΑΟΚ.

Ο Έλληνας πασαδόρος ξεκίνησε την καριέρα του από τον Ηρακλή, ενώ την περσινή χρονιά αγωνίστηκε στο Φοίνικα Σύρου υπό τις οδηγίες του νυν προπονητή του Δικεφάλου.

Η ανακοίνωση του ΑΣ ΠΑΟΚ αναφέρει:

«Ο ΠΑΟΚ, και το τμήμα Βόλεϊ ανδρών, ανακοινώνουν την έναρξη συνεργασίας με τον αθλητή, Θεοδόση Ηλία, για την αγωνιστική περίοδο 2022-2023.

Γεννημένος στις 20/05/1995, ο Θεοδόσης Ηλίας αγωνίζεται ως πασαδόρος και έχει ύψος 190cm.

Ξεκίνησε την καριέρα του το 2011 από τον Ηρακλή Θεσσαλονίκης, με τον οποίο ήρθε σε επαφή και με τους πρώτους τίτλους, και στον οποίο παρέμεινε μέχρι το 2015.

Επόμενος σταθμός της καριέρας του ήταν ο Φοίνικας Σύρου, στον οποίον όμως έμεινε για μία σεζόν (2015-16), επιστρέφοντας και πάλι στον Ηρακλή τη επόμενη (2016-17).

Την σεζόν 2017-18 πραγματοποίησε και πάλι το ταξίδι Θεσσαλονίκη-Σύρου, για αγωνιστεί στην ομάδα του Φοίνικα.

Στην συνέχεια ακολούθησε μία διετία στην οποία αγωνίστηκε στο Ροδίων Άθλησις (2018-19) και στον Φίλιππο Βέροιας (2019-20), συμβάλλοντας με τις εμφανίσεις του στην ομάδα της Ημαθίας την ιστορική άνοδο του σωματείου στην Volleyleague ανδρών.

Την περσινή αγωνιστική σεζόν αγωνίστηκε με την φανέλα του Φοίνικα Σύρου, κατακτώντας με τους «Πειρατές» το Σούπερ Καπ, υπό τις οδηγίες του νυν προπονητή του ΠΑΟΚ, Joshko Milenkoski».

Στις πρώτες του δηλώσεις ό νέος παίκτης του ΠΑΟΚ δήλωσε «Είμαι πολύ χαρούμενος που επιστρέφω στην πόλη μου, και ανήκω πλέον στην Οικογένεια του ΠΑΟΚ. Θέλω να ευχαριστήσω τον Πρόεδρο, κ. Αθανάσιο Κατσαρή, την Διοίκηση, και τον προπονητή, Joshko Milenkoski, για την εμπιστοσύνη τους. Θα προσπαθήσω από την πλευρά μου να δώσω τον καλύτερο μου εαυτό, ώστε η ομάδα να πετύχει όλους τους στόχους της. Εύχομαι να έχουμε μία χρονιά με υγεία πάνω απ’ όλα και πολλές επιτυχίες».

ΣΧΟΛΙΑ

ΑΣ

Μεγάλη πρόκριση Μελαδίνη – Δύο πανελλήνια ρεκόρ ο Δημανόπουλος

Εξαιρετικές επιδόσεις των κολυμβητών του ΠΑΟΚ

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ ΑΡΘΡΟΥ

Εξαιρετικές επιδόσεις είχαν οι κολυμβητές του ΠΑΟΚ, Οδυσσέας Μελαδίνης και Χρήστος Δημανόπουλος.

Ο Οδυσσέας Μελαδίνης με χρόνο 22:31 στα 50μ. ελεύθερο πήρε την πρόκριση για το ευρωπαϊκό πρωτάθλημα ανδρών/γυναικών, το οποίο θα διεξαχθεί στο Βελιγράδι στις 17-23 Ιουνίου.

Επίσης, με την επίδοση των 22:60 κατέρριψε το ρεκόρ το οποίο υπήρχε εδώ και 16 χρόνια, από τον Απόστολο Τσαγκαράκη με 22:66.

Ο Χρήστος Δημανόπουλος με την σειρά του έκανε δύο πανελλήνια ρεκόρ στην κατηγορία των παίδων. Στους Πανελλήνιους σχολικούς αγώνες ΓΕΛ-ΕΠΑΛ στα 50μ. πεταλούδα με επίδοση 24:59, και στα Νιόβεια στα 50μ. ελεύθερο με επίδοση 23:12.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

ΑΣ

Οι γκολάρες που έκριναν άνοδο και τίτλο! (vids)

Οι «κεραυνοί» των Αναστασιάδη και Μπικιάρη

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ ΑΡΘΡΟΥ

Ονειρική η παρθενική σεζόν του τμήματος ποδοσφαίρου σάλας του ΠΑΟΚ που κατάφερε να κερδίσει την άνοδο στη μεγάλη κατηγορία, αλλά ταυτόχρονα και τον τίτλο του πρωταθλητή στη Futsal League 2.

Η άνοδο και η κατάκτηση του τίτλου «σφραγίστηκαν» από δύο γκολάρες που πέτυχαν οι παίκτες του Δικεφάλου.

Ο «κεραυνός» του Αναστασιάδη ήταν αυτός που χάρισε τη νίκη στους «ασπρόμαυρους» απέναντι στους Θρακομακεδόνες και έδωσε το έναυσμα για τους πανηγυρισμούς στη Μίκρα.

 

Μία ημέρα μετά στον τελικό για τον τίτλο, μια περίτεχνη ενέργεια του Μπικιάρη ήταν αυτή που έδωσε τον τίτλο στον ΠΑΟΚ.

 

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

ΑΣ

Γιορτή παρέα με τις κούπες

Ξεχωριστή βραδιά για τα βαρέα αθλήματα

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ ΑΡΘΡΟΥ

Μια ξεχωριστή βραδιά για τα βαρέα αθλήματα του ΠΑΟΚ που γιόρτασαν σε οικογενειακό κλίμα τις επιτυχίες της σεζόν.

Οι Πρωταθλητές Ελλάδος στους παίδες στην Πάλη, οι δευτεραθλητές Ελλάδος στους έφηβους στην Πάλη, οι Πρωταθλητές Ελλάδος στους έφηβους στην Άρση Βαρών, και οι Πρωταθλήτριες Ελλάδος Νεών Γυναικών-Νεανίδων στην πυγμαχία, έδωσαν το παρών σε μία υπέροχη γιορτή.

Παρών φυσικά ήταν ο Γενικός Αρχηγός Βαρέων Αθλημάτων του ΠΑΟΚ, Χάρης Μάλλιος, ο έφορος της Πυγμαχίας, Μιχάλης Βαρουσιάδης, και οι προπονητές των αθλημάτων του Δικεφάλου.

Η Γιορτή Βαρέων Αθλημάτων πραγματοποιήθηκε στο Boston Bar, το οποίο ευχαριστούν τα τμήματα του ΠΑΟΚ για την φιλοξενία.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ