Connect with us

ΑΣ

Σκωτσέζικο ντους

Ο επικίνδυνος, αλλά άτυχος στο πρώτο μέρος ΠΑΟΚ, κατέρρευσε στην επανάληψη και πλήρωσε τα λάθη του

Ραφαήλ Γκαϊδατζής

Σκωτσέζικο ντους

Πρόωρο ευρωπαϊκό αντίο και τη φετινή σεζόν για τη γυναικεία ομάδα ποδοσφαίρου του ΠΑΟΚ που γνώρισε την ήττα με 0-4 από την Ρέιντζερς στον τελικό του προκριματικού ομίλου του UEFA Women’s Champions League που φιλοξενήθηκε στην Κατερίνη.

Οι «ασπρόμαυρες» δεν εκμεταλλεύτηκαν τις ευκαιρίες που τους παρουσιάστηκαν στο πρώτο μέρος έχοντας δύο δοκάρια και στο δεύτερο ημίχρονο ένα εφιαλτικό οκτάλεπτο ήταν αυτό που επί της ουσίας έκρινε το παιχνίδι και την πρόκριση στην επόμενη φάση.

Πλέον, ο Δικέφαλος στρέφει την προσοχή του στην έναρξη του πρωταθλήματος με στόχο να κατακτήσει έναν ακόμα εγχώριο τίτλο, ώστε να επιστρέψει την επόμενη πλέον σεζόν στην κορυφαία διασυλλογική διοργάνωση.

Από λάθη της Χατζηχαριστού η Ρέιντζερς έφτασε κοντά στο γκολ δύο φορές στο ξεκίνημα του παιχνιδιού στο 1′ και στο 5′, χωρίς όμως να παραβιάσει την εστία του Δικεφάλου.

Λίγα λεπτά μετά, στο 12′, ο ΠΑΟΚ έχασε τεράστια ευκαιρία για να ανοίξει το σκορ. Οι Σκωτσέζες τα… έχασαν μετά από μπαλιά της Μήτκου στην καρδιά της άμυνας, η Ακίντα «τρύπωσε» έφτασε απέναντι από την Έσσον, όμως η προσπάθεια της σταμάτησε στο δοκάρι.

Εκ νέου «ασπρόμαυρη» πίεση με διαδοχικά κόρνερ, με ένα από αυτό μάλιστα να καταλήγει στο δοκάρι και εν συνεχεία άουτ, στο 33′ από εκτέλεση της Βαρδαλή.

Χωρίς κάτι ιδιαίτερο στο παιχνίδι μέχρι το φινάλε του πρώτου μέρους, με τις ομάδες να πηγαίνουν στα αποδυτήρια ισόπαλες 0-0.

Στο 50′ η Ρέιντζερς ήταν αυτή που άνοιξε το σκορ. Οι «ασπρόμαυρες» απομάκρυναν μετά από εκτέλεση κόρνερ η μπάλα έφτασε στην Ντόχερτι η οποία έκανε ένα γέμισμα στην περιοχή, η μπάλα γκέλαρε και αιφνιδίασε την Χατζηχαριστού που δεν μπόρεσε να την συγκρατήσει με αποτέλεσμα να γίνει το 0-1.

Πριν ο ΠΑΟΚ καταφέρει να συνέλθει ήρθε και το 0-2. Η Κόρνετ έκανε την εκτέλεση φάουλ, η άμυνα του Δικεφάλου «κόλλησε» με την Ντέιβισον μόνη της να στέλνει με κεφαλιά την μπάλα στα δίχτυα.

Το σύνολο του Κανάτα δεν μπορούσε να αντιδράσει και οι Σκωτσέζες έφτασαν στο 0-3 στο 70′. Εκτέλεση κόρνερ της Άρνοτ, κακή εκτίμηση της φάσης από την Χατζηχαριστο, με την Γκούνη να μην μπορεί να διώξει πάνω στη γραμμή και να στέλνει τη μπάλα στα δίχτυα της ομάδας της.

Μετά από πάρα πολλά λεπτά στο παιχνίδι απείλησε ξανά ο ΠΑΟΚ με σουτ της Μπασούρη έξω από την περιοχή να περνάει άουτ στο 74′.

Σέντρα από τα δεξιά στο 86′, η Χατζηχαριστού (που διαμαρτύρεται για φάουλ) χάνει τη μπάλα από την Άρνοτ που με κοντινό πλασέ έκανε το 0-4 που ήταν και το τελικό σκορ.

ΠΑΟΚ: Χατζηχαριστού, Γκούνη, Δοϊρανλή, Γιαννακά, Μήτκου, Γκορνέλα, Βαρδαλή, Χαλατσογιάννη, Καλέση (58′ Μπασούρη), Ακίντα (Πέντερσεν 76′), Βλασσόπουλος.

ΣΧΟΛΙΑ

ΑΣ

«Όλοι μαζί για μία σπουδαία πρόκριση!»

Το ανοιχτό κάλεσμα του ΑΣ ΠΑΟΚ στον κόσμο του Δικεφάλου!

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ ΑΡΘΡΟΥ

Ανοιχτό κάλεσμα στον κόσμο του ΠΑΟΚ να βρεθεί μαζικά αύριο το βράδυ (20:30) στο Ποσειδώνιο, προκειμένου να στηρίξει την ανδρική ομάδα πόλο στον δεύτερο προημιτελικό κόντρα στον Απόλλωνα Σμύρνης, απεύθυνε ο ΑΣ ΠΑΟΚ.

"Το τμήμα Πόλο ανδρών του ΠΑΟΚ Domus Ergo, κάνει ανοιχτό κάλεσμα στον Κόσμο του Δικεφάλου, να στηρίξει την ομάδα, την Τετάρτη 24 Απριλίου και ώρα 20:30, στο Ποσειδώνιο Κολυμβητήριο, στον δεύτερο προημιτελικό κόντρα στον Απόλλωνα Σμύρνης.

Οι παίκτες του Δικεφάλου, μετά το «μπρέικ» στο πρώτο παιχνίδι, απέχουν μία νίκη μακριά από την πρόκριση στους ημιτελικούς της Α1 Πόλο ανδρών.

Όλοι μαζί για μία σπουδαία πρόκριση" έγραψε χαρακτηριστικά ο ΑΣ ΠΑΟΚ στην επίσημη ιστοσελίδα του!

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

ΑΣ

Μελετιάδης: «Ο ΠΑΟΚ είναι εδώ για να είναι πρώτος»

Ο προπονητής του Δικεφάλου μιλάει για τη μεγάλη επιτυχία των κορασίδων μπάσκετ

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ ΑΡΘΡΟΥ

Πρωταθλήτριες στην ΕΚΑΣΘ οι κορασίδες μπάσκετ του ΠΑΟΚ που έκαναν το 3 στα 3 στο Final-4.

Ο προπονητής του Δικεφάλου, Ευρυπίδης Μελετιάδης, στις δηλώσεις του ανέφερε:

«Ήταν μία πάρα πολύ δύσκολη χρονιά, διότι 10 από τα 14 κορίτσια είναι μικρότερες, έχουμε με διαφορά το νεανικότερο ρόστερ.

Ήθελε πάρα πολύ προσπάθεια, υπομονή και επιμονή, ώστε να μπουν στις αρχές του πρωταθλητισμού και του μπάσκετ που πρέπει να παίξουμε, αλλά τα καταφέραμε.

Όπως είπαμε, ο ΠΑΟΚ επέστρεψε, γιατί ο ΠΑΟΚ είναι εδώ για να είναι πρώτος, και όχι για να συμπληρώνει. Υπομονή, επιμονή, ταπεινότητα, κάτω το κεφάλι, και συνεχίζουμε. Ευχαριστώ τα κορίτσια μου!».

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

ΑΣ

ΑΣ: Σε ρυθμούς “τελικού” ο ΠΑΟΚ

Καλούν τον κόσμο να δώσει δυναμικό “παρών” τα κορίτσια του ΠΑΟΚ

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ ΑΡΘΡΟΥ

Ο ΠΑΟΚ Morris μετράει αντίστροφα για τον -σπουδαίο- νοκ άουτ προημιτελικό κόντρα στον Παναθηναϊκό, με φόντο την πρόκριση.

Τα "ασπρόμαυρα" κορίτσια κινούνται σε ρυθμούς ντέρμπι, συνεχίζοντας τη δουλειά για να πάρουν την πολυπόθητη πρόκριση.

Ο Θαλής Θεοδωρίδης και οι συνεργάτες του, δουλεύουν σε όλους τους τομείς, με την τακτική να είναι σε πρώτο πλάνο, ενώ όλοι περιμένουν και από τον κόσμο να δώσει δυναμικό "παρών" στους Νέους Επιβάτες, για να πανηγυρίσουν μαζί την πρόκριση στα ημιτελικά του Κυπέλλου.

Το μεγάλο παιχνίδι θα γίνει αύριο στο γήπεδο των Νέων Επιβατών και θα ξεκινήσει στις 16:00, με την είσοδο να είναι ελεύθερη.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ