Connect with us

ΑΣ

Έμπρακτη στήριξη από Τσαλόπουλο, ηχηρά μηνύματα Μάλλιου

Όσα ειπώθηκαν στη συνέντευξη τύπου των Βαρέων Αθλημάτων

PAOK24

Έμπρακτη στήριξη από Τσαλόπουλο, ηχηρά μηνύματα Μάλλιου

Πραγματοποιήθηκε το απόγευμα της Τρίτης, στην Αίθουσα Τύπου του PAOK Sports Arena, η Συνέντευξη Τύπου των Βαρέων Αθλημάτων του ΠΑΟΚ.

Το παρών στην Συνέντευξη Τύπου έδωσαν ο Γενικός Αρχηγός Βαρέων Αθλημάτων του ΠΑΟΚ, Χάρης Μάλλιος, ο Γενικός Αρχηγός Πυγμαχίας, Μιχάλης Βαρουσιάδης, και ο Πρωταθλητής Πυγμαχίας, Βαγγέλης Νανιτζανιάν.

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε ο Χάρης Μάλλιος (Γενικός Αρχηγός Βαρέων Αθλημάτων ΠΑΟΚ):

«Βρισκόμαστε εδώ πέρα σήμερα για να ενημερώσουμε για ακόμη μία χρονιά τον κόσμο του ΠΑΟΚ για το τι συμβαίνει στα Βαρέα Αθλήματα από διοικητικής πλευράς αλλά και από πλευράς αθλητικής υπόστασης.

Την Κυριακή 11 Σεπτεμβρίου είναι καλεσμένο εδώ στο «Παλατάκι» σε συγκέντρωση που θα γίνει στις 10 το πρωί όλο το τμήμα της Ελληνορωμαϊκής Πάλης του ΠΑΟΚ για το καθιερωμένο ετήσιο καλωσόρισμα. Για εμένα είναι ακόμη πιο σημαντική η φετινή συνάντηση γιατί κλείνω δέκα χρόνια που βρίσκομαι δίπλα στην Ελληνορωμαϊκή Πάλη του ΠΑΟΚ, ενώ από το 2019 είμαι δίπλα και στα υπόλοιπα Βαρέα Αθλήματα του Συλλόγου που είναι το τμήμα της Πυγμαχίας και της Άρσης Βαρών.

Αυτά τα δέκα χρόνια διοικητικής παρουσίας μου στα τεκταινόμενα των Βαρέων Αθλημάτων, έχουν νομίζω κάποια επαρκή αποτελέσματα για τον κόσμο της ομάδας ώστε να τους έχουμε κοντά μας, να έχουμε κοντά μας ανθρώπους καθώς για αυτό γίνεται σήμερα η Συνέντευξη Τύπου, για να ανακοινώσουμε πράγματα τα οποία μετά από δέκα χρόνια παρουσίας μου δίνουνε την δύναμη να συνεχίζω.

Η σημερινή παρουσίαση, έστω και με την απουσία του κ. Αντώνη Τσαλόπουλου, μας δίνει πραγματικά δύναμη, αυτή η Συνέντευξη Τύπου έχει τον δικό της ρόλο γιατί απλούστατα είναι ένας άνθρωπος του ΠΑΟΚ ο οποίος είναι στα πράγματα. Τον Αντώνη Τσαλόπουλο δεν τον μαθαίνουμε σήμερα, είναι ένας άνθρωπος που έχει βοηθήσει επί σειρά ετών το Βόλεϊ του ΠΑΟΚ, είναι δίπλα στο Χάντμπολ του Δικέφαλου, είναι για εμάς ακόμη μεγαλύτερη χαρά να είναι πλέον δίπλα και στα Βαρέα αθλήματα.

Το θέμα μας σε αυτό που ανακοινώνουμε σήμερα είναι να μπορέσουν να καταλάβουν πολλοί επιχειρηματίες της Θεσσαλονίκης που είναι φίλαθλοι του ΠΑΟΚ πως πρέπει να είναι δίπλα στους αθλητές των μικρότερων τμημάτων της ομάδας. Με την παρουσία του Βαγγέλη Νανιτζανιάν θέλουμε να δείξουμε πως είναι αθλητές οι οποίοι μπορεί να κατακτήσουν Ολυμπιακά μετάλλια και να κάνουν τον ΠΑΟΚ ακόμη πιο ξακουστό σε όλα τα σε όλα τα μήκη και πλάτη του κόσμου. Πρέπει οι επιχειρηματίες της Θεσσαλονίκης να καταλάβουν ότι υπάρχουν τουλάχιστον 20-25 αθλητές στα τμήματα του ΑΣ ΠΑΟΚ τα οποία μπορούν να κάνουν μεγάλες επιτυχίες και στηρίζοντας τους δημιουργούνται προϋποθέσεις για αυτά τα παιδιά, καθώς δυστυχώς η χώρα και οι ομοσπονδίες τα τελευταία δέκα χρόνια δεν έχουν την δυνατότητα να τους στηρίξουν. Μέσα από αυτή την αδυναμία που υπάρχει πρέπει οι φίλαθλοι του ΠΑΟΚ να βοηθήσουν αυτά τα παιδιά.

Σήμερα είμαι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσω την παρουσία του Αντώνη Τσαλόπουλου δίπλα στο Πυγμαχικό τμήμα του ΠΑΟΚ και ότι ανέλαβε την στήριξη του καλύτερου Έλληνα αθλητή Πυγμαχίας στην χώρα, επιτρέψτε μου να πω και των Βαλκανίων, του Βαγγέλη Νανιτζανιάν στον οποίο έχουμε μεγάλη πίστη. Είναι πολύ σημαντικό για εμάς να έχουμε τον Αντώνη Τσαλόπουλου στο πλευρό του Βαγγέλη Νανιτζανιάν, μέχρι να μπορέσει ο Βαγγέλης να καταφέρει ότι δεν κατάφερε την τελευταία στιγμή για την Ολυμπιάδα στο Τόκιο, να το καταφέρει για την Ολυμπιάδα στο Παρίσι αλλά και θέλω να πιστεύω πως θα συνεχιστεί και στην μετέπειτα πορεία αυτή η στήριξη. Η συμφωνία μας με τον κ. Τσαλόπουλο είναι να βρίσκεται δίπλα στον Βαγγέλη τουλάχιστον μέχρι την παρουσία του στα προ-ολυμπιακά που θα γίνουν κάποια στιγμή σε δύο χρόνια για του Ολυμπιακούς Αγώνες στο Παρίσι, ώστε να έχουμε την αξιότερη εκπροσώπηση από τον καλύτερο Έλληνα Πυγμάχο ο οποίος είναι αθλητής του ΠΑΟΚ και με βάση τον Βαγγέλη ο Δικέφαλος θα διεκδικήσει και άλλα πράγματα στην Ελλάδα. Θέλουμε να ευχαριστήσουμε μέσα από την καρδιά μας τον κ. Αντώνη Τσαλόπουλο και την εταιρία Mαteco για την στήριξη τους.

Υπάρχουν δύο κατευθύνσεις από την Διοίκηση. Η πρώτη είναι να υπάρχουν έσοδα και να καταδεικνύουμε ότι δεν περιμένουμε απλά και μόνο τις χορηγικές ενέργειες των ανθρώπων που είναι δίπλα μας. Για αυτό τον λόγο για τρίτη χρονιά προσπαθήσαμε πάρα πολύ να έχουμε σε πλήρη διάταξη τις Κάρτες Φίλων Βαρέων Αθλημάτων, οι οποίες έχουν την απόλυτη στήριξη του κόσμου του ΠΑΟΚ. Είμαστε σ’ έναν πολύ καλό δρόμο, καλύτερο από τον περσινό και πολύ καλύτερο από τον προπέρσινο. Αυτό σημαίνει πως έχουμε καταφέρει να φέρουμε κοντά στον κόσμο τα Βαρέα Αθλήματα του ΠΑΟΚ. Αυτή η κάρτα στήριξης των 5€, είναι για εμάς την ηθική υποστήριξη των όσων κάνουμε, το νιώθει ο αρσιβαρίστας μας, ο πυγμάχος μας και ο παλαιστής μας. Ο ΠΑΟΚ των Βαρέων Αθλημάτων, είναι εκείνος που ονειρευόμουν να υπάρχει. Πρωταθλητισμός, Αθλητισμός, και ο ΠΑΟΚ πάνω απ’ όλα. Το λέω με περίσσια σιγουριά, ότι τα Βαρέα Αθλήματα του ΠΑΟΚ τιμούν το όνομα στο έπακρο, χωρίς να θέλω να μειώσω φυσικά τα υπόλοιπα τμήματα».

Ο Βαγγέλης Νανιτζανιάν (Πρωταθλητής Πυγμάχος ΠΑΟΚ)δήλωσε

«Από την αρχή της καριέρας μου αγωνίζομαι στον ΠΑΟΚ, εδώ μεγάλωσα, σε αυτή την πόλη, και ήδη τώρα έχω κλείσει 13 χρόνια στην Πυγμαχία. Πέρσι, βρέθηκα ένα βήμα πριν τους Ολυμπιακούς Αγώνες του Τόκιο, χάνοντας την πρόκριση στα σημεία με 2-3. Δεν το βάζω κάτω όμως, έχω θέσει νέους στόχους. Ένας από αυτούς είναι η παρουσία μου στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Παρισιού το 2024. Μέχρι τότε θα είμαι στον ΠΑΟΚ, ο οποίος θα βρίσκεται πάντα στην ψυχή μου, όπως όλα αυτά τα χρόνια. Θέλω να ευχαριστήσω τον κ. Χάρη Μάλλιο, ο οποίος από τότε που ανέλαβε τα Βαρέα Αθλήματα είναι συνεχώς δίπλα μου. Θέλω να ευχαριστήσω τον κ. Βαρουσιάδη, ο οποίος είναι δίπλα μου. Ακόμα όμως ένα μεγάλο ευχαριστώ στον κ. Αντώνη Τσαλόπουλο, για την στήριξη του ώστε να βρεθώ στους Ολυμπιακούς Αγώνες του 2024. Είναι σημαντική η βοήθεια του και την χρειαζόμουν. Η Πυγμαχία είναι η ζωή μου, όποτε αφιερώνω όλο τον χρόνο της ζωής μου εκεί, μειώνοντας άλλα πολλά πράγματα.

Για να πετύχεις σε τέτοιο επίπεδο, δεν χρειάζεται μόνο η αφοσίωση, αλλά και να έχεις δίπλα σου ανθρώπους που σε στηρίζουν, όπως είναι ο κ. Αντώνης Τσαλόπουλος. Αυτό γίνεται και στο εξωτερικό με τους αθλητές. Ο δάσκαλος μου, Γιώργος Ελευθεριάδης, προσπαθεί από την μεριά του να μου δώσει τα πάντα. Κάθε αθλητής χρειάζεται στήριξη, ώστε να καταλάβει ότι οι κόποι τους ανταμείβονται, αυτό είναι κίνητρο. Για αυτό τον λόγο θέλω να ευχαριστήσω και πάλι τον κ. Αντώνη Τσαλόπουλο, ο οποίος με στηρίζει για να βρεθώ στους Ολυμπιακούς Αγώνες, και αν συμβεί αυτό ίσως έχω και ένα προβάδισμα έναντι των υπολοίπων».

Από την πλευρά του ο Μιχάλης Βαρουσιάδης (Γενικός Αρχηγός Πυγμαχίας) σημείωσε

«Θα ήθελα από την πλευρά μου να ευχαριστήσω τον κ. Αντώνη Τσαλόπουλο, και την εταιρία του, mαteco hellas, για την σημαντική στήριξη που μας παρέχει αυτή την στιγμή στον αθλητή μας τον Βάγγελη. Είναι σημαντικό ένας αθλητής να προπονείται, και να ασχολείται μόνο με την Πυγμαχία. Έτσι ώστε, να μην έχει στο μυαλό του την επιβίωση, ώστε να λειτουργεί απερίσκεπτα μόνο για το άθλημα του. Είναι πολύ δύσκολο να κάνεις πρωταθλητισμό, ιδιαίτερα όσον αφορά παρουσία στους Ολυμπιακούς Αγώνες. Θα ήθελα να υπήρχαν περισσότεροι σαν τον κ. Αντώνη Τσαλόπουλο, οι οποίοι θα βοηθήσουν τα ελληνικά ερασιτεχνικά σωματεία, και πολύ περισσότερο στον ΠΑΟΚ, ο οποίος είναι ένας τεράστιος Σύλλογος».

ΣΧΟΛΙΑ

ΑΣ

«Νίκη μετά από μια δύσκολη εβδομάδα»

Οι ατυχίες χτύπησαν την πόρτα του ΠΑΟΚ, όμως οι «ασπρόμαυρες» ανταπεξήλθαν

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ ΑΡΘΡΟΥ

Σημαντική εντός έδρας νίκη της γυναικείας ομάδας πόλο του ΠΑΟΚ το Σάββατο απέναντι στην ΑΕΚ στο Ποσειδώνιο, με τις «ασπρόμαυρες» να ανεβαίνουν στους 9 βαθμούς.

Μια νίκη που ήρθε μετά από μια δύσκολη εβδομάδα για το τμήμα, καθώς αντιμετώπισε προβλήματα τραυματισμών, αλλά και ιώσεων.

Ο προπονητής του ΠΑΟΚ, Πάνος Βέργος, είπε:

«Ήταν ένας αγώνας ο οποίος ήρθε μετά από μία πολύ δύσκολη εβδομάδα για εμάς, ήταν γεμάτη με απώλειες λόγω τραυματισμών αλλά και ιώσεων. Μόλις χθες το απόγευμα μπορέσαμε να ανασυγκροτηθούμε και να κατεβάσουμε μία αξιόμαχη ομάδα. Δεν ήμασταν καλοί παρά την νίκη, δεν ήταν μια καλή μέρα για εμάς. Βέβαια δεδομένης της κατάστασης δικαιολογείται αυτή η εμφάνιση, θα δούμε τα λάθη μας, θα τα διορθώσουμε και θα προχωρήσουμε στη συνέχεια».

Η παίκτρια του ΠΑΟΚ, Ηρώ Καρυπίδου, πρόσθεσε:

«Είμαστε πολύ ικανοποιημένες, ήταν ένας πολύ απαιτητικός αγώνας για εμάς μετά από μια δύσκολη εβδομάδα. Παρ’όλα αυτά μας χαροποιεί πολύ η νίκη και οι τρεις πολύτιμοι βαθμοί. Είναι ένα αποτέλεσμα το οποίο μας γεμίζει αισιοδοξία και θα μας βοηθήσει ώστε να τα πάμε ακόμα καλύτερα στη συνέχεια και να πετύχουμε τους στόχους μας».

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

ΑΣ

Σπουδαία νίκη του ΠΑΟΚ επί του Άρη

Ανώτεροι οι έφηβοι του Δικεφάλου

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ ΑΡΘΡΟΥ

Σημαντική νίκη για το πρωτάθλημα της ΕΣΧΘ πέτυχαν οι έφηβοι χάντμπολ του ΠΑΟΚ, επικρατώντας του Άρη με 31-26.

Οι παίκτες του Απόστολου Παλάσκα έδειξαν από την αρχή του παιχνιδιού το καλό τους πρόσωπο, κρατώντας τους αντιπάλους τους μετά το 25ο λεπτό της αναμέτρησης σταθερά μακριά τους.

Τα «αετόπουλα» ανέβαζαν όλο και περισσότερο την απόδοση τους από το 16-12 του πρώτου ημιχρόνου και έπειτα, αυξάνοντας την διαφορά.

Στο δεύτερο μέρος, και με το σκορ να του το επιτρέπει, καθώς ο ΠΑΟΚ ήταν μπροστά συνέχεια με έξι και επτά γκολ, ο Απόστολος Παλάσκας μοίρασε τον χρόνο συμμετοχής στους αθλητές του.

Το τελικό 31-26 έδωσε μία σημαντική νίκη στους έφηβους του ΠΑΟΚ, οι οποίοι προχωρούν στην επόμενη αγωνιστική.

Τα πεντάλεπτα: 3-3, 5-6, 7-6, 10-8, 11-11, 16-12(ημχ), 19-15, 21-17, 27-20, 30-23, 31-26

ΠΑΟΚ (Παλάσκας): Μαρίνος 5, Γκιαούρης, Παπαδόπουλος Χ., Πατσές, Παπαδόπουλος Π. 1, Κετικόγλου, Καμαρούδης, Φρειδερίκος 2, Μαυρουλοσηφάκης 1, Δοντάς 4, Χατζηλίας Ν. 6, Καρασαββαΐδης, Τσαρδάκης 3, Κατσαπαντέρας, Χατζίδης 8, Σιώμος 1.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

ΑΣ

«Αγχωτική αναμέτρηση»

Κανάτας και Καλέση για το διπλό του ΠΑΟΚ στον Βόλο

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ ΑΡΘΡΟΥ

Τρία στα τρία για τη γυναικεία ομάδα ποδοσφαίρου του ΠΑΟΚ στο πρωτάθλημα που επικράτησε με 1-2 στο Βόλο της τοπικής ομάδας, παρά το γεγονός ότι βρέθηκε πίσω στο σκορ μόλις στο 1ο λεπτό.

Λευτέρης Κανάτας και Νικολέτα Καλέση μίλησαν από πλευράς Δικεφάλου για τα όσα έγιναν στον αγώνα:

Ο προπονητής του ΠΑΟΚ, είπε:

«Δυστυχώς η αντίπαλη ομάδα σημείωσε ένα γκολ από το πρώτο λεπτό, αντιλαμβανόμαστε όλοι πως είμαστε μία ομάδα η οποία δεν έχει συνηθίσει να δέχεται γκολ, καθώς την περασμένη σεζόν είχαμε μόλις δυο τέρματα παθητικό. Αυτό επηρέασε φυσικά την ψυχολογία των κοριτσιών, ευτυχώς όχι για πολύ και έτσι ισοφαρίσαμε άμεσα. Τελικά ήταν μια αναμέτρηση αρκετά αγχωτική για εμάς έτσι όπως εξελίχθηκε. Αντιμετωπίσαμε μία ομάδα η οποία είχε πολύ πάθος και δύναμη στο παιχνίδι της, μία πρωτοεμφανιζόμενη ομάδα στην Α’ εθνική με ένα πολύ νεανικό σύνολο το οποίο έβγαλε ένταση. Ίσως το πλαστικό γήπεδο του Βόλου δεν μας βοήθησε να αναπτυχθούμε όπως εμείς ξέρουμε, παρ' όλα αυτά κρατάμε τους τρεις βαθμούς και θα δουλέψουμε πάνω στις αδυναμίες οι οποίες εμφανίστηκαν σε αυτό το παιχνίδι».

Η σκόρερ του νικητήριου γκολ του Δικεφάλου, σχολίασε:

«Ήταν μία δύσκολη αναμέτρηση γιατί δεχθήκαμε γκολ από στατική φάση στο πρώτο λεπτό, όμως καταφέραμε να ισοφαρίσουμε γρήγορα με την Χαλατσογιάννη και να φέρουμε πάλι το ματς στα ίσα. Από εκεί και έπειτα είχαμε πολλές επιθετικές προσπάθειες και ευκαιρίες οι οποίες όμως δεν έγιναν γκολ. Στο δεύτερο ημίχρονο μπήκαμε πιο δυναμικά και ήρθε το πολυπόθητο γκολ το οποίο μας έδωσε την νίκη και είμαστε πολύ ικανοποιημένες για αυτό. Ακολουθεί η επόμενη αναμέτρηση κόντρα στον Άρη, θα είναι ένας αγώνας ίδιος με τους άλλους για τον οποίο έχουμε στόχο την νίκη και να παίξουμε όμορφο ποδόσφαιρο».

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Blog

Trending