Connect with us

ΑΣ

Ενίσχυση σε κάθε επίπεδο

Συνεργασία Γαλτισάνου με τη γυναικεία ομάδα ποδοσφαίρου του ΠΑΟΚ

Ραφαήλ Γκαϊδατζής

Ενίσχυση σε κάθε επίπεδο

Η γυναικεία ομάδα ποδοσφαίρου του ΠΑΟΚ δουλεύει σε άκρως επαγγελματικά επίπεδα όλα αυτά τα χρόνια κάτι που αποτυπώνεται φυσικά και στην «ασπρόμαυρη» κυριαρχία στους εγχώριους τίτλους.

Πέρα από το αγωνιστικό κομμάτι, ο Δικέφαλος δίνει ιδιαίτερη βαρύτητα και σε όλα τα υπόλοιπα πόστα που έχουν άμεση σχέση με αυτό.

Σε αυτήν την κατεύθυνση κινείται και η συνεργασία που έχει ξεκινήσει εδώ και λίγες εβδομάδες μεταξύ των πρωταθλητριών και του ειδικού αθλητιάτρου, Συμεών Γαλιτσάνου ο οποίος βρίσκεται καθημερινά στο πλευρό των παικτριών του Λ. Κανάτα ενόψει των παιχνιδιών της προκριματικής φάσης του Champions League στα μέσα Αυγούστου, αλλά και φυσικά για τη νέα σεζόν που ξεκινά.

Ο Συμεών Γαλιτσάνος είναι Ειδικός Αθλητίατρος, Πτυχιούχος Ιατρικής Σχολής Πανεπιστημίου “La Sapienza” Roma Italia, με απόκτηση τίτλου ειδικότητας Αθλητιατρικής στο Πανεπιστήμιο “G.D’Annunzio” Chieti Italia και Μεταπτυχιακή Διατριβή με θέμα την παρακολούθηση χειρουργημένων αθλητών με συγγενείς καρδιοπάθειες και κριτήρια άθλησης.

Διετέλεσε Επιστημονικός Συνεργάτης και μέλος του Αθλητιατρικού κέντρου Πανεπιστημίου “G.D’Annunzio”, του τμήματος Αθλητιατρικής των Τ.Ε.Φ.Α.Α, και Επιστημονικός υπεύθυνος της υγειονομικής επιτροπής της Ε.Π.Σ.Μ.

Έχει συμμετάσχει σε πλήθος συνεδρίων και ημερίδων στην Ελλάδα και στο εξωτερικό ως Πρόεδρος της Αθλητιατρικής Εταιρείας Ελλάδος και ως μέλος της Παγκόσμιας Αθλητιατρικής Ομοσπονδίας (FIMS) και της Ευρωπαϊκής Αθλητιατρικής Ομοσπονδίας (EFSMA).

ΣΧΟΛΙΑ

ΑΣ

Ομάδα και κόσμος μαζί με έναν και μοναδικό στόχο!

Ένα παιχνίδι, μία άνοδος σήμερα στη Μίκρα για το ποδόσφαιρο σάλας του ΠΑΟΚ

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ ΑΡΘΡΟΥ

Η μεγάλη ώρα έφτασε! Το ποδόσφαιρο σάλας του ΠΑΟΚ διεκδικεί την άνοδό του στη μεγάλη κατηγορία!

Ο Δικέφαλος αντιμετωπίζει, σήμερα στις 19:30 στο Σπίτι του Χάντμπολ τη Μίκρα, τους Θρακομακεδόνες στον δεύτερο ημιτελικό του Final-4 ανόδου, που διεξάγεται στη Θεσσαλονίκη.

Οι «ασπρόμαυροι» πήραν την πρόκριση μετά τις δύο νίκες επί του Κένταυρου και θέλουν με τη βοήθεια του κόσμου τους να πετύχουν το μεγάλο στόχο που έθεσαν από τις πρώτες ημέρες δημιουργίας του νέου τμήματος.

Οι Θρακομακεδόνες πήραν την πρόκριση στο Final-4, αφήνοντας εκτός συνέχειας τον Αδέσποτο.

ΠΑΟΚ και Θρακομακεδόνες είχαν συναντηθεί δύο φορές κατά τη διάρκεια της κανονικής διάρκειας. Και τα δύο ματς έληξαν ισόπαλα!

Στον άλλο ημιτελικό ο Μινώταυρος αντιμετωπίζει τον Κορυδαλλό.

Οι δύο ομάδες που θα επικρατήσουν στα ημιτελικά παίρνουν αυτομάτως την είσοδο για τη μεγάλη κατηγορία και την Κυριακή το μεσημέρι στη Μίκρα θα διεκδικήσουν και τον τίτλο του πρωταθλητή.

Παίκτες και τεχνικό τιμ του ΠΑΟΚ κάνουν κάλεσμα στον κόσμο να δώσει δυναμικό παρών στο κλειστό της Μίκρας!

Ο αγώνας θα μεταδοθεί μέσω live stream.

https://www.youtube.com/watch?v=9sHf-Iw3Pm8

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

ΑΣ

Δύσκολη μάχη μετά τις δύο σπουδαίες νίκες

Ο ΠΑΟΚ υποδέχεται τη Βουλιαγμένη σήμερα στο Ποσειδώνιο

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ ΑΡΘΡΟΥ

Για την 21η αγωνιστική της Α1 πόλο γυναικών, ο ΠΑΟΚ υποδέχεται το Σάββατο 19 Απριλίου και ώρα 15:00, στο Ποσειδώνιο Κολυμβητήριο, το ΝΟ Βουλιαγμένης.

Ο Δικέφαλος μετά την σπουδαία εμφάνιση και νίκη επί της ΑΕΚ με 14-11, εδραιώθηκε στην πρώτη οκτάδα του βαθμολογικού πίνακα, καθώς βρίσκεται στην έβδομη θέση με 22 βαθμούς σε 20 αγώνες.

Απέναντί του, ο ΝΟ Βουλιαγμένης, ο οποίος την προηγούμενη αγωνιστική επικράτησε με 13-6 του ΑΝΟΓ, και παρέμεινε στην δεύτερη θέση με 52 βαθμούς σε 20 αγώνες.

Το εισιτήριο του αγώνα κοστίζει 5€, με τα εισιτήρια διαρκείας να ισχύουν κανονικά.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

ΑΣ

Έτοιμη για δυνατές μάχες η πάλη του ΠΑΟΚ

Στα Τρίκαλα για το πανελλήνιο πρωτάθλημα η εφηβική ομάδα

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ ΑΡΘΡΟΥ

Για τα Τρίκαλα αναχωρούν οι Έφηβοι της Πάλης του ΠΑΟΚ, προκειμένου να συμμετάσχουν στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα,

Ο Δικέφαλος θα συμμετάσχει στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα, το οποίο θα διεξαχθεί στα Τρίκαλα στις 20 Απριλίου, με 11 αθλητές, οι οποίοι προετοιμάστηκαν σκληρά.

Αναλυτικά η αποστολή του ΠΑΟΚ:

Δαμιανός Χαραλαμπίδης

Σωτήρης Κουτέλης

Δημήτρης Ρωμανίδης

Γιώργος Χεριστανίδης

Σταύρος Τυριτίδης

Χαράλαμπος Πετρίδης

Βασίλειος Κώττης

Λεωνίδας Αθανασιάδης

Ελευθέριος Μποζίνης

Δημήτριος Μποζίνης

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ