Connect with us

ΑΣ

Το ιδιαίτερο μήνυμα του ΑΣ για τα 10 χρόνια Ιβάν Σαββίδη

«Μαζί ονειρευόμαστε, μαζί παλεύουμε, μαζί κατακτούμε!»

PAOK24

Το ιδιαίτερο μήνυμα του ΑΣ για τα 10 χρόνια Ιβάν Σαββίδη

Το δικό του μήνυμα έστειλε ο ΑΣ ΠΑΟΚ, με αφορμή την συμπλήρωση δέκα ετών από την μέρα που ο Ιβάν Σαββίδης ανέλαβε τις τύχες του ποδοσφαιρικού τμήματος του Συλλόγου.

Μεταξύ άλλων ο Ερασιτέχνης αναφέρει το χρονικό της αλλαγής ιδιοκτησία της ΠΑΕ ΠΑΟΚ τον Αύγουστο του 2012, ενώ χαρακτηριστικά αναφέρει ότι: «Μαζί ονειρευόμαστε, μαζί παλεύουμε, μαζί κατακτούμε!»

Αναλυτικά η ανακοίνωση του ΑΣ ΠΑΟΚ:

Ήταν 10 Αυγούστου 2012, όταν η Διοίκηση του Α.Σ. ΠΑΟΚ, συναντήθηκε με τους εκπρόσωπους του Ιβάν Σαββίδη, στο PAOK Sports Arena, με σκοπό να μπουν οι «χρυσές» υπογραφές για την αλλαγή ιδιοκτησίας της ΠΑΕ ΠΑΟΚ. Από την πρώτη στιγμή οι συνθήκες έμπαιναν σε μία νέα βάση, καθώς ο άνεμος αισιοδοξίας σε όλη την Οικογένεια του ΠΑΟΚ ήταν ισχυρός. Ένας μεγιστάνας της οικονομίας, θα ήταν πλέον ο επικεφαλής μίας τεράστιας προσπάθειας γιγάντωσης του Συλλόγου.

Δέκα χρόνια αργότερα, όλες οι προσδοκίες του Κόσμου του μεγάλου ΠΑΟΚ, επιβεβαιώθηκαν. Κάνοντας πάντα ένα αποφασιστικό βήμα την φορά, ο ΠΑΟΚ απελευθερώθηκε από τα «δεσμά» των χρεών του, έγινε μία υγιής οικονομικά ΠΑΕ, και ξεκίνησε να «χτίζει» και να δημιουργεί μία νέα, χρυσή, σελίδα, στα περήφανα πάντα χρόνια ύπαρξης της.

Η αναγέννηση του Συλλόγου ήρθε σε όλα τα επίπεδα. Το ποδοσφαιρικό τμήμα κατέκτησε έξι τίτλους μέσα στο γήπεδο (δύο Πρωταθλήματα, τέσσερα Κύπελλα), και τα τμήματα του Α.Σ. ΠΑΟΚ κατάφεραν να φέρουν ατελείωτους τίτλους στον Σύλλογο κάθε χρόνο. Η συνταγή μεγάλης οικονομικής επιφάνειας, αγάπης και πάθους για τον ΠΑΟΚ, ήρθε να δέσει αμέσως στις καρδιές όλης της Οικογένειας του ΠΑΟΚ. Ο Σύλλογος μας άλλαξε σε μία στιγμή σελίδα, και πλέον βρίσκεται στην ελίτ της Ευρώπης.

Το νέο μεγάλο στοίχημα ενός πραγματικού ηγέτη, που έχει ως κύριο μέλημα του την περαιτέρω ανάπτυξη της αγάπης του, τον ΠΑΟΚ, είναι το νέο στολίδι, η Νέα Τούμπα, η οποία θα δώσει ακόμα μεγαλύτερη πνοή, κάνοντας τα όνειρα όλων μας πράξη.

Συσπειρωμένοι, Λαός και Διοίκηση, και με αμέριστη στήριξη στο πρόσωπο του Ιβάν Σαββίδη, πορευόμαστε όλοι μαζί για ένα ακόμα λαμπρότερο αύριο.

ΣΧΟΛΙΑ

ΑΣ

Μαυρίδης: «Δώστε μας φτερά στο ματς ζωής ή θανάτου» (vid)

Το ιδιαίτερο κάλεσμα του παίκτη του τμήματος futsal του ΠΑΟΚ προς τον «ασπρόμαυρο» λαό

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ ΑΡΘΡΟΥ

Η μεγάλη ώρα έφτασε για το ποδόσφαιρο σάλας του ΠΑΟΚ που το Σάββατο στις 19:30 αντιμετωπίζει τους Θρακομακεδόνες σε ένα ματς που ο νικητής παίρνει το εισιτήριο ανόδου στη μεγάλη κατηγορία.

Ο Γιώργος Μαυρίδης έστειλε το δικό του μήνυμα προς τον κόσμο του Δικεφάλου, λέγοντας:

«Το Σάββατο στις 19:30 στη Μίκρα, στο Σπίτι του Χάντμπολ, η ομάδα futsal του ΠΑΟΚ παίζει ένα πάρα πολύ σημαντικό αγώνα. Παίζει έναν ημιτελικό σε Final-4.

Σας χρειαζόμαστε δίπλα μας. Σας έχουμε ανάγκη να μας δώσετε φτερά σε ένα ματς ζωής ή θανάτου. Θέλουμε να έρθετε όλοι στο γήπεδο να μας υποστηρίξετε.

Εμείς έχουμε να κάνουμε μία δουλειά...»

[video width="288" height="640" mp4="https://www.paok24.com/wp-content/uploads/2024/04/439646822_7540252809328444_6157320408280244018_n.mp4"][/video]

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

ΑΣ

Σάρωσαν τα ΠΑΟΚτσάκια στα «Αλεξάνδρεια Junior»

Η ομάδα του Δικεφάλου πήρε την πρώτη θέση στην συγκομιδή των μεταλλίων

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ ΑΡΘΡΟΥ

Με μεγάλη επιτυχία ολοκληρώθηκαν τα πρώτα «Αλεξάνδρεια Junior», το κολυμβητικό event το οποίο διεξήχθη στο Ποσειδώνιο Κολυμβητήριο.

Στα «Αλεξάνδρεια Junior» Προ-αγωνιστικών κατηγοριών, τα οποία διοργάνωσε με πολύ μεγάλη επιτυχία ο Α.Σ. ΠΑΟΚ, το παρών έδωσαν 21 σωματεία και 550 αθλητές-αθλήτριες.

Η ομάδα του Δικεφάλου πήρε την πρώτη θέση στην συγκομιδή των μεταλλίων, κατακτώντας 57, εκ των οποίων 28 χρυσά, 13 αργυρά και 16 χάλκινα, επίδοση η οποία άφησε άκρως ικανοποιημένους τους ιθύνοντες και τους προπονητές του τμήματος.

Το τμήμα Κολύμβησης του ΠΑΟΚ ευχαριστεί την ΠΑΕ ΠΑΟΚ, και προσωπικά στον διευθυντή Μάρκετινγκ, κ. Λάζαρο Μπαξεβάνο, για την πολύτιμη συνεισφορά τους, τον Δήμο Θεσσαλονίκης, την Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας, καθώς και τις εταιρίες-μεγάλους χορηγούς, TYR Hellas και Σουρωτή.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

ΑΣ

Η σπουδαία Βαν ντε Βίρερ για τον ΠΑΟΚ!

Η 31χρονη διεθνής παίρνει τη… μπαγκέτα του Δικεφάλου

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ ΑΡΘΡΟΥ

Μετά τη συμφωνία με την 34χρονη Σέρβα διαγώνιο Μάρτα Ντρπα, η γυναικεία ομάδα βόλεϊ του ΠΑΟΚ πλησιάζει και σε μία ακόμη σπουδαία μεταγραφική κίνηση.

Αυτή, αφορά τη θέση της πασαδόρου με την Βελγίδα Ίλκα Βαν ντε Βίρερ να προορίζεται για να πάρει τη... μπαγκέτα του νέου Δικεφάλου.

Η 31χρονη διεθνής έχει μια σπουδαία καριέρα σε Αστερίξ, Κάννες, Φλωρεντία, Κάμνικ. Ράντεν. Ταγκοβίστε, Στουτγάρδη, Σιγκόρτα και φέτος στην Βολουντάρι.

Χαρακτηριστικό της ποιότητας που διαθέτει είναι ότι έχει αναδειχτεί καλύτερη πασαδόρος σε Βέλγιο και Γερμανία.

Έχει κατακτήσει τίτλους σε Γαλλία, Γερμανία, Σλοβενία, Ρουμανία.

https://www.youtube.com/watch?v=LoaYd8SkjBc

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ