Connect with us

ΑΣ

Η Κ14 νίκησε την ομάδα ποδοσφαίρου Γυναικών

Φιλικό ανάμεσα στους νεαρούς παίκτες και τις γυναίκες του συλλόγου

PAOK24

Η Κ14 νίκησε την ομάδα ποδοσφαίρου Γυναικών

Σε ένα ξεχωριστό φιλικό παιχνίδι, ανάμεσα στην Κ14 του ΠΑΟΚ και του τμήματος ποδοσφαίρου Γυναικών, οι νεαροί ποδοσφαιριστές, επικράτησαν με 1-0.

Όπως αναφέρει σχετικά ο Α.Σ. στην ιστοσελίδα του… «Το δεύτερο επίσημο φιλικό στην διάρκεια της προετοιμασίας έδωσε ο ΠΑΟΚ Morris, ο οποίος αντιμετώπισε την Κ14 της ΠΑΕ ΠΑΟΚ, γνωρίζοντας την ήττα με 1-0.

Σ’ ένα ακόμα δυνατό φιλικό, στην προετοιμασία των «Ισόβιων Πρωταθλητριών» για το Champions League, οι παίκτριες του Λευτέρη Κανάτα έδειξαν πολύ καλό πρόσωπο, απέναντι στους ταλαντούχους παίκτες της Κ14.

Τα κορίτσια του Δικεφάλου ήταν εκείνα που βρέθηκαν μία «ανάσα» από το πρώτο γκολ, με την Κατσάνου να αστοχεί μέσα από την περιοχή μετά από κόρνερ της Μήτκου.

Στο 38ο λεπτό, τα αγόρια της Κ14 του ΠΑΟΚ ήταν εκείνα που άνοιξαν το σκορ, με πολύ ωραία συνεργασία και τελείωμα.

Στο δεύτερο ημίχρονο, οι Πρωταθλήτριες Ελλάδος ανέβασαν την απόδοση τους, δημιουργώντας φάσεις. Στο 58ο λεπτό η Γιαννακά απείλησε με το κεφάλι μέσα από την περιοχή, ενώ πέντε λεπτά αργότερα η Gornela εκτέλεσε στο ύψος της περιοχής με τη μπάλα να περνάει δίπλα το δεξί κάθετο δοκάρι του τερματοφύλακα.

Στο 66ο λεπτό ο ΠΑΟΚ Morris είχε ακόμα μία καλή φάση, με το σουτ της Vlassopoulos έξω από την περιοχή να περνάει λίγο άουτ.

Έτσι, διαμορφώθηκε το τελικό 1-0, με τον Λευτέρη Κανάτα να δίνει χρόνο συμμετοχής σε όλες τις αθλήτριες του, ενώ παράλληλα είχε την ευκαιρία να παίξει απέναντι σε μία ομάδα με υψηλή τακτική γνώση, γρήγορη σκέψη, και άρτια τεχνική κατάρτιση.

Στο πρώτο ημίχρονο αγωνίστηκαν οι: Χατζηχαριστού, Μήτκου, Stokan, Γκούνη, Γιαννακά, Καλέση, Κατσάνου, Gornela, Δοϊρανλή, Μπασούρη, Vlassopoulos.

Στο δεύτερο ημίχρονο αγωνίστηκαν οι: Gartner, Μήτκου, Γκούνη, Δοϊρανλή, Σαββίδου, Σιδηροπούλου, Γιαννακά, Gornela, Χαλατσογιάννη, Καλέση, Vlassopoulos, Θεοδωράκη, Μουστάκη, Μάκρα, Μαυρίδου, Κιουρεξίδου, Μπουζίνου, Καλιεντζίδου, Ρουμελιώτη».

ΣΧΟΛΙΑ

ΑΣ

Έφτασε τις 250 συμμετοχές ο αρχηγός!

Συνεχίζει να γράφει το κοντέρ για το Νικολαΐδη

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ ΑΡΘΡΟΥ

Τις 250 συμμετοχές με την φανέλα του ΠΑΟΚ, έφτασε στο παιχνίδι κόντρα στον ΑΕΣΧ Πυλαίας, ο αρχηγός της ανδρικής ομάδας Χάντμπολ, Νίκος Νικολαΐδης.

Ο Νίκος Νικολαΐδης, σύμφωνα πάντα με την «Ασπρόμαυρη Βίβλο», συμπλήρωσε τις 250 συμμετοχές με τον Δικέφαλο στο στήθος, στο νικηφόρο αγώνα του ΠΑΟΚ κόντρα στον ΑΕΣΧ Πυλαίας με 28-20.

Έτσι. ο αρχηγός του ΠΑΟΚ βρίσκεται στην πρώτη τετράδα συμμετοχών στην ιστορία του τμήματος Χάντμπολ ανδρών.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

ΑΣ

Η ώρα της πρώτης μεγάλης μάχης του ΠΑΟΚ

Ομάδα και κόσμος δίνουν ραντεβού στη Μίκρα με στόχο την άνοδο στη μεγάλη κατηγορία

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ ΑΡΘΡΟΥ

Την Κυριακή 31 Μαρτίου και ώρα 13:30, στο Εθνικό Γυμναστήριο Μίκρας 3, θα διεξαχθεί ο πρώτος προημιτελικός της Futsal League B', ανάμεσα στον ΠΑΟΚ mαteco και τον Κένταυρο.

Ο... δρόμος για την άνοδο στην Super League, το τμήματος Ποδοσφαίρου Σάλας του ΠΑΟΚ mαteco, ξεκινάει από την Θεσσαλονίκη, εκεί όπου ο Δικέφαλος θέλει να κάνει το πρώτο μεγάλο βήμα πρόκρισης στο Final-4 του πρωταθλήματος.

Άπαντες στο τμήμα Ποδοσφαίρου Σάλας του Δικεφάλου, κάνουν ανοικτό κάλεσμα στον κόσμο του ΠΑΟΚ, να δώσει δυναμικό παρών στην Μίκρα, στηρίζοντας την προσπάθεια των «ασπρόμαυρων».

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

ΑΣ

Με ελεύθερη είσοδο το ΠΑΟΚ – ΑΕΛ

Την Κυριακή στο γήπεδο των Νέων Επιβατών

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ ΑΡΘΡΟΥ

Στο Δημοτικό Γήπεδο Νέων Επιβατών, θα διεξαχθεί την Κυριακή 31 Μαρτίου και ώρα 16:00, ο αγώνας μεταξύ του ΠΑΟΚ Morris και της ΑΕΛ, στο πλαίσιο της 21ης αγωνιστικής της Α' Εθνικής.

Η είσοδος θα είναι ΕΛΕΥΘΕΡΗ.

Οι παίκτριες του ΠΑΟΚ καλούν τον κόσμο της ομάδας στο πλευρό τους, ώστε να πανηγυρίσουν μαζί του ακόμα ένα τρίποντο, το οποίο θα τις φέρει πιο κοντά στην κατάκτηση του πρωταθλήματος

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ