Connect with us

ΑΣ

Με Μαρίνο η Εθνική εφήβων στο ευρωπαϊκό του χάντμπολ!

Σημαντική κλήση για τον νεαρό αθλητή του ΠΑΟΚ

PAOK24

Με Μαρίνο η Εθνική εφήβων στο ευρωπαϊκό του χάντμπολ!

Με ασπρόμαυρο χρώμα θα συμμετάσχει η Εθνική ομάδα χάντμπολ εφήβων στο Πανευρωπαϊκό πρωτάθλημα, καθώς ο νεαρός αθλητής του ΠΑΟΚ, Νίκος Μαρίνος, βρίσκεται στις κλήσεις του αντιπροσωπευτικού μας συγκροτήματος.

Η ενημέρωση του ΑΣ ΠΑΟΚ:

Στην αποστολή της Εθνικής ομάδας Χάντμπολ Εφήβων (Κ18) βρίσκεται ο αθλητής του ΠΑΟΚ, Νίκος Μαρίνος, για το Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Β΄ κατηγορίας.

Ο νεαρός αθλητής του Δικεφάλου θα ταξιδέψει αύριο (6/8) μαζί με την υπόλοιπη αποστολή της «Γαλανόλευκης» για το Τελ Αβίβ. Η Εθνική Ελλάδος είναι στον 1ο όμιλο του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος και θα αντιμετωπίσει το Ισραήλ, την Λιθουανία, την Γεωργία και την Βουλγαρία.

Η νικήτρια του τουρνουά θα πάρει το «χρυσό εισιτήριο» για το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Κ19 το 2023 αλλά και το Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Α’ κατηγορίας Κ20 το 2024.

Καλή επιτυχία Νίκο! Καλή επιτυχία Ελλάδα!

ΣΧΟΛΙΑ

ΑΣ

ΠΑΟΚ – Ολυμπιακός στο Final-8 του κυπέλλου

Η φετινή διοργάνωση θα διεξαχθεί το τριήμερο 9-11 Μαΐου στο Κολυμβητήριο Βουλιαγμένης

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ ΑΡΘΡΟΥ

Πραγματοποιήθηκε στα γραφεία της ΚΟΕ, το μεσημέρι της Τετάρτης 24 Απριλίου, η κλήρωση για το Final-8 του Κυπέλλου Ελλάδος Πόλο ανδρών.

Το Final-8 του Κυπέλλου Ελλάδος θα διεξαχθεί το τριήμερο 9-11 Μαΐου στο Κολυμβητήριο Βουλιαγμένης.

Ο ΠΑΟΚ θα αντιμετωπίσει τον ΟΣΦΠ στο νοκ-άουτ προημιτελικό, ενώ σε περίπτωση πρόκρισης θα αντιμετωπίσει στον ημιτελικό το νικητή του ζευγαριού Πανιώνιος-Παναθηναϊκός.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

ΑΣ

Θέλει να ολοκληρώσει το «μπαμ»!

Ο ΠΑΟΚ μπροστά σε μια μεγάλη πρόκριση

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ ΑΡΘΡΟΥ

Δεύτερος αγώνας για την προημιτελική φάση των playoffs της Α1 πόλο των ανδρών με τον ΠΑΟΚ να υποδέχεται σήμερα στις 20:30 τον Απόλλωνα Σμύρνης στο Ποσειδώνιο Κολυμβητήριο.

Ο Δικέφαλος πέτυχε σπουδαία νίκη στην Αθήνα «σπάζοντας» την έδρα του Απόλλωνα και πλέον απέχει μία νίκη μακριά από την πρόκριση στην τετράδα.

Από την άλλη πλευρά ο Απόλλων θέλει να «απαντήσει» και να πάει ξανά τη σειρά στην έδρα του.

Το εισιτήριο του αγώνα κοστίζει 5€, με τα εισιτήρια διαρκείας να ισχύουν κανονικά, με τους ανθρώπους του τμήματος να κάνουν κάλεσμα στον κόσμο του ΠΑΟΚ να στηρίξει την ομάδα στην προσπάθεια πρόκρισης στα ημιτελικά.

Ο πολίστας του ΠΑΟΚ, Τζέσε Κούπμαν, δήλωσε:

«Το παιχνίδι εναντίον του Απόλλωνα θα είναι πολύ δύσκολο. Μετά το «μπρέικ» στην Αθήνα το περασμένο Σάββατο, όπου κερδίσαμε το πρώτο παιχνίδι της σειράς, κάτι που κανείς δεν περίμενε, το παιχνίδι τώρα στη Θεσσαλονίκη δεν θα είναι διαφορετικό από οποιοδήποτε άλλο ματς εναντίον του Απόλλωνα. Ο Απόλλων παραμένει το φαβορί για την σειρά αυτή. Βεβαίως, θα παλέψουμε μέχρι το τελευταίο δευτερόλεπτο και θα δώσουμε το 100% μας για να προσπαθήσουμε να νικήσουμε και να περάσουμε στα ημιτελικά. Και πιστεύουμε ότι μπορούμε. Θέλουμε την υποστήριξη από τους οπαδούς μας για να γίνουμε ακόμη πιο δυνατοί και να κάνουμε την έδρα μας ακόμη πιο δύσκολη για τον αντίπαλο. Ανυπομονούμε γι' αυτό και είμαστε έτοιμοι!».

 

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

ΑΣ

Κάνει το πρώτο βήμα για τους τελικούς

Ο ΠΑΟΚ υποδέχεται σήμερα τον ΑΕΣΧ Πυλαίας

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ ΑΡΘΡΟΥ

Πρεμιέρα στα playoffs της Α1 χάντμπολ γυναικών με τον ΠΑΟΚ να υποδέχεται σήμερα στις 19:00 τον ΑΕΣΧ Πυλαίας στο πρώτο παιχνίδι της ημιτελικής σειράς.

Η πρόκριση στους τελικούς θα κριθεί στις δύο νίκες με τον Δικέφαλο να θέλει να επιβεβαιώσει τον τίτλο του φαβορί ώστε να πάρει το εισιτήριο και να υπερασπιστεί τον τίτλο του.

Το εισιτήριο του αγώνα κοστίζει 5€, με τα εισιτήρια διαρκείας να ισχύουν κανονικά, με τις παίκτριες, τα μέλη του τεχνικού τιμ και τους ανθρώπους του τμήματος να κάνουν κάλεσμα στον κόσμο να βρεθεί στο Σπίτι του Χάντμπολ στη Μίκρα.

Ο αγώνας θα μεταδοθεί μέσω του AC PAOK TV στο YouTube.

Ο προπονητής του ΠΑΟΚ, Δημήτρης Πελεκίδης, δήλωσε:

«Για εμάς έχει φτάσει η πιο σημαντική περίοδος της χρονιάς, είναι η περίοδος των πλέι-οφ. Μοναδικός στόχος φυσικά είναι η πρόκριση μας στους τελικούς. Έχουμε να αντιμετωπίσουμε μία πάρα πολύ αξιόλογη ομάδα. Το παιχνίδι χρειάζεται μεγάλη προσοχή, συγκέντρωση και κυρίως προσήλωση στο αμυντικό μας πλάνο. Η ομάδα είναι προετοιμασμένη με τον καλύτερο τρόπο. Σίγουρα θα δώσουμε τον καλύτερο μας εαυτό με μοναδικό στόχο την πρόκριση στους τελικούς».

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ