Connect with us

ΑΣ

Ράπτης στο PAOK24: «Κάνει λάθος όποιος δεν μας υπολογίζει!»

Ο διεθνής ακραίος μιλάει για την απόφαση του να έρθει στον ΠΑΟΚ και στέλνει μηνύματα για τη νέα σεζόν

Ραφαήλ Γκαϊδατζής

Ράπτης στο PAOK24: «Κάνει λάθος όποιος δεν μας υπολογίζει!»

Αναμφισβήτητα ένα από τα κεντρικά πρόσωπα στο καλοκαιρινό μεταγραφικό παζάρι της Volleyleague ενόψει της νέας σεζόν είναι ο Αλέξανδρος Ράπτης.

Ο διεθνής ακραίος μετά από αρκετά χρόνια πετυχημένης παρουσίας στον Παναθηναϊκό, ανηφορίζει στη Θεσσαλονίκη για να αγωνιστεί με τη φανέλα του ΠΑΟΚ με τον ίδιο να δηλώνει στο PAOK24 ότι έρχεται σε μια μεγάλη ομάδα η οποία είναι έτοιμη να δώσει απαντήσεις στο γήπεδο σε όσους τη θεωρούν ότι αρχίζει πιο πίσω την κούρσα για τους εγχώριους τίτλους.

«Σημαντικό ρόλο στην απόφαση μου να έρθω στον ΠΑΟΚ ήταν οι συζητήσεις που έκανα με παίκτες όπως οι Κουμεντάκης, Πετρέας, Κοκκινάκης οι οποίοι μου είπαν τα καλύτερα λόγια για την ομάδα. Μίλησα ακόμα και με τον Ντίμα Φιλίποφ που αγωνιζόταν παλιότερα στον ΠΑΟΚ και με έπεισε και αυτός για να έρθω στην ομάδα.

Ο ΠΑΟΚ είναι μια μεγάλη ομάδα. Ακόμα και όταν αγωνιζόμουν ως αντίπαλος το ένιωθα αυτό» είπε αρχικά ο Αλέξανδρος Ράπτης και στη συνέχεια έστειλε το δικό του μήνυμα ενόψει της νέας σεζόν:

«Είναι λάθος να λέμε ότι κάποια ομάδα είναι φαβορί πριν καν ξεκινήσει η σεζόν. Τον ΠΑΟΚ δεν μπορείς να τον ξεγράψεις ποτέ. Είμαστε έτοιμοι να αποδείξουμε ότι όποιος δεν μας υπολογίζει κάνει μεγάλο λάθος. Μέσα στο γήπεδο θα φανεί ποιος είναι το φαβορί. Σε καμία περίπτωση ο ΠΑΟΚ δεν είναι πίσω στην κούρσα για τους φετινούς τίτλους».

Όσον αφορά το νέο πρωτάθλημα και το ενδεχόμενο της επιστροφής των «παραδοσιακών» playoffs:

«Περιμένω ένα καλό πρωτάθλημα. Κάθε φίλαθλος και κάθε παίκτης περιμένει τα playoffs. Σε όλους αρέσουν και εννοείται ότι είμαι υπέρ της επιστροφής του συστήματος».

Ο Ράπτης ετοιμάζεται πλέον και για το νέο του ξεκίνημα στην πόλη της Θεσσαλονίκης:

«Θα είναι η πρώτη φορά που θα ζήσω στη Θεσσαλονίκη. Ερχόμουν μόνο ως παίκτης με τις αποστολές. Έχω ακούσει φυσικά τα καλύτερα για την πόλη και τους “ζεστούς” ανθρώπους και είμαι σίγουρος ότι θα με αγκαλιάσουν».

ΣΧΟΛΙΑ

ΑΣ

«Όλοι μαζί για μία σπουδαία πρόκριση!»

Το ανοιχτό κάλεσμα του ΑΣ ΠΑΟΚ στον κόσμο του Δικεφάλου!

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ ΑΡΘΡΟΥ

Ανοιχτό κάλεσμα στον κόσμο του ΠΑΟΚ να βρεθεί μαζικά αύριο το βράδυ (20:30) στο Ποσειδώνιο, προκειμένου να στηρίξει την ανδρική ομάδα πόλο στον δεύτερο προημιτελικό κόντρα στον Απόλλωνα Σμύρνης, απεύθυνε ο ΑΣ ΠΑΟΚ.

"Το τμήμα Πόλο ανδρών του ΠΑΟΚ Domus Ergo, κάνει ανοιχτό κάλεσμα στον Κόσμο του Δικεφάλου, να στηρίξει την ομάδα, την Τετάρτη 24 Απριλίου και ώρα 20:30, στο Ποσειδώνιο Κολυμβητήριο, στον δεύτερο προημιτελικό κόντρα στον Απόλλωνα Σμύρνης.

Οι παίκτες του Δικεφάλου, μετά το «μπρέικ» στο πρώτο παιχνίδι, απέχουν μία νίκη μακριά από την πρόκριση στους ημιτελικούς της Α1 Πόλο ανδρών.

Όλοι μαζί για μία σπουδαία πρόκριση" έγραψε χαρακτηριστικά ο ΑΣ ΠΑΟΚ στην επίσημη ιστοσελίδα του!

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

ΑΣ

Μελετιάδης: «Ο ΠΑΟΚ είναι εδώ για να είναι πρώτος»

Ο προπονητής του Δικεφάλου μιλάει για τη μεγάλη επιτυχία των κορασίδων μπάσκετ

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ ΑΡΘΡΟΥ

Πρωταθλήτριες στην ΕΚΑΣΘ οι κορασίδες μπάσκετ του ΠΑΟΚ που έκαναν το 3 στα 3 στο Final-4.

Ο προπονητής του Δικεφάλου, Ευρυπίδης Μελετιάδης, στις δηλώσεις του ανέφερε:

«Ήταν μία πάρα πολύ δύσκολη χρονιά, διότι 10 από τα 14 κορίτσια είναι μικρότερες, έχουμε με διαφορά το νεανικότερο ρόστερ.

Ήθελε πάρα πολύ προσπάθεια, υπομονή και επιμονή, ώστε να μπουν στις αρχές του πρωταθλητισμού και του μπάσκετ που πρέπει να παίξουμε, αλλά τα καταφέραμε.

Όπως είπαμε, ο ΠΑΟΚ επέστρεψε, γιατί ο ΠΑΟΚ είναι εδώ για να είναι πρώτος, και όχι για να συμπληρώνει. Υπομονή, επιμονή, ταπεινότητα, κάτω το κεφάλι, και συνεχίζουμε. Ευχαριστώ τα κορίτσια μου!».

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

ΑΣ

ΑΣ: Σε ρυθμούς “τελικού” ο ΠΑΟΚ

Καλούν τον κόσμο να δώσει δυναμικό “παρών” τα κορίτσια του ΠΑΟΚ

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ ΑΡΘΡΟΥ

Ο ΠΑΟΚ Morris μετράει αντίστροφα για τον -σπουδαίο- νοκ άουτ προημιτελικό κόντρα στον Παναθηναϊκό, με φόντο την πρόκριση.

Τα "ασπρόμαυρα" κορίτσια κινούνται σε ρυθμούς ντέρμπι, συνεχίζοντας τη δουλειά για να πάρουν την πολυπόθητη πρόκριση.

Ο Θαλής Θεοδωρίδης και οι συνεργάτες του, δουλεύουν σε όλους τους τομείς, με την τακτική να είναι σε πρώτο πλάνο, ενώ όλοι περιμένουν και από τον κόσμο να δώσει δυναμικό "παρών" στους Νέους Επιβάτες, για να πανηγυρίσουν μαζί την πρόκριση στα ημιτελικά του Κυπέλλου.

Το μεγάλο παιχνίδι θα γίνει αύριο στο γήπεδο των Νέων Επιβατών και θα ξεκινήσει στις 16:00, με την είσοδο να είναι ελεύθερη.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ